Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Beowulf

Zo, dus wegens gebrek aan échte BN/BV’ers waren de beauty en de nerd mensen uitgenodigd voor de première van de Warner Bros. film Beowulf (http://www.beowulfmovie.com/) in Amsterdam.

Beo0a

Eenmaal aangekomen in Amsterdam Bijlmer ArenA was de bioscoop niet moeilijk te vinden. 2 Gigantische vuurkorven naast een constructie waarop een gast met facepaint op een trommel stond te rammen, met náást die constructie aan het gangpad nóg 2 mensen met trommels, en verderop langs de rode loper wat mensen die met elkaar aan ‘t "vechten" waren. ‘T begon dus al vrij hax. Tijmen, Jeroen en zijn vriend, Andy en Maarten en aanhang stonden al te wachten om naar binnen te gaan.

We kregen een glas champagne in onze hand geschoven, liepen wat verder naar binnen en vonden een free bar, wat dus BIER betekende. Op weg naar de bar kwamen we Jelle tegen (niet de echte jelle, maar een VIKINGER die echt precíes leek op Jelle vóór zijn make-over) die in vol ornaat schreeuwend de roltrap naar beneden kwam rennen met zijn zwaard in de hand. Eenmaal bij de zaal aangekomen waren er alleen nog kutplaatsen over (lol we waren wel ‘n beetje laat ofzo?) en gingen we dan maar gewoon ergens té ver vooraan zitten.

Er kwam een mannetje van Warner Brothers en die kwam vertellen hoe KUT HAX BEOWULF WEL NIET IS WANT DIT IS DE EERSTE KEER EVAR DAT ZE MOTION CAPTURE HEBBEN GEBRUIKT VOOR BEWEGINGEN (lol, zelfs StarWars Episode I had dat) EN DAT EEN FILM COMPLEET 3D IS (lol, spykids 3D anyone?). Maargoe, hij kwam dus een beetje patsen en na nog wat trommelgemep en gevecht van kerels van Archeon begon de film.

De eerste 2 minuten zat ik MET MIJN PIK IN DE HAND (bij wijze van spreken natuurlijk) omdat de 3D-heid van het BEOWULF logo enzo zo FUCKING SEXY was. Voor de rest van de film viel me dat een beetje tegen, de 3D-heid.. Ik (en andy en tijmen) hadden natuurlijk wel het nadeel dat we al een bril hadden, en dan nóg een bril eroverheen zorgde niet echt voor naadloze visuals. Maargoed, de CG was echt HEEL erg goed! Vooral John Malkovic zag er heel erg cool uit en Beowulf zelf was ook gaaf. Bij een naakte, 3D Angelina Jolie moest ik toch wel even kwijlen. Het jammere van deze geweldige CG was dat je een uncanny valley (http://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley) gevoel kreeg. Het houdt zegmaar in dat iets zó lifelike is, dat je jíist de dingetjes die níet life-like zijn op gaat merken en je erdoor freakt. Maar all in all waren het alleen de CG en de 3D-heid die deze film de moeite waard maakten. Het verhaal, hoe klassiek en OMG SHAKESPEAR dan ook, miste iets, al weet ik niet echt wat. ‘T was gewoon niet echt ‘n goede film. De Dragon scene was wel echt GEWELDIG overigens.

Ik geef hem een 7 out of 10, met een extra half punt voor naakte Angelina en de goede muziek.

Na de film was er een after-party ofzo, met z’n allen opeengedrukt in een te kleine ruimte. Na een korte tijd droogde het echter al wel op qua mensen enzo, dus toen was het wel te doen. Er kwamen nog naakte, met goud beschilderde vrouwen (zelfde "costuum" dus als Angelina Jolie in de film) dansen in de glazen wanden boven de uitgang van de kamer en er waren koks die ter plekke grote bonken ham in stukken sneden. Én er was gratis bier. Dus al met al erg geslaagd =p Er waren overigens echt geen bekende Nederlanders ofzo, alleen wij, als wij al tellen, en mensen die net zo "beroemd" zijn als wij, namelijk de deelnemers van Project Catwalk (ik was de enige die dat keek, dus ik was ook de enige die ze herkende =p).

De terugweg was nogal problematisch, want er gingen geen treinen meer naar Breda, en m’n ouders wilden me niet van Eindhoven komen ophalen. GELUKKIG was Dieuwke daar met haar rode autotje en nam ze me mee naar made (ze moest toch langs breda, dus ’twas niet zover).

(OMG btw, ik lees net dat NEIL GAIMAN deze shit heeft geschreven..hij is van de graphic novel SANDMAN van Vertigo comics…misschien die shit dan tóch maar niet kopen >.>)

Advertisements

24 comments on “Beowulf

 1. SJAAAAA MACA
  18 November 2007

  BIER EN TIETUH, JALALALALA!

 2. Maudy
  18 November 2007

  Dusss. beowulf. beter dat deze remake beter is dan de vorige die k gezien heb want lol bah, t verhaal is leuk en dan zo’n failende uitwerking. Nooozzzz t monster is een kwijlende vent o/

 3. Jelle
  18 November 2007

  WAT? Christopher Lambert is epische cult. ^_^ (Maar dan wel niet in Beowulf, die zoog negerpieten.)

 4. g
  18 November 2007

  ff dimmen over Neil Gaiman. Die man is fantastisch<3

 5. Harry d. Busdriver
  18 November 2007

  Nou zijn adaption van dit script zuigt noten..
  Maar ik was nog wel van plan om The Complete Sandman library te kopen…dusja, nu zit ik in dubio.

 6. koen
  20 November 2007

  Hey wanneer heb je vrij?

 7. Tijmen
  20 November 2007

  BTW CGI mensjes, menselijke huid reflecteert licht niet zo goed, srsly.

 8. Solange
  21 November 2007

  uncanny valley ??? Wtf die hele schema der bij ook xD lol ik begrijp er geen ene fuck van

 9. Harry d. Busdriver
  22 November 2007

  Ik check m’n mail ook hoor koen, dus dat kun je daar gewoon vragen =p
  Maarre, ik weet ‘t zelf atm nogniet precies, ergens rond 22 december ofzo naar het schijnt..

 10. Saskia
  22 November 2007

  dude… dat ik hier nog eens zou reageren
  ben jij dit weekend in made?

 11. Harry d. Busdriver
  23 November 2007

  DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDE
  Ook JIJ hebt m’n emailadres. WAT DE NEUK PEOPLE? Ik lees m’n email vaker dan m’n weblog hoor ><

 12. Maca
  23 November 2007

  boeiend, lijkt het voor ons buitenstanders ook alsof je vrienden hebt.

 13. Harry d. Busdriver
  23 November 2007

  Denk dat het initiële volk wel zo’n beetje vertrokken is na de reünie, dusja, niet echt nodig toch?
  En ik vind jou ook lief hoor maca.

 14. Maca
  24 November 2007

  Ik kom hier ook maar om iets te doen te hebben tussen het fappen door. jeweettoch, filmpjes moeten laaden enzo. En guitig dat je me lief vind, maar erm.. waar heb ik gezegdt dat het wederzijds is?

 15. Harry d. Busdriver
  24 November 2007

  GRAMMATICA, DO YOU DO IT!?

 16. Maca
  24 November 2007

  Nee, Ik ben een willekeurige VMBO’rt die staakt, gewoon om het feit te kunnen staken. dèh

 17. Maca
  24 November 2007

  Oh baaitehweej, Grammatica is GRAMMAR in het engels.

 18. Glenn
  24 November 2007

  Beowulf vrijdag gezien, in 3D
  was kwijlen, vooral die laatste scene(met die draak ^___^)

 19. Harry d. Busdriver
  25 November 2007

  Maca, neger, HET HOORDE ZO.
  Vraag maar aan mensen die me kennen =p

  Also, Glenn…ik vond ‘m dus NIEZOHAX en de 3D ook niet =p Was ‘t beter voor iemand zonder bril? (ervanuitgaandedatjijgeenbrilhebtdusxD)
  De draakscene was wel episch fappen though =p

 20. Keighley
  26 November 2007

  Hier ben ik gister heen geweest! Hij leek me eerst nogal kansloos maar hij was wel leuk opzich, typische mannenfilm, kreeg een beetje het 300 gevoel. Zo’n gespierde man die constant aan het brullen is :P
  Het verhaal was wel beter dan de eerdere beowulf&grendel film..alleen was die man een stuk leuker (A)

 21. De Eekhoorn
  26 November 2007

  Neil Gaiman FTW!!! (ken wel niks van dat Sandman gedoe, maar zijn boeken zijn hax! – American Gods ftw en zijn boek samen met Terry Pratchett – de parodie op The Omen)

  Groetjes Richard van Andy

 22. Sheila
  28 November 2007

  Een digitale, verwerkte, naakte Angelina… goh…. waar je wel niet van onder de indruk kan zijn.

 23. Harry d. Busdriver
  29 November 2007

  >Naakt
  >Angelina

  That does it for me.

 24. Glenn
  29 November 2007

  ja idd ivm 300, deed me er ook wel aan denke =P

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 17 November 2007 by in Beauty & The Geek.

For e-mail updates!

Join 68 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 25,837 Minds Expanded

Instagram

Are you hyped for the #WinterOlympics yet?
Because the Korean government would really, really like you to be #hype!

I've never really been into the Olympics, except for that one time when the guy who was born in the same town I lived in (#GianniRomme) was raking in Gold Medals like it was one of those coin pusher games - and even then it was mostly because my school was making a big deal out of it.
As such, I'm not very interested in the Winter Olympics either, even though this is the first time I'd be able to attend the events myself and watch my country's athletes get burried in speed skating medals.

Still, I hope Korea will put on a show - and a performance - to be remembered for years to come.

________________________________________

#Olympics #Olympic #Korea #Seoul #Lotte #Departmentstore #SooHorang #Christmas #decoration #decorations #shopwindow #shop #pyeongchang2018 #pyeongchang #평창 #평창2018 #올림픽 #겨울 #수호랑 #스타크래프트 is love #Starcraft is life.

Being a Starcraft fan in Korea feels a lot like what I'd imagine being a rich acquaintance of Ronaldo would feel like for a football fan - you get front row seats to all the major games, get to meet legends like Messi, Robben or Buffon (in our case, Byun, SoO or Stats) and get to ask for their signature pretty much whenever you want - all without paying a single penny.

The professional scene has been taking hit after hit since I started getting interested in it, and I'm afraid it'll never be the same as it once was, but I'm glad that in 2018, as well, I'll be able to enjoy some of the best e-Sports the world has to offer.

#WingsOfLiberty down, #HeartOfTheSwarm and #LegacyOfTheVoid to go.

______________________________________

#스타2 #스타크래프트2 #Starcraft2 #Byun #TY #Maru #INnoVation #esports #gaming #progamer #Korean #Korea #e스포츠 #진에어 #진에어그린윙스 #SKT1 #Dark #collection #collector #PC #RTS #변현우 #이신형 #전태양 #조성주 처음 한국에서 @kim.minji.ki204 가 그린 책을 발견할 때부터 (그 #책 읽을 수 없어도, ㅎㅎ) 한 순간엔 큰 #팬 되었고 작년 #서울일러스트레이션페어 에서 직접 만날 수 있어서 너무 즐거웠다.

이제 인스타로 새 책을 받을 수 있는 이벤트가 있어서 당연히 참여해야지~

#kimminji #thejunglebook #정글북 #정글북리그램이벤트 #indigo 한국에서 역사랑 현대 항상 어떤 이상한 발렌스로 공존한다.

In Korea, the past and the present are always living together in some sort of awkward balance.
Traditional norms, values and traditions clash with the influence of a rapidly modernizing and developing society; pride in one's roots compete with a constant need to move forward, and historical buildings vie for room to breathe in the middle of a metropolis.
I hope Korea manages to move forward without forgetting the things that make it unique.

__________________________

#대한민국 #한국 #절 #불교 #봉은사 #역사 #현대 #발렌스 #서울 #Seoul #Korea #SouthKorea #Temple #Shrine #Buddhism #Buddha #traditional #Buddhist #history #present #balance #City #koreantemple #development #Metropolis #tranquility #modernization This is such an #unoriginal picture but..doesn't it look just like a #postcard?

#Seoul #Korea #SouthKorea #Namsan #NamsanTower #City #Road #Traffic #Korean #mountain #trees #green #NSeoulTower #Tower #서울 #도시 #남산 #남산탑 #산 #탑 #도로 #엽서 #그림엽서 #남산타워 On some nights, when I'm feeling all beat down by stress and worries about whether or not I'll be able to support myself over here or where my life is heading, and when I'm just drunk enough, when I see the second snow of the year coming down outside my window, I just can't help but go outside, play some music and dance in the snow like an idiot because for some reason it just reminds me of how much I love being in this country.
Fuck you, Korea. I love you.
.
.
. 
#secondsnow #firstsnow #둘째눈 #첫눈 #Seoul #서울 #snow #눈 #Korea #SouthKorea #Korean #Life #Street #KyungHeeUniversity #KyungHee #경희 #경희대 #dongdaemoon #동대문구 #이문동 #winter #겨울 #atmosphere #분위기 #reallylongsentence
%d bloggers like this: