Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

OMG VIRTUAL TOUR

Okay dus ik heb SARPRIES een virtual tour van mijn leventje in Mestreech/België.
Waarschijnlijk gaat dit ongeveer de hele pagina ofzo innemen maarja lekkah boeiah. I hope someone will enjoy this!

Img00026_1
We beginnen in de Faculteit zelf, want ik vond ‘t wel een RAM (da’s Limburgs voor VET) idee om ‘t van de Universiteit terug naar m’n huisje (of Gothicpenthouse volgens Ghislaine) te doen. Iig, dit is Vrouwe Justitia op de 1ste (en 2de) verdieping van mijn faculteit.

Img00029 Img00028_1
Dit is de faculteit vanbuiten. Alle Universiteitsgebouwen van de UM zijn gewoon random oude gebouwen in het centrum. Het voordeel ervan is dat de gebouwen heel mooi zijn, maar het nadeel is dat je niemand van andere studies tegenkomt, behalve in de biebliotheek ofzo.

Img00031 Img00030
Het Vrijthof, normaliter een groot leeg plein, op het moment dat ik deze foto’s had genomen was het echter kermis waardoor het heel interessant lijkt. Dat is altijd in brochures en wat dan ook over Maastricht, altijd OMG ZIET HET VRIJTHOF GAAF ZIJN maar stiekem is het gewoon dus een groot leeg plein waar niemand overheen durft te lopen omdat je gewoon wéét dat de honderden mensen die aan de straatkant op de terrasjes zitten naar je zitten te kijken. Serieus, nog nooit iemand het Vrijthof over zien lopen. Nouja 1x, een gast met een kind wat steeds omviel en begon te janken toen ‘ie zag dat er 30man naar ‘m zaten te kijken. Dat was wel lollig op zich.

Img00003  Img00001
Dit is de enge doch mooie poort van het oorlogskerkhof op weg van het centrum van Maastricht naar de Belgische grens.

Img00044_1 Img00046
‘S nachts ziet het er zo uit, en rechts is de (hele lange) (en ook best enge) weg die ik ‘s nachts moet fietsen als ik Anniek heb thuisgebracht.

Img00058_1
Een flink eind fietsen verder (bijna 4kilometer vanaf het centrum van Maastricht zelfs) komen we langs dit mooie stukje natuur in Maastricht. De foto is nogal verkankerd door de poepheid van het toestel maar ’tis best gaaf.

Img00059_1  Img00005
Einde Maastricht, say hello to België (Schapen, paupere telefoonpalen, slecht wegdek (het wegdek van mijn straat is serieus TOT AAN de Belgische grens vernieuwd ><) en Belgen <3)

Img00004
Dit is het uitzicht een stukje voor mijn kamer, Belgisch platteland! (Rechts zijn schaapjes achter een krakkemikkig hek, links zijn huizen ><)

Img00062
Dit is dan mijn straat! Je ziet als je goed kijkt van voor naar achter aan de linkerkant: Een Restaurant met een rare franse naam, een Grieks Restaurant, een Chinees Restaurant, mijn gebouw (met die twee misc tl-buizen die daar hangen), en een stukje verderop nog een Chinees/Japanner. Rechts zit een lijstenfabriek/kunstbenodigdhedenwinkel Lucas, die hebben een groen neonbordje wat altijd mooi m’n kamer inschijnt ‘s nachts.

Img00006
Mijn gebouw, oud, pauper, maar niks vergeleken met de rest van de Belgische gebouwen. De bellen werken allemaal niet en ik moet een brievenbus delen, maar it’s okay want ze maken kutherrie en die andere gast checkt de post toch nooit. Verder weet ik niet precies waar die handelsruimte zich bevind…maarja.

Img00063 Img00064
DE VOORDEUR OMG DE SPANNING~! Zodra je ‘m opendoet zie je rechts die shithoop liggen, we hebben namelijk mannetjes die voor 25euro per jaar de vuilniszakken van het halletje naar de achterkant van het gebouw brengen O.o

Img00065 Img00066
Twee stomme trappen, waar je ALTIJD moe door wordt! Vraag maar aan APY.  Op de eerste verdieping woont een rare 40jarige Duitser die dik is en een kratergezicht heeft en waar altijd een chick op het bed ligt (possibly vastgebonden) en een oud vrouwtje en haar zoon die in M’stricht studeert. Op de tweede verdieping woon ik, Cirée, een Duitse chick, mijn buurman TOBIAS WEGMANN (lol guess zijn nationaliteit) en nog 2mensen die unidentified zijn aangezien ze in 2maanden nogsteeds niet buiten zijn gezien.

Img00067
EN DIT IS MIJN DEUR DAMES EN HEREN. Met boven m’n nummertje m’n naam in het Japans, courtisy to Maudy en daaronder een Silent Hill poster die ik 3D heb gemaakt maar dat zie je zo niet. Irgendwo, get ready for the horror want ik heb een paar foto’s waarbij ik niet heb opgeruimd xD

1 2
De linkse is de tv-hoek. Belangrijkste hoek in het huis (in de kamer klinkt zo stom) want er is een tv, dvdspeler met kapotte afstandbediening, PS2 en een NES. Ohja en een sattelietontvanger zodat i
k Nederlandse zenders kan kijken <3 En ongeveer 300Duitse >< IIG, Hier had ik niet opgeruimd. Rechts een deel van m’n bureau, da’s tegen de muur recht tegenover de bank. Met het schilderij van Eva <3 en mooie Hasuku (hax in het japans xD) van Maudy en een hoop 4chan shit.

3 4
De kast waar de bank tegenaanstaat, gebruikt als "Room-Divider" om de "woonkamer" af te scheiden van de "slaapkamer/keuken" en als stash voor al m’n DVD’s want dan kan er lekker mee gepatst worden. Op de kast staat het mooie beeldje rechts, een God van de Vruchtbaarheid die ik ooit ergens heb gekocht. Overigens staat vóór de kast het tvmeubel wat niet in de hoek van de tv paste. Daarop staat m’n bierkasteel =)

B1 B2
Jaja, daar issie dan: Het Bierkasteel ™
Gemaakt van bier wat ik opgezopen heb en altijd in constructie.

5
6
Dit is het keukengebied zo’n beetje. Rechts de kledingkast (die paarse) en de cd-kast (die grijze) met daarnaast de keuken. Links is de magnetron en m’n bed.

7 72
Dus dat is de magnetron, met daarboven het whiteboard van m’n oude slaapkamer. Ik heb er brieven enzo opgehangen die ik heb gekregen. Daarnaast staat dus m’n bed (<3) met wat Gigerposters erboven en een patserige limited-edition art print van de X-Men…blablabla

8 9
Di’s dus de keuken, nietzo boeiend. Rechts het aanrecht hoe ik het vandaag heb achtergelaten, had geen zin om af te wassen (de hele week eigenlijk niet xD) O=)

10
De badkamer, ook niet echt veel boeiends aan, behalve dat ik recentelijk een ernstige haxxxe >:3 heb aangebracht op de draaiknop voor ‘t licht. Maar da’s op de foto niet te zien.

Nog wat Misc Maastrichtfoto’s:

Img00033 Img00035
Anniek <3 Heel lief meisje en eigenlijk de enige echte vriend die ik heb in Maastricht (*snif*). Ze is heel lief maar wel fucking lowlands maar da’s niet erg ^^ De eerste foto is best kut maar ze wilde niet op de foto dus ze wilde ZEKER niet NOG EEN KEER op de foto ofzoiets…

Img00054
En dit is de Sint Servaasbrug, die is best mooi.

 

En dat was ‘t pretty much. Hope you enjoyed it ^^

 

Advertisements

6 comments on “OMG VIRTUAL TOUR

 1. Gem
  14 October 2006

  hoi:)
  Gaaf gaaf gaaf!! Sightseeing jouw Limburg en België was gaaf, en wanneer mag ik komen en wanneer ruim je op en was je af en wanneer zijn je tentamens voorbij en heb je tijd en wanneer is die film waarvan ik de naam niet meer weet en waarover ik me zou moeten schamen?

  Je moet trouwens ook een slotgracht graven om je kasteel, en vullen met bier. Of graaf die gracht gewoon om je kamer, of desnoods het hele pand heen. Met bier.
  Je bed is ook cool.
  Anniek ziet r uit als n tof meisj^^ Zeg maar hoi (of dubbelhoi, of triple-hoi ofzo) tegen r.

  Maargoed, kga 5 pagina’s typen over langdurig werklozen en hun (mogelijke) (bewuste of onbewuste) (zelf-gecreërde of door de maatschappij opgelegde) sociale isolatie binnen de (Nederlandse) samenleving (of die van België, als daar meer over te vinden is).
  Misjou!
  2xhoi,
  mij.

 2. Jasper
  15 October 2006

  Eeeujj
  wat n klein kasteel :O het gaat tijdens je hele studie nog wel groeien he? Hahah k vind t wel cool, sightseeing
  Mjaa
  spreekje!

 3. Maud
  15 October 2006

  Yayz ^^ kamer en omgeving ziet er cool uit ^^ en rommelig :P en afwasvol :P en doe aniek keertje de groeten (zeg maar dat lowlands keirelaxt is). overigensss, herinner me eraan dat k je moet slaan omdat lol, ik geen maudy wil heten. byebyex~

 4. Gem
  16 October 2006

  (maudy maudy mandy^^)

 5. Wolkje
  17 October 2006

  Erg Richi wel…

 6. Remi
  17 October 2006

  waaaaaaaaaaaaah richi!!!!

  thank you for this view in your life!

  ok *schaam* ik ga deze week toch weer een kaart of brief op de post doen…
  ik wacht elke ochtend op de postbode om te kijken of ie me iets brengt
  *bambi-oogjes*
  mis je!

  liefjouw!
  kus!

  btw.. still with the chick… STILL!OMG!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 13 October 2006 by in Studies.

For e-mail updates!

Join 68 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 25,836 Minds Expanded

Instagram

Are you hyped for the #WinterOlympics yet?
Because the Korean government would really, really like you to be #hype!

I've never really been into the Olympics, except for that one time when the guy who was born in the same town I lived in (#GianniRomme) was raking in Gold Medals like it was one of those coin pusher games - and even then it was mostly because my school was making a big deal out of it.
As such, I'm not very interested in the Winter Olympics either, even though this is the first time I'd be able to attend the events myself and watch my country's athletes get burried in speed skating medals.

Still, I hope Korea will put on a show - and a performance - to be remembered for years to come.

________________________________________

#Olympics #Olympic #Korea #Seoul #Lotte #Departmentstore #SooHorang #Christmas #decoration #decorations #shopwindow #shop #pyeongchang2018 #pyeongchang #평창 #평창2018 #올림픽 #겨울 #수호랑 #스타크래프트 is love #Starcraft is life.

Being a Starcraft fan in Korea feels a lot like what I'd imagine being a rich acquaintance of Ronaldo would feel like for a football fan - you get front row seats to all the major games, get to meet legends like Messi, Robben or Buffon (in our case, Byun, SoO or Stats) and get to ask for their signature pretty much whenever you want - all without paying a single penny.

The professional scene has been taking hit after hit since I started getting interested in it, and I'm afraid it'll never be the same as it once was, but I'm glad that in 2018, as well, I'll be able to enjoy some of the best e-Sports the world has to offer.

#WingsOfLiberty down, #HeartOfTheSwarm and #LegacyOfTheVoid to go.

______________________________________

#스타2 #스타크래프트2 #Starcraft2 #Byun #TY #Maru #INnoVation #esports #gaming #progamer #Korean #Korea #e스포츠 #진에어 #진에어그린윙스 #SKT1 #Dark #collection #collector #PC #RTS #변현우 #이신형 #전태양 #조성주 처음 한국에서 @kim.minji.ki204 가 그린 책을 발견할 때부터 (그 #책 읽을 수 없어도, ㅎㅎ) 한 순간엔 큰 #팬 되었고 작년 #서울일러스트레이션페어 에서 직접 만날 수 있어서 너무 즐거웠다.

이제 인스타로 새 책을 받을 수 있는 이벤트가 있어서 당연히 참여해야지~

#kimminji #thejunglebook #정글북 #정글북리그램이벤트 #indigo 한국에서 역사랑 현대 항상 어떤 이상한 발렌스로 공존한다.

In Korea, the past and the present are always living together in some sort of awkward balance.
Traditional norms, values and traditions clash with the influence of a rapidly modernizing and developing society; pride in one's roots compete with a constant need to move forward, and historical buildings vie for room to breathe in the middle of a metropolis.
I hope Korea manages to move forward without forgetting the things that make it unique.

__________________________

#대한민국 #한국 #절 #불교 #봉은사 #역사 #현대 #발렌스 #서울 #Seoul #Korea #SouthKorea #Temple #Shrine #Buddhism #Buddha #traditional #Buddhist #history #present #balance #City #koreantemple #development #Metropolis #tranquility #modernization This is such an #unoriginal picture but..doesn't it look just like a #postcard?

#Seoul #Korea #SouthKorea #Namsan #NamsanTower #City #Road #Traffic #Korean #mountain #trees #green #NSeoulTower #Tower #서울 #도시 #남산 #남산탑 #산 #탑 #도로 #엽서 #그림엽서 #남산타워 On some nights, when I'm feeling all beat down by stress and worries about whether or not I'll be able to support myself over here or where my life is heading, and when I'm just drunk enough, when I see the second snow of the year coming down outside my window, I just can't help but go outside, play some music and dance in the snow like an idiot because for some reason it just reminds me of how much I love being in this country.
Fuck you, Korea. I love you.
.
.
. 
#secondsnow #firstsnow #둘째눈 #첫눈 #Seoul #서울 #snow #눈 #Korea #SouthKorea #Korean #Life #Street #KyungHeeUniversity #KyungHee #경희 #경희대 #dongdaemoon #동대문구 #이문동 #winter #겨울 #atmosphere #분위기 #reallylongsentence
%d bloggers like this: