Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beauty and the Nerd en Chillburg

Dus, vandaag was de casting van Beauty en de Nerd, in Amsterrrrdam.

Ik had Apy gevraagd om mee te gaan en na 2 uur in de trein zitten te lullen waren we eindelijk in Amsterdam. Toen was het nog even "NEE, IN DE METRO CONTROLEREN ZE NOOIT" "MAAR WEET JE NOG DIE KEER DAT DE DON IN DE TREIN GENAAID WERD VOOR 90EURI?" "OHJA, DAN TOCH MAAR FF STEMPELEN", maar dan waren we toch eindelijk bijna bij Eyeworks (de organisatie waar B&N van is). (Overigens werd het kaartje niet gecontrolleerd ><). Anyways, ik pakte m’n uitgeprinte kaartje uit m’n jas en we begonnen te zeiken over welke kant we opmoesten, toen er een chick aangelopen kwam en "Moeten jullie ook naar Eyeworks?" vroeg. Ik was al meteen offended, want het was echt zo van "LOL HI NERDZ JULLIE MOETEN ZEKER NAAR B&N", maar opzich was ‘t wel een leuke chick. Dus we liepen met haar mee, ik vroeg "zo, hoe weet jij de weg?" en ze zegt "lol, net gevraagd". Figures. Toen ging ze vertellen over hoe B&N haar opstapje ging zijn voor haar televisiecarriere want lol school is voor fags. Alleen ze was dus dom, dus ik zei "Ja, waarom ga je dan eigenlijk niet belspelletjes doen? Met Wytske gaat ‘t ook heel goed." "Ja, wat doet die nu dan? Belspellen sucken ass als opstapje!!" "Ja, nou, ze presenteert toch sinterklaasprogramma’s?" In ieder geval, toen ging ze nog wat lullen over de casting enzo en dat ze foto’s in d’r bikini moest laten nemen en of ik ook een bikini mee moest nemen (wtf?) enzo en toen waren we er na een eind lopen eindelijk. Daar aangekomen mochten we gaan zitten in een rare steriele ruimte en alles zag er nogal cheap uit. Maargoed, ik moest m’n handtekening ergens onder zetten en toen was het tijd voor m’n eerste interview (ik was al een half uur te laat wegens kuttreinen). Allebei de interviews waren een beetje raar, rare vragen enzo en bij de tweede ook een rare sfeer. Vragen als "VIND JE JEZELF SOMS BETER DAN ANDERE MENSEN?" "VIND JE JEZELF SLIM?" "WAT VINDEN JE METALVRIENDEN VAN JE NERDHEID?" "HEB JE OOK GEWONE VRIENDEN?" "WAAROM GA JE NOOIT UIT?" passeerden de revue en ook de vraag "Wat hoop je hiervan van de Beauties te leren" was erg jammer. Ik had zoiets van..ja, niks eigenlijk, wat kunnen zulke mensen me nou leren? Ik hoop dat ik om leer gaan met domme mensen. En toen werd zo’n wijf dus link en JA IS DIT ALLEEN VOOR JOU EEN SOORT ZIEK EXPERIMENTJE OM TE KIJKEN OF JE OM KAN GAAN MET DOMME MENSEN en dat was dus wel ff awkward. Verder een hoop zitten failen enzo, maar ’twas opzich wel leuk.
Later hoorde ik van Apy dat de bikini van die chick waarmee we mee waren gelopen was geknapt tijdens de fotoshoot, en dat d’r hak was afgebroken. SORZ MISS, I LOL’D.

Maargoed, dat was ‘t dus zo’n beetje. Het kwam erop neer dat ze het niet zo hax vonden dat ik met vrouwen kan praten en veel met vrouwen omga enzo. Volgende week hoor ik of ik mee mag doen of niet.

Daarna gingen we keihard de stad in m/ COMIX KOPUHHHHH KOPE KOPE KOPE MAN
Dat was ook hax, maar Amsterdam is wel srsly even KUT. Allemaal dronken failers op straat die constant HEUUUHHHHHHHHHHH WAAR ZIJN DE RED LIGT DISTREKT op je af komen en WHOOOOOOOOOO naar alles schreeuwen. Bah. Maar in ieder geval, de Comicwinkels waren epische win. We waren eerst naar GO JOKER COMICS (na 40minuten in een tram gezeten te hebben, dat Eyeworks ding was VER buiten het centrum), waar JOOP VAN DE ENDE de eigenaar van was (was niet, maar hij leek er precies op en ‘t was hax). Er was ook een chick, en die werkte daar en wist alles te staan en was heel aardig. Joop was ook heel aardig overigens, en hij wist ook alles (zoals het hoort). Ik vroeg ‘m offie wist welke comics Michael Turner allemaal had getekend en toen ging ‘ie LOLZ HET IS AL DE 6DE WERKDAG HE, OM MAAR NIET TE ZEGGEN DE 8STE HUHUHU, IK BEN ZO BRAK M’N KOP WERKT NIEMEER MEE. En dat was dus hax. Na het kopen van twee Witchblade crossovers gingen we weg, en Joop was heel vriendelijk en ZO WEL TERUGKOMEN HE WANT HET IS HIER HAXXX. Toen gingen we naar de HENK, maar dat was niet zo win want die dude die achter de kassa stond was een klootzak. Wat wel won, er kwam zo’n vrouw terug met een 130euro StarWars pop, "JA, MIJN ZOONTJE VOND ‘M NIET HAX WANT HIJ KON ER HELEMAAL NIET MEE SPELEN WANT DE ARMEN BEWOGEN NIET EN HIJ WAS ZO ZWAAR DATTIE ‘M MET TWEE HANDEN OP MOEST PAKKEN LOLZ." Ik bedoel, srsly, wut? ALS JE KIND EEN ACTIEFIGUURTJE WIL, KOOP DAN GEEN LIMITED EDITION FUKKEN BEELD VAN 130EURI. Dat zei die dude dus ook en ik lolde. Na een uur in die winkel geshjond te hebben, besloot ik uiteindelijk alleen de Marvel Zombies hardcover te kopen, aangezien het enige andere wat ik wilde (een Nightmare Before Christmas beeldje van 30 moederneuking euris voor ‘n heeeel klein beeldje) te duur was. Toen herinnerde ik me dat ik Ojo nog wilde, en kocht ik deel 3,4 en 5 bij Joop. Nu heb ik dus 1,3,4 en 5, dus ik hoop dat ik 2 nog ergens kan bestellen.
IN
IEDER
GEVAL
Toen gingen we eten, en dat zoog want eerst wilde ik nog naar Vandal Comix, aan de andere kant van Amsterdam en na een teringend lopen bleek ‘ie dicht te zijn. Dus toen weer HE-LE-MAAL terug. De keuze was tussen de King en Chinees, en ik dacht "fuck, we kanen altijd bij de king, dus TO DA CHINEES". We vonden een cheape chinees en we kregen veel kanen (wat wel niet al te lekker was, maar ok, het was veel voor cheap). Maar toen SARPRIES was het 15 euro ipv 9,50 en vond ik het niet zo leuk.

Uiteindelijk dus een redelijk geslaagde dag, maar voortaan eet ik bij de King~!

Advertisements

3 comments on “Beauty and the Nerd en Chillburg

 1. Maudy
  28 May 2007

  k ben wel benieuwd naar de B&N uitslag XD wel laten horen hoor

 2. Gemma
  28 May 2007

  Richi op tv!!!!!:)<3 hurray
  Ik zal wel vast reclame voor je maken.

 3. Remi
  4 June 2007

  Blub,

  ik ben het met je eens over Amsterdam.

  en hihi, bij die vraag ‘heb je ook gewone vrienden’? Wat heb je daar geantwoord?

  x

  shit, ik had me op moeten geven als lelijke beauty en dan me dom moeten voordoen en dan hadden wij een team kunnen zijn en KEIHARD gewonnen!!!!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 26 May 2007 by in Beauty & The Geek, Television.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,545 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: