Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Another day in the life

OK, dus na een week van elke dag 6 uur leren, geen menselijk contact en leven op bier en magnetronmaaltijden was dan vanochtend eindelijk het moment daar; de eerste toets op de universiteit.

Voordat ik op de uitkomst van de toets kom wil ik eerst ff laten zien hoe m’n kamer eruit zag tijdens het leren (dit zijn allemaal telefoonfoto’s, dus ze zijn kut):
1_1 2_1 4_1

Overal muthafukken papers on my muthafukken…uh..ja..veel papier overal dus. Ik heb serieus elke dag 6tot8 uur geleerd en na de toets voelde ik me echt voldaan ook, voor het eerst OOIT. Over de toets gesproken, vanochtend begon al lekker. Ik was een uur van tevoren weggegaan zodat ik nog lekker kon failen, en ik was binnen een half uur bij het MECC (de grote peunzaal in Maastricht). Daar aangekomen werd het echter moeilijker, omdat ik een van de eersten was en iedereen aan wie ik vroeg "HAY I’M HERE FOR THE LAW EXAM, WHERE THE HELL DO I NEED TO GO?" lolde me uit en waren er zelf níet voor de toets. Uiteindelijk stond ik perongeluk bij Financieel Recht tot ik iemand tegenkwam die ik kende en daarmee eindelijk bij de goede zaal kwam. De zalen in het MECC zijn hueg en er stonden weet ik veel hoeveel honderd stoeltjes en tafeltjes, was vrij imponerend.  De toets zelf ging supergoed overigens. 34 van de 40 meerkeuzenvragen goed en de open vraag waarschijnlijk 15 van de 20 punten. Ik had voor het eerst ooit bij een belangrijke toets ook de dag van tevoren zoiets van "ja, boeiend, de tering ermee" en dat was fijn omdat ik daardoor niet de hele nacht wakker lag. Ik had die nacht wel gedroomd over een hond die ik Hypernion noemde en uiteindelijk moest inruilen voor een schildpad…maar dat heeft niks met de toets te maken denkik. ANYWAY, ik was vanmiddag dus heel vrolijk, ik zag zelfs de vrolijke ondertonen in de liedjes van EELS terwijl ik ondergeregend werd op de terugweg van het MECC.

Toen ik thuiskwam in mijn Gothicvilla trof ik het resultaat van een week geen tijd hebben om op te ruimen aan. Hier de voor en na foto’s:

5_1 6_1

(voor)                                                                                      (na)

7_1 8_1

(voor)                                                                                      (na)

De afwas was nog quite an adventure,  want de hueg load vaat had nog een SARPRIES voor me toen ik de bovenste lagen eraf had gehaald, namelijk BEDORVEN PASTASAUS o/ Dat spul stinkt naar kots en gaat door alleen afwassen niet weg. Dus een half uur weken later was de stank pas weg ;_;

 

In completely inrelevant news: er gaat wéér een nieuwe vreettent open in m’n straat. 6 Huizen verderop komt het Limburge Dínerpaleis of iets van die strekking om de andere turk plat te concureren denk ik. Maar iig, moar kanen dus en hopelijk goedkoper want het GRILLHOUSE is fukken duur.

In other news, ik ben <3 nu want ik heb net dit gekocht:

Transformers Generation1 DVD-Box

Maar dan op marktplaats, in het Chinees(de box is altijd in het Chinees want ‘t is alleen in China uitgegeven) en voor 80 euri ><

Dat was ‘t voor deze week, nu ga ik Doc kijken *zwaai*

Advertisements

3 comments on “Another day in the life

 1. Remi
  24 October 2006

  blub!

  keigoed!
  wow, je voor en na foto’s..!
  misschien moet ik mn kamer ook weer eens opruimen… *zucht*

  Liefjouw!
  xx

 2. Jasper
  25 October 2006

  Kom je bij mij ook opruimen..?? :O

 3. Maudy
  26 October 2006

  richard XD k moet je blog vaker lezen vlak voordat k een tentamen heb (nog 1 uur, 23 minuten en 5 seconden tot hell) want k word er vrolijk van ^^ XD tof dat je tentamen zo goed ging *hug* en lol, voor&na foto’s passen echt zo in een metamorphose tijdschrift.

  //sidenote, k gooi net krabsalade op mn bureau O.o//

  btwness, u krijgt straf natuurlijk vanwege t kopen van chinesche substanties. want, japan! *hugs japan*..*doet alsof ze dat net niet deed, wil geen wap zijn*
  maar goed, k ga samenvattingen doorlezen en stressen ^^ byebyez~ en veel plezier dit weekend!! X~

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 23 October 2006 by in Studies.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: