Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Aldus

Eigenlijk is er niet zo gek veel gebeurd de afgelopen weken, maar om te zorgen dat het weblog niet compleet verschrompelt en afsterft zal ik maar weer eens wat typen.

Ik heb net de 21minuten test op http://www.21minuten.nl gedaan en met m’n vieze hippy standpunten lekker de uitkomst BEINVLOED (op die poeppc’s van de uni kun je niet hax een " op een letter doen dus ik doe het lekker niet). Verder heb ik deze week al TWEE KEER geen zin gehad om na m’n college/onderwijsgroep naar bed te gaan, wat ik normaal wel doe omdat ze altijd zo poepvroeg zijn. What’s happening to me!?

Aldus, in interesting news: M’n bierkasteel is af! Nouja af, hij is in principe af maar hij wordt natuurlijk met de week groter. Hij ziet er best vet uit met een WELCOME TO SILENT HILL bord boven de poort xD Nu alleen nog een ophaalbrug van lego en hij is vet bruut lauw hax pweun hexie fleksie. On another note: Geen Bison Secondenlijm kopen, het is duur en na 2verdiepingen al op~1!
Verder ben ik vorige week 2x naar Snakes on a Plane geweest (1x voorpremiere in Breda met Eva (Oh de parkeer- en rondjesrijtrauma’s =p) en 1x in Antwerpuuh met Apy (Oh de TomTom)) en hij was ernstig hax. Ik heb dan ook een soort SoaP shrine op m’n muur gemaakt met kaartjes en knipsels enzo. En vanavond weer met Anniek ^^ En misschien morgen dan nog een keer voor de hardcoreheid xD Maarja wel EUROZ weer dus misschien ook niet.

Over euroz gesproken, laatst wilde ik eten maar toen was ik vergeten aardappels te halen bij de zupahmarkt dus ik had alleen vlees en groenten, which is lame. Maar de supermarkt die nog open was was VET VER fietsen en DE vieze kutheuvel van Maastricht op en dat suckt, dus ik dacht GOH IK GA WEL NAAR DE SUPER DE BOER maar die was dus dicht dus toen dacht ik GOH IK GA NAAR DE CHINEES maar die in Belgie moet je contant euroz voor hebben want "lolbelgiewijkunnennietpinnenwantlol" DUSJA dat kon dus niet dus toen moest ik weer naar de Super de Boer (waar overigens een HEEL sexy jongen werkt, maar daar ga ik zo wel over blappen) want daar was een nederlandse chinees en daar weten ze wel wat pinnen is. Maar iig…uh.. ja boeiend niet?
OVER DIE JONGEN, hij is dus extreem sexy, met lang krullend blond haar en VETTE ALTOWWW KLEDING en heeeel schattige lach. MAAR hij heeft een vieze gotische vriendin, dusja. "Alles kan kapot" zei Anniek al, maar niet alles kan homo vrees ik.

Recht, uhm, ja, serieus er is echt niks gebeurd. De sproeikop van m’n bad schoot los waardoor ik de hele fukken badkamer moest schoonmaken want die was natuurlijk grondig compleet natgespoten, en daardoor meurde het 2 dagen naar opdrogende natte handdoeken, which sucked.
M’n kookstel is nogsteeds niet gemaakt "Want die gozer die ‘t moet maken is ziek dusja lolz kthnxbye" Dus ik ben genaaid en leef al 2weken op roerbak (waar je fucking dik van wordt want dubbele u tee ef er zitten 1304 calorien in die mix~11/!??@!?!/1/21/) en magnetronmaaltijden en Chinese takeout. En elke avond weer gay kanen zoals leftover Tjap-Tjoy opwarmen en Sate met doritos en toch nog een kilo afgevallen xD Mamy: "BTRZ DAT JE FF VROEGER NAAR BED GAAT EN GEZONDER EET" Orly? Dat gezonder eten is wel een idee maar ik doe m’n eigen boodschappen dus hello kleffe magnetronhamburglars en instant-noodles. Ennuh ja ik heb ook geen zin om het niet te doen en ik word toch dun dus who cares?

Om nog even terug te komen op SoaP met Eva, dat was echt heel leuk! Ik had ‘r echt superveel gemist en d’r enge pottehaar viel best wel mee. Het is dat Eva een Evahoofd heeft want anders was het waarschijnlijk wel lelijk, maar haar staat echt alles >< Ben ook wel blij dat ik iedereen weer zie Zaterdag bij Sophie en Koen, voel me alleen wel schuldig dat ik geen cadeautjes heb maar ik heb heel Maastricht afgezocht en ik wist nieteens wat ik zocht dus dat schoot niezo op. Maarja..Dat betekent niet dat ik boring ben geworden ofzo~1! Overigens heb ik het perfecte cadeau voor Eva gevonden (hoop ik) ik wilde eerst een witte tuinbroek met I<3WOMEN erop geschreven kopen maar tuinbroeken zijn vet duur! Nu heb ik ook wel iets duurs maar ik doe samen met Gemmert dus dan is ‘t niet erg ^^

Verder gaat het op school allemaal goed, ik ben nogsteeds degene die ongeveer alle antwoorden moet geven/verbeteren en ik kan het allemaal goed bijhouden. Morgen ben ik gespreksleider, oftewel lekker achterover hangen en iedereen beurten geven ofzo. Hopelijk zijn we dan wel binnen 3uur klaar want als ik moet gaan wachten totdat zij uit zichzelf antwoorden geven *uch*. De toets is over 3weken ofzo, maar dat is pas over 3weken dus daar ga ik over 2weken wel over stressen. En nu ga ik naar huis the Sims spelen want ik heb al m’n huiswerk al af ^^ Op zich poep, want nu moet ik me de hele dag vervelen en het leven van m’n Sims is nog saaier dan mijn leven want zij kunnen geen Sims spelen (OMG Time Paradox~!)

Aju!
Of zoals ze het hier zeggen ‘HaiHai’ maar dat vind ik zo ghey =(

Advertisements

6 comments on “Aldus

 1. Remi
  6 October 2006

  blub!

  Beterzz laat je even weten of je mijn intussen 5 posten naar jou hebt ontvangen en schrijf je een keer terug? (a)

  maar t klinkt alsof t goed gaat dus dat is fijn! ^^

  ik heb een chick! (maar dat wist je al, maar ik ben zo enthousiast en blij dat ik het je bij deze dus nog een keer vertel)

  lalalal!

  liefjouw
  kus
  Remi

 2. Harry d. Busdriver
  6 October 2006

  Ja ik heb dus al 2posten gehad, je kaart met armbandje vandaag en je eerste brief vorige week ofzo =p Maar ik heb echt GEEN zin om te schrijven gewoon. Heb ik eigenlijk nooit. Vind ‘t heel leuk om geschreven brieven te krijgen maar om terug te schrijven is zo moooeeeeiiite. Dus dat kan nog wel ff duren =$

  Liefjouook en <3 de armband!
  Mij

 3. Gem
  8 October 2006

  Hoi,
  Fijn dat je lief bent en om half 5 ‘s nachts een imaginaire taart voor me bakt en aan de telefoon babbelt:) Lief.

  Dubbelhoi (rotlimburgers, hallo tot de macht twee is toch geen houdoe)

 4. Remi
  9 October 2006

  jij stommerd!

  ik vind het ook veel leuker om geschreven dingen te krijgen dan om ze zelf te sturen. maar ik dacht; als ik nou iedereen kaartjes/brieven ga sturen krijg ik misschien zelfs wel eens wat terug! maar daar ben jij dan…
  (a) ik denk dat ik niet meer schrijf tot ik iets van jou terug heb! ^^
  (dus dat wordt heel lang geen post van mij, jij gothic!)

  btw; zodra je weg was zaterdag had ik weer een rij van 8 kindjes die geschminkt wilden worden :p

  lalalalalala! (eink wil ik gaan schrijven hoe het met mn chick zit, maar dat doe ik wel in een brief over een eeuw ofzo…)

  liefjouw! en armbandje omhouden tot je oud en rot bent he!

  R&R<3armbandjes!

  kus^^

  ps; mhh, gemma heeft zo fckn gelijk met dat ge-hallohallo! ik vind hoi² ook zo belachelijk. als je dagdag zegt kom je toch ook niet net binnen? of ga ik weer te ver…? (a)
  Remi

 5. Gem
  10 October 2006

  En ‘hoihoihoi’ dan.. Of ‘hoihoihoidaghoi’..

 6. Remi
  11 October 2006

  wow, dat maakt het echt HEEL verwarrend….
  ehm. ik denk dat als je hoihoihoi zegt dat je dan Catootje na doet
  en als je hoihoihoidaghoi zegt dat je dan stottert…

  ofzo?

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 5 October 2006 by in Studies.

For e-mail updates!

Join 70 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 26,487 Minds Expanded

Instagram

Korean food comes in many shapes and sizes, but one of the most famous and well liked among tourists must be the humble #Bibimbap.
Usually not much more than a bowl of rice into which you mix (bibida in Korean) various vegetables, topped off with some spicy gochujang, bibimbap is a staple food that can be found almost anywhere and at very reasonable prices.

There's also quite a few traditionally styled restaurants such as the one in the picture that serve a bit more 'up-scale' versions that resemble the food royalty used to eat many centuries ago.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #SeoulKorea #Namsan #MongmyeokSanbang #Restaurant #KoreanRestaurant #Gochujang #Traditional #Food #Foodstagram #Koreanfood #Hanok
#서울 #남산 #목멱산방 #비빔밥 #고추장 #밥 #먹스타그램 #푸드그램 #전통 #한옥 #맛집 #남산맛집 You couldn't tell from this picture, but spring has suddenly been unleashed in Korea! We went from actual snow not much more than a week ago to 6° and now 22° today.

Originally, Koreans were always very proud of their '사계절' - 4 seasons. In the past few years though, fall and spring have been reduced to mere weeks as golden brown leaves freeze off the trees in 'fall' and cherry blossoms bloom in tropic temperatures in 'spring'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Goyang #Spring #Seasons #4seasons #fall #landscape #traintracks #tracks
#4계절 #계절 #봄 #가을 #고양 #선로 대한민국 만세!
Today is a holiday in Korea; the remembrance of the March 1st movement, which marked the beginning of the Korean people standing up to their Japanese oppressors in the early 20th century.

Unfortunately, instead of celebrating this important day in Korea's history, some people use it as an excuse to push their pro-박근혜 agenda. Former president Park Geun-Hye has been incarcerated for months now while on trial on 18 charges, including bribery, coercion, abuse of power and the leakage of government secrets during her ill-fated presidency. In spite of the overwhelming evidence against her, there are still some (almost exclusively senior) citizens who believe she should be reinstated as the legal president of Korea.

In spite of the fact that I don't agree with their politics, seeing everyone singing and waving the 태극기 together did make me feel good, although being one of the only foreigners in a crowd of riled up Koreans also reminded me that I'll never truly be part of their society.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #March #Demonstration #Rally #Parade #Politics #Flag #Gwanghwamun #Taegukgi #Japan #Occupation #Independence #gyeongbokgung
#Optocht #ZuidKorea #Demonstratie
#서울 #삼일 #삼일절 #광화문 #태극기 #대한민국 #만세 #대한민국만세 #삼일운동 #3월1일 #경복궁 More pictures from the Line store in Itaewon. I love it when a brand sets up something as elaborate as this; I can't stop myself from wanting to take pictures. 
These are also the first post-LASEK pictures I'm in! It is extremely strange to see myself in pictures without glasses, and I still feel kind of 'naked' when I go out without them, but it's already something I know I'll never regret!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #Itaewon #Line #LineMessenger #LineStore #LineKorea #LineFriends #LineFriendsStore #LineFriendsItaewon #Store #Cute #Bear #Plush #Dollhouse #Emoticon #Emoji
#서울 #이태원 #라인 #라인프렌즈 #라인프렌즈스토어 #라인프렌즈샵 #라인프렌즈이태원 #외국인 #네덜란드 One of the many things I love about Korea is that it has way more 'themed stores' than my own country. For some reason, some companies or brands such as Ghibli, Gundam, Kakao or, as in these pictures, Line, decide to spend millions creating beautiful flagship locations that feel like a mix of an exhibition space and a regular store.

This was the first time I visited the Line store in Itaewon since I'm not very interested in either Line nor Itaewon, but it was definitely a really cute sight to behold.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Line #Kakao #LineFriends #LineStore #Store #Shop #Shops #Stores #Brand #Messenger #LineMessenger #Itaewon #LineFriendsItaewon
#서울 #이태원 #라인 #라인프렌즈 #카카오 #가게 #스토어 #라인스토어 #브랜드 A Gangnam view from the offices of my eye clinic, which is incidentally the reason I haven't posted anything in a while; I've been "busy" recovering from LASEK!

If you're interested in the process of getting vision correction surgery in Korea, check out my latest blog post. There's a link in my bio, or you can Google 'Anonymous of Holland'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Gangnam #Sinnonhyeon #BGNEyeClinic #BGN #Eyeclinic #LASEK #LASIK #SMILE #Laservisioncorrection #Visioncorrection #Cityscape #City #Skyline #Simcity #visit_korea #ig_korea
#밝은눈안과 #강남 #신논현 #서울 #대한민국 #라섹 #라식 #스마일 #도시 #도시경관
%d bloggers like this: