Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beauty en de Nerd Post 02

 

Disclaimer:

Alles in dit dagboek is mijn mening op moment van opname,niet van schrijven. If you're personally offended, don't be, chances are dat ikje gewoon aardig vind maar je een mindere dag had, iedereen heeft zo z'nminpunten.

Dag 2 (22.7.2007) ~vervolg~

Onderaan de heuvel stonden 9 Segways. SEGWAYS. Ja? Nee?Segways zijn hippe (ik gok Japanse?) dingen voor dikke Amerikanen. Je hebtzegmaar twee wielen met een weegschaal ertussen en aan die weegschaal zit eenstuur. Die "weegschaal" is een of ander hip evenwichtsding met pressure sensorsdie voelt wanneer je je lichaamsgewicht naar voren of naar achter beweegt, endan beweegt dat ding met je mee. Naar voren hangen = sneller, naar achter =langzamer. Goed, die dingen waren dus MAD moeilijk te besturen aanvankelijk, enik stuntelde lekker hard (altijd leuk, al meteen op de 2de dag voorlul op tv) aan het begin. Uiteindelijk kreeg ik het wel onder de knie though.We moesten op 't pleintje waar we waren wat rondjes rijden en toen naar de bruggaan, waar we nog wat aankomst-shots zouden draaien. Toen merkte ik dat m'nsegway me constant in m'n buik zat te porren en me naar achter zat te duwen. Ikhad 't toen nog niet door, maar véél later hoorde ik dat die dingen zo getweaktwaren dat ze niet harder dan een bepaald aantal km/h konden, en zodra ze daaraankwamen dus je af gingen remmen. Dus vandaar dat ik constant van dat poepdingafflikkerde xD Nouja, ik viel nietecht, meer zo van *duw* *duw* *urk* *stapt afen weer op* *herhaal* Irgendwo, na een vrij lange tijd failen op die dingenmochten we EINDELIJK naar de villa. Wat ik verwachtte een villa te zijn bleekechter een oud Chateau, "Thermes de Cugnon". De oprit was huge, en metsteentjes, en het leek erop alsof ze het erom deden. Segways (like most dingenmet slechts 2 wielen) doen het namelijk niet zo goed op steentjes. Ik was dusconstant bezig met zorgen dat ik niet omviel. Jeroen didn't do so well on that,aangezien 'ie een keer flikkerde over steentjes toen 'ie een slide probeerde temaken en in de tuin nog een keer random in het gras pleurde. Maargoed, de tuinwas huge, een buitenzwembad, een vijvertje, achter een speeltuin, THE WORKS.Het chateau zelf was ook vrij groot (though not as big als ik had verwacht) enwel cool. Aan de ene kant vond ik 't cooler dan een hi-tech villa, maar aan deandere kant had ik de coolheid van een villa ook wel weer hax gevonden.Maargoed, toen verwachtten we dat we naar binnen mochten, maar NEEN, er moesteerst nog gepraat worden over het huis enzo. However, niemand was nog gewendaan de camera's, dus alles kwam er HEEL ERG geacteerd uit. Uiteindelijk mochtenwe toch echt naar binnen. Alles was nogal oud, en niet heel erg goedonderhouden (no offense to the owners, maar 't was verre van perfect), maartoch had 't ook wel wat. We moesten elke kamer in en uitgaan zodat men daarinteressante (?) beelden van kon krijgen. Nadat we dat gedaan hadden werden wein de lounge gezet..

En daar gingen we wachten.

En wachten.

En WACHTEN.

Uren gingen voorbij sinds we om 6 uur opgestaan waren, hetwas ondertussen al 2 uur 's middags en we hadden nog niks meer gezien dan 3beauties die uit een auto stapten (wij zaten in de lounge voor de tv, debeauties wisten niet dat wij ze konden zien). Natuurlijk zorgde dat wel voorenig leven in de brouwerij, maar het vele wachten eiste toch zijn tol in deenthousiasme department. Waar we wél allemaal erg enthousiast van werdenhowever was Goldie. En dan vooral om haar hondje, Hummer. IEDEREEN in de kamerschoot meteen op en kreten als "NOU, DAT HONDJE HOEF IK NIET" "LOL, DEGENE DIEDIE KRIJGT IS WEL GENAAID" "WIE IS DAT, PARIS HILTON?" "MAN, IK HOOP DAT PARISBELGISCH IS" en "MAN IK HOOP DAT PARIS NEDERLANDS IS" (de nederlanders werdengekoppeld aan een belgische chick, de belgen aan een nederlandse) werdenveelvuldig geuit. We waren het er toen allemaal al over eens: degene die "hethondje" zou krijgen zou genaaid zijn de eerste eliminatie ronde.

Nog een uur wachten later kregen we te horen dat we ons 1voor 1 voor mochten gaan stellen aan de beauties. Hoe-Fucking-Zee~! Ik wildeniet als eerste, en ook niet als tweede, maar zeker ook niet als laatste, dusik claimde 3de, waarna de rest ook hun voorkeur uitsprak. Later kwamVanessa nog terug voor de DAT DOEN WE NOG EENS en hebben we het heel kutgeacteerd overnieuw gedaan. Altijd hax. Anyways, ik zat dus zo'n beetje in m'nbroek te pissen, en er was opzich wel champagne, maar je wil daar ook nietdrunk (of aangeschoten wat dat betreft) staan natuurlijk, dus ik heb maar nietteveel gedronken (ookal jokete ik later van wel). Na Tijmen en Maarten (geloofik?) was ik dan na nog een uur en twee regenbuien later TOCH EINDELIJK aan debeurt. Heart racing liep ik naar buiten, waar de beauties (Rianne, Cataleyne(sorry cat, maar dat is vast fout geschreven), Selène, Dieuwke, Debby, Goldie,Drew, Marie-Claire en Bianca) aan het zwembad zaten, in bikini. Nu ben ikopzich wel gewend om een vrouw in bikini te zien, maar ZOVEEL vrouwen in bikiniwas toch eigenlijk wel weer wat anders. Dat, gecombineerd aan de WAT MOET IKZEGGEN EN WIE ZOU ME KIEZEN spanning, zorgde voor een niet al te coherenteintroductie aan de vrouwen. Ik was dus Richard Luijten, 20 jaar, student NederlandsRecht in Maastricht, hobbies zijn comics, films, kuputere en action figures…ennu weet ik niks meer te zeggen. Toen vroeg iemand nog iets (ik denk Rianne?)maar ik weet die vraag nietmeer maar dat heb je vast wel op tv gezien ofzo. INIEDER GEVAL, ik was fucking blij dat ik ervanafwas en ging terug naar binnen ombij de trap te wachten…

Eerste impressies:

M'n eerste impressies van de beauties zijn niet op datmoment gemaakt, aangezien ik zo nerveus was dat ik weinig van ze hebmeegekregen, maar na de eerste dag was het:

Marie-Claire, Dieuwke: Heel gesloten, denk ik? In iedergeval weinig gesproken.

Cat en Rianne: Fucking hollandse chicks, heel erg cool enplat en grappig en win.

Goldie: Rijkelui's dochtertje, niet gewend aan de echtewereld, gedraagt zich niet asociaal tegenover me maar voelt toch niet helemaalecht.

Drew: Heel open iemand..misschien iets té open? Mííg plataccent.

Debby: Moet vaak opletten wat ze nou precies zegt omdat zevéél zegt in een minuut en veel ervan is niet bar interessant. In ieder gevalhoef ik me niet te vervelen met haar in de buurt en 't is best leuk om met 'rte praten Best slim, heeft wel kennis maar kan iets minder goed logischnadenken.

Selène: Mooi wijf, aardig ook, energiek en vrolijk enzo.

Imagine my surprise when mijn eerste keuze (we hebben allebeauties zien uitstappen, en ik vond deze opzich de aantrekkelijkste (ik haddieuwke op een of andere manier niet gezien though xD)) naar binnen kwam lopen.Debby heette ze en ze had een dubieus belgisch accent. En veel haar. En eenbikini aan. GOED, anyways, ze was opzich niet m'n type ofzo dus ik was nietenorm onder de indruk (gelukkig, kwijlen en kont-staren is ook weer zo jammerals eerste ontmoeting). Neways, toen gingen we dus een kamer zoeken. Omdat ikmet Meintje zat die ik niet onzeker wilde maken en Deb mij waarschijnlijkgewoon vies vond gingen we op zoek naar een kamer met twee bedden. We wildenhowever ook een haxe badkamer. Dat bleek toch iets moeilijker dan het hadmoeten zijn en na een tour van allebei de verdiep
ingen hadden we gekozen vooreen kamer met twee losse bedden (naar wij dachten, maar dat bleek later een 2persoons bed met 2 losse matrassen te zijn, nog geen probleem opzich) en zonderbadkamer, maar alles beter dan een douche midden in de kamer (enjoy ur stommedouche Jeroen en Jelle xD). We hebben een beetje gepraat enzo, alleen dat gingnogal moeilijk met een camera op je kop, dus 't was allemaal erg stijfjes. Toenze weg waren konden we echter normaal praten en ik was echt wel blij met m'nbeauty. Ze leek niet heel dom en ze vond zich in ieder geval niet te goed omtegen mij te praten.

De koppels die gemaakt waren zijn als volgend:

Andy &Cathelyne

Bram &Goldie

Jelle & Dieuwke

Jeroen & Selène

Jules &Bianca

Maarten& Marie-Claire

Pieter& Rianne

Richard& Debby

Tijmen& Drew

Verder kan ik me niet heel veel meer herinneren, behalve datwe op een gegeven moment naar beneden moesten komen omdat er iets boeiendsmedegedeeld zou worden. Beneden ontmoetten we presentatoren Bridget Maasland enMatthias Coppens. Matthias was echt fukken klein en Bridget was sowieso
alnooit echt 'n favoriet (was Renate er nog maar) en in 't echt was ze ook nietecht aantrekkelijk ofzo. Bridget was however wel heel erg vrolijk en energiek.Toen had ik nog weinig met 'r gepraat, maar nu kan ik wel zeggen dat ze echteen heel gezellig persoon is en zich ook echt niet beter voelt dan anderemensen (ik bedoel, ze praatte gewoon met mij, we hebben wat met elkaar lopengrappen, redelijk uitgebreide gesprekken gehad, samen youtube gekeken en eenbiertje gezopen, dus opzich?). Aldus, wat er ook stond, naast hen, was eengrote, gespierde man. In kilt. Met een boomstam.

We mochten de volgende dag (het was ondertussen namelijk alvrij laat in de middag) iets heel mannelijks gaan doen, met kilten, enwaarschijnlijk een boomstronk. Dat verwachtten we toch allemaal, aangezien erkilts op onze kamers lagen en boomstronken in de tuin. De vrouwen moestenoverigens in deze tijd een gehele kinderencyclopedie uit hun hoofd leren. Ikheb eerst Debby wat proberen te helpen met de encyclopedie, maar aangezien ikdat maar amper goed kan spellen werd dat al redelijk snel een probleem. Ik heb'r echter wel wát kunnen helpen met het beetje kennis wat nog was blijvenhangen van de basisschool (srsly, zij hadden allemaal basis/middelbare schoolonderwerpen, en dan verwacht men van mij dat ik dat allemaal nog weet? Dat isleren en vergeten mijne heren negers). Maargoed, aangezien ik intellectueel ofno use was besloot ik maar wat boom te gaan gooien. Er lagen ook halters engewichten op onze kamers, maarja, dubbele u tee ef, alsof ik in 1 dag sterk gaworden? Daar krijg je alleen maar spierpijn van, en bomen gooien is sowiesoveel vetter. Je staat daar, zonder shirt (want ik wilde niet dat m'n shirt kapotging natuurlijk), in de tuin van een chateau een boom te gooien. EEN BOOM. Da'stoch vrij fukken cool, non? Dus ik had wat geoefend, na een paar keer gooienhad ik het wel weer gezien (bram had uitgelegd hoe je het het beste kon doen,het ging redelijk en ik had geen zin m'n spieren te verrekken ofzo) en heb watgepraat met andere mensen en gehangen enzo.

Die avond laat ben ik nog een keer boom gaan gooien, maardit keer met een cameraploeg erbij. Vanzelfsprekend ging het veel minder goeddan die middag en kreeg ik de boom de helling niet ver op, maar, you know, datzul je altijd zien. Overigens vond ik het vrij voor lul om in ontblootbovenlijf rond te lopen, maar gelukkig waren er nerds met meer pens dan ik,waardoor ik me minder hoefde te schamen, én zat de kans er dik in dat heelnederland binnenkort m'n blote pens zou zien (ik moest immers toch in die kilt)dus ik had zoiets van "okay, fuck it." Irgendwo, dat was dag 2 want daarna gingik naar bed.

Dag 3 (23.7.2007)

De dag begon weer vroeg. Té vroeg eigenlijk. We werdenaangemaald om de auto's in te gaan en ik regelde nog even met Pieter een nieuwekilt (kilts zijn wol, en ik ben allergisch voor wol. Wollen kilt + geenonderbroek = OH FUCK). In de auto was iedereen natuurlijk aan het speculerenover waar we heen zouden gaan..nouja, toch in ieder geval voor een goede20minuten, want daarna lag iedereen ongeveer te slapen.

We kwamen uiteindelijk aan bij het Euro Space Center…waarvanik op weg naar Bouillon had gezegd "lol, ik hoop dat ze hier niet net als in deAmerikaanse serie een rondleiding hoeven te geven". Goed, ik verwachtte dus datze een rondleiding moesten geven en urgede Debby keer op keer dat ze deruimte-sectie van de encyclopedie goed moest doorlezen. Zij zat echter metoogkleppen vast op DE VRAGEN ONDERAAN DE PAGINA'S. Ik had zoiets van "MENS, JEBENT IN HET EURO SPACE CENTER, HEB JE NOG MEER HINTSNODIG!?" en probeerde dat zo civiel mogelijk over te brengen. Echter, het drongpas 10minuten voor we naar binnen gingen door. Gelukkig bleek dat ze geenrondleiding hoefden te geven, maar dat het een quiz zou zijn. Okay, een quiz,is goed. Ik had opzich wel vertrouwen in Deb, ze had HEEL erg goed geleerd(echt moeite voor gedaan, en dat apprecieerde én respecteerde ik, een van deredenen dat ik de vorige avond nog een keer die boom heb gegooid, als zij zohaar best doet doe ik het ook) en, you know, 't moet toch maar =p Na 4x debinnenkomst gefilmd te hebben ("Dit was PERFECT…maar dat doen we nog eenkeertje en nu voor 't echt") begon de quiz. Stond ik me daar even te schamentoen bleek dat het tóch over alle onderwerpen ging (nogsteeds niet over defucking vragen onderaan de pagina though, dus t was geen complete afgang). Devragen waren opzich makkelijk genoeg, er waren er 1 of 2 die ik niet wist, enregelmatig viel er te lollen om de antwoorden die men gaf, maar Deb deed hetgoed. Tot de EU vraag. Ik snap 't wel though, ze was gestresst, legde meteen delink EU en Europa, dacht niet verder na en zei het eerste wat in d'r opkwam.Dat heeft ook zo'n indruk op 'r gemaakt dat ze dat later nooit meer zou doen.Ik was niet boos op 'r, of teleurgesteld ofzo, ze had het heel erg goed gedaanen ik was trots op 'r. En nu heb ik hier in m'n kladblok even niet opgeschrevenwie deze challenges heeft gewonnen, dus dat moet je even op tv hebben geziendenkik. Oh, rite, 't was Selène! Goed, dus Selène had dit gewonnen, en dienamiddag was de proef van de mannen.

GUESS WHAT, HET HAD NIKS MET BOMEN GOOIEN TE MAKEN! Helemaalvoor niks m'n schouder compleet verkloot. Maargoed, 't was wel iets andersmannelijks.

1foto002

Het begon al lekker hax in een of ander shjonnerig trailer-park inde buurt van 't chateau, waar we uit moesten stappen. In blote barst, met tegrote combat boots en een kilt die met klitteband vast zat…zonder onderbroekeronder. Kilts moeten zonder onderbroek gedragen worden…you know, dat móetgewoon. Dus ik vond dat opzich wel grappig, en 't voelde ook wel lekker, maarlater bleek dat ik waarschijnlijk de enige was die ook écht geen onderbroek aanhad (Tijmen had gezegd NEE IK HEB ER GEEN AAN LOLZ maar dat bleken later lieste zijn. Van Jelle weet ik 't niet though). Maargoed, 't was koud en nat, wanthet regende, en de beauties waren volop aan het zeuren over hoe koud en nat 'twel niet was. Ik ook natuurlijk, want shit, ik stond hier praktisch naakt tezijn. Een heuveltje af en daar lag ons strijdterrein. Geen bomen, maar eenfukken rivier. Wtf were theythinking? Ik was al bang dat ik longontsteking zou krijgen van hethalfnaakt buiten lopen, laat staan van het door een rivier waden en daarnarondhangen. Maarja, shit happens en het leek ook wel érg cool. We kregen eenuitleg over wat het idee was, je beauty op je rug naar de overkant vervoeren,en we mochten even oefenen. De rivier bleek niet heel diep, de stroming wasechter vrij sterk. Aanvankelijk was ik bang voor visjes en shit die m'n penisin zouden kruipen en zwemmen (dat hoor je wel eens op discovery) maar daarzette ik me maar overheen. Ik schatte m'n kansen vrij goed in, Debby weegtbijna niks en ik was vrij stabiel in het water, maar toen we eenmaal voor 'techhie moesten bleek het iets moeilijker te zijn. Op mijn route lag eengigantische steen, waar ik natuurlijk scheef opstapte, waardoor ik viel, en eentweede keer door de stroming, en volgens mij nog een keer door algen.

1foto005

We warenhowever als tweede (als ik het me goed herinner) op de oever. Net na maarten.Shitsux, maar geen slechte prestatie vond ik zelf, en het was nog FUCKING LEUKook. Maarten
stelde voor om dan "toch maar een duik te nemen", en dat sloeg ikniet af. Toen ik aan 't zwemmen was zag ik echter Bram, die halverwege derivier driftig aan het rondhobbelen was. Ik zwom naar 'm toe om te vragen water was en het bleek dat hij z'n bril verloren was. Dat zuigt natuurlijk harde,harige kloten, dus ik zocht met 'm mee in de dikke algen en de met steentjesbezaaide bodem. Het water was fucking koud, en de stroming werd steeds sterker,maar als ik kon helpen z'n bril terug te vinden dan zou ik dat doen. Vanaf dezijkant stond de "stoere man" te roepen hoe hax het was dat ik hielp (maar zelfsprong 'ie er natuurlijk niet in, daar was 'ie te stoer voor, en z'n haar temooi) en aan de andere kant stond de productie te roepen dat we terug moestenkomen. Ik had however pas zin terug te gaan op 't moment dat Bram 't zelf ookop wilde geven. Ik denk dat we allebei wel door hadden dat de steeds sterkerwordende stroming waarschijnlijk de bril al meters ver had vervoerd, en na eentijdje besloten we dus ook maar naar de kant te gaan.

We zijn vuil en vermoeid terug naar het huis vervoerd, waarde volgende verassing klaar stond, maar eerst ETEN.

~Note: Ik DENK dat dit op deze avond is gebeurd, ik hebhowever geen zekerheid aangezien dit niet in mijn aantekeningen stond~

Na het eten werden we bijeengeroepen. We hadden tweewinnaars, Jeroen en Selène en Maarten en Marie-Claire. Er zat een eliminatieaan te
komen…of toch niet? Aan de ene kant verwachtte ik een eliminatie,natuurlijk, maar aan de andere kant liet ik de mogelijkheid tot iets andersopen. Bij de amerikaanse serie hebben ze immers ook al eens iets anders gedaan.En ja hoor, er bleek een geldkoffer te zijn. Geld. Hoeveel geld zou het kostenom jou uit het huis te laten vertrekken, om de hele ervaring achter je telaten? Normaliter zou je zeggen, you know, voor een paar duizend euro, fuck dieshit. Maar ondertussen was ik al aardig vrienden geworden met Pieter, Maartenen Tijmen en die wilde ik eigenlijk niet achterlaten. Alle nerds waren fuckingcool, ik had totaal geen problemen met mensen, Debby beviel me, het was cool inhet chateau, ik kwam op tv, waarom zou ik weg gaan? We moesten overleggen op dekamer, en ik was eigenlijk wel bang dat debby voor het geld zou gaan. Nietomdat ik dacht dat ze hier alleen was voor de prijs ofzo, maar ik was gewoonbang, you know, you never know hoe iemand erover denkt. Gelukkig was ze het metme eens dat je zo'n ervaring niet zomaar op kon geven. Ik beargumenteerdehowever wel dat ik voor 20.000e echt wel weg zou gaan, aangezien hetprijzengeld maar 25.000e is. Ik had ook nooit verwacht dat ze zoveelgeld op tafel zouden leggen, vandaar dat ik me gerust voelde met dat als doelzetten. However, ik begon er wel aan te denken…wat nou als ze wél zoveel optafel leggen? Ik bedoel, het kan niet…maar STEL? Ik had het voor geen geldwillen missen eigenlijk, en dat wist ik toen ook wel, maar STEL DAT JE ERVOLGENDE WEEK AL UITGAAT, DAN SLA JE JEZELF VOOR JE KOP DAT JE GEEN 20.000EHEBT AANGENOMEN. Maar ik hoopte op het beste en ging uit van m'n gevoel, zegaan GEEN 20.000e op tafel leggen.

Ik kreeg te horen dat hiervoor overigens wat noemenswaardigswas gebeurd tussen Selène en Bianca. Selène en Jeroen moesten namelijk hunverhaaltje houden voor de camera over wie ze eruit zouden stemmen en waarom (wewisten toen nog niet dat er dit keer geen eliminatie zou zijn). Blijkbaar wildeselène bianca eruit, en heeft ze wat onvriendelijke dingen over 'r gezegd, ofwat dan ook. Maar de lolz was, bianca was blijkbaar voor de deur aan hetmeeluisteren! Zomg, drama van Shakespear niveau! Goed, die was dus link, enheeft nog even flink lopen kankeren tegen selène, naar het schijnt. Dat wasvoor zover ik weet het eerste drama in huize Cugnon…er zouden er nog veelvolgen.

Wat later kwamen we samen in de eliminatie-kamer. In hetmidden stond een pilaartje met een rode knop erop, iets verderop Bridget enMatthias. Matthias legt, heel erg gangsta, een koffer geld op tafel. Ik wasniet nerveus, ik wist dat ik het niet ging doen, en had er vertrouwen in datDebby het ook niet van plan was. Dus het zou goed komen. Ik had het howevernooit verwacht dat iemand DOM genoeg zou zijn om de DUIZEND FUKKEN EURO tepakken.

1foto008

Zelfs de beauties waren het er achteraf over eens, Bianca had gewoonmoeten wachten tot er ten minste 5.000e op tafel lag. Maarja, goed, zewas weg. Okay, boeiend, ik kende 'r niet, het enige wat ze had gedaan is linknaar me gekeken twee keer. Ik vond 'r niet kut, ik vond 'r niet aardig, ik hadcompleet geen mening over 'r. De meeste mensen wel though, en vooral bij devrouwen lag ze niet zo goed. Daar hebben we nog wat over geluld en toen was ernog de party van Jeroen.

Want Jeroen was jarig (jaja) en dat eist een party. Wekregen de ROCK-BOX, een geluidsbox met ingebouwde cd-speler. Dat zou hax zijngeweest, hadden we er zelf ook muziek op mogen afspelen. Ik had cd's bij, maarde vrouwen wilden niets weten van iets anders dan hun eigen muziek. Aldus, dehele avond niks anders dan Rhianna en Beyonce. Man, als ik dat nog EEN KEER,VAN WIE DAN OOK, HOOR, DAN FUKKEN SLOOP IK DE GELUIDSINSTALLATIE. Telkens alsdie vrouwen een stereo in hun handen kregen moest ik luisteren naar die fukkenrhianna en beyonce…RARGH. Needless to say was 't dus niet my kind of party,maar er was bier dus dat maakte al een hoop goed. Ik had geen zin om "los" tekomen though. Arme Jeroen moest een lapdance van Drew ondergaan (drew was ookalniet mijn type, ik had van niemand behalve cat, selène of dieuw graag 'nlapdance gehad to be honest) en een paar nerds probeerden dan toch maar eenseen keer te dansen, wat niet altijd even hax afliep.

Al met al…lag iedereen later dronken op bed.

Note bij eerste aflevering:

Jezus, ik wist dat ze er heel veel uit zouden knippen, maarop een of andere manier sta ik toch nog versteld. We hebben 2 volle dagengefilmd en zoveel shit gedaan die nieteens een seconde is uitgezonden! Wat ikvooral erg jammer vond was dat mijn speech voor de vrouwen niet werduitgezonden, en dat mijn stuk over m'n haxe Michael Turner artwork het nietheeft gehaald, want daar ben ik trotser op dan m'n 2 seconden in een bar =p

Also, Andy ik en Maarten krijgen like GEEN aandacht ofzo,shitsux xD

On another note, het programma kijken is nog stressvollerdan het programma maken. Wat zouden ze uitzenden? Zal ik voor lul staan? Had ikdie dag iets fouts gezegd? Oh ik hoop dat ze dit/dat niet/wel uitzenden, etc.

p.s.

MANBOOBS!

Advertisements

14 comments on “Beauty en de Nerd Post 02

 1. Nicole
  13 September 2007

  Ik ben voor meer richard in de serie, yes indeed!

 2. Tijmen
  13 September 2007

  Lol n00b, tijdens de PROEF ZELF had ik geen onderbroek aan, wel tijdens het boomstamgooi oefenen :P

 3. Wolkje
  13 September 2007

  Nou, ik vond je veuls te weinig in beeld. Pfuh! En ik maar trots roepen dat ze allemaal moesten kijken want “IK KEN HEM! IK KEN HEM!”

 4. Gemma
  14 September 2007

  Op zich stond de tv op een gegeven moment wel keihard doordat wij elke keer op de knopjes begonnen te douwen als we jou zagen, maar MEER RICHARD IS BETER!!
  Je bent hip^^ ^^ ^^ <3

 5. Bol
  18 September 2007

  Dude,

  zo’n wollen kilt jeukt op plaatsen waar het niet hoort, zelfs al ben je niet allergisch aan wol. Na 5 min was ik de irritatie beu en heb me een witte boxxer aangetrokken. Nog een geluk of half de benelux had een degout gekregen van mijn bloot gat (kilt bij vallen naar boven geflapt).

  Toch ferm merci voor het helpen zoeken

 6. Selène
  19 September 2007

  Bram je had geen witte boxer aan maar eentje met bloemetjes!! :D Want heeft Jeroen nog zo om moeten lachen omdat we er recht opkeken dat we bijna vielen!! ;-)

 7. Bol
  19 September 2007

  nope, het was een witte met rode sterretjes op. ‘k had speciaal nieuw ondergoed moeten kopen om 3 weken weg te kunnen. Omdat ik wist dat het mss in beeld kwam, of iemand het kom zien als er een windje zat, heb ik maar een van die nieuwe propere aan gedaan.

  ge moogt mijn kast komen leeghalen, ‘k denk niet dat ik zelf iets heb met bloemetjes.

 8. Ghislaine
  20 September 2007

  De omgheeeeiiiiid!

  je komt té weinig in beeld.
  Maar ik moest KEIHARD lachen om je speech bij je tekening. Echt keihard…

  Kus!

 9. Harry d. Busdriver
  20 September 2007

  Deze aflevering had ik best veel SCREENTIME vondik >.>
  Ennuh, over die onderbroek…geen idee en ik hoef ‘t niet perse te weten ook =p

 10. Sebastiaan
  23 September 2007

  Zo hé, dat klinkt toch anders dan dat ik mijn eerste dagen zou hebben voorgesteld. (Ik was eerste reserve :(( Balen…)

  Ik zal deze pagina ff ge-bookmarked houden, toch interessant en zeker ook leuk om te lezen.

 11. Iris!
  3 October 2007

  ARRR RICHARD :D
  Whoehoe, een erg leuk weblog! Leuk om alles zo eens terug te lezen, toen ik zag dat er 2 langharige erin zaten moest ik wel gewoon kijken :’]
  Maarja, jammer dat je zo weinig in beeld bent idd. Maarja komt goed!

  Cyaaa xx Iris

 12. Iris!
  3 October 2007

  ARRR RICHARD :D
  Whoehoe, een erg leuk weblog! Leuk om alles zo eens terug te lezen, toen ik zag dat er 2 langharige erin zaten moest ik wel gewoon kijken :’]
  Maarja, jammer dat je zo weinig in beeld bent idd. Maarja komt goed!

  Cyaaa xx Iris

 13. Valkyrie
  4 October 2007

  3 langharige toch? Pieter, Jelle en Richard.

 14. Harry d. Busdriver
  4 October 2007

  @ Sebastiaan:
  Het was de eerste dagen vooral wennen aan het feit dat er constant camera’s op ons stonden gericht enzo..en het vele slapen vroeg ook z’n tol, maar zo erg heb ik ‘t toch niet beschreven hoop ik?
  @ Iris:
  Haha fijn dat je ‘t leuk vind om te lezen ^^ Ik merk opeens ook dat toch wel veel vrouwen geïnteresseerd zijn in lang harige mannen…net nu ik zelf kort haar heb natuurlijk.. maarja, ik ga ‘t vooraan lang laten groeien en achter kort houden.. ook goed? xD
  @ Valkyrie:
  U heeft recht ^^

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 12 September 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 72 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 27,386 Minds Expanded

Instagram

👹🇰🇷 #대한민국화이팅 🇰🇷👹 오늘은 못 이겼는데, 끝까지 응원할게! Unlike my home country of the Netherlands, Korea actually qualified for the World Cup, so I thought it was only right for me to go show my love and 열 for my second-favorite country in the world. Gwanghwamun was packed to the brim with people, which made for a really great atmosphere in spite of the buses constantly blocking our view of the screens that had been erected (because closing off streets is WAY too European). Unfortunately, we didn't manage to win, but I think we played a pretty decent match tonight. No matter what the future holds for the Korean team, I'll always be cheering for them! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #WorldCup #WorldCup2018 #SwedenKorea #KoreaSweden #Cheer #Football #Soccer #Voetbal #Gwanghwamun #대한민국 #월드컵 #월드컵2018 #축구 #한국스웨덴 #스웨덴한국 #거리응원 #응원 #광화문 #광화문광장
TY usually tries to slip out of the studio as quickly as possible, so I was surprised to see him having a small fan meeting after the matches today. He played some amazing games against GuMiho, and as a fan I couldn't be happier to see that his form has been improving again. He's always been my favorite Terran, so I hope he'll be continuing on this path to success. The rematch for the 2016 GSL Season 1 finals between TY and Zest is slated for coming Wednesday, so definitely come down to the AfreecaTV studio if you have the opportunity! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #Signature #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #싸인
Thanks to my thesis taking up pretty much every waking hour of my time, I haven't been able to see any GSL matches this season. Thankfully, now that I successfully completed my defense, it is once again 스타크래프트 타임! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #Afreeca #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #아프리카
"We laymen have always been intensely curious to know ... from what sources that styrene being, the creative writer, draws his material, and how he manages to make such an impression on us with it and to arouse emotions of which, perhaps, we had not even thought ourselves capable." - Freud, 1908 My thesis on the use of Mentor Texts to teach creative writing is finally done! I successfully completed my defense today, and will be making the final revisions in the next couple of days. It has been a long and exhausting ride from the drawing board to the final line of text, but I think I've come up with something to be proud of. A big thank you to my friends and family, who supported me throughout my two year academical adventure. And an even bigger thank you to my thesis advisor Dr. Lim Hyun Woo, without whom my thesis wouldn't have been possible, and to Lee Ji Yeon, without whom I might not have even made it this far. The road ahead is still long and full of difficulties, but at least the first big hurdle has been taken. Bring on the rest. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #Thesisdefense #Pass #Passed #HUFS #TESOL #Education #EnglishEducation #Hankukuniversityofforeignstudies #University #외대 #한국외국어대학교 #한국외대 #논문 #논문발표 #졸업 #합격 #영어교육
There's a reason I haven't been posting much lately, and that reason is that it's thesis season in Korea right now. As a Master student in his last semester, I am very much feeling the pressure! I wrapped up the data collection for my thesis about a week ago, and the entire thing should be finished and submitted in...three days from now. So basically, all I've been doing for the past few weeks has been sitting in front of my computer, looking at data, listening to smooth jazz playlists on youtube and praying I somehow manage to get all of this stuff together in time to graduate. Let's hope I'll get a chance to shoot more interesting things than just this picture of some flowers I found on my 3AM life-contemplating walk very soon. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #thesisdefense #writing #homework #graduation #HUFS #TESOL #Education #university #flowers #midnight #night #painting #studentlife #한국외국어대학교 #한국외대 #외대 #논문 #논문발표 #논문준비 #연구 #졸업 #꽃 #학생생활
This weekend the 156th Seoul Comic World was hosted in SETEC in Gangnam. Comic World is a little like the Japanese Comiket: a large event where individual artists or art circles are given the chance to show off and hopefully sell their work to a huge community of anime and manga fans. Unlike Comiket though, Comic World is hosted at least once a month, either in Seoul or in Busan. And tickets are only ₩5000! One of the greatest things about this event is how all the goods are so cheap. Cards usually go for ₩800 or ₩1,000; posters for ₩3,000; key chains for ₩5,000 and you can even get little plastic cutouts of characters you can put on your desk for about ₩15,000. The other greatest thing are the cosplayers: people who worked for weeks or months on a costume to show off their love for a certain character. Unfortunately, the bad weather yesterday meant there weren't many opportunities for taking pictures, but when the weather's good you'd be in for a treat! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #ComicWorld #SeoulComicWorld #Anime #Manga #Comics #Deadpool #Spiderman #Ash #EvilDead #Cosplay #Marvel #Avengers #Pokemon #서울코믹월드 #코믹월드 #아니메 #만화 #코믹 #데드풀 #스파이더맨 #애시 #이블데드 #코스플레이 #마블 #어벤져스 #포케몬
%d bloggers like this: