Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Hallo

Eske is terug! ^^

Gisteren kwam ze terug in Nederland, en we hadden vanavond afgesproken in Oosterhout.
Kvond ‘t keilief dat ze me zo snel al wilde zien, en ze had ook nog een cadeautje meegenomen =) ‘Twas een sjaal, die wel mooi is, maar erg homofiel staat. Dus da’s een beetje jammer. Maar kga ‘m wel aandoen denkik.

In ieder geval, gisteren dacht ik aan vanavond en toen had ik echt het gevoel dat Eske al 3jaar ofzo weg was, maar vanavond was het net alsof ze maar een week weg was geweest. Het voelde heel vertrouwd net als vroeger, gewoon..gewoon. Eindelijk weer iemand om mee over sex te praten!

Aldus, we hadden allebei eigenlijk niet zo heel veel te vertellen, alsof er in dat jaar niets gebeurd was. In mijn geval is er ten eerste ook gewoon niet veel gebeurd, en ten tweede is m’n geheugen zo kut dat ik áls er iets was gebeurd, dat al lang was vergeten. We hebben nog wel enigsinds anekdote’s uitgewisseld, gepraat over schaamhaar en orgasmes onder het genot van een bierrrrtje (of een pintje, zoals ze in Gent zeggen, of een pivo (toch?) (twee piva?) zoals ze in Slovenië zeggen) (je wil overigens geen tabbier bij de beurs, was echt goor) en een stukje gewandeld.

‘T was echt heel leuk om haar weer te zien. Ze heeft toch van iedereen de grootste impact op me gehad. Door Eske ben ik geïnteresseerd geraakt in politiek, ben ik een vieze linkse SP’er geworden, en ben ik naar EELS en Grandaddy gaan luisteren, waar m’n hele obsessie voor indie uit voortgekomen is. Ik ben volwassener geworden door haar (ook al zullen veel mensen daar misschien niets van gemerkt hebben), en de rare breuk in de 5de was dan ook gelukkig eind 6de weer bijna vergeten. Eske is gaaf, dat is denkik toch het woord dat haar ‘t beste beschrijft. En treehugger, maar dat mag ik niet zeggen.

   
 

Even totaal offtopic; Morgen nog een ochtendje werken, dan ‘s middags naar Eindhoven om de treinkaartjes naar Itzehoe op te halen (waarom de fuck moet dat in Eindhoven?) en dan proberen de tent op te zetten met alle kromme haringen en het extra gat van vorig jaar… En dan PACKEN VOOR WACKEN~!

Advertisements

2 comments on “Hallo

 1. Wolkje
  4 August 2006

  Packen voor wacken :D hihi!

 2. Jasperr
  7 August 2006

  Hee kaps, jij altijd met je sex:P
  hahaha

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 31 July 2006 by in Diary, Personal Thoughts.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,545 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: