Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beauty en de Nerd post 12

De Reünie (30.09.2007)

Het idee was dat Tijmen, Jules en Maarten naar Breda zoudenkomen, en dat ik ze van daar mee zou nemen naar de parking Oudaan in Antwerpen.Ik had namelijk gevraagd of ze mee wilden rijden, aangezien een reis altijdgezelliger is als er wat mensen mee gaan. Maarten en Tijmen kwamen met z'n tweenaar mijn stoere gotikmobiel (de infamous rode fiat cinquecento) en ik merktemeteen Tijmen's cadeau op.. "Heb ik te weinig uitgegeven of jij teveel?"Maargoed, nadat we dat gigantische ding in de kofferbak hadden geflikkerd enwat bij hadden gepraat vroegen we ons af waar Jules bleef. Die belde en zeidattie vast zat in Chillburg omdat er een botsing was ofzo, en dattie 3kwartier telaat zou aankomen. Dat vonden we natuurlijk niet zo hax (zoalsmaarten al redeneerde: het is beter om ergens te vroeg te zijn, met een biertjein de hand wachtend terwijl binnenkomende mensen jou moeten komen begroeten dan andersom) maar we konden ookmoeilijk zonder hem wegrijden (dat kon wel..maar wouldn't be very nice). Tijmenen Maarten moesten nog wat geld afhalen, en maarten moest…POEPEN (of KAKKA DOENzoals ze dat in België zeggen) dus we begaven ons richting station nadat weerachter waren gekomen dat je op zondagen geen geld in parkeerautomaten hoeftte gooien. Toen we klaar waren in 't station belde Jules net dattie bij de autowas, en daar begon de tocht naar Aaantwaarp.

Het was warm op de weg, en zeker in de gotikmobiel zonderairco. Toen ik ons al 2x bijna had doodgereden ("Zeg, we waren net bijna dood…niemandlast van he?" "neuh.") kwamen we na een opengebroken weg en per ongeluk op detramrails rijden eindelijk aan bij de parking…meer dan een uur te laat. Bramstond er al op z'n fiets (srsly, met een wielrenhelm en al op =p) en ook Jelle,Dieuwke, Pieter, Selène, Jeroen, Melissa, Goldie en haar vriendin waren alaanwezig. Nadat ik geparkeerd had en we via de auto-exit naar buiten warengekomen werden we begroet door ons favoriete (en toch in ieder geval sexyste(ja Caroline, ik weet dat je dit leest, en ja, je hebt m'n telefoonnummer*wink*)) crewlid, Caroline. 'T Was leuk om haar en Ingeborg weer te zien, enhet wederzien met pieter en bram was nog leuker. Die had ik namelijk sindsdiennietmeer echt gesproken. Na hoi te hebben gezegd tegen iedereen kregen we tehoren dat we zometeen in het café (je raadt het misschien al) NOG EEN KEER hoimochten zeggen! Als ik ergens slecht in ben is het dus wel acteren, en nog 'nkeer hoi zeggen met enige emotie valt bij mij onder acteren…maargoed. Er stondeen gigantische stretch limo (die amper kon keren) om de beauties naar hetArmani Café 10meter verderop te brengen (vies patserig duur café, weet niemeerhoe het heette though) en toen bijna iedereen gebracht was bleven ik en Jelleover. En wij mochten te voet. TYPISCH! DE ARME SLOEBERS MOGEN TE VOET IN PLAATSVAN IN DE LIMO. Nouja, dat was natuurlijk niet erg, want het was maar 10 meterofzo, maar even zeiken is altijd toepasselijk.

Jezus ging onze aankomst filmen, en dat was ook wel coolwant die had ik al een tijd niemeer gezien. Het viel me nu pas op dat hijINDERDAAD leek op mij voordat ik m'n make-over had gehad. Telkens alsie aankwam lopen dacht ik dat er me een spiegel voorgehouden werd xD Oftewel: Jezusheeft misschien ook een make-over nodig O.o Maar in ieder geval, we liepen naar't café, waar de rode loper al uit lag. We moesten op de loper gaan staan voorfoto's terwijl de pers 'n interview afnam. Het was echt gaaf, want je had echtzo'n gevoel dat je beroemd was xD Er waren zo'n 6 fotografen ofzo en laterhoorde ik dat wij een van de weinige mensen waren die ook daadwerkelijkgeïnterviewd zijn geweest. In dat geval hadden we het wel wat interessanterkunnen maken..want 't was echt een bar saai interview.

Eenmaal binnen begon de dynamiek die zo typerend is aan mijin combinatie met Jelle de kop op te steken en begonnen we al op raretoonhoogten te praten en domme shit te roepen. Ik moest iedereen nogmaalsbegroeten, wat opzich niet heel moeilijk was bij nader inzien omdat ik met dehelft nog nietecht veel had gepraat. Wat wel jammer was, ik was even vergetenwanneer Melissa en Jules er ookalweer uitlagen, dus toen Melissa zei "OH WATZIT JE HAAR LEUK!" reageerde ik met "Ahja, 'tis toch nie veel anders dan eersthe?" Want ik dacht dat ze mijn make-over nog had meegemaakt >< Daar zatik de hele avond dan ook nog mee in m'n hoofd, aangezien ze steeds weer doorm'n haar aan 't borstelen was =p Goldie vroeg nog hoe het ging met m'nvriendin, ik vertelde haar dat 't uit was en dat dat verder niet zo'n vrolijkonderwerp was, dus het gesprek ging gelukkig snel over op andere dingen. Ikvertelde Cat dat ik met de cinquecento gekomen was (en ja, dat was óók eenHOMOW AUTOW), en praatte even bij met Debby.

Na 'n tijdje vroeg Dieuwke me apart, om me te vertellen datze een cadeautje voor "ons" had gekocht. Ik dacht meteen (hardop, oeps) aansexspeeltjes, maar dat was het niet. Toen er een camera bijkwam (blijkbaarwaren ik en dieuwke nogal een hot item die avond, net als drew en maarten)veranderde ze van onderwerp en hebben we wat ongemakkelijk geluld over niks. Ikmerkte dat 't bij dit soort gesprekken toch wel wéér wennen aan de camera'swas. Lekker, ben je net ontwend, moet je wéér!

Maargoed, toen was het tijd voor een groepsfoto voor deopenhaard (de tering, het was WARM daar op de achterste rij!) en ik moest nogserieus tegen Jelle zeggen dattie op moest staan ook xD Jelle had nogsteeds depoep aan alle camera's en ontweek ze liever geheel. Toen de fotograaf "allemaaleven stralen" zei hielden we het dan allebei ook amper. NOU, IK ZAL WEL EENSEVEN STRALEN DAN, WIE ZIT ER VOOR ME? PAS OP, HET KAN NAT WORDEN. Ik denk dat't wel een leuke foto is geworden, of toch in ieder geval één van de foto's diedie gast heeft gemaakt (Hey, jullie twee daar achter, kijk eens naar de lens enpraat eens wat minder).

Na de foto heeft iedereen nog wat geluld enzo, 't was leukom iedereen terug te zien en over het algemeen was er zo'n beetje dezelfdesfeer als in het programma. 'T was leuk weereens met Bram te spreken, en hetfeit dat hummer hem de HELE DAG heeft achtervolgd was ook wel lollig. Op 'ngegeven moment kwamen Bridget en Matthias binnen (KLAPPEN JONGENS,APPLAUDISSEREN!) en deden die het officiële praatje. Selène en Jeroen moesteneen VICTORY SPEECH houden, during which aan mijn ene kant Dieuwke op uitbarstenstond en aan m'n andere kant Jelle z'n kop kapot aan het slaan was op deleuning van de stoel. En terecht, zoals gewoonlijk was het weer een enormewaterval aan geslijm en gebla. Maarja, dat hoort erbij I guess. Gelukkig duurdedat nietzolang, en Bridget en Matthias praatten nog wat met ons over dingen diegebeurd waren enzo. Ik zat echter helemaal achteraan zo'n beetje, dus ik kwamer nietecht tussen. Toen heb ik dan ook maar mijn mond gehouden. Op de vraag"Wie heeft er allemaal met Tijmen gezoend, steek je hand op" stak ik echter nogwel even voor de lolz m'n hand op. Eigenlijk hadden we moeten coírdineren datIEDEREEN z'n hand op zou steken, want zo kwam 't nogal raar over =p

Maargoed, toen gingen de vrouwen "girl talk" doen metBridget en de mannen "mannenpraat" met Matthias. Maar niet voordat Tijmen ineen onhandige sprong op de tafel (misschien verwacht dat deze vast zat geboltaan de vloer) een glas deed springen en de champagne rijkelijk over mijn broekvloeide. Was nietzo erg though, het droogde vrij snel op.
Ik moest echter welnog Bram vragen om Hummer even bij Goldie te deponeren omdat er overal nogkleine glasscherfjes lagen (man, wie had verwacht dat ik óóit nog om hetwelzijn van dat keffertje zou geven?). Jelle en ik hebben de MANNENPRAATjammergenoeg gemist, want we moesten met Caroline mee naar de kelder (waarop iknatuurlijk een sexueel getinte opmerking maakte in verband met trios,maargoed).

Ze wilde een interview met mij en Jelle omdat de sfeertussen ons altijd zo typisch is. En dat heeft ze gemerkt ook. Het interviewduurde zo'n 3 kwartier ofzo, waarvan ze ongeveer 30minuten dubbel heeftgelegen, en waarvan dus zo ongeveer 15minuten geschikt waren om uit te zenden.Vooral de volgende situatie ligt nog goed in mijn geheugen:
C: "Hoe denken jullie dat het was gegaan als jullie sameneen koppel hadden gevormd?"
R+J: "DAN WAREN WE HOMO"
R: "Nee, maar serieus, als wij samen een koppel haddengevormd, d–"
J: "DAN WAREN WE HOMO"
R: "Ja, dat ook, maar.."

Dat soort niveau was het all over en het was wel hetplesantste interview wat ik tot zover had gehad =p Vooral ook toen Sander begonover Hummer (toen moesten we eigenlijk afsluiten, maar Sander zat ENORM tevissen op hummer quotes die avond) kwam Jelle los. "NOU, WAT EEN KANKERBEEST ISDAT" "Mja, maar het was natuurlijk niet zijn schuld dattie hier zat" "Nee…datklopt…MAAR WAT EEN KUTBEEST." In ieder geval, ik hoop dat er nog wat
van degrappige gedeelten van 't interview worden uitgezonden, maar ze zullen wel weeralleen de brave shit uitzenden ><

Omdat we niet bij de mannendiscussie konden zijn kregen iken Jelle een apart interview met Matthias. Hij vroeg ons over onze favorietemomenten in de serie, wat we hadden opgestoken, de standaardvragen. We waren echteral aardig bezopen ondertussen, dus dit interview was wat interessanter dan diedie we aan het begin van de avond hadden gegeven. Matthias is ook een gavegast, dus die kon er wel mee lollen.

Daarna hadden ik en Jelle nóg een interview (srsly, zijn weopeens heel populair samen, worden we enorm geforced in de komende afleveringenof hebben ze bij RTL veel fanmail ontvangen ofzo? De meeste mensen hadden maar1 interview, en ik had er like 6 ofzo O.o), dit keer met een persgast, waar weweer dezelfde dingen aan moesten vertellen als eerder in alle andereinterviews. Minuten later werd ik door Maarten geroepen, omdat een ánderepersgast vond dat wij "de twee mondigste nerds" waren..okay, dan doe ik nog weleen interview lolz.

Ik zal overigens nog even noten dat het ook erg hax was datde alcohol gratis was. Ik heb me die avond dan ook volgehesen met Hoegaarden,vodka en pina colada (al was dat laatste van Drew, maar ze doneerde het aan metoen de bar dicht ging). We werden echter wel af en toe AFGESNEDEN, vooralomdat Marie-Claire er nogal een potje van had gemaakt.. De reden dat je haaramper zal zien in deze aflevering is omdat ze al vanaf het moment dat ik20minuten binnen was mííg bezopen was. ófwel ze had zich iets teveelingedronken, óf er was iets anders aan de hand, maar goed was het in iedergeval niet. Ze ging om me heen hangen en begon te lullen over m'n bier, ik zeidat dat de eerste van de avond was, en zij zei "HELLLLL NO!" (wat ze ongeveer12x heeft gezegd in 3 beangstigende minuten). Ze vertelde me dat ik echt welchickies kon scoren en dat ze "gemaakt was om champagne te drinken"…nou dat waste merken. Gelukkig redde bovengenoemde persgast me van deze torment. Hiernawilde men overigens nog foto's maken van mij en dieuwke, wat we dan ook maareven hebben gedaan.

Toen we eindelijk eten kregen was het koude pasta en eenhoop enge rijkelui's dingetjes, dus ik heb het maar bij de koude pastagehouden. Het was wel okay, maar ik had gehoopt op écht eten, en in ieder gevalWARM eten. Ik zal misschien Georgio nog even bellen daarover xD

Na 't eten kwam Bridget mij en Dieuwke halen om watfragmentjes te gaan kijken. Ik zei dat ik wel even tijd had enzo, en Jelle zeinog dat dat nergens over ging dus TETTEN. Dus ik zei dan ook maar tegenBridget: TETTEN! Bridget ging zo van "Uhh..wat betekent tetten?" "Da's tietenin 't vlaams" "En jij noemt mij tieten?" "Mja..moest van Jelle!" "Dus jij laatje gebruiken om dingen te doen die 'ie zelf niet durft?" Ik vond dit ietsteveel richting child psychology (overigens een heel goed nummer van Black BoxRecorder, but I babble) gaan dus draaide het gesprek een andere kant op terwijlwe wachtten op Bridget's cameraploeg. Toen die er eenmaal was moesten we echterweer wachten op Bridget, die ondertussen weer weg was gelopen xD Eenmaalbeneden bij het panasonic scherm (wtf, waarom heb ik dat merk onthouden? (endan over 'n maand of 2 op tv zien dat je het verkeerd had natuurlijk)) verteldeze ons dat we gingen kijken naar fragmentjes van "onze relatie". Het begin was jereinste porno, ik kwam zo binnen van "mag ik er even bij komen liggen…ik hebdaar behoefte aan." en dat klonk op een of andere manier echt monsterlijk fout,maar de rest van het filmpje was wel heel erg schattig. Dieuwke moest blijkbaarhuilen, en kon niet al te best de vraag van Bridget beantwoorden, dus ik zeidat ze maar wat aan mij moest vragen. Ik had blijkbaar gezegd dat "ik wel eenbeetje verliefd was" op dieuw. Daar leek ik dus weer lekker de nerd toenDieuwke vertelde dat ze niet zoiets voor mij voelde, terwijl ik zelf dus ooknietecht verliefd was (ik had dat alleen gezegd om deb de mond te snoeren, ziede notes bij aflevering 4). Ondertussen waren de gevoelens die ik toendertijdwel voor dieuwke had al wel verdwenen (we hebben elkaar slechts 1x gezien nahet programma, en ik had al gemerkt dat ik was gevallen voor iemand anders (hoiInge =p)) en ik legde aan Bridget uit dat zulke dingen nu eenmaal in de echtewereld niet werken. Ze was veel te verschillend van mij, als je met z'n allenopeen gepakt zit in een huis dag en nacht dan vergeet je de verschillen omdatje aandacht zoekt, maar als je eenmaal weer in je eigen leefomgeving bent zieje dat er mensen zijn die veel beter bij je passen enzo. Dat zullen ze er weluitknippen though omdat ik dan niet verlangerig genoeg overkom =p Maargoed, 'twas wel leuk om die stukjes terug te zien en herinnerd te worden aan wat ik indie tijd voor Dieuwke voelde. We blijven ook zeker nog vrienden na dit helegebeuren, al vraag ik me af hoevaak we elkaar nog gaan zien als ze daar inAntwerpen woont =)

Toen dat gedaan was vroeg Bridget nog over SECKS IN HETCHATEAU omdat ik had gezegd dat ik expres heel braaf was geweest omdat ik 'nvriendin had, en Dieuwke stond meteen klaar om te vertellen dat Selène enTijmen wel meer hadden gedaan. Ik vond 't niet zo'n goed idee om daar meer overte zeggen (toch iig niet met camera's erbij) dus ik heb even gewacht tot ikhaar uitspraak ondertekende. Heb echter verder niets verteld, want dat leek meaan tijmen of selène om uit de doeken te doen.

Daarna was het tijd om de cadeautjes uit te delen in deMartini Bar van het Armani Café. We begonnen met Matthias een interessantgesprek waar ik de volgende 2 dingen van heb onthouden:
1. Matthias heeft op zijn borst links 23 borstharen, enrechts 47. Hij vindt dit nogal freaky.
2. Ik had vorige week in Veronica Magazine gelezen dat www.matthiascoppens.nl (ofziets, kanook .com zijn geweest) bij de top4 van Matthias' lievelingssites behoorde, enzei dit ook toen hij daarover begon, waarop hij zei: "Wtf? Ik heb dat nooitgezegd!" Dus Veronica, als jullie nu een probleem hebben met Matthias…EIGENFUKKEN SCHULD!

In ieder geval, we gingen dus cadeautjes geven. Jeroen wasondertussen weggelopen om een of andere vage reden waar ik waarschijnlijk nooitmeer achter zou komen (misschien had sander Hummer vervangen door Jeroen, hijwilde namelijk dat wij hummer gingen "ontvoeren" zodat Goldie hem moest gaanzoeken, maar we vonden dat nogal kansloos). De interessantste cadeau's warendenkik die van mij aan debby, die van debby aan mij, en die van jeroen aanselène. Alle nerds kregen allemaal dure luchtjes en onderbroeken enzo van hunbeauties, maar deb vertelde mij dat ze mijn afgeknipte haar goed wildemaken…hmm..dubieus. Toen er een rode pruik uit kwam kon ik dan ook alleen maarlollen. Dit was iets wat ík zou doen, en ik vond 't geweldig dat Deb op datidee was gekomen. Mijn cadeau voor haar was ook niks serieus (een my littlepony met skioutfit) gelukkig. Het cadeau van jeroen voor selène was echter pasécht geweldig. Een doosje Kleenex. BRIL-FUCKING-JANT. Ik hoorde van Maarten dat'ie tegen Jeroen had gezegd dattie dat moest kopen, maar ik had nooit verwachtdat jeroen de ballen zou hebben om dat ook echt te doen xD Een grotere slap inthe face bestaat er niet, en ik was dan ook enorm verbaasd toen Selène hemvertelde dat het niet uitmaakte en dat ZIJN VRIENDSCHAP HET GROOTSTE CADEAU WASWAT ZE KON KRIJGEN etbullshit. Achteraf hoorde ik echter dat ze in Carré (eenof andere hippe stamptent, waar men na het Armani Café heenging) e
norm hadafgegeven op Jeroen omdat ze 't zo'n kutactie vond en dat 't een kutcadeau wasetc. Ik neem aan dat daar dan wel geen camera's bij waren xD

Rond die tijd vertelde Jelle me dattie eigenlijk wel wegwilde, omdat we nog de sleutel van een gast moesten ophalen en die niet langerwilde wachten dan 1 uur. Het was echter pas half 11 ofzo, dus ik had zoiets van"wtf?" maarja, ik kan moeilijk gaan zeiken tegen degene die me onderdakverschaft, dus toen iedereen naar Carré ging om te stampen ben ik naar deoutpost (een internetcafé waarvan de Gentse establishment de thuisbasis is vanJelle) gegaan om de gast te ontmoeten die ons onderdak aanbood. Ik hoordeoverigens achteraf dat ik weinig heb gemist behalve een luidruchtige dronkenjeroen en een hoop drama van selène's kant (omdat ze er niet tegen kon datmensen tegen Dieuwke praatten).

Overigens was het heel raar om zo opeens weg te gaan. Ik hebnog van 3 mensen ofzo afscheid genomen, maar het voelde niet als een echte PUNTachter het B&N verhaal. Ik miste closure, en nu nogsteeds. Het is raar. Ikheb nu niets meer om naar vooruit te kijken ivm B&N. Ik zal alle kandidatennooit meer met z'n allen op 1 plek zien en sommige mensen zal ik waarschijnlijknooit meer zien. Selène waarschijnlijk wel, aangezien die in Chillburg gaatwonen, en ondanks wat ik in dit blog heb geschreven over haar gedrag vind ikhaar wel cool. Ik heb haar gezegd dat ik haar gedrag tijdens B&N los zie vanhoe ze in het echt is, en
dat meen ik ook. Ik heb zin om er binnenkort langs tegaan, als dat nog mag van 'r nadat ze dit blog heeft gelezen =p Dieuwke zal ikwaarschijnlijk nog wel zien als ze een nieuwe woning heeft, en maarten zal iknog weleens zien om te gaan zuipen. Ook zie ik op 13.10 (op moment vanschrijven nog 2 weken) een paar nerds weer als VIP's op F.A.C.T.S. (een helegrote sci-fi en animé convention) dus dat heb ik nog wel om naar vooruit tekijken…maar daarna niks meer. 'T Is stom! En ik hoop dat ik Cat nog ga zien, energens hoop ik nog dat er een follow-up komt, met nog een soort reünie, ookalzit dat er niet in..

Maargoed, in de outpost aangekomen werd het me eindelijkduidelijk dat we niet bij iemandgingen slapen, maar in het appartement van de moeder van die iemand. We redenlangs zijn huis om de sleutels te halen (z'n vriendin was vrij hawt btw) enliepen toen naar het gebouw waar het appartement van z'n ma was.

Het appartement was vrij huge, en helemaal design metpatserige design-shit en glazen muren en 2 douches en een sauna enzo. We haddenpizza gehaald, en nadat ieder een halve op had en de tweede in de oven lagwilde Jelle naar bed. Ik kaande dus in m'n eentje die laatste pizza op terwijlik een concert van Alanis volgde op mtv.

Op 'n gegeven moment besloot ik ook maar naar bed te gaan nuik nog dronken genoeg was om goed te slapen. Na een tijdje moest ik echterpissen, en de badkamer was recht naast Jelle's bed. Nu was dit in een GEWOONhuis geen probleem, maar in dit hippe designerhuis bestond elke schakelaar uiteen plaatje met daarop 4 hendeltjes. Ieder hendeltje deed iets anders als jehet naar boven of naar onder trok, en de combinaties sloegen nergens op. Ik kongeen fucking manier vinden om ALLEEN HET LICHT IN DE BADKAMER AAN TE DOEN entelkens ging zowel de jets van het bad (die veel herrie maken) als het licht inJelle's kamer aan. Daar was hij natuurlijk niet zo blij mee, maar ik kon er ookniks aan doen. Ook hij vond later niet de goede combinatie om alleen hetfucking licht aan te krijgen, dus 't lag niet aan mij.

Rond 5uur was Jelle opeens random wakker, en begonnen deslechte opmerkingen.

"Mja, die shit in de badkamer zuigt noten"
"Jij zuigt noten"
"Mja, jij bent homo"
"Jij bent homo"
"Nee, nee, JIJ bent homo"
"Zal ik je zo eens even komen ZWAFFELEN als je slaapt?"
"Zal ik dan eens over je hoofd fappen zodat je morgen meteen schone huid wakker wordt?"
"Jij bent homo"
"Nee, JIJ bent homo!"
"Mja, waarom is dat plafond eigenlijk geel hier?"
"Jij bent geel"
"Nee, nee…wacht…JIJ BENT GAY"
Etc.

Hadden er die nacht camera's gehangen, dan hadden ze genoegom 3 afleveringen met hilarisch materiaal te vullen.

De volgende ochtend (01.10.2007)

Om 11 uur kwamen we, na allebei een vrij slechte nacht gehadte..hebben..gehad? (Bah, wat een kutzinsbouw.) UIT BED. Er was geen ontbijt,alleen cola, en nadat ik even LEKKER HAD GESCHETEN wilde Jelle nog ff in badvoordat we weg gingen. Er zat namelijk een HAXX BUBBELBAD in de badkamer wathij weleens uit wilde proberen. Enkele minuten nadat 'ie weg was riep 'ieopeens "Richard! Kom eens kijken!" waarop ik antwoorde "Jaja, je bent naakt,die kennen we ondertussen wel." Maar het bad was blijkbaar gay, want de dopwilde niet, dus al het water liep gewoon de afvoer in. Na een hoop gekloot met vanallesen numerous onderbrekingen voor waterfights (srsly, net 2 kleine kinderen. HIHIIK SPETTER JE ONDER. HIHI IK PAK DE SPROEIER. OH KUT! HAH JE SPUIT TOCH NIETALS IK IN DE SLAAPKAMER STA NANANA! HEY WAT DOE JE!? *Spuit water uitwangzakken, net uit de kraan geslurpt, in z'n gezicht*) kwamen we tot deconclusie dat het een kutbad was en we net zo goed meteen weg konden gaan.

Ik had Jelle verteld dat ik 'm wel naar Gent zou brengen,omdat hij voor slaapplaatsen had gezorgd. De weg naar de auto bleek nog langerte duren dan de rit naar Gent however. Het was KUTweer, regen regen regen (enik had allstars aan, dus die nemen als een spons water op) ("ik stap in 'n plasmet allstars…en nee, ik bedoel niet EEN PLAS VAN ALLSTARS, maar ik bedoel ikstap in een plas met allstars aan mijn voeten") Na numerous failures en 3xlangs de weg staande kaarten gecheckt te hebben (echte mannen vragen nooit deweg) hadden we toch eindelijk de parkeergarage gevonden. We vonden dat DE JELLEEN RICHARD SHOW nog vrij interessant kon zijn, aangezien de laatste 45minutendat we in de regen door antwerpen liepen echt wel een hele boeiende afleveringhad kunnen vormen =p

Ook in de auto bleven we kloten, en na een aardig lange envooral irritante (door de regen, niet door Jelle (nouja, ook door jellenatuurlijkxD)) rit waren we in Gent.

Ik nam afscheid van Jelle en stapte in voor de terugweg naarMade.

Note bij Tiende(Reünie) aflevering:

Ik zal ‘t kort houden, aangezien ik nogal LUI ben vandaag.
Ik moet zeggen dat ik meer had verwacht van de reünie. Ze hebben teveel tijd verkwanst aan flashbacks enzo, dat hadden ze beter wat korter gehouden. Dan was er meer tijd geweest voor Jelle en Richard’s haxe opmerkingen. Overigens heb ik wel gelold. "Ja wat bedoel je, dat beest schijt nogsteeds alles onder!" "Mja, maar niet….op mij" En dat soort shit. Jammer dat ze daar niet meer van hebben uitgezonden, zoals de HUIIIISSSS en BEHAARDE VROUWEN dingen die wél in de preview zaten.

Also: de ENORM GAY EN GEFAALDE "zoektocht" van Selène naar Jeroen…wat een in scene gezette SHIT zeg. Serieus, stel dát ‘t waar was, wat voor nachtwinkel pakt een cadeautje zo in? En waarom zou iemand achter iemand anders aan gaan rennen (en nog wel steeds op en neer op dezelfde straat)? Nu ik ‘t gezien heb was het helemáál duidelijk dat ze toch maar, omdat ze de hummer ontvoering niet konden krijgen, Jeroen hebben laten "weglopen". Ik zag de Jezus er al bij staan "Ja Jeroen, zeg maar dat het te warm was binnen en dat je daarom weg bent gegaan."

Overigens over de cadeautjes, ik vind ‘t wel zonde dat ze bijv mijn haxe my little pony en Drew’s animu dvd enzo niet hebben laten zien..nu kan ik me wel voorstellen dat dat niet héél boeiend is, maar toch.

————————————————————————————————————————-

En dat was het officiële einde van mijn Beauty en de Nerdblog. Ik hoop dat iedereen er evenveel van het lezen genoten heeft als ik hebgenoten van het schrijven en teruglezen. Ik wil ook nog zeggen dat ikbinnenkort een link zal zetten naar Beautyen de Nerd: The compilated, complicated works, collected works of R. luijten,een fictief boek wat ik heb gemaakt van dit blog, met verbeteringen enaanvullingen door andy waar mijn geheugen heeft gefaald, hopelijk commentaarvan jelle, foto's van de betreffende afleveringen en een hoop nuttelozeachtergrondinformatie en aanvullende weetjes, en verbeteringen van de algeposte blogentries. Oftewel: als je dit blog leuk vond om te lezen, dan kun jehet best wachten op the compilated,complicated works; het zal demoeite waard zijn.

Advertisements

10 comments on “Beauty en de Nerd post 12

 1. Thomas
  17 November 2007

  geen idee dat er zoveel opgezet spel tussenzat dat jullie eigenlijk alleen maar ten nadele komt

 2. Jelle
  17 November 2007

  xD Episch lollen. Dusseuh, we zouden maar nog eens moeten afspreken, dan. Zolang er maar bier, tetten en het appartement van een moeder aan te pas komen. ^_^

 3. maca
  17 November 2007

  En heeft een op andere belgisch alter ego van mij de aflevering al online gezet?

 4. Bol
  18 November 2007

  geduld, ik probeerd nogaan een digitale versie van de aflevering te komen

  ondertussen kan je ik je al de juicy bits op de vtm site laten bekijken

  http://www.vtm.be/beautyenthenerd/index_multimedia_afl10_seizoen2.htm

  ps, een fiat is nooit gay. Mijn ma rijdt met een cinquecento, maar dan wel een versie met een canvas openschuivend dak. En mijn ma is niet GAY

 5. Harry d. Busdriver
  18 November 2007

  Mja, wel echt ‘n vrouwenauto though =p

  En dank voor alle moeite mbt de reünie enzo ^^

 6. Merel
  19 November 2007

  Ja het was tof om te lezen ja! Jammer dat het maar.. 10(?) afleveringen waren. Blub.

 7. Glenn
  20 November 2007

  WAT GA IK B&tN missen!! :(

 8. Jelle
  20 November 2007

  Aren’t we all? ^_^

 9. Ilona
  22 November 2007

  Hoi Richard!

  Ik heb nog nooit gereageerd, maar ik wilde even zeggen dat ik met veel plezier al je verhalen gelezen heb! Na elke aflevering zat ik met spanning te wachten tot je iets nieuws gepost had! Nu is het alleen nog wachten op the compilated, complicated works hihi!
  Ik dacht laat ik je er toch nog even voor bedanken :)

  Groetjes, Ilona

 10. Hans
  16 January 2008

  ROFLMAO een rode pruik. Debby you rule :D
  Echt, Beauty en de Nerd is echt één van de grappigste programma’s ooit.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 17 November 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 72 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 27,241 Minds Expanded

Instagram

👹🇰🇷 #대한민국화이팅 🇰🇷👹 오늘은 못 이겼는데, 끝까지 응원할게! Unlike my home country of the Netherlands, Korea actually qualified for the World Cup, so I thought it was only right for me to go show my love and 열 for my second-favorite country in the world. Gwanghwamun was packed to the brim with people, which made for a really great atmosphere in spite of the buses constantly blocking our view of the screens that had been erected (because closing off streets is WAY too European). Unfortunately, we didn't manage to win, but I think we played a pretty decent match tonight. No matter what the future holds for the Korean team, I'll always be cheering for them! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #WorldCup #WorldCup2018 #SwedenKorea #KoreaSweden #Cheer #Football #Soccer #Voetbal #Gwanghwamun #대한민국 #월드컵 #월드컵2018 #축구 #한국스웨덴 #스웨덴한국 #거리응원 #응원 #광화문 #광화문광장
TY usually tries to slip out of the studio as quickly as possible, so I was surprised to see him having a small fan meeting after the matches today. He played some amazing games against GuMiho, and as a fan I couldn't be happier to see that his form has been improving again. He's always been my favorite Terran, so I hope he'll be continuing on this path to success. The rematch for the 2016 GSL Season 1 finals between TY and Zest is slated for coming Wednesday, so definitely come down to the AfreecaTV studio if you have the opportunity! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #Signature #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #싸인
Thanks to my thesis taking up pretty much every waking hour of my time, I haven't been able to see any GSL matches this season. Thankfully, now that I successfully completed my defense, it is once again 스타크래프트 타임! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #Afreeca #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #아프리카
"We laymen have always been intensely curious to know ... from what sources that styrene being, the creative writer, draws his material, and how he manages to make such an impression on us with it and to arouse emotions of which, perhaps, we had not even thought ourselves capable." - Freud, 1908 My thesis on the use of Mentor Texts to teach creative writing is finally done! I successfully completed my defense today, and will be making the final revisions in the next couple of days. It has been a long and exhausting ride from the drawing board to the final line of text, but I think I've come up with something to be proud of. A big thank you to my friends and family, who supported me throughout my two year academical adventure. And an even bigger thank you to my thesis advisor Dr. Lim Hyun Woo, without whom my thesis wouldn't have been possible, and to Lee Ji Yeon, without whom I might not have even made it this far. The road ahead is still long and full of difficulties, but at least the first big hurdle has been taken. Bring on the rest. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #Thesisdefense #Pass #Passed #HUFS #TESOL #Education #EnglishEducation #Hankukuniversityofforeignstudies #University #외대 #한국외국어대학교 #한국외대 #논문 #논문발표 #졸업 #합격 #영어교육
There's a reason I haven't been posting much lately, and that reason is that it's thesis season in Korea right now. As a Master student in his last semester, I am very much feeling the pressure! I wrapped up the data collection for my thesis about a week ago, and the entire thing should be finished and submitted in...three days from now. So basically, all I've been doing for the past few weeks has been sitting in front of my computer, looking at data, listening to smooth jazz playlists on youtube and praying I somehow manage to get all of this stuff together in time to graduate. Let's hope I'll get a chance to shoot more interesting things than just this picture of some flowers I found on my 3AM life-contemplating walk very soon. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #thesisdefense #writing #homework #graduation #HUFS #TESOL #Education #university #flowers #midnight #night #painting #studentlife #한국외국어대학교 #한국외대 #외대 #논문 #논문발표 #논문준비 #연구 #졸업 #꽃 #학생생활
This weekend the 156th Seoul Comic World was hosted in SETEC in Gangnam. Comic World is a little like the Japanese Comiket: a large event where individual artists or art circles are given the chance to show off and hopefully sell their work to a huge community of anime and manga fans. Unlike Comiket though, Comic World is hosted at least once a month, either in Seoul or in Busan. And tickets are only ₩5000! One of the greatest things about this event is how all the goods are so cheap. Cards usually go for ₩800 or ₩1,000; posters for ₩3,000; key chains for ₩5,000 and you can even get little plastic cutouts of characters you can put on your desk for about ₩15,000. The other greatest thing are the cosplayers: people who worked for weeks or months on a costume to show off their love for a certain character. Unfortunately, the bad weather yesterday meant there weren't many opportunities for taking pictures, but when the weather's good you'd be in for a treat! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #ComicWorld #SeoulComicWorld #Anime #Manga #Comics #Deadpool #Spiderman #Ash #EvilDead #Cosplay #Marvel #Avengers #Pokemon #서울코믹월드 #코믹월드 #아니메 #만화 #코믹 #데드풀 #스파이더맨 #애시 #이블데드 #코스플레이 #마블 #어벤져스 #포케몬
%d bloggers like this: