Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Mestreech is Mestreech en Nederland is Nederland

Aldus, carnaval in Maastricht.

Rotzooi(Een foto ter illustratie)

Afgelopen week was Lwy in Belgie om m’n kamer te zien en we besloten eens de carnavalssfeer in Maastricht te proeven. Ik was de dag ervoor namelijk om 22u door het centrum gelopen en iedereen stond op straat en overal waren mensen met gigantische costuums (draken op schouders enzo) en een soort minioptochtjes en meerdere carnavalsgroepen die misc op straat op trommels stonden te rammen en ‘t was echt heel gaaf.
In ieder geval, ik had dus besloten dat carnaval hier misschien niet zo kansloos is als in Brabant (LOL KROEGHANGEN MET KUTMUZIEK ZOMG ORIGINEEL) en vond dat het wel even gecheckt kon worden. Het was niet zo druk als de vorige dag (waarschijnlijk omdat het al Dinsdag, de laatste carnavalsdag, was) maar er waren nog genoeg mensen op straat. Onze pukkel met bier was halfleeg toen we in Maastricht aankwamen en we waren wicked moe van het lopen (jaja, er is weer eens op en neer naar Maastricht gelopen..hoe komt dat toch altijd?). Er stond een of andere misc band op een podiumpje voor een cafe te hakken en daar stonden een hoop mensen omheen maar ‘t was niet zo boeiend. Gedurende de avond hebben we steeds meer gezopen (duh) en werden we ook steeds wauzer (waus, wauzer, Tropical Donny). We hebben voornamelijk gewoon misc rondgelopen en mensen gekeken. Toen we op de Markt waren heb ik iets briljants gedaan..er stonden namelijk 5glazen op een houten verhoging en aangezien overal glazen kapotgegooid werden en ik waus was had ikzoiets van LOLZ KAPOT MAKUHHHHH en schopte ze eraf….recht voor een ME busje met 4 adjes erin O.o "Oeps" Maar gelukkig waren ze niet link want ze zijn wel wat gewend hier.

Dronken_richard(Dronken Richard)

Op weg terug naar ‘t Vrijthof kwam er een of ander wijf naar lwy "HEY JONGEN MAG IK JOU VERSIEREN?" dus lwy "UHH WUT" *krijgt een vieze ‘ketting’ van touw en geklapte balonnen om* "UHH WUT" en de chick loopt weer door.

Dronken_lwy

(Dronken Lwy)

Iets verder zit er iemand op de grond, wij lopen er langs en d’r vriendin die er naast zat roept "HAY GUYZ KUNNEN JULLIE EVEN HELPEN MET PLASSEN" dus wij hadden zoiets van "uhh…ok?" Bleek dat die chick op de grond daar probeerde te plassen, maar ze was niet dronken dus ‘t lukte niet zo met allemaal mensen erbij. Ik zei "Louie wil je rokje wel omhooghouden hoor" maar ze lolde niet O=) Toen zijn we maar doorgelopen en kwamen we bij een snackbar die nog open was en erg haxe THHHHUNDERRRRDOOOOOMMMMMMEEEE aan ‘t draaien was. Daar op straat stonden een hoop adjes keihard te hakken en ‘t was lolz, totdat de politie kwam en HEY WAT DE NEUK WAAROM BEN JIJ OM 2 UUR ‘S NACHTS NOG OPEN en toen moesten ze dus dicht, wat de hakkende shjonnies niet zo hax vonden. Tegen die tijd waren we ook al een "bierboot" tegengekomen en een hoop misc dronken mensen en we vonden het op zich wel weer genoeg tot we een haxe zwerver tegenkwamen in de winkelstraat. "Dude, wat doe je hier?" (ik zeg dude als ik dronken ben ><) "Ja, slapen lolz, kom erbij" Dus wij erbij zitten en ik een beetje tegen die zwerver praten enzo en toen besloot ik dat we maar geld voor ‘m moesten gaan inzamelen. Dus dat ging ik doen maar mensen zijn niet echt vriendelijk en ik ben twee keer bijna in elkaar gemept. Een keer door een linke Marrokkaan (JA HIJ IS NIET ARM, IK BEN ARM! "orly? je staat hier toch wel keihard te carnavallen” JA NEE EN IK CARNAVAL NIET EN LOLZ SCHULDEN.) die opzich nog wel normaal was eigenlijk maar vooral z’n vriendin stond constant tegen me aan te springen en op 10centimeter afstand van m’n gezicht met consumptie te schreeuwen enzo… En een keer door een vieze gore bal die ‘t niet hax vond dat ik ‘m klootzak noemde omdattie geen van z’n pappies centjes aan m’n zwerver wilde geven. Op ‘n gegeven moment kwamen er een paar adjes die zo waus waren dat ze ‘m 10 euro gaven en dat was wel gaaf. Diezelfde adjes dumpten wat wiet in z’n sjagbuiltje en Louie werd helemaal fucking mad "JAAA JOINTJES ROLLE JOINTJES ROLLE" en dat was lol. Uiteindelijk was het dus een geslaagde avond en kon onze zwerver naar bed onder zijn ‘carnavalsdeken’ (een zilveren slinger xD).

Zwerver

(Ik en de zwerver met zijn carnavalsdeken)

Tijdens het naar huis lopen kwam ik erachter dat die failende dikzak de sjag van de zwerver had gejat dus ik liep constant te zeiken en hij constant JA WAT HIJ HEEFT TOCH 12EURO SHIIIIT. De volgende dag was het natuurlijk OH KUT WAT DE FUCK MOET IK HIER NOU MEE dus dat was lekker kansloos.

Al met al een hoop faal, maar vooral ook een hoop lolz.
(fotos volgen nog)

Advertisements

2 comments on “Mestreech is Mestreech en Nederland is Nederland

 1. Gemma
  27 February 2007

  fotos fotos fotos!!:)
  Jouw carnaval is stukken beter dan de mijne; ik heb in bed gelegen.
  Truste:)
  kusje gem.

 2. Nicole
  11 March 2007

  Mehhh! Ik was ook in Maastrich carnavallen! Ik heb die draak ook gezien, maar jou niet, mehhh!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 27 February 2007 by in Travel.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,545 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: