Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beauty en de Nerd post 11

Mja, eigenlijk had ik dit natuurlijk vóór Jelle’s verslag van de finale moeten posten, maarja. Mijn interweb is limited aangezien in in Maastricht dus geen internets heb.

Dag 20 (9.8.2007) Vervolg

We werden meteen naar een hotelrecht tegenover het Chateau gereden, Hotel des Ríches. Debby belde lang methaar moeder, en vertelde haar precies het tegenovergestelde van wat ik mijnvader de volgende dag vertelde.

"Mamma, er zit een meisje in endie is echt heel aardig, Selène, en ik hoop dat die wint! Dat ander meisje,Dieuwke, is echt een kuthoer mamma! Ik hoop dat ze verliest want ze is echtheel kut en ik ga haar nooit vergeven mamma!"

"Hey pa, er zit echt zo'n kutwijfnog in en ze is manipulatief en shit en bah, Selène. Maar Dieuwke zit er ooknog in en die is echt heel lief en aardig en ik hoop dat zij en Jelle winnenwant ik gun het hen heel erg en Selène heel erg niet."

Dat was wel lollig opzich. Ik koner nogsteeds wel om lachen dat onze meningen zo compleet tegenovergesteldwaren. Die avond heb ik overigens maud's pa gebeld (NIEMAND van mijn familienam op, ouders waren op vakantie, en IEMAND moest me toch ophalen!) maar ikwilde eigenlijk met maud spreken om te checken of m'n ouders wel thuis waren,maar die was niet thuis en later kreeg ik te horen dat 'r pa was geflipt omdatik zolaat belde en hij dacht dat er iets ergs was gebeurd maar ik had m'n naamniet genoemd xD

Daarna gingen we naar bed, en hetlijkt wel alsof het aura van het chateau m'n slaapwandelingen had onderdruktofzo, want deze nacht slaapwandelde ik weer zwaar. Ik droomde dat Jelle er was,en dat we samen aan de vensterbank aan het praten waren, maar hij was er nieten ik zat alleen in de vensterbank, wat debby redelijk eng vond. Een tijdjelater was ik onder de vooronderstelling dat mijn bed op een helling stond en ikdus constant mezelf moest tegenhouden om niet te vallen, maar ik had door datik half droomde en legde het uit aan debby. Die was dat echter niet gewendzoals mijn ouders dat zijn dus die nam 't nogal raar op xD

Dag 21 (10.8.2007)

Op deze laatste dag moesten weallebei nog een laatste interview doen over de laatste paar dagen en over hetfeit dat we eruit lagen enzo. Terwijl ik wachtte tot debby klaar was met haarinterview heb ik een uitgebreid gesprek gehad met Bridget, die in eenkrakkemikkig hotelletje zat waar de rest van de crew ook moest verblijven. Ze wasop utubus naar wat fashionshows aan 't kijken van een vriend van 'r, en wehebben 't over vanalles gehad. Ze vond het overigens ook schandalig dat wijgeen reiskostenvergoeding kregen en zelf vervoer naar huis moesten regelen.

Na dat gesprek heb ik m'n interviewgehad en een heleboel ging over wat er nu speelde tussen mij en dieuwke. Ik hebverteld dat ik me wel tot haar aangetrokken voelde, maar dat ik niets hebgedaan omdat ik thuis een vriendin heb en zij een vriend. Verder waren we helegoede vrienden en kon ik alles met haar delen. Achteraf hoorde ik van Dieuwkedat ze ook op haar de laatste dag nog flink hebben zitten hameren over mij…ikhoop dat ze aardige dingen gezegd heeft =p

Toen we ons middageten ophadden(lunch was echter net geweest, dus we hadden korstjes met leftovers soep, wateigenlijk nog best lekker was) was het de bedoeling dat we opgehaald werden. Ikkon echter nog niet opgehaald worden, aangezien ik pas 20minuten geleden voor't eerst m'n pa aan de telefoon kon krijgen. Ze waren net terug van vakantie,en zouden me op komen halen. Dat zou zo ongeveer 3 uur duren. Meanwhile kwamende moeder en de oma van debby om haar op te halen, en het waren aardigevrouwen. Vooral de oma was constant van "ja, ze klept wel veel he?" En daar konik het alleen maar mee eens zijn xD

Als je deze blog zo leest zal 'tlijken alsof ik een hekel had aan debby, en ja ik heb me veel geërgerd aan 'r,maar dat was echt niet zo. Ze deed altijd goed haar best voor de proeven en datwas het belangrijkst. Haar eigen karakter lag me niet, maar het feit dat zetelkens weer moeite wilde doen om te winnen was een teken van goed karakter.

Na 3 uur wachten (waarin een autovan B&N regelmatig langsreed, 2x met jelle erin xD) buiten op het terrasjevan het hotel arriveerden m'n ouders dan eindelijk.

"OH MIJN GOD" was de eerstereactie van Nellie, want die had blijkbaar niet verwacht dat ik m'n haar af zoulaten knippen xD Marcel had dat echter wel gedacht, dus die was niet zogeshockeerd. Ze waren blij dat ik 3de was geworden en zover wasgekomen en in de auto heb ik ze bijgepraat over een boel dingen..

Advertisements

8 comments on “Beauty en de Nerd post 11

 1. Jelle
  11 November 2007

  Hehe. Dat van die auto was wel lol… En zielig. Ik had gevraagd of ik naar de dokter mocht. Enerzijds voor mijn afschuwelijke hoest en anderzijds omdat ik redelijk panisch was over een boebeltje onderhuids op mijn borst want lolkanker. Het bleek gelukkig een vetbolletje te zijn. Iig, de twee keer dat we voorbij het hotelletje passeerden zat Richard daar ongeveer in exact dezelfde houding te staren. Dus ja: lol, en zielig.

 2. Harry d. Busdriver
  11 November 2007

  VET BOLLETJE, OMDAT JE DIK BENT.
  Ennuh, ja, ik was me DOOD aan het vervelen man!
  Lol 4 uur (ofzo?) wachten tot m’n ouders kwamen en deb was ook al ‘n uur of twee weg ><

 3. Jelle
  11 November 2007

  Jij bent dik, mijnheer.

 4. Harry d. Busdriver
  11 November 2007

  Nee, nee, jij.

 5. Jelle
  11 November 2007

  Hallo Huib.

 6. Harry d. Busdriver
  11 November 2007

  *sigh*

 7. Ghislaine
  11 November 2007

  HAHAHAomglol Die huib en jij bent dik hieronder vind ik nog het grappigst, sorry^^

  woesh
  x

 8. Annet
  14 November 2007

  Super leuk om al je verhalen te lezen, hier en via de mail. Je hebt ons erg geholpen, tnx! Jammer dat je er net voor de finale uit moest, maar ook dat nog een hele goede prestatie :)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 11 November 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: