Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

W:O:A 2006

WO
02.08.2006
12:20

Dus, dankzij mijn alfa-heid zijn we op de minuut (ware hetniet voor de vertraging) op tijd aangekomen in Düsseldorf om de gereserveerde(whroah) trein naar Hamburg te nemen. We stonden namelijk in Venlo, en toen LOLalleen een rare regionale Duitse trein die we toen maar hadden gepakt. En metveel mazzel stopte die precies op een perron naast een trein naar Düsseldorf.Maar de Don verstaat dus geen Duits, dus ik moest alles vertalen/vragen enzodus vandaar dat het allemaal aan mij te danken is 0=) Irgendwo, we zitten nu inde trein naar Hamburg, achter twee sexy Duitse loli's. Wat wel lekker hax was,deze trein is allemaal van LOL TREINSTELNUMMER EN ZITPLAATSEN RESERVERENPLUX~!, maar er zaten twee oude omaatjes op onze plaatsen, dus wij haddenzoiets van "Nou ok, gaan we ergens anders zitten", maar toen kwam er iemand"HEY GUYZ I RESERVED THIS SEAT", dus wij naar die omaatjes "AFGEPESHT~!" Inieder geval, als we over vier uur in Hamburg zijn, dan gaan we van daar naarItzehoe en dan daar kanen en dan naar WACKEN!

 
DO
03.08.2006
00:30

Dus, we kwamen vrij vroeg aan in Itzehoe, maar departybüssen die ons naar Wacken zouden rijden waren veel te klein voor deenorme hoeveelheid metalshjonnen die er stond. We dachten dus tot zeker 12uur's nachts te moeten wachten tot we eindelijk weg konden van die zwartgekledemassa die het station had afgeperst. However, twee keer bier halen bij eenlokaal tankstation en twee uur later komt er een kale gast die zegt: "Dus, wehebben iemand die ons voor 15euro totaal naar Wacken wil brengen, ga je mee?"Dus lolle, toen waren we lekker vroeg hier en we zitten nog beter dan vorigjaar! Ongeveer 10tenten dichterbij de Festival-grounds dan toen. We hebben hetkampeerterrein wat verkend, veel dronken Duitsers gezien, bier gezopen, nüdelngegeten en shit gekocht op de Metalmarket. En nu gaan we tussen de metalherrievan de buurtjes en nog drie andere tenten proberen te slapen..


DO
03.08.2006
11:35

Dus, het slapen ging redelijk. We hebben tot half tiengeslapen, ik met onderbrekingen, en de don dientengevolge ook xD (DON JE BENTGAY…oh sorry). De tent zakt weer heerlijk in, maar we hebben m'n koffer (metafgesleten, nu vierkant, wiel) ertegenaan gezet. Op het moment zitten we in detent, mensen te kijken. Dat is al een leuke dagbesteding hier op zich, en omhet nog leuker te maken zit er schuin tegenover ons een Duitser met eenmegafoon die rare shit naar iedereen schreeuwt.

Het weer is raar, soms lekker koel, zonder zon, dan enkeleseconden later opeens hele warme felle zon en dan weer gewoon lekker warm. Hetheeft in ieder geval nog niet echt geregend, en dat is heel erg mooi.

Lol er rijdt net een dikke Mercedes met zo'n bal achter hetstuur langs, dus ik roep "WHROAH WHROAH WHROAH KEREL!" en als 'ie omkijkt steekik m'n duim op, en hij steekt heel stijlvol z'n wijsvinger op als wijze vanbegroeting.

Aldus, nu gaan we naar Wacken (het dorp) lopen om bier enchips te halen. Dat hebben we vanmiddag al geprobeerd, maar die poepdon lieptotaal de verkeerde kant op, dus toen moest ik een uur pauze nemen wegensblaren/luiheid.

 
DO
03.08.2006
17:00

Dus, we zijn *net* terug uit het dorp. Het was ver, en bijelke supermarkt stond een hueg rij metalshjonnen (op straat zegmaar). Dus wewaren nog een paar kilometer doorgelopen tot de VIP inschrijfplaats (waar ookeen Edeka was). Daar een eind in de rij gezeten, want er zaten zo'n 300 man tewachten tot de supermarkt de deuren opende voor de volgende stroom mensen.Binnen in de winkel was het een chaos, ze lieten ongeveer 70adjes tegelijkbinnen, en het was een cluster van dronken failers. Zakken chips en blikjesbier, half leeggegeten en —gedronken, sponsen all over the place en "Oeps iklaat m'n tas vol flesjes bier vallen". Omdat iedereen zolang moest wachten voorde kassa besloot men om gewoon te kanen en te zuipen waar ze zin in hadden,want zolang je het op hebt voor je bij de kassa bent IS HET GRATIS AMIRIET? Ookgingen we dus net voor de kassa met sponsen naar de overkant van de rekkengooien, waarvan de helft dan weer terugkwam etc.

Eenmaal buiten met een krat Franziskaner Weissbier, flesVodka, zakje winegums en vier zakken chips, bleven we hangen bovenop een heuveloverlooking the supermarkt. Vanaf daar zagen we dat een dronken shjon, "deSangria gast", een watermeloen naar iemand gooide. Ik lolde zo hard dat hetslachtoffer link naar mij keek, dus ik wees snel de Sangria gast aan, die "Itwas just a joke!" naar 'm riep. Toen ik een fruitgum naar hem gooide en "It'sjust a joke!" riep, lolde hij en vroeg waar ik vandaan kwam; "Holland!" "I fucked somebody in Amsterdam and it wasn't a hooker!!" (Oftewel:ICH HABE DEINE MUTTI GEFICKT)

Toen begon het te regenen, dus we begonnen onze verre tochterug. Uiteindelijk hadden we na het schuilen onder een schuurtje van een residentnog maar een half krat bier, géén winegums, en nog maar drie zakken chipsover.. En nu zijn we hier. Over30minuten ofzo "A NIGHT TO REMEMBER" met Victory en the Scorpions…die ikallebei niet ken.

 
VR
04.08.2006
01:45

Dus, ik ben nu fucking brak, maar als ik 't nu nietopschrijf vergeet ik het, dus vandaar. Irgendwo, we hadden geen zin om uit onzetent te rollen voor Faster Inferno, want we waren moe enzo van het lopen. Toenvoor Victory toch maar gegaan, maar het bleek kut te zijn dus we gingen maarweer even in de tent zuiiiipen. Daarna was het tijd voor the Scorpions, wat opzich erg hax was, maar ook érg druk. 3/4de van W:O:A was er ofzo.Dus maar in de Biergarten gechilled, waar een gast een andere gast(denk ik, hetwas zo dik dat het ook een dikke lelijke vrouw had kunnen zijn) onderpiste. Deondergepiste was dus fucking dik en durfde niets te doen, dus die Duitserszaten lekker hard te lollen.

Overigens ligt de don hier echt kenkerherd te slapen.

Anyway, daarna ging ik een ring voor Eva zoeken, maar zewaren óf lelijk óf veel te metal óf te groot ;_; Ze hebben hier ook 10000 vandie riemen die ze graag wil, maar ik kan niet smsen of ze er nog een wil wegensbereikgebrek >< (ICH HABE KEIN BEREICH!!)

p.s.
Ik heb nog gemetalvingerd met een fucking hawte loli metrode dreads. Even omdat het zo'n prestatie was… En nu slapen terwijl deoverburen KANKERHARD muziek aanhebben staan.

 
VR
04.08.2006
19:16

Aldus, vanochtend naar End of Green, wat ernstig hax was,geweest en daarna het dorp in voor een Wacken-Uhr (horloge dus). Na 20minutenlopen om er te komen bleken ze toch niet écht hax te zijn, en ik had gewoonniet genoeg geld meer eigenlijk. Toen gingen we maar naar de Edeka (wir liebenLebensmitteln) daar, om iets te halen om te mixen met de Vodka. Dat is cola enicetea geworden. Aan de zijkant van die winkel was een soort terras ofzo, waarje via een zijuitgang op kon komen, waar een hoop metalshjonnies zaten. Diebleken Nederlands te zijn en dat was wel gezellig. Nadat zij weggingen zijn wijdaar nog twee/twee en een half uur blijven shjonnen met bier en pratend tegeneen klein Duits kereltje wat een beetje Engels kon spreken. Hij lolde erg hardtoen ik telkens "WACKEN!" riep wanneer hij iets platstampte. "Why do you scream Wacken everytime?" "Becausestomping shit on t
he floor is fucking metal!"
"I don't understand, I'monly in grade six" ofzoiets. En later toen ik bier had gehaald in de winkel zei'ie tegen de don (waarvan hij dacht dattie PIK heette): "Pik, beer makes youstupid." Ik: "Stupid is gooooood!" Gasje: "No, stupid is bad!"

Anyways, it was a lot of fun, en daarna gingen we naarNevermore en Soilwork.

 
VR
04.08.2006
00:45

Aldus, we moesten weg, naar Korpiklaani, dus ik kon 'tNevermore en Soilwork stuk niet afmaken. Maar Nevermore was nogal meh, en ikmoest na 45minuten alweer weg omdat ik een goede plaats wilde bij Soilwork. Ikstond daar dan ook vrij hax, zevende rij van voren. However, zodra ze opkwamenwerd het veld een totale chaos

~~ Er komt net trouwens een Duitser "Schreibst du einTagebuch!?" "Ja, so I willremember everything if I get too drunk." "Ah..okee!"~~

Anyways, het was dus een fucking slagveld. Gestoorde halfontblootte Duitsers die op alles inbeukten, crowdsurfers, één gigantische pit! Ikheb vandaag voor het eerst écht gemetald, hier en bij Korpiklaani. Ik heb zeker20minuten gepit en 10crowdsurfers over me heen gehad. Zodoende heb ik niet veelvan de band zelf gehoord.

Toen ik terugkwam was er een leuke surprise voor de tent;een of ander blond wijf stond met d'r broek naar beneden haar kont te showenaan de buurman
en enkele seconden later SARPRISE TITS! Opeens stonden er viermannen met camera's klaar (waaronder ik natuurlijk), maar toen wilde ze opeensnietmeer.

Daarna dus Korpiklaani, wat echt heel erg hax was. Weercrowdsurfers en een soort pits, maar dan heel gezellig. De pit bestond dit keeruit half ontblootte mannen die arm in arm rondjes dansten en een lange rijadjes hand in hand, hakkend op de folkmetal. De Don en ik hebben dan ook lekkermeegehakt en gedanst.. METAL VERBROEDERT!

Meteen daarna ben ik vooraan gaan staan op de Partystage,waar een uur en drie kwartier later D'Espairs Ray zou optreden. Er stonden aleen paar Wapanese, waaronder een hele mysterieuze sexy-e met ZERO onder d'r ooggeschreven. Na een eeuwigheid kwamen ze dan eindelijk op, en ze waren hetwachten waard! Heel goed gespeeld, gezongen en heel veel energie op het podium.Het jammere was dat die KUTDuitsers me een drumstokje én setlist door de neusheen geboord hebben =( Drumstokje lag recht voor me achter het hek, dus ik hangeroverheen en die dikke security ad net voor mij AFGEPESHT en gooide het naariemand met tieten, want die mochten ook over het hek om plectrum's te zoekenterwijl mannen dat niet mochten. BAH.

Aldus, nu zuiiiipen ~~Die kutdon mikt net Vodka bij m'nbier~~ en rondlopen pikkie… LEKKER HEX!

 
ZA
05.08.2006
11:33

"Ik ben zo metal dat ik dronken wacker wordt" 

Dus….fuck. We zijn zo fucking brak…ohhh…1/4debier en 3/4de Vodka = not good! Fucking hell. Ik herinner me nog, aanhet begin van de avond, kwam er opeens een wijf "DO YOU HAVE SOME SMOKES!?""Uhh..no, why?" "I AM FUCKING NERVOUS!" Dus op zich was ze toen weggelopenomdat we geen smokes hadden, maar I felt bad dus ik ging naar 'r toe met eenbiertje en ze vertelde wat er aan de hand was. Haar vriend had tegen andereadjes iets gezegd van "JA GEEN FUCKING BOOMBOX WANT WE WILLEN SLAPEN DUS IKPERS 'M AF EN ZET 'M IN M'N KOFFERBAK EN JE KRIJGT 'M TERUG ALS IK WAKKER BEN"(lekker gay dus, maar ok) en toen kreeg 'ie dus ruzie en werdtie gekeeld en erkwam security en ze was bang dat d'r vriendje weer naar die adjes was gegaanofzo. Een lange tijd en een hoop Polizei later ging ze weg en hebben we ze nietmeer gezien, dus het was vast opgelost.

Toen gingen we dus lopen en kwamen we een adje tegen wat zodronken was dattie liep als een zombie, srsly. Armen losbungelend naast zijnlichaam, zwalkend van de ene kant van de weg naar de andere. Hij liep gewoonmisc rechtdoor totdat hij keihard een sloot inliep en iemand hem eruithielp..toenliep 'ie weer verder. Na een kilometer of 2 kwam hij erachter dat we hemvolgden (omdat we achter 'm gingen lopen met onze armen vooruitgestrekt,terwijl we "BRAAAAAIIINNNSSS, TITS AND BRAAAAIINNNSSS" riepen) en ging 'ie aanons hangen "You show the way!" Dus wij lopen misc rechtdoor terwijl die adsteeds tegen laaghangende takken liep en op een gegeven moment (na 20minutenlopen) gaatie aan voorbijlopende Duitsers vragen hoe 'ie van ons afkomt: "JA,DIE DRONKEN SHJONNIES LOPEN MET ME TE KUTTEN KUNNEN JULLIE EFFE STFA TEGEN ZEZEGGEN IK SPREEK GEEN ENGELS!" Blijkbaar wassie dus nog net niet zo dronkendattie niet merkte dat we hem alleen maar zaten te kutten. Die Duitsers waarhij dat aan vroeg lolden alleen maar keihard naar 'm, en op een gegeven momentrent hij opeens keihard weg (*ren/flikker over een heuvel/renrenren*)

Aldus, Idon't remember anything else. Ik werd wakker en ik had zoiets van "Fuck,how did I get here!?" Maarja, vanmiddag Arch Enemy en Lake of Tears!

 
ZA
05.08.2006
15:42

Jezus, we waren óf nog dronken van gisteren, óf het kwamdoor de hitte, maar we waren dus echt naar de klote. We stonden bij Arch Enemyen het was zo van: "DUS…Als ik nu naar de tent ga..wat doe jij dan?" Maar nugaat het wel redelijk. De Don wil naar Orphaned Land, so we go!

 
ZA
05.08.2006
16:41

"HELGAAA!!" 

Ik had geen zin om mee te gaan, dus ik ben al een uur miscaan het shjonnen in de tent. Onze haxe dronken Arschlog buren staan lekker gayte doen op straat. Vanochtend was er een vriend van hen dronken in slaapgevallen in een stoel, dus die hadden ze midden op de straat gezet en omheindmet rood-witte tape aan palen. Ze hadden 'm Jaegermeister en een tandenborstelin z'n hand gestopt en een bakje voor 'm neergezet, waar mensen geld ingooiden.Toen 'ie wakker werd en doorkreeg dattie midden op de weg zat is het omheindegedeelte veranderd in een vuilstortplaats…wat iets minder is aangezien hetschuintegenover onze tent is. Op het moment zijn de Arschlogburen "TITTEN AUS!"aan het schreeuwen tegen alle vrouwen die langslopen.

On another note, het is hier dus een meme om "DA KOMMT DIEPARTYBüS, SHALALALA" te zingen als er een Polizei bus aankomt, en dat wint.

 
ZA
05.08.2006
18:45

"HELGA LEBT!" 

Even wat misc Wackenheden:

Net gingen we water halen en sprong er een crazy bitch doorde gigantische modderpoel die daar lag, waardoor iedereen BIJNA onder de modderzat. Dus ik roep "MOTHERFUCKING GAY" en zo'n hax Scandinavisch chickie zegt meteen lekker brak accent: "Ja, ghey."

Just now was er een adje in z'n onderbroek die een wijf opd'r kont slapte met een riem en "YOU ARE MY BITCH NOW!" riep, en dat wijf keekfucking raar zo van O.o wtf? Dus ik lolde, komt die gast naar me toe, slapt meop m'n been, omhelst me en roept "ICH LIEBE DIR, DUS BIST DIE BESTE!" en strompeltdaarna verder.

 
ZA
05.08.2006
22:03

Net naar Lake of Tears geweest, was fukken hax! Ik heb echtmaar zes bands gezien ofzo, maar W:O:A 2006 is toch echt 20x beter dan W:O:A2005. Volgend jaar hopelijk met een busje, en met Ghislaine erbij, en dan lekkershjonnen. Na Lake of Tears kwam er overigens opeens een misc ad op het podium,om een aanzoek te doen en dat was kielief! Heel de zaal was zo van m/ enklappen en 't was gaaf ^^

 
ZA
05.08.2006
23:17

Dit wordt de laatste entry waarschijnlijk, aangezien wemorgen om 8 uur op moeten staan om de bus naar Itzehoe te pakken. Nu, 300eurolichter en een hoop ervaringen, t-shirts en kilo's rijker ben ik fucking blijdat ik weer ben geweest.


WACKEN OPEN AIR
        See you in 2007

Advertisements

4 comments on “W:O:A 2006

 1. Arestide
  9 August 2006

  Hopelijk kan ik trouwens komen op je afscheidsfeest, want ik moet eerst naar oosterhout of daarna, hopelijk is er iemand met een voiture…

  anyways… spreek je nog

 2. Remi
  9 August 2006

  Muh, het klinkt like ubercool en ik ben er nu al jaloers op!

  woeshhhhhhh! de meloen was het gaafst, of nee, de gast die misc overal op af liep! jaa!

  :D

 3. Harry d. Busdriver
  11 August 2006

  BTRZ dus dat je volgend jaar keihard meegaat 0=)

 4. Jasper
  12 August 2006

  hahha cool! t was weer hipp dus.
  mja, dat van die vrouwen. grappigg. logisch ook btw
  fijne vakantie noggg..

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 7 August 2006 by in Music, Travel and tagged , , , , , .

For e-mail updates!

Join 68 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 25,837 Minds Expanded

Instagram

Are you hyped for the #WinterOlympics yet?
Because the Korean government would really, really like you to be #hype!

I've never really been into the Olympics, except for that one time when the guy who was born in the same town I lived in (#GianniRomme) was raking in Gold Medals like it was one of those coin pusher games - and even then it was mostly because my school was making a big deal out of it.
As such, I'm not very interested in the Winter Olympics either, even though this is the first time I'd be able to attend the events myself and watch my country's athletes get burried in speed skating medals.

Still, I hope Korea will put on a show - and a performance - to be remembered for years to come.

________________________________________

#Olympics #Olympic #Korea #Seoul #Lotte #Departmentstore #SooHorang #Christmas #decoration #decorations #shopwindow #shop #pyeongchang2018 #pyeongchang #평창 #평창2018 #올림픽 #겨울 #수호랑 #스타크래프트 is love #Starcraft is life.

Being a Starcraft fan in Korea feels a lot like what I'd imagine being a rich acquaintance of Ronaldo would feel like for a football fan - you get front row seats to all the major games, get to meet legends like Messi, Robben or Buffon (in our case, Byun, SoO or Stats) and get to ask for their signature pretty much whenever you want - all without paying a single penny.

The professional scene has been taking hit after hit since I started getting interested in it, and I'm afraid it'll never be the same as it once was, but I'm glad that in 2018, as well, I'll be able to enjoy some of the best e-Sports the world has to offer.

#WingsOfLiberty down, #HeartOfTheSwarm and #LegacyOfTheVoid to go.

______________________________________

#스타2 #스타크래프트2 #Starcraft2 #Byun #TY #Maru #INnoVation #esports #gaming #progamer #Korean #Korea #e스포츠 #진에어 #진에어그린윙스 #SKT1 #Dark #collection #collector #PC #RTS #변현우 #이신형 #전태양 #조성주 처음 한국에서 @kim.minji.ki204 가 그린 책을 발견할 때부터 (그 #책 읽을 수 없어도, ㅎㅎ) 한 순간엔 큰 #팬 되었고 작년 #서울일러스트레이션페어 에서 직접 만날 수 있어서 너무 즐거웠다.

이제 인스타로 새 책을 받을 수 있는 이벤트가 있어서 당연히 참여해야지~

#kimminji #thejunglebook #정글북 #정글북리그램이벤트 #indigo 한국에서 역사랑 현대 항상 어떤 이상한 발렌스로 공존한다.

In Korea, the past and the present are always living together in some sort of awkward balance.
Traditional norms, values and traditions clash with the influence of a rapidly modernizing and developing society; pride in one's roots compete with a constant need to move forward, and historical buildings vie for room to breathe in the middle of a metropolis.
I hope Korea manages to move forward without forgetting the things that make it unique.

__________________________

#대한민국 #한국 #절 #불교 #봉은사 #역사 #현대 #발렌스 #서울 #Seoul #Korea #SouthKorea #Temple #Shrine #Buddhism #Buddha #traditional #Buddhist #history #present #balance #City #koreantemple #development #Metropolis #tranquility #modernization This is such an #unoriginal picture but..doesn't it look just like a #postcard?

#Seoul #Korea #SouthKorea #Namsan #NamsanTower #City #Road #Traffic #Korean #mountain #trees #green #NSeoulTower #Tower #서울 #도시 #남산 #남산탑 #산 #탑 #도로 #엽서 #그림엽서 #남산타워 On some nights, when I'm feeling all beat down by stress and worries about whether or not I'll be able to support myself over here or where my life is heading, and when I'm just drunk enough, when I see the second snow of the year coming down outside my window, I just can't help but go outside, play some music and dance in the snow like an idiot because for some reason it just reminds me of how much I love being in this country.
Fuck you, Korea. I love you.
.
.
. 
#secondsnow #firstsnow #둘째눈 #첫눈 #Seoul #서울 #snow #눈 #Korea #SouthKorea #Korean #Life #Street #KyungHeeUniversity #KyungHee #경희 #경희대 #dongdaemoon #동대문구 #이문동 #winter #겨울 #atmosphere #분위기 #reallylongsentence
%d bloggers like this: