Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Dr. Ierland

Dus Apy vertrekt maandag naar Ierland voor een jaar, dus vanavond was de AFSCHEIDS-PARTY. Hij had ons verwittigd dat we bij hem pasta gingen eten maar "niet gingen shjonnen".
Na het pastakanen gingen we bowlen, waar ik zelf niet echt fan van ben..ik bedoel, ‘t is nogal saai en niet bijzonder boeiend, maar ik had wel 1x gewonnen dus dat was dan weer wel okay. Daarna zijn we naar de max geweest, waar hub mijn haxe McChicken had betaald en iedereen pretty much vet werd.

Na het Bowlen besloten we natuurlijk dat niet shjonnen wel erg gay was, dus werd een fles amaretto uit de kast getrokken. However, ik was met de auto, dus LOLPWNT NO ZUIPY 4 U. Toen besloten we dat dit soort failen wel een beetje gay was…en dat we naar de Shato gingen (3x kanen op een avond MOET KUNNEN). Dus ik mocht ons naar Raamsdonksveer rijden. Daar aangekomen bleek het mííg afterparty van de veerse dag te zijn, dus overal gaye shjonnies op straat en het was SUPERDRUK in de Shato. Toch maar een halve ShoarmaPizza gekaand, en toen wat dieper het raamsdonksveerse GEBRUIS in. Het gebruis bleek nogal oppervlakkig, aangezien ‘t toch niet heel erg druk was en nergens werd meer bier verkocht. Na een tijdje rond te hebben gehangen en een kort bezoekje aan het raamsdonkse kerkhof om wat te bekomen besloten we weer naar apy te gaan.

Daar hebben we een tijdje lopen kloten. Want ik wilde opzich wel naar mijn huis gaan om nog wat te zuipen en te knikkeren, maar de don wilde naar bed en blah en niemand had zin om te fietsen (opzich logisch) want het was al half 2 ‘s nachts enzo. Maar OPEENS zag ik een licht aan de hemel… En nee, het was niet God die mij vertelde hoe ik deze nacht nog episch hax kon maken, maar naar ik dacht een of andere faggot die met een zaklamp op wolken aan het schijnen was. Dus we besloten erheen te rijden met de auto… Bleek dat het toch geen zaklamp was, maar waarschijnlijk een schijnwerper, en dat die waarschijnlijk in Oosteind stond. NOU, DAAR GAAN WE OP AF. In Oosteind aangekomen bleek dat het licht van veel verder kwam, en telkens waren we weer verbaasd dat het niet dichterbij kwam. Een verkeerde bocht in Dongen en we reden een hele lange weg af die ons alleen maar verder van het licht verwijderde. Een U turn en een hoop rotondes later gingen we echter weer steady de goede kant op, richting het derde dorp, Rijen. Nu dachten we dan eindelijk de bron van het licht gevonden te hebben. Gedurende de vele tientallen minuten die we al hadden rondgereden werd ik steeds nieuwsgieriger naar waar het nou vandaan kwam, en toen ik dichterbij kwam kon ik het al bijna proeven. Zou het een hoerenbijeenkomst zijn, met naakte, superaantrekkelijke hoeren ZONDER AIDS die mensen zouden pleasuren? Of een Siren’s Call, waardoor we allemaal opgegeten zouden worden door mensachtige demonen? Maar neen, toen we eenmaal aankwamen bij vliegbasis Gilze-Rijen bleek dat het niet zoiets was…maar……een MOEDERNEUKENDE DISCOTHEEK. WAT een FUCKING anti-climax! Als straf voor die discotheek hebben we daar maar even voor de deur geshjond, en er kwam nog wat politie langs die "HANDJES IN DE ZAKKEN HOUWE HE?" riep, maar verder was ‘t dus NIET ECHT INTERESSANT. Maar de speurtocht ernaartoe was hax, en zo werd het toch nog een beetje een memorabele avond.

Advertisements

2 comments on “Dr. Ierland

 1. Maudy
  17 September 2007

  XD;; wow. bij mij houdt zo’n avond dan usually op na t bowlen met gezellig nog wat kletsen en dat was t dan XP k ga geen lichtjes najagen XD wel origineel though

 2. Harry d. Busdriver
  17 September 2007

  Bowlen is boring en napraten hebben we zo’n beetje de hele dag door gedaan..dusja =p
  En wij doen altijd domme shit, that’s what makes life worth living ^^.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 16 September 2007 by in Diary.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: