Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Chateau and Crew

Hai gais,
Dit keer heb ik een indeling van Chateau Thermes de Cugnon, het chateau waar we hebben gezeten, en een kleine samenvatting van de crewleden.

Chateau Thermes de Cugnon:

Chateauthermesdecugnon06

Dit is mijn floorplan van de begane grond, de schaal klopt niet, maar je krijgt zo een general idea:

Bg

Zo zag de keuken eruit (voordat wij er hadden huisgehouden iig):
Keuken_4

En dit is de trap naar boven:
Toon2cfm

Zo komen we dus op de 1ste verdieping:

Verdiep1mannen

Ik heb op ‘t moment alleen de namen van de nerds erop staan, omdat ik nog niet mag vertellen welke koppels er zijn gevormd. Zodra de eerste aflevering is geaired update ik ‘m.

Ennn dan uiteindelijk de 2de verdieping:

Verdiep2mannen

Ohja, en dan heb je buiten nog natuurlijk:
Tuiningevuld

Het Thermen gedeelte bestond dan weer uit een Fitnesszaaltje, een Sauna, een Binnen Zwembad, een Douche en een kamer voor de Visagie.

Goed, en dan zal ik even wat posten over de crew nog, want de crew was echt wel fukken cool en ik wil ze zelf ook niet vergeten.

Dirk "de chacharijn"
Aanvankelijk vond ik dirk niks. Hij werd snel pissig en ik had ‘t gevoel dattie niet tegen ‘n grapje kon, maar toen ‘ie een keer mííg bezopen werd met ons bleek dattie z’n werk echt wel leuk vond en dat je echt wel met ‘m kan lachen. Vanaf toen zag ik z’n zwarte humor in z’n opmerkingen en bleek dattie erg cool was. Vooral het "Het eten was weer niet te vreten vandaag, Dirk" "Ja, ik weet het, breek me de bek niet open" was erg cool.

Seppe "de onderbroek"
Het eerste wat bij seppe opviel was dat z’n broek constant afzakte "omdat z’n riem kapot was". Daar issie dus nog veel mee gepest en elke dag werd er gecheckt watvoor onderbroek ‘ie aanhad. Maar dat vondtie wel grappig en we konden ‘t echt goed vinden. Sep was altijd vrolijk enzo en heel erg cool. Hij was een van de mensen die ik altíjd groette als ze langliepen.

Stein "het haar"
Stein stond vooral bekend om z’n hippe opgeschoren haar. ‘T was dus opgeschoren, behalve aan de bovenkant van z’n kop, waardoor ‘ie een soort eendenkuif had. Stein was supercool en ook degene die het meeste van mijn woorden enzo heeft overgenomen. Hij was samen met seppe eigenlijk de enige die elke dag weer goedgehumeurd was, wat voor kutweer ze ook in moesten filmen. Hij liep overigens net zo cool als dat zijn haar was.

Sarah "de rockchick"
Sarah was director en had altijd hele coole kleren aan enzo. Ze hield niet van metal en dat soort muziek, maar ze zag er wel uit alsof ze ervan hield. Ik kon altijd goed met ‘r praten en zij was iemand die je echt probeerde te helpen. Als je ergens mee zat gaf ze haar mening en als je stom aan het doen was zei ze dat gewoon ongecensureerd.

Pieter "de playboy"
Pieter had echt zo’n slick playboy uiterlijk met half lang krullend blond haar en meestal een zonnebril. Hij was van de redactie geloof ik, dus een van de big bosses. De eerste paar dagen kwam hij telkens langs om ons te vertellen dat we goede tv hadden gemaakt. Telkens als ik een vraag had ofzo riep ik op z’n Belgisch "Piieeter, Piieeter" en dan draaide ‘ie zich lachend om.

Benjamin "Bendzjamaan"
Marie-Claire heeft ben 1x op z’n Frans Benjamin (Bendzjamaan) genoemd en dat is bij de vrouwen nogal blijven hangen. Ben was opzich heel cool, maar veel dagen had ‘ie er wat de schijt in omdattie constant baby-sitter baantjes kreeg. Hij behandelde ons however altijd als medemensen en niet als "de kandidaten". Ik liep een keer per ongeluk de kamer waar hij sliep in het chateau binnen (daar lag blijkbaar ook een hoop shit wat wij niet mochten zien én we mochten eigenlijk niet weten dat er iemand van de productie in ‘t chateau sliep) en hij sprong echt op van "AH! Wat de fuck doe jij hier!?" I wasn’t offended, hij schrok gewoon, maar hij heeft zich echt 3x daarvoor verontschuldigd ofzo xD

Vanessa "de stookster"
Vanessa was de enige van de crew die me niet goed viel. Ik vond de manier waarop ze met mensen omging niet echt kunnen. Zij was degene die het meest tv probeerde te maken heb ik het gevoel. Ze probeerde reacties uit te lokken en situaties te creëren. Haar toon beviel me eigenlijk ook nietecht.. No offence overigens vaness.

Caroline "de metalchick"
Ik had ‘t nooit achter caroline gezocht, maar ze luisterde vroeger heel veel naar metal en heeft best ‘n goede muzieksmaak. ‘T was dan ook altijd cool met haar in de auto. We hadden zo’n ding dat ik ‘r een beetje liep te plagen op een "hey lekker chickie" manier, maar ik geloof dat ze dat wel kon appreciëren.

Peter "Jezus"
Jezus was pretty fukken Jezus. Hij had halflang bruin haar, een bruin ringbaardje en sandalen. Vaak vroegen we ‘m ‘s ochtends om ons een kruisje te geven en hij vond ‘t allemaal wel grappig. Hij noemde mij overigens altijd Mozes. Jezus had however wel een duidelijke line waar je niet overheen moest gaan en als je dat deed ging ‘ie keihard de discussie aan. Ik heb wel ‘ns met ‘m overhoop gelegen, maar hij heeft me eigenlijk altijd de situatie van zijn kant laten begrijpen.

Advertisements

13 comments on “Chateau and Crew

 1. Maudy
  20 August 2007

  XD t bljft leuk. meer verhalen XP wann begint die serie eindelijk s op tv XD

 2. Harry d. Busdriver
  20 August 2007

  Kan niet superveel leaken aangezien ‘t dus idd eerst op tv moet komen. Ik heb tijdens de opnamen vooral steekwoorden enzo opgeschreven, dus I dunno hoe geweldig die verhalen nog worden O.o Maar er komt iig een hoop BEHIND THE SCENES shit I guess.

 3. Ghislaine
  25 August 2007

  woesh ^^

 4. ik
  25 October 2007

  hey ik weet niet of ik hier wel iets mag achterlaten want ik hoor niet bij crew of kandidaten maar wou gwn even zeggen dat beauty and the nerd dees jaar echt super was :-) leuke kandidaten enzo ;-) 1 van de nerds heeft zelf nog les gegeven aan mijn broer, kan het trouwens zijn dat bij de aflevering met de legerproef de ober op de berg seppe van de crew was of was da maar een hersenschim. Voor de rest nog iedereen super veel groetjes xxx

 5. Harry d. Busdriver
  26 October 2007

  Tuurlijk mag dat ^^ Iedereen mag hier commenten =p
  Die leraar zal Andy wel geweest zijn xD Die krijgt dat wel vaker te horen!
  Ennuh, die ober was inderdaad Seppe ja, hoe wist je dat!? =p

 6. ik
  26 October 2007

  het was ni Andy, het was Bram dacht ik, die geeft toch les bij de burgerlijke ingenieuren he? en ja seppe…hij is nogal typerend met zijn lengte en krollekes :-) had het ni echt duidelijk gezien dermee da ik het vroeg. Uw beschrijving klopt wel van de afzakkende broek :p. Zijn hier eigenlijk mensen dat commentaar achter late die niet van cast of crew zijn?

 7. Harry d. Busdriver
  26 October 2007

  Oh, Bram doet dat ook idd.
  Ennuh, ja, nee, NIEMAND van de crew durft te posten hier. Verder zijn alleen Jelle, Jeroen, Tijmen, Maarten, Bram en ik van de kandidaten hier. De rest zijn gewoon “gewone mensen” om ‘t zo maar even te zeggen lol of vrienden van mij ^^

 8. Maca
  26 October 2007

  Nerds hebben geen vrienden, hooguit Virtuele Gaming buddies.

 9. ik
  26 October 2007

  durft te posten? hoeda :p? hola wij worde bestempeld als gewoon da zie ik ni zo zitte ;)

 10. Harry d. Busdriver
  27 October 2007

  I dunno, sander en caroline durfden niet, want ze lazen ‘t wel =p
  Ennuh, ja, gewoon dus echt bij gebrek aan goede terminologie he. Ik bedoel dus mensen die niet onder kandidaten of crew vallen xD kwam er n beetje jammerlijk uit =p

 11. Maca
  28 October 2007

  ik heet ook sander?

 12. Harry d. Busdriver
  28 October 2007

  Sander van de crew natuurlijk. Ik heb geen magische krachten waardoor ik je voornaam via het internet kan raden.

 13. ik
  28 October 2007

  jaja ;-) is al goed, heb je geen leuke roddels die niet op tv komen :-) hehe niet dat ik zo een roddelfreak ben hoor… Vind je nieuwe haarstijl wel veel beter hoor, heb spijtig genoeg de make over gemist. Heb gisteren nog met een taxi chauffeur over het programma zitte praten…wilde weten wie er uit was maar hij wist de namen niet meer :p dedju

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 14 August 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: