Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beauty en de Nerd post 7

Disclaimer:
Allesin dit dagboek is mijn mening op moment van opname, niet van schrijven. Ifyou're personally offended, don't be, chances are dat ik je gewoon aardig vindmaar je een mindere dag had, iedereen heeft zo z'n minpunten.

Dag 14 (3.8.2007)

Vandaag kregen we te horen dat onze volgende opdracht een komieken opdracht zouzijn. Oftewel: we moesten een stand-up comedy act doen. We hadden wat leesvoergekregen en ik was al wat begonnen te schrijven, maar veel boeiends kwam er nietop papier. De vrouwen hadden een rekeniets ofzo gekregen..ze moesten in iedergeval een leerboek van wiskunde doornemen waar ik dus echt GEEN RUK van snapte.In belgisch basisonderwijs krijgen ze even moeilijke wiskunde als wij innederland in de 2de klas van het middelbaar, en zelfs dat van ónzebasisscholen heb ik al moeite mee, dus wederom kon ik debby niet helpen.

Stuck for ideas voor m'n eigen stukje ben ikmaar naar dieuwke gegaan om te kijken hoe het daar ging. Ze lag in bed met 'tboek bij 'r en we hebben wat gepraat, tot ook jules en melissa erbij kwamen enwat begonnen te lullen over de opdracht. Ik vond dat niet zo win, want ik wasvan plan wat quality time met dieuwke door te brengen. Ze was namelijk net vanplan om een nap te gaan nemen en ik dacht met mijn shrewd mind wel even daarbijte gaan liggen. Jules nam echter mijn toekomstige plaats (ik had me nogneutraal bij het raam gesitueerd) naast dieuwke op het bed in en het duurdenogal lang voordat 'ie door had wat m'n bedoeling was.

Dieuw deed alsof ze sliep maar ze hoorde nogdat ik tegen 'm zei "zeg GAST, zullen we anders even van PLAATS RUILEN?" Wantiets later zag ik dat ze d'r ogen nog open had xD In ieder geval, ik was vrijlui enzo, dus ik had sowieso wel zin in een nap, dus ik vroeg of ik er even bijmocht gaan liggen en dat mocht (in m'n achterhoofd had ik wel zoiets van "ikheb pas een halve bladzijde, moet ik niet wat meer gaan schrijven?", maar aande andere kant, kiezen tussen slapen met een erg aantrekkelijke vrouw en HUISWERKMAKEN is niet heel moeilijk) dus ik ging bij 'r liggen terwijl jules eenWAAKZAAM OOGJE IN HET ZEIL HIELD. Dat deed jules namelijk, legde 'ie me lateruit, omdat mensen vaak dingen doen waar ze later spijt van krijgen. Ik heb hemtoen ook uitgelegd dat alsie ooit zoiets moreel superieurs bij mij probeerde tedoen, dat ik dat hem niet in dank zou afnemen. Zélfs als ik bezopen ben maak ikzelf wel uit wat ik doe, en ik kan het niet appreciëren als iemand doet alsof'ie de moral high-ground heeft. Ik leerde however ook later dat jules een crushhad op dieuwke, not unlike me (ik ben overigens fucking braaf geweest, ik hadwel een crush op 'r, maar ik heb niks gedaan, zelfs niet gezoend, omdat ik ophet moment nog een relatie met meintje had en van plan was om die voort tezetten), wat natuurlijk ook de reden was dattie mij niet alleen wilde laten met'r.

In ieder geval, na een paar uur van dieuwkedoor 'r haren strelen en algemeen lui in bed liggen vond ik het wel weereenstijd om iets aan m'n comedy act te gaan doen. However, toen bleek dat onzeCOMEDY HULP nabij was. Raf Coppens, blijkbaar een bekende belgische komiek (ikhad ZO gehoopt dat we urbanus hadden, die had ik echt gewoon aan z'n voetengelegen) kwam ons helpen met ons verhaal. Uiteindelijk had niemand echt ietsaan 'm, omdat comedy gewoon iets is wat jouw stijl moet zijn. Sure, je kán rafcoppens na gaan doen, maar dat komt dan niet realistisch over en zolang je jeniet aan je eigen stijl houdt zul je stom overkomen, of in ieder gevalonnatuurlijk. Hij vertelde een hoop dingen die iedereen al wist en toen moestenwe onze stukjes voordoen. Ik had natuurlijk nog maar een pagina, en omdat ikniks grappigs kon verzinnen had ik besloten maar random te gaan zeiken overdingen in de hoop dat ik het grappig kon maken. Raf vond het wel lichtelijkgeslaagd, maar véél te kort en niet heel boeiend. Er waren echter mensen diehet nóg slechter deden, zoals jeroen die maar twee regels had en jules die ooknietecht aan inspirado kon komen.

Irgendwo, ik was dus GENAAID, want enkele urenlater zou ons optreden al zijn. Ik dacht aan een comedy-club, zoals in deamerikaanse versie, en daar wilde ik echt niet voor lul staan. Toen ik deamerikaanse serie zat te kijken zei ik nog tegen m'n broertje: "Als ik dat moetdoen en ik kan niks verzinnen, dan ga ik gewoon de hele Chad Warden videoopzeggen" Maar ik had nooit gedacht dat het ook echt zover zou komen. Hopingfor the best ben ik maar gewoon méér gezeik op gaan schrijven. Ik was toch alaan het zeiken, en ook al was het niet echt grappig…het was tenminste íets.Uiteindelijk was dit mijn text:

"Hallo dames en heren, ik ben Richard Luytenvan het programma Beauty en de Nerd. Zoals jullie zien ben ik fucking nerveus,vandaar ook dat ik m'n kladblok bij me heb, ik hoop dat niemand daar last vanheeft, want VOORLEZEN, lekker man! HEEEERLIJK vind ik dat! Voorlezen! Dat doeik graag!
"Goed, het idee is dus dat we hier vijfminuten leuk gaan doen. Gelukkig ben ik in 1 ding heel erg goed..en dat isZEIKEN. Dus ik ga hier lekker vijf minuten staan ZEIKEN. Ik wil graag beginnenmet wielrennen…
"RONDJES RIJDEN OP EEN FIETS. Echt he, je kannog beter Jan Peter een debat laten houden over normen en waarden, zelfs DAT isnog spannender dan wielrennen. "Hey gast, ga je mee WIELRENNEN?" "Lekker man,een uur of zes fietsen en dan de laatste 10 minuten opeens racen"….DOE DAN EENPARCOURS VAN EEN KILOMETER, DAN IS HET MISSCHIEN NOG SPANNEND!
"Nutteloze sport, echt nutteloos. Net zonutteloos als autoraces…RONDJES RIJDEN IN EEN AUTO. Ben je twee wielen beu? Zapdan gerust even door want VIER WIELEN IS NET ZO SPANNEND. Auto's zijn om in deprak te rijden en op te blazen, niet om rondjes in te rijden!
"Hetzelfde met racan games. Zoals julliemisschien al verwachtten ben ik een echte gamer, maar racan games? Lauwe kakman, druk op B om vooruit te gaan en rij andere auto's voorbij…BORING!
"RPG's, dat is echt de shit qua gamesoverigens he? Ik speel zoveel RPG's dat ik toen ik hiernaartoe kwam dacht "Infront of you, a stage" "A= make jokes, B= cower and cry, C= both of the above".Ik begon hier met de hoop voor A te gaan, maar ik ben bang dat het richting Bgaat…
"IN IEDER GEVAL… FILMS! Daar kan ik me ookheerlijk aan ergeren. Iemand hier Transformers gezien? Ja? Nee? Ik kan in iedergeval voor mezelf zeggen: ik kwam KLAAR toen de eerste decepticontransformeerde he. Precies als het geluid als in de tekenfilm: *Ah-uh-ie-uh-uh*PRACH-TIG! Maar nu, meneer Bay kan dat natuurlijk niet iedere keer gebruiken,want dan is het niet hip genoeg meer voor de jongeren. Toen Starscream voor 'teerst op 't scherm verscheen stond ik op en riep ik "FUCK YEAH,STARSCREAM!!"…..en de hele bioscoop keek verbaasd en link op. Wat is dat metbiosganger tegenwoordig? Zijn die gestoord of wa? Ik was echt de ENIGE dieopstond!
"Maar sommige films zijn ook nog wel gaaf he?Je hebt ook van die films die NIEMAND gaaf vind, behalve jijzelf. Ik heb dat zomet Waterworld met Kevin Costner. "Ja, de decors zijn cheap en elke omgevinglijkt hetzelfde" zeggen ze dan. GEEN POEP KAPITEIN, DE WERELD IS OVERSTROOMD,DAN IS ER OVERAL WATER! Maar sowieso he, ik vind de filmsmaak van mensen vaakirritant..
"Maar zodra mensen van Star Wars houden is hetgoed. Voor elke nerd is Star Wars het geniaalste werk ooit gemaakt he?Jarenlang heb ik George Lucas aanbeden als mijn enige God…totdat Episode Iuitkwam..want die was B
AGGER he mensen? Ik ging van 6 naar 2 keer bidden in deweek! Gelukkig maakten II en III het goed, maar die Hayden Christensen he…diespeelt Anakin, en met zijn talent klinkt alles als "I hate sand, it's hoarseand it gets everywhere".
"Man, man, man toch.. Als we het toch overslecht acteerwerk hebben, wie hier kent Keanu Reeves? De gast van the matrix,speed, dat soort straffe shit. Maar echt he, elke ZIN die uit zijn muil komtrollen klinkt alsof 'ie net een doosje pijnstillers naar binnen heeftgeschoven.
"Haaaayyyy, sowwygaiissss, mai jaawws arr sedatud so I druule whan I speek".
"Afschuwelijke gozer dat, afschuwelijk.
"Wat ook afschuwelijk is…voor een grootpubliek staan..dus ik ben weg. KTHNXBAI!"

Met deze text op zak werden we naar dealledged comedy club gereden, maar het was geen club maar een camping. EenCAMPING. Met CAMPINGSHJONNIES. En ANITA'S. Oftewel, mensen die van poep en piesgrappen houden (dachten wij dan). Bleek niet echt waar te zijn, maar tijmen'sverhaal over zijn vorige leven als een kikker ging er echt níet goed in. Wantnadenken, dat gaat ook weer iets té ver.

Ik wilde in ieder geval niet als eerste, engelukkig hoefde dat ook niet en zoals gewoonlijk claimde ik mijn relaxte derdeplaats.

Jelle was over deze opdracht nog meer tespreken dan over de kunst-foto opdracht. Hij keek een heleboel cabaret
en hieldervan om dingen daarvan na te doen. Hij is gewoon echt grappig en heeft eenundeniable aanleg voor dat soort dingen. Zijn optreden was dan ook zeergeslaagd, hij hield met z'n toon de vaart erin en hij had zelfs grappen dieniet fucking lame klonken (iets wat mij niet was gelukt). Al met al was ik ervrij zeker van dat Jelle zou winnen, en dat gunde ik hem ook totaal.

Toen ik eenmaal aan de beurt was ging hetgelukkig beter dan wat ik op papier had staan, want door het gevoel dat hetpubliek me gaf ging ik mezelf steeds zekerder voelen en durfde ik steeds meerbuiten m'n comfort zone te stappen. Ik begon de text wat te variëren engelukkig gebruikte ik m'n stem goed, waardoor zelfs ongrappige dingen grappigwerden.

Jeroen en Jules volgden, en jules stukje waszo a-grappig dat ik medelijden met 'm had.. Maarja, daar kon hij verder ookniks aan doen. Ik had ook enorm moeite met iets grappigs verzinnen; hoe de FUCKkun je op commando iets leuks doen?

Blijkbaar had ik toch iets goed gedaan, wantRaf twijfelde tussen mij en Jelle. Toen het publiek in favor of /me was heefthij voor mij gekozen, maar het was een close call. Ik vond het wel gaaf dat ikhad gewonnen, omdat ik dit achteraf ook wel heel leuk vond om te doen, maarvond het heel erg sneu voor Jelle, die van tevoren al heel veel van ditverwachtte en wéér iets waar hij veel om gaf niet had gewonnen. Ik had ooktotaal niet verwacht dat Raf mij boven Jelle zou kiezen, aangezien Jelle echtegrappen in zijn stuk had en ik alleen maar een hoop gezeik…Debby kwam meomhelzen en we gingen met een hoop kinderen uit het publiek op de foto, watgaaf was. Bridget vroeg overigens nog of ik nog wat wilde zeggen, en ik quottemaar een meme die ondertussen in het chateau was ontstaan: "VET STRAK, LAUWEKAK". Al had ik misschien beter een 4chon meme kunnen doen voor mijn PEEPZ @ DACHAN. Na het optreden wilden veel mensen handtekeningen enzo, en ik schreefaltijd een >:3 met mijn handtekening eronder. Tijmen gebruikte natuurlijkniet z'n echte handtekening, maar z'n artiestenhandtekening xD Een paar foto'sen handtekeningen later werden we zo'n beetje de auto ingesleurd omdat we wegmoesten. Dat vond ik best kut eigenlijk, want het was wel cool dat iedereen jewilde kennen en met je op de foto wilde en je handtekening wilde, ik bedoelwtf? Het was gewoon grappig en het is weleens fijn om zoveel aandacht tekrijgen.

Maargoed, we moesten dus terug naar hetchateau en daar aangekomen ben ik lekker in slaap gevallen…

Dag 15 (4.8.2007)

Vandaag was het weer eens de beurt aan devrouwen om zichzelf te bewijzen of voor lul te zetten. Of in ieder geval, dathoopten we toch.

De auto's reden weer voor, en wederom was hetwachten waar we nu eens uit zouden stappen. Het was een casino (een grote ook,wist niet dat ze die hier hadden eigenlijk) en ik was nu pas écht blij met depokerlessen die debby had gehad van Jeroen en Jelle. Zelf snap ik geen reet vandat soort dingen, dus telkens als deb iets vroeg moest ik zeggen "ga dat maareven aan jeroen ofzo vragen." Meer kon ik er ook niet van maken.. Aldus, wemoesten het gebouw zo'n 2x inlopen, en eenmaal binnen bleek dat het om een aardigchique casino'tje ging. Een gigantische hal met speelkasten, roulettetafels enhelemaal achterin blackjack en pokertafels, compleet over-the-top gedecoreerdmet nepgoud en veel glinstertjes, tapijt op de grond, spiegels aan de muren,THE WORKS. Het was de bedoeling dat we bij het aanlopen op zouden splitsen enieder koppel rond de middelste automaten-klont zou lopen, zodat we daarna weerkonden "ritsen" en netjes in een rijtje verder konden lopen naar deblackjacktafels achterin. Dat bleek moeilijker dan verwacht en het duurde danook een tijdje voordat Dirk eindelijk had wat hij wilde. De vrouwen mochten aande tafel gaan zitten en de nerds moesten erachter gaan staan (ik had al meteenzoiets van "shit, zo lang staan, DE TERING"). Op een of andere manierherinnerde dit me niet aan de Amerikaanse beauty and the nerd, waarin preciesditzelfde gebeurde….Strippoker met de kleren van de nerds. Toen Matthias hetuitlegde (hij was overigens zijn text kwijt en z'n script lag ver weg ofzo, dushij moest het wingen) had ik zoiets van "Ohja, fuck." en het fuck-gedeelte werdin ieder geval door veel andere nerds beaamd. Vooral Jelle stond het niet zoaan om daar naakt (tot aan de onderbroek toe) te gaan staan, en I can't say Iblame him. Tijdens de uitleg waren we nog wat aan het joken met Matthias, dieconstant shit verzon en dingen door elkaar haalde, maar uiteindelijk was hetdus het idee dat we een ENORM versimpelde versie van blackjack gingen spelen,eigenlijk meer een soort eenentwintigen.

Dieuwke bleek enorm gelukloos (en skill-loos,er waren meerdere keren dat ik zoiets had van "jezus, op zo'n score stop jetoch niet?" en op die keren zag je ook het hoofd van Jelle naar een krampachtigrood verkleuren) en Jelle stond als eerste in zijn tiny-whiteys. De rest weetik niet, maar ik weet nog wel dat het bij Selène opvallend goed ging. Hoeveelkeer kun je 21 in je handen geschoven krijgen!? Maarja, zij had dus een hoopgeluk. Ook Deb deed het redelijk goed. Ze pakte kaarten wanneer ik ze ookgepakt zou hebben en stopte meestal ook op het moment dat ik zelf zou stoppen,dus ik had niks te klagen. Jammergenoeg had ze steeds kutkaarten, waardoor ikal snel in m'n stropdas stond. Die stropdas was overigens geleend van Jules,want we moesten iets nets aandoen, maar ik had niets nets meer sinds de eersteaflevering dat ik m'n blouseje had aangedaan, dus ik had m'n zwarte longsleeveaangedaan waar eigenlijk een rode stropdas bijhoort en Jules was zo aardiggeweest me die te lenen. Ik had me dus ook maar meteen voorgenomen dat destropdas het laatste zou zijn wat ik uit deed (wat Dirk overigens geweldig vondxD). Na niet al te lange tijd stond echter ik ook in m'n onderbroek, mezelf teschamen voor m'n pens (nouja, niet héél erg meer omdat iedereen 't al hadgezien tijdens de proef van de eerste aflevering) en m'n bovenbenen (Hoofdstadvan Oostenrijk, Hoofdstad van Oostenrijk). Tegen het eind van de proef ging hetcasino echter open en kwamen er wat mensen binnenstromen (voor als ik het nogniet had gementioned: het was fukken 6 uur 's ochtends ofzo toen we daaraankwamen). Gelukkig waren we bijna klaar met filmen en waren de mensen bereidbuiten de shots te blijven.

Overigens waren de toiletten echt like defucking awesome-ste toiletten die ik ooit had gezien! Fucking neon everywhereen spiegels (altijd cool, jezelf zien plassen) en fonteintjes en weet ik veelwat nogmeer allemaal.

Maargoed, Selène had deze proef gewonnen metenorme voorsprong, en ik had natuurlijk al m'n keuzes afgespeeld in m'n hoofd.Ik ging ervanuit (net als iedereen) dat Selène voor Jules en Melissa zou gaan.Ze had immers nogsteeds ruzie met Melissa, én Jules was opeens kut ofzoomdattie stomme opmerkingen zat te maken. Zodoende zou ik moeten kiezen tussenJelle of Tijmen. Een moeilijke keuze, sure, maar niet té moeilijk. Tijmen waseen goede vriend, maar onder anderen het gedoe op de avond dat Maarten weg gingén het feit dat we 'm weinig meer zagen speelden natuurlijk mee. Daar kwam nogeens bij dat ik echt heel close was geworden met Jelle, hij was echt m'n bestfriend daar en hem wilde ik écht niet kwijt. Dus volgens het scenario in m'nhoofd zou ik Tijmen en Drew moeten nomineren. Dat leek me al kut genoeg, dus ikheb Tijmen nog snel apart gepakt voordat we weg moesten (sinds een paarafleveringen moesten de wi
nnaars opeens apart in een auto en konden ze dus nietmeer met de andere kandidaten praten) en hem verteld dat ik hem en drew weg zoumoeten stemmen, met het idee dat hij en drew dan in ieder geval nog een kanshadden om alvast extra te gaan leren, zodat de kans wat groter werd dat zezouden winnen en in het chateau mochten blijven. Ik denk dat Tijmen dat wel konappreciëren, en hij snapte in ieder geval dat ik Jelle echt niet weg wildehebben.

Op weg naar de uitgang riep Selène me nog evenbij haar, om me te vertellen dat Dieuwke echt wel van plan was om mij en debbyeruit te stemmen als zij ooit zou winnen, want dat had ze aan 't begin verteld,want ze had een hekel aan debby. Ik had dit echter al eerder van debby gehoordin een poging dieuwke bij mij in diskrediet te brengen, en dat vertelde ikselène dan ook. Het boeit me niet wat ze zou doen als ze zou winnen, ik keeknaar hoe ze me behandelde en ze had me niets dan goed behandeld, dus waarom zouik iets tegen 'r hebben? (Overigens heb ik ook later van dieuwke gehoord dat zedat inderdaad had gezegd, maar dat ze dat heeft herzien nadat ze mij wat beterhad leren kennen omdat ze mij niet kwijt wilde.. Ik weet niet of dat helemaalwaar was, maar ik denk het wel)

Al snel bleek waarom Selène dit tegen megezegd had. Ze ging niet op Jules en Melissa stemmen, maar op Jelle en Dieuwke.Tegen IEDERS verwachtingen in. Dit vertelde ze voordat we de auto instapten omgefilmd te worden tijdens ons WINNAARSDEBAT, dus toen ik eenmaal die autoinstapte was ik al flink pissig.
Tijdens het wachten op de auto had ik namelijkbijeengepuzzeld waaróm ze Jelle en Dieuwke weg wilde stemmen en niet Jules enMelissa. Het was niet de bullshit reden die ze in de auto naar voren bracht,namelijk dat er opeens dingen aan het licht waren gekomen over Dieuwke die zenog niet wist, en dat ze leugenachtig was en alleen bezig was met winnen en watdan ook. Het was iets veel strategischers. Ze wist dat ik, als zij op Melissaen Jules zouden stemmen, op Tijmen en Drew zou stemmen. Iedereen wist immersdat ik het heel goed kon vinden met Jelle, en iedereen dácht dat ik verliefdwas op Dieuwke (ZE SCHIJVEN IMMERS BRIEFJES NAAR ELKAAR!). Blijkbaar wildeselène dieuwke en jelle toch liever weg dan tijmen en drew, en daarom stemdezij op hen, zodat er voor mij de keuze overbleef tussen Jules of Tijmen. Zewist however dat Tijmen 'n vriend van me was, en dat Jules niet zoveel voor mebetekende, ookal kon ik best goed met Melissa opschieten. Dus het zou danlogischerwijs volgen dat ik Jules en Melissa zou kiezen. GOH, WAT EEN GELUK! 2VIJANDEN IN 1X IN DE ELIMINATIERONDE, ZONDER ER MOEITE VOOR HOEVEN TE DOEN! Wieer ook verloor, Selène won. De hele reis in de auto was ik pissig. Zowel opselène's scheme als op debby's willingness om telkens weer "dan nemen wij dusjules en melissa" te zeggen. Eigenlijk had ik gewoon tijmen en drew moetenkiezen, al was het alleen maar om het hele plannetje te verkrachten, maar datwas toen eigenlijk niet bij me opgekomen. Het hele "best frendz 4 laif" gedoe tussendeb en selène op de achterbank begon me te irriteren (komop, een paar dagenterug was je nog link op 'r) dus ik heb 't grootste gedeelte van de rit metSarah gepraat.

De rit was overigens fucking lang, want wemoesten constant stukken opnieuw rijden om gefilmd te worden. Wat het niet veelbeter maakte (of eigenlijk toch wel) was dat Jeroen constant zat te zeiken overde rijstijl van Sarah. Heel erg denigrerende opmerkingen over of ze zo ookrijdt als haar kinderen in de auto zitten enzo. Sarah werd op een gegevenmoment ook fucking pissig, en dat was wel lol (omdat jeroen 't deservede, nietomdat ik graag sarah pissig zag).

Toen we eindelijk op het chateau waren kreegik gelukkig te horen dat de eliminatie niet nog enorm lang zou duren, dus ikzou niet de hele dag met dit kutgevoel moeten lopen. Tijdens het wachtenprobeerde ik debby nog uit te leggen hoe het plot van Selène in elkaar zat,maar dat snapte ze niet, of eerder, dat wílde ze niet snappen en ze bleef stugvolhouden dat selène dat echt niet van plan was en ze echt wel een heel lievemeid was. Dat dacht ik tot dat moment ook, maar nadat ik onder andere later vanjelle had gehoord over haar geacteerde uitbarstingen van emotionaliteit en hetfeit dat ze van tevoren al een hele psych-tree had gemaakt om te kijken wiewiens vriend was en wie dan wie zou wegstemmen, was ik overtuigd. Haaruitbarstingen waren eigenlijk wel heel duidelijk. 3 verschillende stemmingen opeen dag, altijd zielig doen zodat iemand haar ook zielig zou vinden en tot hulpzou komen, zodat zij weer goed over kon komen op iedereen, lief doen als datgoed uitkwam, mensen bespelen door bepaalde dingen te zeggen of te doen, it alladded up looking back. Andy en Jules hadden dit al eerder door, maar het wasbij mij tot die dag nooit echt doorgedrongen.

Gelukkig duurde het niet te lang voor deeliminatie begon, en ik had m'n speech zo'n beetje uit m'n hoofd geleerd. Overdat ik verwachtte dat ik tussen twee vrienden zou moeten kiezen, maar dat hetmakkelijker was omdat m'n beste vriend al geselecteerd was, dus dat daaromJules en Melissa genaaid waren.

Met fucking dodelijke zenuwen zat ik in detuin te wachten. Ik praatte met niemand en dacht zo min mogelijk na over wat erbinnen gebeurde. De gedachte alleen al dat Jelle niet terug zou komen wasvreemd voor me. Ik kon me deze hele ervaring niet voorstellen zonder jelle, hijwas wat elke dag zo'n beetje interessant maakte, zonder hem zou het fuckingsaai zijn!

Imagine my relief toen ik hem naar buiten zagstappen met z'n rode rotkop. Ik was zo blij dat ik naar 'm toerende, terwijl derest netjes op een rij stond, en een (MANNELIJKE) knuffel gaf. Al snel stroomdeechter iedereen naar jelle (want die vond men nog wel aardig) maar niemand wasbij dieuwke, dus ik ging daar maar heen. Bleek dat er nu weer een probleem wastussen Selène en Drew tegen Dieuwke, waarom, god knows. Dus Selène en Drewwaren link op Dieuwke, en Jeroen was zo'n beetje het schroothondje van selènetegen deze tijd, dus die was 't met alles eens wat zij zei, en tijmen liep z'npik achterna, en die wees richting selène. Dat was dus 4 tegen 1 zegmaar. En nahet "gesprek" wat de beauties hadden na de eliminatie had ook debby zo'n beetjekant gekozen voor drew en selène, aangezien die natuurlijk BEST FRENDZ waren(én deb had sowieso een kuthekel aan dieuwke, en dieuwke ook aan haar). Hetging weereens compleet nergens over, maar deze bullshit verpestte wel vanaf nude sfeer én forcete iedereen het spel écht te gaan spelen.

Het afscheid van Jules en Melissa stondvolledig in de schaduw van bovenbesproken evenementen, dus daar kan ik meweinig meer van herinneren. Ik vond het niet heel erg om Jules te zien gaan enMelissa had ik de laatste dagen ook nietecht veel meer gesproken.

Later die nacht ben ik met Dieuwke buiten op eenstoel gaan zitten, ver weg van de oren die elke muur van het chateau leek tebezitten. Ze vertelde me dat Drew en Selène haar beschuldigden van mij om haarvinger draaien, dat ze mij probeerde te verleiden om in het spel te blijven. Ikwist dat dit niet zo was, dan was ze wel wat vulgairder te werk gegaan gok ik,en wat ze zei heeft me altijd als waarheid in de oren geklonken. We hebben eentijdje omarmd in die stoel gelegen, tot ze opstond en zei "dat is dus iets watdrew echt totaal verkeerd op zou vatten." Waarop ik iets zei van "Nou en? Wijweten toch hoe het zit en laat hen toch denken wat ze willen. De enige redendat ze hierover lopen te kloten is omdat ze iemand nodig hebben om op te zeikenen het leven moeilijk voor te maken." Waarop ze verder niet echt meerreageerde. Het was duidelijk dat ze het er moeilijk mee had. Ze vertelde me datze blij was dat ze iemand als mij had, en ik vertelde haar dat ik de komendedagen er zou zijn voor 'r. Jelle zou namelijk Selène doen denken dat hij voorhaar gevallen was (waarvan achteraf bleek dat dit ook echt zo was, maar volgensJelle was dat voordat 'ie erachter kwam dat Selène zo manipulatief was, dus datneem ik dan maar aan) en daarvoor zou hij moeten doen alsof het slecht gingtussen hem en dieuwke (achteraf bleek dat ook dát niet echt moeilijk te acterenwas, aangezien het al niet al te best ging tussen hen). Dus dieuw zou zo'nbeetje alleen achter blijven, maar ik was niet bang om te laten zien dat ikveel om 'r gaf en graag met 'r omging, dus ik heb ook niet geprobeerd om tedoen alsof ik aan debby's kant stond.

Die nacht was verder wel normaal eigenlijk..ikwas niet boos op debby omdat ze kant koos voor drew en selène, ze mag doen watze wil. Eigenlijk kwam ik er pas later achter hoe raar het was om een TEAMDIVIDED te zijn. We hadden allebei compleet tegenovergestelde meningen engevoelens, maar we hadden er eigenlijk geen last van…

Dag 16 (5.8.2007)

Vandaag was weer een rustdag, en een van deraarste tot nu toe. Het was duidelijk dat er kampen gevormd waren, en Jelleriep mij en dieuwke dan ook bijeen voor overleg.

Er waren twee kampen, kam
p Selène, met Selène,Drew, Jeroen en Tijmen, en kamp Jelle, met Jelle, Mij en Dieuwke. Debby hingzo'n beetje in het midden, en we wisten allemaal hoe makkelijk ze temanipuleren was. Ik kan echter voor geen kanten acteren en manipuleren, dus ikhad niet het gevoel dat ik haar kon overhalen onze kant te kiezen. Iemand zouhet toch moeten doen, aangezien 5 tegen 3 vrij onaangename odds zijn. Jellewilde het wel proberen en hoopte dat hij zowel selène als debby zou kunnenmanipuleren. Uit mijn ervaring vond ik echter dat deb wel érg onder de plak zatbij selène, dus ik verwachtte er niet teveel van.

Die dag hadden we dus een interview zoals opelke rustdag, maar ik heb niet opgeschreven waar dat over ging dus het isanyone's guess. Wat ik me nog wel herinner is dat iedereen zo'n beetje begonover de briefjes die ik en dieuwke uitwisselden. Wtf? Ik heb haar 2 briefjesgeschreven (de vorige avond, dat ik blij was dat er iemand als zij was en nogeen andere keer die ik me niet echt herinner) en zij mij 1 en nu SCHRIJVEN WEELKAAR BRIEFJES? Daar kwamen dus een paar vraagjes over, die niet al temoeilijk te weerleggen waren met "men lult uit zijn nek."

Verder kan ik me niet heel veel meerherinneren van die dag. Ik heb voornamelijk veel tijd doorgebracht met Dieuwkeen Jelle, heb Dieuwke eindelijk haar beloofde backrub gegeven en zij mij ook enheb wat gezond (lol, schrijf je dat zo?). Op een gegeven moment vonden ik en jelle't tijd om eens in het zembad te gaan hangen, waar jeroen al een tijd langinzat. Nadat wij echter
5 minuten over TETTEN en FAPPEN hadden gepraat hadJeroen al een Jeroen gepulled en was hij naar binnen gegaan om een boek telezen. Selène en debby joinden ons in het zwembad en omdat stein toch watzwembad-shotjes wilde maken hebben we een gevecht gehouden met selène op mijnschouders en debby op die van jelle. Dat was wel gaaf en op een of anderemanier was het heel moeilijk om echt 'n hekel aan selène te hebben. In deomgang is ze namelijk heel erg aardig, en ik denk niet dat dat gespeeld is. Hetwas raar om geen afkeer te hebben van iemand die zo tactisch het spel aan hetspelen was en gewoon met 'r te lachen en weet ik veel, maar selène heeft gewoonzo'n heel vriendelijk karakter ofzo… Nu ik het aan het typen ben verward het mezelfs.. Selène is cool…maar toen ook weer niet. Ik denk dat ze in het echteleven gewoon echt een cool persoon is en in dit geval gewoon íets te graagwilde winnen. IN IEDER GEVAL, we hebben dus wat rondgekloot enzo en niks gedaande hele dag én we hebben zwerf gevonden net na het kampen-overleg. Zwerf waseen heel lief klein katje, waarvan we aannamen dat het een zwerfkat was. Ik enjelle hebben 'm een hoop "skimpies" (garnalen) gevoerd en dat scheen 'ie nogalfijn te vinden. Later bleek dat hij Twister heette en van het jongetje wat ineen huis niet ver van het chateau woonde was. Twister had een of andere rareziekte waardoor hij op een jonge, ondervoedde kat leek, ookal was hij alvolwassen en kreeg 'ie genoeg te eten.

Aldus, dat was zo'n beetje alles wat ik me vandeze dag kan herinneren…

 

Notebij zesde aflevering:
Dit keer is 't een letterlijke stap voor stapwalktrhough zegmaar, want kzat achter m'n pc terwijl ik 't keek (Ja, nee, tochniemeer na de eerste reclame want zo kan ik de aflevering maar half volgen endat zuigt)
*
Lol "Richard he, dat valt toch op?"
En dan Jelle als Drew 'm pakt zo van "ah neehe" xD
*
Lol, CHICKIES AAN T SCORUHHH
*
JUPILERRRR (bij het Raf Coppens stukje)
*
Sow, dus Deb heeft toch skillz! (cheerleaden)
*
Vlamingen en Nederlanders…kritisch?
*
Frapant trouwens dat ze het stuk van met Raferbij eruit hebben gehaald, want daar was ik echt zo verlegen en WUUWUWUWU IKWIL MIJN STUKJE NIET DOEN ;_; Dus dat was lekker nerd geweest om uit tezenden..maarja.
*
Dat dansje van de vrouwen was echt wel lol =p'T lijkt alsof ik 't dus kut vond, maar dat was voor de lolz, want het wásafschuwelijk! Maar dus wel hax xD
*
Pfff, ze hebben echt mijn beste stukken nietuitgezonden ;_; Mijn transformers stuk was hax met publiekinteractieenzo…maarja.
*
Ahw! Nu vind ik 't alleen maar zieliger voorjelle ><
*
Lol @ onderlinge rivaliteit tussen de vrouwen
*
Mooie "LOL" en "BLOTE BARSTEN" op deachtergrond van mij during de casinoproef xD
*
Als ik zo kijk naar de andere nerds…dan valtmijn beharing enzo nogal mee =p
*
Oh HEEL het drama met mij en Selène nietuitgezonden? Kwam ze niet lief genoeg over zeker? Also: lol @ het monteren bijmijn nominatie. Beste vriend *knip* tijmen *knip* Jules *knip* *plak* zo, weereen minuut van 't programma af.
*
BAAWWWW HIJ LEEST M'N BRIEFJE NIEEHIIEETMUUUUWWHHH IK BEN ZIELIIIIHIIIIIGGGG
Srsly, ik KOTSTE. En HARD. Selène, no offence,maar je was echt AFSCHUWELIJK tijdens 't programma. En ja, je weet dat ik datsoort shit achter me heb gelaten etc, maar het terugzien roept al genoeggevoelens van repulsion op, sorry.
*
Zo, dus Dieuwke heeft 't verschil gemaakt.Knap van 'r dat ze Melissa heeft "verslagen." Aangezien die al zo'n 2x had gewonnen.Maarja, die failt wiskunde trouwens wel..
Lol 1ste vraag van de vrouwen eenlekker gaye instinker.
Dat schrikkeljaar had ik gefaild want ik weerdat soort shit niet xD
Ruit was wel vrij makkelijk though
Een ton is like 10.000 kilo toch? Want 't is100.000E maar 10.000 kilo dacht ik. Oh lawd, gefaild >< Blijdat ik de vrouwenvragen niet kreeg
Oh lawd, 60% van honderd failen? Srsly? Huh?Oh, lol uiteindelijk toch nog maar 60 geroepen.
Lol, TWEE. Overigens blij dat ik hier niet bijwas, want ik had mezelf doodgestressed daar ofzo omdat ik zo graag wilde datjelle en dieuwke zouden winnen en jezus wat spannend!
Lol wtf @ die laatste vraag van Melissa? PROEP
"hier spant het om" NIETS SPANT ALS DE EIGENHAND
Also, liters faal ik ook altijd dus WEDEROMBLIJ DAT IK DIE VRAGEN NIET HOEFDE TE BEANTWOORDEN!
*
"DRAAAMAAA" was ik, en daarna ben ikweggelopen.
HO PARDON!? LIEFDESBRIEFJE!? THERE HAS BEEN NO LIEFDESBRIEFJE! Er was een briefjemet dat ik blij was dat ze er was, dat ik blij was dat ik met 'r kon pratenenzo en dat ze er voor me was als ik een knuffel nodig had…maar er stond niksover liefde (ik bedoel, sowieso, ik was niet verliefd) en zelfs niets over leukvinden voor zover ik weet >.>
*
Lol @ de ruzie, lekker hax met dat Mika nummererachter.
*
ROFL @ de JIJ BENT ECHT DIK RICHARD, NIETNORMAAL!

Zo, en VOLGENDE WEEK dus "how Richard lost his hair and how Jelle turned gay."

38 comments on “Beauty en de Nerd post 7

 1. Harry d. Busdriver
  24 October 2007

  @ Iris:
  Ik ga niet naar SA in de 013 want ik vind dat een beetje een kuttent (no offence) maar ik ga dus in amsterdam naar de Melkweg.

  @ Jelle:
  Roze tui.
  Srsly.

 2. Ghislaine
  24 October 2007

  @iris; ik ga naar allebei! (sa, tiblurg&mlkweg)
  En hoi.

 3. Jelle
  24 October 2007

  De roze trui uitgekozen door uw toekomstige.

  Enjoy ur aids.

 4. Harry d. Busdriver
  24 October 2007

  @ Jelle:
  ??? >.>

 5. linde
  10 November 2007

  ik ben blij da selene en jeroen gewonnene zin tooooooooooooooooooooop

 6. Jelle
  10 November 2007

  Da`s mooi dat je dat komt posten op het blog waar de verliezers zich bevinden. En u wou bereieken?

 7. Maca
  10 November 2007

  Selene en Jeroen, binnenkort bij U ook op de kermis!

  Wil de de Selene opmaakpop? OF de Jeroen knuffel?

  U kunt ze nu ook winnen! Een reactie van een gelukkig winnaar:

  ‘ik ben blij da selene en jeroen gewonnene zin tooooooooooooooooooooop ‘

  Kijk, ze is blij dat Jeroen en Selene gewonnen zijn! Wat leuk voor dat jonge meisje!

  Btw, ik moet echt een animgif maken van Jelle’s temple of love emogothrockmetal dans.

 8. Harry d. Busdriver
  11 November 2007

  Kut, ik lolde xD
  En die gif zou wel vrij episch zijn ja =p

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 18 October 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 70 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 26,488 Minds Expanded

Instagram

Korean food comes in many shapes and sizes, but one of the most famous and well liked among tourists must be the humble #Bibimbap.
Usually not much more than a bowl of rice into which you mix (bibida in Korean) various vegetables, topped off with some spicy gochujang, bibimbap is a staple food that can be found almost anywhere and at very reasonable prices.

There's also quite a few traditionally styled restaurants such as the one in the picture that serve a bit more 'up-scale' versions that resemble the food royalty used to eat many centuries ago.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #SeoulKorea #Namsan #MongmyeokSanbang #Restaurant #KoreanRestaurant #Gochujang #Traditional #Food #Foodstagram #Koreanfood #Hanok
#서울 #남산 #목멱산방 #비빔밥 #고추장 #밥 #먹스타그램 #푸드그램 #전통 #한옥 #맛집 #남산맛집 You couldn't tell from this picture, but spring has suddenly been unleashed in Korea! We went from actual snow not much more than a week ago to 6° and now 22° today.

Originally, Koreans were always very proud of their '사계절' - 4 seasons. In the past few years though, fall and spring have been reduced to mere weeks as golden brown leaves freeze off the trees in 'fall' and cherry blossoms bloom in tropic temperatures in 'spring'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Goyang #Spring #Seasons #4seasons #fall #landscape #traintracks #tracks
#4계절 #계절 #봄 #가을 #고양 #선로 대한민국 만세!
Today is a holiday in Korea; the remembrance of the March 1st movement, which marked the beginning of the Korean people standing up to their Japanese oppressors in the early 20th century.

Unfortunately, instead of celebrating this important day in Korea's history, some people use it as an excuse to push their pro-박근혜 agenda. Former president Park Geun-Hye has been incarcerated for months now while on trial on 18 charges, including bribery, coercion, abuse of power and the leakage of government secrets during her ill-fated presidency. In spite of the overwhelming evidence against her, there are still some (almost exclusively senior) citizens who believe she should be reinstated as the legal president of Korea.

In spite of the fact that I don't agree with their politics, seeing everyone singing and waving the 태극기 together did make me feel good, although being one of the only foreigners in a crowd of riled up Koreans also reminded me that I'll never truly be part of their society.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #March #Demonstration #Rally #Parade #Politics #Flag #Gwanghwamun #Taegukgi #Japan #Occupation #Independence #gyeongbokgung
#Optocht #ZuidKorea #Demonstratie
#서울 #삼일 #삼일절 #광화문 #태극기 #대한민국 #만세 #대한민국만세 #삼일운동 #3월1일 #경복궁 More pictures from the Line store in Itaewon. I love it when a brand sets up something as elaborate as this; I can't stop myself from wanting to take pictures. 
These are also the first post-LASEK pictures I'm in! It is extremely strange to see myself in pictures without glasses, and I still feel kind of 'naked' when I go out without them, but it's already something I know I'll never regret!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #Itaewon #Line #LineMessenger #LineStore #LineKorea #LineFriends #LineFriendsStore #LineFriendsItaewon #Store #Cute #Bear #Plush #Dollhouse #Emoticon #Emoji
#서울 #이태원 #라인 #라인프렌즈 #라인프렌즈스토어 #라인프렌즈샵 #라인프렌즈이태원 #외국인 #네덜란드 One of the many things I love about Korea is that it has way more 'themed stores' than my own country. For some reason, some companies or brands such as Ghibli, Gundam, Kakao or, as in these pictures, Line, decide to spend millions creating beautiful flagship locations that feel like a mix of an exhibition space and a regular store.

This was the first time I visited the Line store in Itaewon since I'm not very interested in either Line nor Itaewon, but it was definitely a really cute sight to behold.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Line #Kakao #LineFriends #LineStore #Store #Shop #Shops #Stores #Brand #Messenger #LineMessenger #Itaewon #LineFriendsItaewon
#서울 #이태원 #라인 #라인프렌즈 #카카오 #가게 #스토어 #라인스토어 #브랜드 A Gangnam view from the offices of my eye clinic, which is incidentally the reason I haven't posted anything in a while; I've been "busy" recovering from LASEK!

If you're interested in the process of getting vision correction surgery in Korea, check out my latest blog post. There's a link in my bio, or you can Google 'Anonymous of Holland'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Gangnam #Sinnonhyeon #BGNEyeClinic #BGN #Eyeclinic #LASEK #LASIK #SMILE #Laservisioncorrection #Visioncorrection #Cityscape #City #Skyline #Simcity #visit_korea #ig_korea
#밝은눈안과 #강남 #신논현 #서울 #대한민국 #라섹 #라식 #스마일 #도시 #도시경관
%d bloggers like this: