Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

I assure you, we're CLOSED

070726154_2

Hay gais,

Ik ben net terug van de opnames van Beauty en de Nerd. Ik mag nog niet al te veel vertellen, maar telkens als er een aflvering is geweest mag ik het hebben over wat er in die aflevering gebeurd is. Na elke aflevering zal ik dus mijn verhaal hier dumpen.

Omdat ik nu echt wel graag naar bed ga doe ik vandaag even wat random dingen, en morgen ofzo begin ik met de character-schetsen van de nerds en beauties voor zover ik hun karakter een beetje doorgrond heb.
Random shit:
~ Ik heb het enorm naar m’n zin gehad in het chateau, en een paar helegoede vrienden gemaakt. Jelle is echt een supercoole gast en ik hebecht het idee dat we buiten t programma om, als we elkaar in real lifehadden ontmoet, ook wel vrienden waren geworden. Ik heb ‘t keileuk met’m gehad en we kwamen zeker qua humor echt veel overeen. Aan de anderekant ben ik ook met Dieuwke, een beauty, heel erg bevriend geraakt. Methaar kon ik over alles praten als ik ergens mee zat en zij kon dat ookmet mij. Ze heeft altijd voor me klaar gestaan en ze betekent echt heelveel voor me. Dieuw was echt m’n vriendinnetje daar en we hingen heelveel samen rond en het klikte wel zo’n beetje. Niet op de manier waaropje nu waarschijnlijk denkt, want we hebben niks gedaan ofzo (ik hebmeintje en zij had ook een vriend), maar gewoon qua karakter pasten wewel bij elkaar. Ik zal hen beiden nooit vergeten en ze hebben eenplekje in m’n hart verdiend.
~ Belgen zijn cool en hebben coole woorden zoals TETTEN en MúúGBEZOPEN. Ook mooie liederen zoals BROEK AF, TETTEN BLOOT, HOLLANDSEHOEREN!
~ Het was aan ‘t begin moeilijk wennen aan de camera’s, maar op ‘ngegeven moment was je het zo gewoon dat je naar iemand toestapte envroeg "Ja, ik ga dit en dat doen, willen jullie daar geen camera bij?Want ik denk dat dat opzich wel goede tv is." Het is niet normaal hoesnel je eraan went om praktisch 24/7 gevolgd te worden door camera’s,en nog abnormaler dat je er zo gewend aan raakt dat je het gaat missen.Ik ben nu een dag ongeveer uit het chateau en telkens als ik ergensheenloop verwacht ik een camerateam achter me en dan zijn ze erniet…heel surreal.
~ Na deze tijd praatte iedereen ongeveer Richards, zowel kandidaten als de crew. Stein, een geluidsman, had z’n vriendin opgebeld en had gezegd dat iets "mííg hax" was en z’n vriendin had zoiets van "wtf?" Ook begon ik op ‘n gegeven moment op ‘n zangerig toontje te praten, ik dacht dat ik het van Jelle had overgenomen maar Jelle dacht dattie ‘t van mij had, dus I dunno, maar ook dát nam de crew over, dat was echt wel briljant.
~ De crew van Beauty en de Nerd was echt supercool, met bijna iedereenkon ik goed overweg en vooral Stein, Seppe en Sarah zal ik nooitvergeten omdat ze zo hax waren.
~ Het motto van tv maken is blijkbaar "dat doen we nog eens."
~ On another note, "DAT DOEN WE NOG EENS" roepen terwijl de director wél tevreden was over de speech van iemand is nooit een goed idee.
~ Bekend zijn is cool, ik werd op verschillende plaatsen herkend en ik moest mee op de foto en handtekeningen geven enzo en dat was echt superstoer. Vooral omdat ik weet dat ‘t nu misschien een beetje intens is, maar over een half jaar ofzo is het allemaal gedaan. Voor even is aandacht supercool, maar stel dat t 2 jaar doorgaat, dan wordt ‘t wel kut denkik.

En dat was ‘t voor vandaag. Als ik nog meer randoms verzin komt het hier te staan, en binnenkort schrijf ik wat over de villa (inclusief plattegrond) en over de crew en kandidaten.

Zo, dus, vanochtend bleek weer eens hoe snel iemand aan een bepaalde situatie kan wennen. Gisteren in het hotel slaapwandelde ik al dat ik op de vensterbank met Jelle aan het praten was en was ik *wtf* om het feit dat hij er niet bleek te zijn, en vanochtend was ‘t nog erger. Ik was zo’n beetje half wakker en besloot op zoek te gaan naar iedereen, want die waren immers in dit huis, toch? Ik doe de deur van m’n ouders open, en in plaats van m’n ma en pa zie ik Drew en de Geluidsman liggen (wtf, idd, maar ‘t was donker). Ze zeggen wat, maar ik versta het niet, dus ik zeg "jaja, ik ben alleen even iedereen aan het zoeken". Ik loop de trap op en kom op de kamer van michiel, en daar lag michiel in bed (duh). Dus ik had al zoiets van "uhhh…wat doet michiel hier?" Ik voelde me dus helemaal vaag enzo dus besloot ik om op zoek te gaan naar Dieuwke, khad behoefte om bij iemand te gaan liggen en me veilig te voelen enzo omdat alles zo raar was, maar langzamerhand kreeg ik door dat ik thuis was. Dat was best ‘n kut gevoel..iedereen was weg en het voelde leeg zonder jelle en dieuw.. Maar ondertussen heb ik ‘t wel weer een beetje gerelativeerd enzo, maar ik mis ze nog wel heel erg..

Advertisements

8 comments on “I assure you, we're CLOSED

 1. Ghislaine
  11 August 2007

  WAAAAAAAAAAAAH RICHI JE BENT TERUUUUUUG!!!!!!!!!!!

  Hoe gaat hetttt? Woesh! Omg blub woesh!
  ohhh wanneer zijn de uitzendingen etcetera en alles!

  kus

 2. Maudy
  11 August 2007

  Tis heel tof dat je terug bent XD en k ga enthousiast je verhalen volgen o.

 3. Nicole
  11 August 2007

  Hoezee! Ge zijt weer terug! Komt er ne party?

 4. Jelle
  17 August 2007

  “DAT DOEN WE NOG EENS” was inderdaad redelijk legendarisch. It will haunt you forever! ^_^

 5. Tine
  19 August 2007

  Ik heb tegen iedereen al lopen opscheppen enzo over je, kan niet wachten tot de tv :) het wordt HAX!!!

 6. Dieuwke
  22 August 2007

  Richard,

  Lieve en leuke verhalen hoor…
  Super gedaan.
  Ik mis jou ook heel erg, maar morgen zie ik je weer!!
  HAX!!! :)

  Kus, Dieuwke

 7. Gemma
  23 August 2007

  Eej haxerd van me!!:D
  Ik was zo nieuwsgierig in Budapest, dat we je stiekem gesmst hebben én verleid om een waarschijnlijk-heel-duur-smsje terug te sturen.. sorry daarvoor(a).. Maar miste je! Bijpraten!!!!!
  Binnenkort keertje tijd voor me?:)
  Liefs,
  Gem

  P.S. Oh en ik heb Hammerfall gezien en namens jou staan hakken enzo^^

 8. Harry d. Busdriver
  23 August 2007

  Sup gems
  Tuurlijk heb ik tijd voor je. Zeker komende week. Tot begin september iig. Zorg maar dat jíj ‘n keertje tijd hebt =p
  Hopelijk was die poepsms niet te duur en heb je niet teveel geworried, want ’tis opzich wel goed ondertussen.
  Dan vertel ik als ik je zie wel over de dingen die je wél wilde weten =)
  Kom maar ‘n keertje langs ok?

  P.S. Hammerfall fucking wint

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 11 August 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,545 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: