Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Aldus

Eigenlijk is er niet zo gek veel gebeurd de afgelopen weken, maar om te zorgen dat het weblog niet compleet verschrompelt en afsterft zal ik maar weer eens wat typen.

Ik heb net de 21minuten test op http://www.21minuten.nl gedaan en met m’n vieze hippy standpunten lekker de uitkomst BEINVLOED (op die poeppc’s van de uni kun je niet hax een " op een letter doen dus ik doe het lekker niet). Verder heb ik deze week al TWEE KEER geen zin gehad om na m’n college/onderwijsgroep naar bed te gaan, wat ik normaal wel doe omdat ze altijd zo poepvroeg zijn. What’s happening to me!?

Aldus, in interesting news: M’n bierkasteel is af! Nouja af, hij is in principe af maar hij wordt natuurlijk met de week groter. Hij ziet er best vet uit met een WELCOME TO SILENT HILL bord boven de poort xD Nu alleen nog een ophaalbrug van lego en hij is vet bruut lauw hax pweun hexie fleksie. On another note: Geen Bison Secondenlijm kopen, het is duur en na 2verdiepingen al op~1!
Verder ben ik vorige week 2x naar Snakes on a Plane geweest (1x voorpremiere in Breda met Eva (Oh de parkeer- en rondjesrijtrauma’s =p) en 1x in Antwerpuuh met Apy (Oh de TomTom)) en hij was ernstig hax. Ik heb dan ook een soort SoaP shrine op m’n muur gemaakt met kaartjes en knipsels enzo. En vanavond weer met Anniek ^^ En misschien morgen dan nog een keer voor de hardcoreheid xD Maarja wel EUROZ weer dus misschien ook niet.

Over euroz gesproken, laatst wilde ik eten maar toen was ik vergeten aardappels te halen bij de zupahmarkt dus ik had alleen vlees en groenten, which is lame. Maar de supermarkt die nog open was was VET VER fietsen en DE vieze kutheuvel van Maastricht op en dat suckt, dus ik dacht GOH IK GA WEL NAAR DE SUPER DE BOER maar die was dus dicht dus toen dacht ik GOH IK GA NAAR DE CHINEES maar die in Belgie moet je contant euroz voor hebben want "lolbelgiewijkunnennietpinnenwantlol" DUSJA dat kon dus niet dus toen moest ik weer naar de Super de Boer (waar overigens een HEEL sexy jongen werkt, maar daar ga ik zo wel over blappen) want daar was een nederlandse chinees en daar weten ze wel wat pinnen is. Maar iig…uh.. ja boeiend niet?
OVER DIE JONGEN, hij is dus extreem sexy, met lang krullend blond haar en VETTE ALTOWWW KLEDING en heeeel schattige lach. MAAR hij heeft een vieze gotische vriendin, dusja. "Alles kan kapot" zei Anniek al, maar niet alles kan homo vrees ik.

Recht, uhm, ja, serieus er is echt niks gebeurd. De sproeikop van m’n bad schoot los waardoor ik de hele fukken badkamer moest schoonmaken want die was natuurlijk grondig compleet natgespoten, en daardoor meurde het 2 dagen naar opdrogende natte handdoeken, which sucked.
M’n kookstel is nogsteeds niet gemaakt "Want die gozer die ‘t moet maken is ziek dusja lolz kthnxbye" Dus ik ben genaaid en leef al 2weken op roerbak (waar je fucking dik van wordt want dubbele u tee ef er zitten 1304 calorien in die mix~11/!??@!?!/1/21/) en magnetronmaaltijden en Chinese takeout. En elke avond weer gay kanen zoals leftover Tjap-Tjoy opwarmen en Sate met doritos en toch nog een kilo afgevallen xD Mamy: "BTRZ DAT JE FF VROEGER NAAR BED GAAT EN GEZONDER EET" Orly? Dat gezonder eten is wel een idee maar ik doe m’n eigen boodschappen dus hello kleffe magnetronhamburglars en instant-noodles. Ennuh ja ik heb ook geen zin om het niet te doen en ik word toch dun dus who cares?

Om nog even terug te komen op SoaP met Eva, dat was echt heel leuk! Ik had ‘r echt superveel gemist en d’r enge pottehaar viel best wel mee. Het is dat Eva een Evahoofd heeft want anders was het waarschijnlijk wel lelijk, maar haar staat echt alles >< Ben ook wel blij dat ik iedereen weer zie Zaterdag bij Sophie en Koen, voel me alleen wel schuldig dat ik geen cadeautjes heb maar ik heb heel Maastricht afgezocht en ik wist nieteens wat ik zocht dus dat schoot niezo op. Maarja..Dat betekent niet dat ik boring ben geworden ofzo~1! Overigens heb ik het perfecte cadeau voor Eva gevonden (hoop ik) ik wilde eerst een witte tuinbroek met I<3WOMEN erop geschreven kopen maar tuinbroeken zijn vet duur! Nu heb ik ook wel iets duurs maar ik doe samen met Gemmert dus dan is ‘t niet erg ^^

Verder gaat het op school allemaal goed, ik ben nogsteeds degene die ongeveer alle antwoorden moet geven/verbeteren en ik kan het allemaal goed bijhouden. Morgen ben ik gespreksleider, oftewel lekker achterover hangen en iedereen beurten geven ofzo. Hopelijk zijn we dan wel binnen 3uur klaar want als ik moet gaan wachten totdat zij uit zichzelf antwoorden geven *uch*. De toets is over 3weken ofzo, maar dat is pas over 3weken dus daar ga ik over 2weken wel over stressen. En nu ga ik naar huis the Sims spelen want ik heb al m’n huiswerk al af ^^ Op zich poep, want nu moet ik me de hele dag vervelen en het leven van m’n Sims is nog saaier dan mijn leven want zij kunnen geen Sims spelen (OMG Time Paradox~!)

Aju!
Of zoals ze het hier zeggen ‘HaiHai’ maar dat vind ik zo ghey =(

Advertisements

6 comments on “Aldus

 1. Remi
  6 October 2006

  blub!

  Beterzz laat je even weten of je mijn intussen 5 posten naar jou hebt ontvangen en schrijf je een keer terug? (a)

  maar t klinkt alsof t goed gaat dus dat is fijn! ^^

  ik heb een chick! (maar dat wist je al, maar ik ben zo enthousiast en blij dat ik het je bij deze dus nog een keer vertel)

  lalalal!

  liefjouw
  kus
  Remi

 2. Harry d. Busdriver
  6 October 2006

  Ja ik heb dus al 2posten gehad, je kaart met armbandje vandaag en je eerste brief vorige week ofzo =p Maar ik heb echt GEEN zin om te schrijven gewoon. Heb ik eigenlijk nooit. Vind ‘t heel leuk om geschreven brieven te krijgen maar om terug te schrijven is zo moooeeeeiiite. Dus dat kan nog wel ff duren =$

  Liefjouook en <3 de armband!
  Mij

 3. Gem
  8 October 2006

  Hoi,
  Fijn dat je lief bent en om half 5 ‘s nachts een imaginaire taart voor me bakt en aan de telefoon babbelt:) Lief.

  Dubbelhoi (rotlimburgers, hallo tot de macht twee is toch geen houdoe)

 4. Remi
  9 October 2006

  jij stommerd!

  ik vind het ook veel leuker om geschreven dingen te krijgen dan om ze zelf te sturen. maar ik dacht; als ik nou iedereen kaartjes/brieven ga sturen krijg ik misschien zelfs wel eens wat terug! maar daar ben jij dan…
  (a) ik denk dat ik niet meer schrijf tot ik iets van jou terug heb! ^^
  (dus dat wordt heel lang geen post van mij, jij gothic!)

  btw; zodra je weg was zaterdag had ik weer een rij van 8 kindjes die geschminkt wilden worden :p

  lalalalalala! (eink wil ik gaan schrijven hoe het met mn chick zit, maar dat doe ik wel in een brief over een eeuw ofzo…)

  liefjouw! en armbandje omhouden tot je oud en rot bent he!

  R&R<3armbandjes!

  kus^^

  ps; mhh, gemma heeft zo fckn gelijk met dat ge-hallohallo! ik vind hoi² ook zo belachelijk. als je dagdag zegt kom je toch ook niet net binnen? of ga ik weer te ver…? (a)
  Remi

 5. Gem
  10 October 2006

  En ‘hoihoihoi’ dan.. Of ‘hoihoihoidaghoi’..

 6. Remi
  11 October 2006

  wow, dat maakt het echt HEEL verwarrend….
  ehm. ik denk dat als je hoihoihoi zegt dat je dan Catootje na doet
  en als je hoihoihoidaghoi zegt dat je dan stottert…

  ofzo?

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 5 October 2006 by in Studies.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: