Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

W:O:A 2006

WO
02.08.2006
12:20

Dus, dankzij mijn alfa-heid zijn we op de minuut (ware hetniet voor de vertraging) op tijd aangekomen in Düsseldorf om de gereserveerde(whroah) trein naar Hamburg te nemen. We stonden namelijk in Venlo, en toen LOLalleen een rare regionale Duitse trein die we toen maar hadden gepakt. En metveel mazzel stopte die precies op een perron naast een trein naar Düsseldorf.Maar de Don verstaat dus geen Duits, dus ik moest alles vertalen/vragen enzodus vandaar dat het allemaal aan mij te danken is 0=) Irgendwo, we zitten nu inde trein naar Hamburg, achter twee sexy Duitse loli's. Wat wel lekker hax was,deze trein is allemaal van LOL TREINSTELNUMMER EN ZITPLAATSEN RESERVERENPLUX~!, maar er zaten twee oude omaatjes op onze plaatsen, dus wij haddenzoiets van "Nou ok, gaan we ergens anders zitten", maar toen kwam er iemand"HEY GUYZ I RESERVED THIS SEAT", dus wij naar die omaatjes "AFGEPESHT~!" Inieder geval, als we over vier uur in Hamburg zijn, dan gaan we van daar naarItzehoe en dan daar kanen en dan naar WACKEN!

 
DO
03.08.2006
00:30

Dus, we kwamen vrij vroeg aan in Itzehoe, maar departybüssen die ons naar Wacken zouden rijden waren veel te klein voor deenorme hoeveelheid metalshjonnen die er stond. We dachten dus tot zeker 12uur's nachts te moeten wachten tot we eindelijk weg konden van die zwartgekledemassa die het station had afgeperst. However, twee keer bier halen bij eenlokaal tankstation en twee uur later komt er een kale gast die zegt: "Dus, wehebben iemand die ons voor 15euro totaal naar Wacken wil brengen, ga je mee?"Dus lolle, toen waren we lekker vroeg hier en we zitten nog beter dan vorigjaar! Ongeveer 10tenten dichterbij de Festival-grounds dan toen. We hebben hetkampeerterrein wat verkend, veel dronken Duitsers gezien, bier gezopen, nüdelngegeten en shit gekocht op de Metalmarket. En nu gaan we tussen de metalherrievan de buurtjes en nog drie andere tenten proberen te slapen..


DO
03.08.2006
11:35

Dus, het slapen ging redelijk. We hebben tot half tiengeslapen, ik met onderbrekingen, en de don dientengevolge ook xD (DON JE BENTGAY…oh sorry). De tent zakt weer heerlijk in, maar we hebben m'n koffer (metafgesleten, nu vierkant, wiel) ertegenaan gezet. Op het moment zitten we in detent, mensen te kijken. Dat is al een leuke dagbesteding hier op zich, en omhet nog leuker te maken zit er schuin tegenover ons een Duitser met eenmegafoon die rare shit naar iedereen schreeuwt.

Het weer is raar, soms lekker koel, zonder zon, dan enkeleseconden later opeens hele warme felle zon en dan weer gewoon lekker warm. Hetheeft in ieder geval nog niet echt geregend, en dat is heel erg mooi.

Lol er rijdt net een dikke Mercedes met zo'n bal achter hetstuur langs, dus ik roep "WHROAH WHROAH WHROAH KEREL!" en als 'ie omkijkt steekik m'n duim op, en hij steekt heel stijlvol z'n wijsvinger op als wijze vanbegroeting.

Aldus, nu gaan we naar Wacken (het dorp) lopen om bier enchips te halen. Dat hebben we vanmiddag al geprobeerd, maar die poepdon lieptotaal de verkeerde kant op, dus toen moest ik een uur pauze nemen wegensblaren/luiheid.

 
DO
03.08.2006
17:00

Dus, we zijn *net* terug uit het dorp. Het was ver, en bijelke supermarkt stond een hueg rij metalshjonnen (op straat zegmaar). Dus wewaren nog een paar kilometer doorgelopen tot de VIP inschrijfplaats (waar ookeen Edeka was). Daar een eind in de rij gezeten, want er zaten zo'n 300 man tewachten tot de supermarkt de deuren opende voor de volgende stroom mensen.Binnen in de winkel was het een chaos, ze lieten ongeveer 70adjes tegelijkbinnen, en het was een cluster van dronken failers. Zakken chips en blikjesbier, half leeggegeten en —gedronken, sponsen all over the place en "Oeps iklaat m'n tas vol flesjes bier vallen". Omdat iedereen zolang moest wachten voorde kassa besloot men om gewoon te kanen en te zuipen waar ze zin in hadden,want zolang je het op hebt voor je bij de kassa bent IS HET GRATIS AMIRIET? Ookgingen we dus net voor de kassa met sponsen naar de overkant van de rekkengooien, waarvan de helft dan weer terugkwam etc.

Eenmaal buiten met een krat Franziskaner Weissbier, flesVodka, zakje winegums en vier zakken chips, bleven we hangen bovenop een heuveloverlooking the supermarkt. Vanaf daar zagen we dat een dronken shjon, "deSangria gast", een watermeloen naar iemand gooide. Ik lolde zo hard dat hetslachtoffer link naar mij keek, dus ik wees snel de Sangria gast aan, die "Itwas just a joke!" naar 'm riep. Toen ik een fruitgum naar hem gooide en "It'sjust a joke!" riep, lolde hij en vroeg waar ik vandaan kwam; "Holland!" "I fucked somebody in Amsterdam and it wasn't a hooker!!" (Oftewel:ICH HABE DEINE MUTTI GEFICKT)

Toen begon het te regenen, dus we begonnen onze verre tochterug. Uiteindelijk hadden we na het schuilen onder een schuurtje van een residentnog maar een half krat bier, géén winegums, en nog maar drie zakken chipsover.. En nu zijn we hier. Over30minuten ofzo "A NIGHT TO REMEMBER" met Victory en the Scorpions…die ikallebei niet ken.

 
VR
04.08.2006
01:45

Dus, ik ben nu fucking brak, maar als ik 't nu nietopschrijf vergeet ik het, dus vandaar. Irgendwo, we hadden geen zin om uit onzetent te rollen voor Faster Inferno, want we waren moe enzo van het lopen. Toenvoor Victory toch maar gegaan, maar het bleek kut te zijn dus we gingen maarweer even in de tent zuiiiipen. Daarna was het tijd voor the Scorpions, wat opzich erg hax was, maar ook érg druk. 3/4de van W:O:A was er ofzo.Dus maar in de Biergarten gechilled, waar een gast een andere gast(denk ik, hetwas zo dik dat het ook een dikke lelijke vrouw had kunnen zijn) onderpiste. Deondergepiste was dus fucking dik en durfde niets te doen, dus die Duitserszaten lekker hard te lollen.

Overigens ligt de don hier echt kenkerherd te slapen.

Anyway, daarna ging ik een ring voor Eva zoeken, maar zewaren óf lelijk óf veel te metal óf te groot ;_; Ze hebben hier ook 10000 vandie riemen die ze graag wil, maar ik kan niet smsen of ze er nog een wil wegensbereikgebrek >< (ICH HABE KEIN BEREICH!!)

p.s.
Ik heb nog gemetalvingerd met een fucking hawte loli metrode dreads. Even omdat het zo'n prestatie was… En nu slapen terwijl deoverburen KANKERHARD muziek aanhebben staan.

 
VR
04.08.2006
19:16

Aldus, vanochtend naar End of Green, wat ernstig hax was,geweest en daarna het dorp in voor een Wacken-Uhr (horloge dus). Na 20minutenlopen om er te komen bleken ze toch niet écht hax te zijn, en ik had gewoonniet genoeg geld meer eigenlijk. Toen gingen we maar naar de Edeka (wir liebenLebensmitteln) daar, om iets te halen om te mixen met de Vodka. Dat is cola enicetea geworden. Aan de zijkant van die winkel was een soort terras ofzo, waarje via een zijuitgang op kon komen, waar een hoop metalshjonnies zaten. Diebleken Nederlands te zijn en dat was wel gezellig. Nadat zij weggingen zijn wijdaar nog twee/twee en een half uur blijven shjonnen met bier en pratend tegeneen klein Duits kereltje wat een beetje Engels kon spreken. Hij lolde erg hardtoen ik telkens "WACKEN!" riep wanneer hij iets platstampte. "Why do you scream Wacken everytime?" "Becausestomping shit on t
he floor is fucking metal!"
"I don't understand, I'monly in grade six" ofzoiets. En later toen ik bier had gehaald in de winkel zei'ie tegen de don (waarvan hij dacht dattie PIK heette): "Pik, beer makes youstupid." Ik: "Stupid is gooooood!" Gasje: "No, stupid is bad!"

Anyways, it was a lot of fun, en daarna gingen we naarNevermore en Soilwork.

 
VR
04.08.2006
00:45

Aldus, we moesten weg, naar Korpiklaani, dus ik kon 'tNevermore en Soilwork stuk niet afmaken. Maar Nevermore was nogal meh, en ikmoest na 45minuten alweer weg omdat ik een goede plaats wilde bij Soilwork. Ikstond daar dan ook vrij hax, zevende rij van voren. However, zodra ze opkwamenwerd het veld een totale chaos

~~ Er komt net trouwens een Duitser "Schreibst du einTagebuch!?" "Ja, so I willremember everything if I get too drunk." "Ah..okee!"~~

Anyways, het was dus een fucking slagveld. Gestoorde halfontblootte Duitsers die op alles inbeukten, crowdsurfers, één gigantische pit! Ikheb vandaag voor het eerst écht gemetald, hier en bij Korpiklaani. Ik heb zeker20minuten gepit en 10crowdsurfers over me heen gehad. Zodoende heb ik niet veelvan de band zelf gehoord.

Toen ik terugkwam was er een leuke surprise voor de tent;een of ander blond wijf stond met d'r broek naar beneden haar kont te showenaan de buurman
en enkele seconden later SARPRISE TITS! Opeens stonden er viermannen met camera's klaar (waaronder ik natuurlijk), maar toen wilde ze opeensnietmeer.

Daarna dus Korpiklaani, wat echt heel erg hax was. Weercrowdsurfers en een soort pits, maar dan heel gezellig. De pit bestond dit keeruit half ontblootte mannen die arm in arm rondjes dansten en een lange rijadjes hand in hand, hakkend op de folkmetal. De Don en ik hebben dan ook lekkermeegehakt en gedanst.. METAL VERBROEDERT!

Meteen daarna ben ik vooraan gaan staan op de Partystage,waar een uur en drie kwartier later D'Espairs Ray zou optreden. Er stonden aleen paar Wapanese, waaronder een hele mysterieuze sexy-e met ZERO onder d'r ooggeschreven. Na een eeuwigheid kwamen ze dan eindelijk op, en ze waren hetwachten waard! Heel goed gespeeld, gezongen en heel veel energie op het podium.Het jammere was dat die KUTDuitsers me een drumstokje én setlist door de neusheen geboord hebben =( Drumstokje lag recht voor me achter het hek, dus ik hangeroverheen en die dikke security ad net voor mij AFGEPESHT en gooide het naariemand met tieten, want die mochten ook over het hek om plectrum's te zoekenterwijl mannen dat niet mochten. BAH.

Aldus, nu zuiiiipen ~~Die kutdon mikt net Vodka bij m'nbier~~ en rondlopen pikkie… LEKKER HEX!

 
ZA
05.08.2006
11:33

"Ik ben zo metal dat ik dronken wacker wordt" 

Dus….fuck. We zijn zo fucking brak…ohhh…1/4debier en 3/4de Vodka = not good! Fucking hell. Ik herinner me nog, aanhet begin van de avond, kwam er opeens een wijf "DO YOU HAVE SOME SMOKES!?""Uhh..no, why?" "I AM FUCKING NERVOUS!" Dus op zich was ze toen weggelopenomdat we geen smokes hadden, maar I felt bad dus ik ging naar 'r toe met eenbiertje en ze vertelde wat er aan de hand was. Haar vriend had tegen andereadjes iets gezegd van "JA GEEN FUCKING BOOMBOX WANT WE WILLEN SLAPEN DUS IKPERS 'M AF EN ZET 'M IN M'N KOFFERBAK EN JE KRIJGT 'M TERUG ALS IK WAKKER BEN"(lekker gay dus, maar ok) en toen kreeg 'ie dus ruzie en werdtie gekeeld en erkwam security en ze was bang dat d'r vriendje weer naar die adjes was gegaanofzo. Een lange tijd en een hoop Polizei later ging ze weg en hebben we ze nietmeer gezien, dus het was vast opgelost.

Toen gingen we dus lopen en kwamen we een adje tegen wat zodronken was dattie liep als een zombie, srsly. Armen losbungelend naast zijnlichaam, zwalkend van de ene kant van de weg naar de andere. Hij liep gewoonmisc rechtdoor totdat hij keihard een sloot inliep en iemand hem eruithielp..toenliep 'ie weer verder. Na een kilometer of 2 kwam hij erachter dat we hemvolgden (omdat we achter 'm gingen lopen met onze armen vooruitgestrekt,terwijl we "BRAAAAAIIINNNSSS, TITS AND BRAAAAIINNNSSS" riepen) en ging 'ie aanons hangen "You show the way!" Dus wij lopen misc rechtdoor terwijl die adsteeds tegen laaghangende takken liep en op een gegeven moment (na 20minutenlopen) gaatie aan voorbijlopende Duitsers vragen hoe 'ie van ons afkomt: "JA,DIE DRONKEN SHJONNIES LOPEN MET ME TE KUTTEN KUNNEN JULLIE EFFE STFA TEGEN ZEZEGGEN IK SPREEK GEEN ENGELS!" Blijkbaar wassie dus nog net niet zo dronkendattie niet merkte dat we hem alleen maar zaten te kutten. Die Duitsers waarhij dat aan vroeg lolden alleen maar keihard naar 'm, en op een gegeven momentrent hij opeens keihard weg (*ren/flikker over een heuvel/renrenren*)

Aldus, Idon't remember anything else. Ik werd wakker en ik had zoiets van "Fuck,how did I get here!?" Maarja, vanmiddag Arch Enemy en Lake of Tears!

 
ZA
05.08.2006
15:42

Jezus, we waren óf nog dronken van gisteren, óf het kwamdoor de hitte, maar we waren dus echt naar de klote. We stonden bij Arch Enemyen het was zo van: "DUS…Als ik nu naar de tent ga..wat doe jij dan?" Maar nugaat het wel redelijk. De Don wil naar Orphaned Land, so we go!

 
ZA
05.08.2006
16:41

"HELGAAA!!" 

Ik had geen zin om mee te gaan, dus ik ben al een uur miscaan het shjonnen in de tent. Onze haxe dronken Arschlog buren staan lekker gayte doen op straat. Vanochtend was er een vriend van hen dronken in slaapgevallen in een stoel, dus die hadden ze midden op de straat gezet en omheindmet rood-witte tape aan palen. Ze hadden 'm Jaegermeister en een tandenborstelin z'n hand gestopt en een bakje voor 'm neergezet, waar mensen geld ingooiden.Toen 'ie wakker werd en doorkreeg dattie midden op de weg zat is het omheindegedeelte veranderd in een vuilstortplaats…wat iets minder is aangezien hetschuintegenover onze tent is. Op het moment zijn de Arschlogburen "TITTEN AUS!"aan het schreeuwen tegen alle vrouwen die langslopen.

On another note, het is hier dus een meme om "DA KOMMT DIEPARTYBüS, SHALALALA" te zingen als er een Polizei bus aankomt, en dat wint.

 
ZA
05.08.2006
18:45

"HELGA LEBT!" 

Even wat misc Wackenheden:

Net gingen we water halen en sprong er een crazy bitch doorde gigantische modderpoel die daar lag, waardoor iedereen BIJNA onder de modderzat. Dus ik roep "MOTHERFUCKING GAY" en zo'n hax Scandinavisch chickie zegt meteen lekker brak accent: "Ja, ghey."

Just now was er een adje in z'n onderbroek die een wijf opd'r kont slapte met een riem en "YOU ARE MY BITCH NOW!" riep, en dat wijf keekfucking raar zo van O.o wtf? Dus ik lolde, komt die gast naar me toe, slapt meop m'n been, omhelst me en roept "ICH LIEBE DIR, DUS BIST DIE BESTE!" en strompeltdaarna verder.

 
ZA
05.08.2006
22:03

Net naar Lake of Tears geweest, was fukken hax! Ik heb echtmaar zes bands gezien ofzo, maar W:O:A 2006 is toch echt 20x beter dan W:O:A2005. Volgend jaar hopelijk met een busje, en met Ghislaine erbij, en dan lekkershjonnen. Na Lake of Tears kwam er overigens opeens een misc ad op het podium,om een aanzoek te doen en dat was kielief! Heel de zaal was zo van m/ enklappen en 't was gaaf ^^

 
ZA
05.08.2006
23:17

Dit wordt de laatste entry waarschijnlijk, aangezien wemorgen om 8 uur op moeten staan om de bus naar Itzehoe te pakken. Nu, 300eurolichter en een hoop ervaringen, t-shirts en kilo's rijker ben ik fucking blijdat ik weer ben geweest.


WACKEN OPEN AIR
        See you in 2007

Advertisements

4 comments on “W:O:A 2006

 1. Arestide
  9 August 2006

  Hopelijk kan ik trouwens komen op je afscheidsfeest, want ik moet eerst naar oosterhout of daarna, hopelijk is er iemand met een voiture…

  anyways… spreek je nog

 2. Remi
  9 August 2006

  Muh, het klinkt like ubercool en ik ben er nu al jaloers op!

  woeshhhhhhh! de meloen was het gaafst, of nee, de gast die misc overal op af liep! jaa!

  :D

 3. Harry d. Busdriver
  11 August 2006

  BTRZ dus dat je volgend jaar keihard meegaat 0=)

 4. Jasper
  12 August 2006

  hahha cool! t was weer hipp dus.
  mja, dat van die vrouwen. grappigg. logisch ook btw
  fijne vakantie noggg..

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 7 August 2006 by in Music, Travel and tagged , , , , , .

For e-mail updates!

Join 72 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 27,386 Minds Expanded

Instagram

👹🇰🇷 #대한민국화이팅 🇰🇷👹 오늘은 못 이겼는데, 끝까지 응원할게! Unlike my home country of the Netherlands, Korea actually qualified for the World Cup, so I thought it was only right for me to go show my love and 열 for my second-favorite country in the world. Gwanghwamun was packed to the brim with people, which made for a really great atmosphere in spite of the buses constantly blocking our view of the screens that had been erected (because closing off streets is WAY too European). Unfortunately, we didn't manage to win, but I think we played a pretty decent match tonight. No matter what the future holds for the Korean team, I'll always be cheering for them! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #WorldCup #WorldCup2018 #SwedenKorea #KoreaSweden #Cheer #Football #Soccer #Voetbal #Gwanghwamun #대한민국 #월드컵 #월드컵2018 #축구 #한국스웨덴 #스웨덴한국 #거리응원 #응원 #광화문 #광화문광장
TY usually tries to slip out of the studio as quickly as possible, so I was surprised to see him having a small fan meeting after the matches today. He played some amazing games against GuMiho, and as a fan I couldn't be happier to see that his form has been improving again. He's always been my favorite Terran, so I hope he'll be continuing on this path to success. The rematch for the 2016 GSL Season 1 finals between TY and Zest is slated for coming Wednesday, so definitely come down to the AfreecaTV studio if you have the opportunity! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #Signature #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #싸인
Thanks to my thesis taking up pretty much every waking hour of my time, I haven't been able to see any GSL matches this season. Thankfully, now that I successfully completed my defense, it is once again 스타크래프트 타임! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #Afreeca #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #아프리카
"We laymen have always been intensely curious to know ... from what sources that styrene being, the creative writer, draws his material, and how he manages to make such an impression on us with it and to arouse emotions of which, perhaps, we had not even thought ourselves capable." - Freud, 1908 My thesis on the use of Mentor Texts to teach creative writing is finally done! I successfully completed my defense today, and will be making the final revisions in the next couple of days. It has been a long and exhausting ride from the drawing board to the final line of text, but I think I've come up with something to be proud of. A big thank you to my friends and family, who supported me throughout my two year academical adventure. And an even bigger thank you to my thesis advisor Dr. Lim Hyun Woo, without whom my thesis wouldn't have been possible, and to Lee Ji Yeon, without whom I might not have even made it this far. The road ahead is still long and full of difficulties, but at least the first big hurdle has been taken. Bring on the rest. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #Thesisdefense #Pass #Passed #HUFS #TESOL #Education #EnglishEducation #Hankukuniversityofforeignstudies #University #외대 #한국외국어대학교 #한국외대 #논문 #논문발표 #졸업 #합격 #영어교육
There's a reason I haven't been posting much lately, and that reason is that it's thesis season in Korea right now. As a Master student in his last semester, I am very much feeling the pressure! I wrapped up the data collection for my thesis about a week ago, and the entire thing should be finished and submitted in...three days from now. So basically, all I've been doing for the past few weeks has been sitting in front of my computer, looking at data, listening to smooth jazz playlists on youtube and praying I somehow manage to get all of this stuff together in time to graduate. Let's hope I'll get a chance to shoot more interesting things than just this picture of some flowers I found on my 3AM life-contemplating walk very soon. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #thesisdefense #writing #homework #graduation #HUFS #TESOL #Education #university #flowers #midnight #night #painting #studentlife #한국외국어대학교 #한국외대 #외대 #논문 #논문발표 #논문준비 #연구 #졸업 #꽃 #학생생활
This weekend the 156th Seoul Comic World was hosted in SETEC in Gangnam. Comic World is a little like the Japanese Comiket: a large event where individual artists or art circles are given the chance to show off and hopefully sell their work to a huge community of anime and manga fans. Unlike Comiket though, Comic World is hosted at least once a month, either in Seoul or in Busan. And tickets are only ₩5000! One of the greatest things about this event is how all the goods are so cheap. Cards usually go for ₩800 or ₩1,000; posters for ₩3,000; key chains for ₩5,000 and you can even get little plastic cutouts of characters you can put on your desk for about ₩15,000. The other greatest thing are the cosplayers: people who worked for weeks or months on a costume to show off their love for a certain character. Unfortunately, the bad weather yesterday meant there weren't many opportunities for taking pictures, but when the weather's good you'd be in for a treat! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #ComicWorld #SeoulComicWorld #Anime #Manga #Comics #Deadpool #Spiderman #Ash #EvilDead #Cosplay #Marvel #Avengers #Pokemon #서울코믹월드 #코믹월드 #아니메 #만화 #코믹 #데드풀 #스파이더맨 #애시 #이블데드 #코스플레이 #마블 #어벤져스 #포케몬
%d bloggers like this: