Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beauty en de Nerd post 6

Disclaimer:
Allesin dit dagboek is mijn mening op moment van opname, niet van schrijven. Ifyou're personally offended, don't be, chances are dat ik je gewoon aardig vindmaar je een mindere dag had, iedereen heeft zo z'n minpunten.

Dag 11 (31.7.2007)

Vandaagwas weer een rustdag, en een van de saaiste tot nu toe. Die ochtend hebben wezo wat bobobobobobobo (een anime over een gast die zijn neusharen als wapensgebruikt) gekeken, in het frans, en wat slechte frans nagesynchte MTV series.Ik en Jelle hadden echter al snel de tv overstemd met ons commentaar eninterpretaties van het frans wat ze aan het spreken waren, en al snel was zelfsde laatste beauty die daar link om was (WANT IK KAN HET NIET VERSTAAN! Spreekje frans dan? NEE, MAAR IK KAN 'T NIET VERSTAAN!) van mening dat onzeinterpretaties een stuk leuker waren.

Gedurendede dag hebben we zo wat buiten liggen bakken wegens gebrek aan beter en dieochtend had ik al de ROCKBOX vol aangezet om de mensen uit bed te verwelkomenzodra ze beneden kwamen. Zoete klanken van The Postal Service en EELS dropenvia de ramen de tuin in, waar wat van de nerds zaten te pokeren. However warenook de gewoonlijke interviews bezig, waardoor Benjamin regelmatig moest komenvragen of het wat zachter kon (zowel de muziek als het gepraat van iedereen).

 

Nahet eten vonden we een kaartje waarop stond dat we naar het strand gingen.Whoop-dee-fucking-doo, IK HAAT HET STRAND. Of, nouja, toen. Ik heb jaren hetstrand gehaat. Er ligt zand, vieze beestjes, de zee is kut en met kwallen envieze bodem, schelpen zijn kut en zonnen is shit. Als ik ergens een hekel aanhad, dan was het wel FUCKING STRAND. Maargoed, we MOESTEN wel, dus ik hadweinig keus. En aan de andere kant had ik ook wel weereens zin om ergens andersheen te gaan. 'T leven in 't chateau was saai aan het worden, en deze lege daghad dat gevoel alleen maar versterkt.

Wepakten onze koffers (ik had het toch wéér voor elkaar gekregen om een VOLLEkoffer én rugzak nodig te hebben voor slechts 2 dagen strand) en begonnen de nogallange reis naar het seaward gedeelte van België. Omdat het zo ver was sliepenwe daar in een hotel, handig om dat even te mentionen misschien. Ik en debzaten op een kamer naast dieuw en jelle. Die avond gingen we wat zuipen in debar (waar ik de geweldige "Kwak" heb ontdekt, bier in een glas met een rondeonderkant in een rare houder, waarvan het de bedoeling is dat als een dronkenshjon het drinkt, het opeens over z'n kop heen kiept) en ik heb nog wat gepraatmet dieuwke enzo en later rondgehangen met jelle en tijmen buiten. Toen dieuwkenaar bed ging ging jelle even met haar mee en ze hadden blijkbaar nog een ofandere halve ruzie gekregen. Dieuwke vroeg me nog een tshirt om in te slapen(m'n oranje Double-Fine shirt) en ging naar bed, en ik heb beneden nog even metjelle gepraat voordat we écht gingen ZUIPEN. Jelle ging als eerste naar bed, endeed toen iets wat hem nog lang zou haunten. De bar van het hotel had grote,deur-size ramen, en je ziet 'm al aankomen, in plaats van de deur loopt jelle keihardtegen het raam náást de deur aan xD "Jongens, ik ga naar be—*KNAL*" Het wasernstige lolz, maar jelle recoverde gelukkig snel en ging naar bed. Ik ben nogeven blijven hangen met tijmen en drew, als ik me niet vergis, voor zelf ooknaar bed te gaan.

Dag 12 (1.8.2007)

Vanochtendwerden we ons bed uitgetrommeld om naar het strand te gaan. Na amper 5 uur tehebben geslapen stond ik op, only to find dat de badkamer afgeperst was doordebby, waardoor ik na een episode van de originele batman te hebben gekeken nogmaar 15minuten over had om te douchen (en ja, voor mij is dat MAAR).

Op't strand aangekomen kregen we te horen dat de beauties iets met een atlas eneen kaart van het gebied en een kompas moesten doen, en dat wij "een echtebeachboy" moesten worden. Wij kregen dan ook wat zelfbruiner mee.

Ikbegon dieuwke uit te leggen hoe je het beste met een kompas de weg kan vindenop een kaart, wat natuurlijk een héél dom idee was, want deb werd link en ging"OH, DUS JE LEGT HET HAAR WEL UIT MAAR MIJ NIET, WAT BEN JE TOCH NUTTELOOS(vieze homo, wat ben je toch een drol, je pijpt paarden en neukt mannen in hunhol)(dat is van reetman overigens, dat heeft zij niet gezegd xD)". Maar toen ikhetzelfde aan haar uitlegde kreeg ik alleen een "ik ben niet dom hoor, ik weetheus wel hoe een kaart werkt".

Eengroep moest boeiende dingen in de stad gaan doen en wij (ik en debby, jelle endieuwke en jeroen en selene) konden alvast onze strandstoelen op gaan zoeken. Eenprobleempje, want debs bikini en de zwembroeken van mij en tijmen zaten nog inmijn rugzak, die niet afgeleverd was tegelijk met ons ><

Inieder geval, ik moest debby "overhoren" over shit die in de atlas stond.Jammergenoeg failde ik die shit zelf ook. "hoeveel werelddelen zijn er?" "waarligt turkmenistan?" en zelfs "waar ligt antarctica?" failde ik. Gelukkig wordtdat niet uitgezonden (mag ik fucking hopen) maar het was wel een reminder datbasisschool-shit soms nog van pas kan komen. Deb had dus weer een goede redenom te stellen dat ik dom was en nooit hielp, en ik om me te ergeren.

Gelukkigkonden we snel naar de zee om daar wat te gaan kloten. Ik had nogsteeds geenzwembroek, dus ik kon de zee zelf niet in, maar ik kon wel van een afstandjekijken en wat op het strand failen. Eigenlijk was het strand helemaal niet zoerg. Ik had zonnen al leren te appreciëren (met goed gezelschap is alles leuk)en ook het strand zelf viel mee zodra je over het met schelpen bezaaide deelkwam. Met jelle heb ik geprobeerd een penis te maken van nat zand, wat nietheel erg goed werkte, en toen ik eindelijk m'n zwembroek had hebben ik en jelle(tegen strikte orders van ingeborg in, maarja, de chicks waren andy aan hetontharen en ALLES duurt ALTIJD fucking lang, dus we namen aan dat we nog weleen hoop tijd zouden hebben) tegen golven ingesprongen en dat was fucking leuk(don't ask me why, ik voelde me net een klein kind, maar het schopte kont).Overigens is zeewater zout…En Ingeborgen kunnen erg link worden als je nietdoet wat ze zeggen. Dus een half uur later werden we door een klein jongetjenaar de kant geroepen waar ingeborg link aan het doen was omdat wij toch hetwater in waren gegaan. Zoals however was te verwachten moesten we zelfs nadatwe SNEL SNEL moesten afdrogen en onze kleren aan moesten doen moesten we daar nogzo'n 20minuten wachten tot alles gereed was om een stukje te gaan lopen..

Devrouwen zouden ons laten zien hoe een echte beach-boy eruit hoort te zien.Omdat we de cameraploeg om ons heen hadden lopen kreeg ik een beetje last vangrootheidswaanzin, waardoor ik me ging gedragen alsof ik teveel gezopen had(mensen op grappige (en niet echt irritante, mind you) manieren lastigvallen enoude mannen vragen of ze mooi gebruind zijn) maar niks extreems. Het was cool,want je kon doen wat je wilde en niemand werd link. We gingen op het strandadvies vragen aan een of andere dude, maar ik weet niemeer wat 'ie precies tezeggen had. Iets over hoe m'n oorbellen uit moesten, hoe Jeroen wat moest gaantrainen en Jelle z'n haar af moest knippen ofzo. Daarna gingen we aan vrouwenvragen wie het aantrekkelijkst was en wat we aan ons moesten veranderen. Ikkreeg 5 van de 6 stemmen (FUCK YEAH, IK BEN VET SEXY(??)) en moest volgens eenparis hilton look-alike m'n festivalbandjes afknippen (want die stinken)(srsly, WTF?) en m'n haar knippen en m'n oorbellen eruit halen. Al met al zo'nbeetje wat te verwachten was.

Toenwas het tijd voor de proef van de vrouwen en NIETS kon mij
voorbereiden op deHORROR die me te wachten stond. Het idee was dat men een parcours zou rijden opeen 6 persoons strandfietswagentje. Er waren op een kaart 3 of 4 puntenaangegeven waar je naartoe moest rijden. De catch was natuurlijk dat de beautyde kaart moest lezen en de nerd moest trappen. Man man man, wat was dat KUT.Deb en ik moesten als eerste weg en aanvankelijk ging het nog vrij goed (bijtoeval ofzo?) en het eerste object (op elk punt lag iets wat de beauty aanmoest doen) was snel gevonden. Het tweede werd echter al wat moeilijker en naarhet derde zijn we zo fucking vaak verkeerd gereden dat ik het na een uur ofzoopgaf. Het parcours zou in principe niet langer dan een half uur kunnen duren,maar wij waren al 60minuten bezig (ik had m'n stopwatch gezet) en deb wasovergegaan op de "ik heb geen idee waar we heen moeten dus rij maar wat rond"strategie. Daar was ik het natuurlijk niet mee eens, ik had al een uurge-fucking-fietst en was moe (mijn conditie is SHIT) en had echt geen zinRANDOM rondjes te rijden. Shit fucking sux. Ik werd dan ook regelmatig link, niet zozeer op deb want hetwas haar schuld nietecht dat ze geen kaart kon lezen, maar voornamelijk op dehele situatie. Nog nooit heb ik zoveel gescholden als toen. Zelfs decameraploeg moest er van lachen. Meerdere keren heb ik besloten dingen te doendie je zouden "diskwalificeren", zoals op de kaart kijken of een van deobjecten lek te steken, en zelfs "IK RIJ DEZE FUCKING KAR IN DE SLOOT EN STEEK'M IN BRAND", maar niets hielp. Vanessa hield haar poot stijf en ik mocht NIETophouden. Zelfs niet na 2 uur, waarvan
we ongeveer 3kwartier hadden stilgestaanomdat ik weigerde random rondjes te rijden.

Na2 uur en een kwartier ruziën, zeiken en schelden gaf vanessa dan eindelijk toeen hielp de cameraploeg ons een handje. Zodoende konden we EINDELIJK hetlaatste object ophalen en kwamen we na een whopping 2 uur en 31 minuten bij definish. De eersten zullen de laatsten zijn zullen we maar zeggen? De winnaars,selène en jeroen, hadden er 13minuten ofzo over gedaan.

Jelleen dieuwke hadden het opgegeven omdat ze een hueg ruzie hadden gekregen en drewen tijmen geloof ik ook. Ik had het geluk dat deb tegen een stootje kan, wantals ik zoveel had gescholden tegen welke andere beauty dan ook waren zegegarandeerd link geworden, en ik was gegarandeerd link terug gaan doen. Toenwas ik dus nogsteeds bij dat deb mij had gekozen =)

Ikvond het however natuurlijk wel enorm kut dat dieuwke en jelle problemenhadden. Jelle was m'n best friend ondertussen en dieuwke was growing on me, dusik wilde ze allebei niet ongelukkig zien én ik wilde niet dat ze door interneproblemen uit het spel zouden gaan. Ik heb met ze allebei apart gepraat, zondercamera's erbij. Ik legde dieuwke uit dat jelle het de hele dag al moeilijk hadomdat hij niet goed tegen de zon en alle camera bullshit kon, en het bleek datze allebei hetzelfde zeiden. Dieuwke had het gevoel dat jelle niet met haarwilde praten en dat ze bij hem niet terecht kon voor steun of hulp, en jellehad het gevoel dat dieuwke niet met hem wilde praten en dat ze zich voor hemafsloot. Ik heb hem verteld wat dieuwke had gezegd (met haar toestemmingnatuurlijk) en hij beloofde dat hij het er 's avonds met 'r over zou hebben.

Toenwerd ik nog herkend door een kind, wat aan me vroeg ofdat ik Richard was; "Ja",Richard Luyten? "Ja…?" Mag ik je handtekening!? "Uhm…sure?" Het was de dochtervan de vrouw waar ik, toen ik nog via de randstad bij de rabo werkte, altijdm'n werkbriefjes in moest leveren xD Wat een fukken coïncidence dat die daartoevallig op vakantie was! Overigens was dat niet de enige groupie die we tegenkwamen, er was nog een hele groep loli's en shota die met ons op de fotowilden. Die middag zaten ik en jelle overigens nog ergens te wachten en zageneen fucking hawte chick rond-prancen op 't strand. Toen we echter aan hetspeculeren waren over hoe we het zouden hitten stond selène beledigd op. "Weetje wel hoe jong zij is!?" "Uh, like, 19 ofzo?" zeiden we allebei. "MOAR LEIK12!" "Echt niet." Dus selène ging checken hoe oud ze was en fuck-a-duck, ze wasfucking 13! 13! En ze zag eruit als 18 ofzo! We besloten allebei dat we hetalsnog zouden hitten, maar het was natuurlijk politiek correcter om niet tegenselène in te gaan (dat is sowieso altijd wel een goed idee).

Dieavond was er wederom een DIKKE PARTY. Dit keer was het echter écht op hetstrand, in plaats van in een kot gevuld met zand. Er waren 2 jacuzzi's, eenhippe coctailbar en dit keer waren er geen opdringerige locals om ons lastig tevallen. Een van de meisjes in de coctailbar was wel aantrekkelijk, en ik had 'rnaam gehoord van Tijmen, al ben ik 'm nu weer vergeten… Maargoed, ik heb 'r dusde hele avond bij 'r voornaam genoemd enzo, en zo van HEY MEISJE DOE MIJ MAARTHE USUAL (dat was een hoegaarden, en ze wist dingen van bier af, dus dat wascool) en we lulden wat over bier en vanalles..ik stond te hitten op decoctailgirl inderdaad =p 'T was dus wel gaaf, ookal konden we allebei geenDuvel inschenken "Man, jij zuigt, dat moet zo" *fail* "Mja….goed..dus zullen wedie maar even laten staan totdat 't uitgeschuimd is?" "Ja, naast die die jijhebt verkloot". Verder was Jeroen random in slaap gevallen, hadden een paarnerds geloof ik de jacuzzi's geprobeerd, waren diezelfde jacuzzi's te koud, waser waarschijnlijk nog wat drama wat ik vergeten ben, wilde "men" dat ik gingdansen, wat ik niet deed natuurlijk, en maakte Jules mijn gebrek aan dansenzoals altijd weer goed..

Jelleen Dieuwke namen deze kans aan om eens te praten over hun problemen. Beidenpakten een fakkel en liepen een stuk van de party af. Dieuw stond nog niet zover terwijl Jezus Jelle aan het interviewen was verderop. Ik pakte ook eenfakkel en liep op dieuwke af en vroeg haar wat er aan de hand was. Ze zei dathet de bedoeling was dat jelle en zij vanalles uit gingen praten, en daar wasik heel blij mee, want ik vond 't belangrijk dat de twee personen die voor mijhet belangrijkst waren goed overweg konden. Ze had er echter nogal haarbedenkingen over en ik omhelsde haar en vertelde dat het wel goed moest komenenzo en hoe ze het beste tegen jelle kon praten. Ik probeerde haar vooral ookduidelijk te maken dat ze niet meer moest beginnen over wiens schuld het wasdat de rondrijproef verkloot was en dat ze niet teveel verwijten naar Jellemoest gaan gooien, omdat 't dan alleen maar zou ontaarden in een over en weerPOEPSMIJTEN. Toen ook dieuwke's fakkel veraf bij de zee fonkelde bleef ik opeen nabijgelegen kano wachten tot ze terugkwamen. Dat duurde nog verassendlang, maar ik had geen zin om weg te gaan, omdat ik het zo belangrijk vond dathet daar goed zou komen. Na een tijdje kwam Jules aangelopen, die naar eigenzeggen had gezorgd dat een cameraploeg niet het "romantisch onderonsje" (datdachten zij toch dat er aan de hand was) van mij en dieuwke kwam filmen. Ik hebff met 'm gepraat, maar zei dat ik 'm wel weg wilde hebben omdat dit een beetjeiets tussen mij jelle en dieuwke was. Dat kon 'ie wel begrijpen, en ik zat weeralleen. Tussendoor is m'n fakkel like 2x uitgegaan, want het waaide best hard.In ieder geval, ze kwamen terug en dieuwke was zo van "ahw wtf heb je echt zolang gewacht!?" We deden een groepsknuffel (en er was nieteens een camera bijom dat op te nemen zeg, da's ook een first) en ik was blij dat alles in iedergeval weer een beetje goed was.

Toenhebben we nog wat gehakt, en gezopen en what not. Iron Maiden aangevraagd ook,maar dat kon niet want DAT HEBBE WE NIEJ WE HEBBE ALLEEN NIRVANA. Toen heb ikDieuw maar leren headbangen op nirvana, en vele uren later lagen we netjes oponze bedjes.

Dag 13 (2.8.2007)

Vandaagwas de proef van de mannen: laten zien dat we een echte beach-boy waren.

Nuzit ik me af te vragen wanneer we ookalweer een nieuwe zwembroek haddengekocht, dus ik gók dat dat vandaag ook was. We gingen dus in de stad bij hetstrand shoppen naar een zwembroek en een zonnebril. Nouja, we, de beauties…voorons. Ik was however natuurlijk te fucking vet voor de helft van de zwembroeken,en debby reageerde net als m'n ma met "suck it up, deze staat goed en van diewijde zien er niet uit". Het was ook heerlijk toen dirk vroeg "WAT ZEI JERICHARD?" toen ik zei "MAAR KIJK, IK HEB EEN PENS, DAAROM MOET IK EENHUEG MAAT WANT DAAR ZIT DE BOVENKANT VAN DE ZWEMBROEK" terwijl deb zichomdraaide en niet luisterde. Uiteindelijk heb ik toch m'n zin gehad en de allerfoutstezwembroek ooit (babyblauw met roze en bruine bloemen erop) mogen kopen o/ Ikdacht, ik zie er toch niet uit in een zwembroek, dan liever hax voor lul om dezwembroek dan voor lul om de pens die erbovenuit hangt. Ook bij de zonnebrilheb ik m'n zin gekregen. I had my mind set op een foute star-trek achtige bril(die ik toch nooit op kon, want hij was niet op sterkte) en deb probeerde menog zo'n gezichts-etende shjonnebril aan te smeren. Uiteindelijk had ik dus eenérg haxe foute zwembroek én een zonnebril die m'n broertje waarschijnlijk welwilde hebben.

Ikwas helemaal klaar voor de proef in m'n babyblauw met roze zwembroek enstartrek bril, die vooral selène erg haatte. We zagen een strandwachtersstoelmet een surfplank en een tafeltje met de ingredie
nten van een alcoholischdrankje met kokosnoot (een pina colada, voor de onwetenden) erop, met een eenstrandstoel en een parasol erbij. De beauties zaten een stukje verder op zee ineen boot, en wij moesten ze zo mannelijk mogelijk aan wal brengen en op eendrankje trakteren. Het hielp overigens niet echt dat het fucking koud was diedag. Goed, dus we begonnen, en ik dacht: ik doe het rustig aan want we hebbentoch alle tijd. Overigens nu even iets noten: juist aan het begin, toen ik nogNIET aan het failen was, ben ik bijna niet gefilmd ;_; pas toen ik hueg aan hetfailen was was het boeiend genoeg om te filmen blijkbaar. Ik dropte m'nzonnebril van in m'n haar naar m'n neus, keek rond, klapte heel relaxt m'nrekje van m'n stoel open, en klom naar beneden, de laatste 3 treden overslaandomdat ik ZO FUCKING COOL was. Ik pakte m'n plank onder 1 arm (dat ding vingalleen verassend veel wind, wat een beetje moeilijk lopen was) maar pas nadatik m'n elastiek uit m'n haar had gehaald en het wild los schudde (op z'nbaywatch). Toen ben ik (ook op z'n baywatch, inclusief slowmotion (enjammergenoeg ook inclusief bouncing boobies)) naar de zee gelopen en heb m'nplank tot bijna aan de boot gedragen, terwijl ik "EEN ECHTE MAN ZWEMT NIET, EENECHTE MAN LOOPT DOOR DE OCEAAN" riep. Op 'n gegeven moment ging ik toch maar opm'n plank liggen, maar omdat het zo waaide was dat fucking uncomfortable enkut, waardoor ik toch maar weer ging lopen. Ik legde debby gracefully op deplank, en zonder dat
zij iets hoefde te doen duwde ik haar op de plank richtingkust. Toen het te ondiep werd om haar te duwen nam ik haar in m'n armen (eenvrouw moet natuurlijk niet zelf lopen als je een macho-man bent) en bracht ikhaar naar haar stoel. Ik denk in ieder geval dat ik het zover heb gehaald…ikremembar me nog dat de totaal niet zware debby toch wel vrij zwaar werd na eenpaar meter door water en zand waden zonder iets te kunnen zien… Eenmaal op hetstrand aangekomen begon de fail however pas echt…

Degod-damn stoel werkte niet (of ik wist niet hoe 'ie werkte, maar hoe moeilijkkan een strandstoel zijn?) en wilde niet meer omhoog komen nadat ik 'm te vernaar achter had gezet, toen ik deb wilde gaan insmeren met zonnebrandcreme zatze dus ongemakkelijk, én de zonnebrandcreme was gemixt met een heerlijk laagjescrubbing ZAND. Zand zat overal en het kán niet aangenaam geweest zijn voor 'r.Toen besloot ik maar een pina colada te maken, want alcohol: daar kan iktenminste mee omgaan. Maar lolz, ze hadden ons verteld dat de ananas pre-cutwas, maar niet hóe, dus ik failde en probeerde de stukjes te vinden maar datlukte niet, dus ik exclameerde: "Hoe de fuck moeten we met onze handen eenananas breken!?", waarna ik ontdekte dat ik inderdaad verkeerd zat te wringenen dat de ananasstukjes gewoon eruit te halen waren >< Vanaf dat momenthad ik pretty much constant een camera op me gericht, want het was de ene failna de andere. Dat was dan gelukt uiteindelijk, en de pina colada was heel goedgemixt, maar toen wilde ik de parasol opzetten. DAT FUCKING DING GING NIETOPEN. Dear friggin god wat een shitding! Toen hij maar half open ging probeerdeik 'm maar de grond in te werken, maar lololol ik snapte niet hoe. Julesvertelde me dat het een soort boor was, en dat je rond moest draaien. Dus ik draaidedie motherfucker, maar het werkte niet echt dus toen besloot ik 'm maareensgoed open te doen. Dus ik rag keihard aan dat ding en er schiet iets los, rechtdoor het doek van de parasol heen. Dus nu zat er een gat in, waar een stukijzer doorheen stak, het ding was NOGSTEEDS niet open, én het zat niet in degrond.

Toenheb ik maar besloten het achter me op de grond te gooien en de grond in testampen en debby nog maar een keer te gaan insmeren. Toen de gast eindelijkkwam kijken was ik pretty much klaar (en gefaald) en voerde ik debby eenananas, gedoopt in m'n heerlijke pina colada. Dat scoorde wel punten, maar ikhad al niet verwacht dat dat ooit een verschil zou maken vergeleken met al dieharde faal.

Toende judges aan het deliberaten waren hoorde ik wat geschreeuw en zag ik selèneweglopen en alleen gaan zitten. Ik had zoiets van: "okay, misschien kan ikbeter even hier blijven", maar na een tijdje gaf ik toe en ging ik naast haar,weg van de groep, zitten. Meteen een camera erop natuurlijk, maar ik verteldehaar dat ik niet gestuurd was en dat ik me gewoon afvroeg wat er gebeurd was.Blijkbaar had jeroen zoiets van "we hebben de vorige proef al gewonnen dusDIKKE PIK IN JE ANUS" en had hij er ZWAAR de schijt in. Hij had de pina coladaover haar heengegooid en gelold, hij had haar zichzelf laten afdrogen engelold, hij had dit en dat en weet ik veel wat nogmeer. In iedergeval zoveelgaye shit dat ik niets anders kon dan het eens zijn met selène..waar de fuckwas hij mee bezig? Het opvallende aan selène was hoe emotioneel ze is, het enemoment (gisteren nog) is ze supertrots op jeroen en zegt ze dat ze trots isdattie zo goed z'n best heeft gedaan, en het andere moment (vandaag) is ze datweer totaal vergeten en heeft ze een hekel aan 'm…maargoed, toen werden weteruggeroepen voor de jury.

Zoalsverwacht had ik niet gewonnen, maar tijmen. Dat was opzich wel lol, aangezientijmen blijkbaar toch écht m'n macho-man was geworden in deze paar dagen.

Wewerden terug naar het chateau gereden en daar was aan tijmen en selène de keusom de volgende koppels naar de eliminatiekamer te sturen…

Ikwist dat ik van tijmen en drew weinig te vrezen zou hebben, ik neem aan dattijmen liever andere mensen weg zag gaan dan mij. Ik was echter wel bezorgd omselène en jeroen..ze zouden toch niet wéér jules en melissa kiezen? Gelukkighad ik dit keer niets om te leren (ik haat leren, srsly, blij dat ik het nooitheb gedaan on the show) dus ik kwam er makkelijk vanaf, maar debby ging nog watatlasdingen stampen.

Dieavond bleek echter dat ik geluk had, selène koos wéér voor jules en melissa(want ookal "was deze overwinning voor jeroen", ze zorgde er wel voor datjeroen de keuze maakte die haar het beste uitkwam), en tijmen koos andy en cat.Voor de honderdste keer keerden jules en melissa terug, en cat en andy lagen erdus uit. Misschien is dit een goed moment om te mentionen dat cat me heel erggoed lag, ze was een van de coolste vrouwen in het chateau, en een typischhollander. Ze had een heerlijk plat rotturdams accent en paste qua humor éngedrag zo tussen de mannen. Ze vond mij "rielekst" omdat ik "het niet overwetenschappe hep, maar over wie je zou hitte en wie lekkere tette heeft" en ikvond haar relaxt omdat ze echt heel erg droog en makkelijk in de omgang was.Nouja, voor mij dan, want ik heb van andy gehoord dat ook deze beauty moeilijkkon zijn xD Ook Andy lag me best goed, met z'n flauwe grappen, "tafelpoot" enz'n ontwijkende reacties als drew 'm weereens de jacuzzi in wilde krijgen. Ikdenk ook dat hij nog wel wat meer zelfvertrouwen had kunnen gebruiken..ietswaar dit programma misschien aan kon werken.. In ieder geval, het was dus wééreen moeilijk afscheid..

Notebij vijfde aflevering:

*
Als iemand hier denkt: "wat praat die Richard als een slome lul", dan kan ikhet daarmee eens zijn. JEZUS! Dat is dus echt puur op die momenten dat ze jekamer binnen komen lopen en zeggen "PRAAT EENS OVER DIT EN DAT" dat ik dan echtmet 100 euh's en net alsof ik fucking stoned ben ga praten.. en dat zijnnatuurlijk net de stukken die uitgezonden moeten worden =p Dus NEEN in het echtpraat ik niet als een slome lul ;_;

*
Lol @ al mijn gescheld. Srsly, de eerste 5 meter al GODVERDOMME ZIT DIEKUTVETER FUCKING VAST. Oeps? Toch nog altijd jammer dat ze geen compilatiehebben gemaakt van al mijn gescheld tijdens die rondrijproef, en dat ze nietonze SUBLIEME TIJD van 2 uur en 31 minuten hebben getoond.

*
Lol @ Jeroen

*
Lekker hax ook weer dat ik alleen aan het zuipen was op de beachparty (FUCKYEAH!)

*
Raar dat er niks van mijn falen is uitgezonden. Ze hadden nog gezegd DIT IS EENFEELGOOD PROGRAMMA, GEEN UITLACH PROGRAMMA! Maar ik had het in dit geval welleuk gevonden om m'n eigen falen terug te zien (en who are we kidding? Dit isuitlachTV op z'n best).

*
Lol @ DE ZON!? Maar srsly, Cat is best slim..dus dat verbaasde me even.

*
Over Cat gesproken, het is heel raar, maar ze komt echt over als 'n kutwijf zoop tv, terwijl ze echt hartstikke gaaf is! Blijkbaar was ze tegen Andy niet zolief though O.o Maargoe, laat het mij hier even officiëel stellen: Cat is gaafen is nowhere near hoe ze op tv overkomt!

Advertisements

22 comments on “Beauty en de Nerd post 6

 1. Maudy
  10 October 2007

  t was echt een hippe ep om te zien XD k lolde om je ‘ik heb liever dat een vrouw dat doet’toen Jules (geloof k? >.> ) tegen je aan danste, rofl. Tis wel verbazend overigens dat er zoveel dramas plaatsvinden als je een groep mensen in een huis dumpt. Oh en jensen was cool :P k ben trots op je wijn-inschenk-kunsten en op je commentaar op jensen XP

 2. Ghislaine
  10 October 2007

  Omg het was echt cool!
  En je ownde jensen echt KEIHARD! (met je opmerking dat het qua leeftijd beter klopte, die was echt tof, en ook “meerdere keren al” )

  En al die rellen, de tering zeg!
  Wanneer win jij nou weeres een dinges?

  nagoed, nog een week wachten^^

  x

 3. Bol
  10 October 2007

  In Gent, in café “De Dulle Griet” op de vrijdagmarkt kan je zo iets Kwak-achtigs krijgen van 1.2 liter (incluus glas dat je onderklotst). Je moet wel je schoen afstaan als je het besteld (waarborg voor het glas). Wel niet aan te raden als je nog terug moet rijden.

 4. Harry d. Busdriver
  10 October 2007

  Maudy en Ghis:
  Mja, zo’n hoeveelheid drama krijg je alleen als je een hoeveelheid vrouwen in een huis zet die stuk voor stuk gewend zijn om hun zin door te drammen. Zoals ik al meerdere keren heb geantwoord op de vraag “EN WAT HEB JE HIER GELEERD?”: Dat je nooit meer dan 2 vrouwen in 1 huis moet zetten, want zodra de 3de erbij komt gaat iedereen achter elkaars rug over elkaar roddelen. Dat kon niet uitgezonden worden natuurlijk, but doesn’t make it less true =p
  En Ghis:
  Laten we zeggen dat ik “binnenkort” nog wat ga winnen xD

 5. Leendert
  10 October 2007

  Richard schreef: “selène koos wéér voor jules en melissa (want ookal "was deze overwinning voor jeroen", ze zorgde er wel voor dat jeroen de keuze maakte die haar het beste uitkwam), en tijmen koos andy en cat.”

  Misschien dat het een opzetje was tussen de twee winnende duo’s, maar in de uitzending nomineerde Selène Andy en Cat en nomineerde Tijmen Jules en Melissa.

 6. Jelle
  10 October 2007

  De haxe coctailserveerster heette Sarah. Frappant trouwens hoe gelijk alle coole wijven in mijn leven Sarah heten, on a totally personal side note…

 7. solange
  10 October 2007

  “Iron Maiden aangevraagd ook, maar dat kon niet want DAT HEBBE WE NIEJ WE HEBBE ALLEEN NIRVANA.”Hahaha xD Fack ik lig egt in een deuk als ik die dingen van jou lees,ziet er nog al dom uit iemand facking aan het lachen voor een kut scherm -.-
  Mjah tis wel lol

 8. Maudy
  10 October 2007

  *grijnst* weet je nog richard wat k over het woord frappant zei~

 9. Anonymous
  11 October 2007

  Solange: dom gezicht of niet, je bent (gelukkig?) niet de enige – ik heb als een idioot zitten grinniken om “gezichts-etende shjonnebril” (:)).

 10. Harry d. Busdriver
  11 October 2007

  Leendert:
  Ik had alleen opgeschreven wie er genomineerd waren, en ging er automatisch vanuit dat selene voor jules en melissa was gegaan. Bleek inderdaad andersom te zijn, maar ik twijfel er niet aan dat dat afgesproken werk was (omdat de relatie jules-melissa -> selene op z’n zachtst gezegd niezogoed was).
  Jelle:
  Dat zal ik binnenkort eens verbeteren dan. Misschien kun je een SARAHFEEST geven en in heel gent posters ophangen en dan komen er alleen sarah’s en dan kun je er een paar hitten?
  Solange:
  Ik doe dat ook weleens..voornamlijk om 4chon, maar ‘t ziet er idd mongloide uit =p
  Maudy:
  Stfa, ’tis deftig nederlands en NIET BELGISCH!

 11. Valkyrie
  11 October 2007

  Vanavond wordt het pas uitgezonden in België, maar ik kon het natuurlijk niet laten om heel het verhaal te lezen. Misschien let ik dan wel meer op details. (omg I’m a freak)

  Ik kijk er in ieder geval al naar uit.

 12. Ghislaine
  11 October 2007

  @richards jelle reactie; Als je een Sarah feest houdt komen er alleen 50plus vrouwen op af… Vrees ik.
  of is dat ook je doel?

 13. Valkyrie
  11 October 2007

  Goede aflevering. Het verzoeningsmoment was zo lief.

 14. Harry d. Busdriver
  12 October 2007

  @ Ghis:
  Dat is idd een probleem waar ik gisteren ook aan dacht…might be jammerlijk =p
  @Valkyrie:
  Ik vind ‘t echt heel leuk dat mensen zo graag m’n blog lezen! Dusseh, ja, keep the comments coming =)

 15. Jelle
  13 October 2007

  Meh, in the end had ik je toch pretty Belg converted, Richard. Ik ben wel zelf nogal verschoten van de aflevering, was even vergeten dat het zo melodramatisch was.

  … En ik hoop dat Dieuwke nu ziet dat ze zich een aantal dingen inbeelde, en dat ik effectief geen `buitenstaanders beledigde`, waar ze zich zo hard aan vasthield. Enfin, goed voor mijn ego. ^_^

 16. Don
  13 October 2007

  Hai,

  Hier nog een Belg die blij is dat hij jouw blog heeft ontdekt.

  Leuk dat je er werk van maakt en echt lange verhalen met achtergrondinfo schrijft !

  Ik blijf dit zeker volgen (al was het maar voor de verrijking van mijn woordenschat, for hax’ sake)

  Hoop dat je in het vervolg nog wat meer screentime krijgt, want tot nu toe zijn Debbie en jij m.i. toch nog wat onderbelicht gebleven.

  Tsjiaauw

 17. Maudy
  14 October 2007

  for hax’sake O.o tja. *patpat*

 18. Desiree Hakkert
  19 February 2008

  Hoi,
  Ik wilde alleen even zeggen dat ik een heel veel respect voor de zogenaamde Nerds heb gekregen. Vooral Andy, zijn beauty was niet eens zo knap maar wel een hele grote bitch! Het lag niet aan jou! Ik moest het even ergens kwijt! Go Andy!
  dikke kus beauty Desiree

 19. Desiree
  19 February 2008

  Oja, verder wilde ik zeggen dat ik en mijn vriendinnen ook gek van JEROEN zijn! Sinds we je in de goudenkooi hebben gezien vinden we je fantastisch, laat Selene maar lullen! JIJ BENT JEROEN EN ZIJ NIET AHHAHAH! YOU ROCK!

 20. Harry d. Busdriver
  22 February 2008

  Jezoes ik ben veel leuker dan jeroen *puh*

 21. Jarvey
  22 February 2008

  mja vind ik ook :P GO RICHARD (ok dat klinkt gay….) :P

 22. MacaMaca
  24 February 2008

  “JIJ BENT JEROEN EN ZIJ NIET AHHAHAH!”.

  Das ook logisch, want als zij Jeroen was kon Jeroen zichzelf niet zijn, Selene was het immers al. Dan was Jeroen jeroen niet maar Selene Jeroen wel, maar omdat Selene Jeroen is is Jeroen dus Jeroen.

  Conclusie: Selene is Jeroen

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 10 October 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 72 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 26,906 Minds Expanded

Instagram

This weekend the 156th Seoul Comic World was hosted in SETEC in Gangnam. Comic World is a little like the Japanese Comiket: a large event where individual artists or art circles are given the chance to show off and hopefully sell their work to a huge community of anime and manga fans. Unlike Comiket though, Comic World is hosted at least once a month, either in Seoul or in Busan. And tickets are only ₩5000! One of the greatest things about this event is how all the goods are so cheap. Cards usually go for ₩800 or ₩1,000; posters for ₩3,000; key chains for ₩5,000 and you can even get little plastic cutouts of characters you can put on your desk for about ₩15,000. The other greatest thing are the cosplayers: people who worked for weeks or months on a costume to show off their love for a certain character. Unfortunately, the bad weather yesterday meant there weren't many opportunities for taking pictures, but when the weather's good you'd be in for a treat! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #ComicWorld #SeoulComicWorld #Anime #Manga #Comics #Deadpool #Spiderman #Ash #EvilDead #Cosplay #Marvel #Avengers #Pokemon #서울코믹월드 #코믹월드 #아니메 #만화 #코믹 #데드풀 #스파이더맨 #애시 #이블데드 #코스플레이 #마블 #어벤져스 #포케몬
A warm spring day like today is the perfect time to take a stroll around the Great Korean Beer Festival. And to ignore your thesis work and just hang out with friends without worrying just for a little while. Seoul has a number of beer festivals all around the year, and although none of them come even close to the magnificent glory of the Daegu Chimaek Festival, they're definitely a good way to get away from the (let's be honest, not very good) usual Korean beers. The Great Korean Beer Festival is taking place around COEX (Samseong station exit 5 or 6) right now until the 6th of May, so have a look when the weather's right! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #COEX #Samseong #Gangnam #Beer #Craftbeer #Koreancraftbeer #Festival #BeerFestival #CraftBeerFestival #Koreanbeer #KoreanFestival #GKBF #맥주 #크래프트비어 #크래프트맥주 #맥주축제 #축제 #코엑스 #5월 #삼성역 #대구치맥페스티벌
Absolute chills when the President of South Korea, Moon Jae-In, and the dictator of North Korea, Kim Jung-Un, joined hands and stepped over the military demarcation line together. What a beautiful and meaningful gesture. Although I, like many Koreans, feel like this might be just another little trick from the North to get their sanctions loosened for a while, there is a part of me that hopes it will mean more than that this time. There's even talk of signing an actual peace treaty to finally end the war that has officially been going on between the two Koreas since 1950! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #DMZ #NorthKorea #MoonJaeIn #KimJongUn #KimJungUn #NorthKorea #DPRK #Summit #unification #대한민국 #북한 #문재인 #김정은 #남북정상회담 #남북
Finally, just for an instant, my life looked just like one of those Apple commercials. It's 시험기간 (test week) in Korea, so cafés are filled to the brim with students sighing profound sighs of despair as they stare blankly at a pile of books and printouts, hoping the knowledge contained within them will somehow seep into their brains if only they sigh loudly enough. It's extra fun to visit cafés around this time of the year, not just because it's infinitely fascinating to observe Korean study rituals, but also because you'll automatically feel great about the fact that you do NOT have any tests to study for and can instead sit back and go through the birthday cards your family sent you for a birthday you almost forgot is now dawning very, very near. Good luck, guys, good luck. 화이팅, 한국 학생들! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Cafe #Café #Seoulcafe #HUFS #Hankukuniversityofforeignstudies #Midterms #Testweek #Study #Studying #Studygram #Birthday #Birthdaycard #Sony #Tentamenweek #ZuidKorea #Verjaardag #시험기간 #공부 #공부스타그램 #카페 #외대 #외대앞 #외대카페 #생일 #생일카드 #화이팅
If you ever find yourself in Gangnam around dinner time, and, like me, worry about being too poor (or budget conscious!) to pay 'Gangnam prices' for dinner, give this little Japanese restaurant called 'MomoSara' a chance. They serve delicious handmade Japanese style 'Hambageu' for ₩9,500, which is about as cheap as you can hope for around Gangnam. They're located about a 5 minute walk from exit 2. Also, they (unfortunately) didn't pay me to write this ㅋㅋ But sometimes it's nice to write a more 'Korean Instagram'-style post. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Gangnam #Food #Foodstagram #Japanesefood #Hambagu #MomoSara #Gangnam #Gangnamfood #Japanese #서울 #강남 #강남맛집 #모모사라 #일본음식 #일본집 #맛집 #일본맛집 #함바그 #먹스타그램
In spring, locals and tourists alike can often be seen hunting for that perfect selca with a tree adorned with cherry blossoms in the background to let everyone on their instagram or facebook feed know that spring has started. Being from a country that I guess simply doesn't have any cherry trees, suddenly seeing the roads and campuses of Korea covered in a blanket of pink always brings a smile to my face. It's a shame there's only a limited time to enjoy them. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #cherryblossom #sakura #blossom #spring #flowers #bloom #petals #lente #ZuidKorea #벗꽃 #봄 #서울 #피우다 #꽃 #사쿠라
%d bloggers like this: