Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

The only true masterpiece game ever created

Baldurs_gate_2cdcovers_ccfront

Hoe is het toch mogelijk dat mensen een game zo kunnen maken dat je zoveel geeft om de personages dat het pijn doet om er gedag tegen te zeggen? Ik heb dat twee keer bij anime gehad, bij Ichigo Mashimaro en bij Honey & Clover, maar nog nooit bij een game. Ik heb het de afgelopen maand heel intensief, bijna elke dag gespeeld en ik was helemaal gewend aan de wereld en de personages en nu is ‘t like allemaal voorbij. In BG2 heb je iets wat ze in geen enkele andere RPG hebben, namelijk dat personages tegen elkaar en tegen jou praten in uitgebreide gesprekken. Ik had in de game een relatie met Aerie, een avariel elf, en aan het einde van Throne of Bhaal gaf ze zo’n fucking mooie speech dat ik er echt emo van werd. Ik had m’n Godheid opgegeven voor een rustig leven met haar en onze zoon en ik wilde zo graag zien hoe dat verder zou gaan, hoe onze zoon groot zou worden enzo.. I dunno, it all sounds kinda crazy en als ik dit morgen teruglees ga ik vast lollen, maar het is echt zo. The best fucking game ever. Ik beoordeel dingen graag aan de impact die ze op me maken. Van gilmore girls kreeg ik het soms even moeilijk, van Honey and Clover had ik soms een brok in m’n keel en nu met Baldur’s Gate II weer. Nooit had ik verwacht dat een game zo’n gevoel bij iemand kon oproepen…maar ik ben pleased dat ik het heb uitgespeeld en like de wereld heb gered lol..
Ik denk dat het bedtijd is =p

Aerie
Mai Waifu

Advertisements

4 comments on “The only true masterpiece game ever created

 1. Harry d. Busdriver
  22 August 2007

  HOMEAU~!

 2. Maudy
  27 August 2007

  er..*patpat*

 3. Selène
  26 September 2007

  Get your stories straight before you tell them.. ;-)
  IK heb het initiatief genomen om eerst met Tijmen te gaan praten en daarna met Debby..
  Heb me bij Debby verontschuldigd voor het uitvallen van de nacht ervoor en uitgelegd wat me dwarszat.. Zij heeft haar verhaal gedaan en toen hebben we afgesproken voortaan erop te letten en normaal tegen elkaar te doen.. LATER zijn we pas vriendinnen geworden.. Drew heeft na mij ook zelf iniatief genomen om met Debby te praten en daarna heeft DEBBY het iniatief genomen om met Dieuwke te gaan praten, ookal had dat niet veel nut.
  THE END

 4. Harry de Busdriver
  26 September 2007

  Lol Selene, u heeft bij een verkeerde entry gepost denkik, dus dat zal ik proberen te verplaatsen.
  Inhoudelijk zou ik graag willen zeggen: dit is verteld vanuit
  1. hetgeen wat ik heb meegemaakt. Ik wist alleen dat deb met jullie had gepraat, niet wie het initiatief nam want daar heb ik niet naar gevraagd.
  2. hetgeen wat ik me nog kan herinneren. Mijn geheugen is al niet al te best en op veel momenten ben ik waarschijnlijk dingen vergeten of heb ik gaten in m’n geheugen opgevuld of heb ik dingen op dagen geschreven waarop ze nog niet gebeurd waren.
  Dusja, vandaar dat ‘t ook cool zou zijn als iedereen ‘n blog bijhield, dan kon je ze allemaal tegen elkaar afwegen om te zien wat er nu eigenlijk waar was =p

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22 August 2007 by in Games and tagged , , , .

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: