Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Aliens Versus Predator: Requiem

T22_12
[Hoeveel epicheid deze pic ook insinueert, de uiteindelijke film geeft me meer een "meh" gevoel]

Aliens Versus Predator: Requiem. Ik kreeg de eerste cumstains al in m’n broek toen ik hoorde dat de film Rated R zou zijn, unlike AVP, die 12+ was om wat extra dollars binnen te schrapen. Dat is echter een van de weinige dingen die góed zijn gegaan met deze film, maar zonder was de film echt afschuwelijk geweest.
AVP had nog een redelijk verhaal, het grootste probleem was de slechte en kindvriendelijke actiescenes. AVPR heeft juist hele goede en bloederige actiescenes (ik heb meerdere malen met een glunderend gezicht in de bios gezeten (er wordt zelfs een zwangere vrouw vermoordt, FUCK YEAH)) maar echt NUL verhaal. Het "verhaal" komt veel te langzaam op gang met een soort van TEEN FLICK inval, met een 16 jarige die in elkaar geschopt wordt door ‘t vriendje van de chick die ‘ie leuk vindt, én een dramaverhaal over ‘n moeder die vaak weg van huis is waardoor haar kind raar tegen ‘r doet. SRSLY, WTF AM I WATCHING HERE? Dat heb je dus pretty much het eerste half uur, al is er tussendoor nog wel wat (slecht belichtte) actie.
En dat is dan ook meteen eigenlijk mijn GROOTSTE probleem met deze film. De CGI ziet er fantastisch uit, maar WAAROM LAAT JE ‘M DAN NIET ZIEN. Een paar scenes met extreme schaduwen zijn helemaal geen probleem en is een mooie manier om de sfeer te verhogen, maar een complete film waarin je je moet afvragen wie nou precies wie is en waar je naar zit te kijken? Nee dank u, broeders FAIL. En even bij de weg: het einde was epic win. Nouja, het "einde" was fucking gay, terwijl de HEROINE omhoog kijkt na NET aan de dood te zijn ontsnapt en de (slechte en ongeïnspireerde) muziek opwelt wordt het beeld zwart. Máár daarna krijg je nog een korte scene met een man in pak die een dubieus koffertje met daarin het Predator shoulder gun naar "Mrs. Yutani" brengt. Alien fans, start your penii! At least I did.
Verder moet ik zeggen dat deze film wel beter was dan deel 1, ondanks al zijn fouten. AVP was dan ook abysmal…maargoed. Een van de pluspunten is verder namelijk dat er HEEL VEEL mensen doodgaan. En niet alleen random voorbijgangers, maar ook veel van de "omg hoofdpersonen" waaronder de gaye 16jarige cheerleader waar onze puber verliefd op was. Door een Predator-discus. Door haar maag. Hangend aan de muur. Sommige van de moorden waren echt geweldig, en dat heeft de film echt wel gered in my opinion. Er gaat namelijk zelfs een kind dood! En dat is altijd lol én controversieel.
Deze films zijn altijd al mijn natte droom geweest, maar dit is nu al de tweede keer dat men FAILT te deliveren. Hoe moeilijk is het om van twee fucking coole dingen die tegen elkaar vechten iets cools te maken? Ik heb echt het gevoel dat ik dit een klote film had gevonden, ware het niet dat ik een enorme fan ben van beide franchises. De homages die ze in de film gepropt hebben (de chestburster scene, de predator die zichzelf healt, de geskinnede man, Mrs. Yutani aan het einde, etc) zorgden bij me voor wat fanboy-precum, maar zelfs dat hielp niet om de algemeen lage kwaliteit omhoog te brengen. Overigens kende Maudy beide franchises niet, maar vond ‘t toch geen onaardige film om naar te kijken, waar ik me dus nogal over verbaas.

All in all kan ik eigenlijk niet wachten tot dit op dvd verschijnt zodat ik de brightness met 200% kan verhogen en kan fappen op de CGI, dán zal de score waarschijnlijk wat hoger uitvallen.

Verdict: 6.5/10 due to slechte belichting, slecht plot, en irritante hoofdpersonen.

Advertisements

8 comments on “Aliens Versus Predator: Requiem

 1. Maudy
  24 January 2008

  nja k had m nog wel een 7 gegeven I guess :P maar k ken de andere films nietXD; hij was best amusant XD maar geen hoofdpersonen of verhaal. minpuntje ~ (duh)

 2. Maca
  26 January 2008

  Hallo fucking loser, weet jke hoe omfg bruut hij was.

  Ook al was het licht ietsje te fel (lol traanogen in de bios). Maar damn dit was gewoon een anderhalf uur durend orgasme!

  Weet je hoe vet het is dat ze de predator Wolf hebben genoemd, omdat hij gebaseert is op Wolfe uit Pulp Fiction? huh huh nou nou?

  En wtf kan je het verschil tussen alien, predator en predalien niet zien? De aliens zien er.. alienachtig uit, de predator draagt dat uberkickkemasker en de predalien is gewoon lelijk.

  De aliens in zwangere vrouw scene was ‘t vetst, maar ook miss Yutani (Weyland-Yutani anybody?)

 3. Harry d. Busdriver
  27 January 2008

  Hey neger, ik ken alle Alien én Predator films uit m’n hoofd. Maar die motherfucking kutbelichting zorgde voor een ernstige BREUK IN MIJN ORGASMEN.
  Het licht was juist veel te fucking donker. LOL OVERAL SCHADUWEN, CAN’T SEE SHIT!
  Fuck Pulp Fiction (no futher commentary needed, Tarantino zuigt gewoon harige noten).
  Dat verschil zag ik wel (duh) maar het schaduwshit was gewoon fucking lelijk en gay.
  En, ja, zoals ik dus al zei, de zwangere vrouw en yutani scene was fuckwin. Maar dat heb ik dan ook eerlijk toegegeven. Ik heb naar Maudy in de bios ook nog heel onsubtiel het FAPFAPFAP teken gegeven toen “MISS YUTANI” gezegd werd.

 4. Maca
  27 January 2008

  Ik ben geen negers, Ik ben een mocro, aaaaight!

  Nee maar komop, of jullie locale bios is fail of je moet ff naar de pearl, want ik (en volgens mij niemand met wie ik ging) had echt last van de schaduwen, het was veel te licht (door die infrarood viewers bijv.) en dat was dus OMFG HUIL JE?? Neen, onverlaat, traanoog! ahzo.

  Tarantino maakt puike films. Vooral Sin city (Hommage aan schindlers list any1?) was ub0r. En ja, ik heb ook alle Alien films. (En AvP1, Predators films heb ik niet)

  Wat ik ook minder vond.. Geen ripley verwijzing!

 5. Harry d. Busdriver
  27 January 2008

  Aight ouwkus.

  Maudy was ‘t met me eens, en zo kut is de bios in breda ook weer niet. Het is ongeveer onmogelijk dat een “veel te lichte” film opeens een “fucking schaduwfeest” wordt, alleen maar omdat de bios fail is. Ofwel uw bios heeft de brightness gewoon getweakt, ofwel, ja, je bent gek..ofzo? De meeste screenshots die ik heb gezien hadden ook die megaschaduwen.

  Nja, ik vind Tarantino dus echt de grootste bagger ooit maken, en ik heb nog wel Pulp Fiction, Resevoir Dogs én Kill Bill gekeken, omdat iedereen altijd was van OHNOEZ HOE KUN JE TARANTINO NOU KUT VINDEN!?!?/1/ Shitsux.
  Je moet voor de lulz btw de AVP: UNRATED versie eens kopen (is 7,50 ofzo geloof ik) inclusief ingeshopt bloed om de film nog proberen te redden. Needless to say, shit sucked.
  Overigens zijn Predator en Predator 2 ook de euries wel waard hoor, al zijn ze lang niet van het niveau van de Alien series.

  En opzich is het logisch dat er geen ripley verwijzingen zijn…aangezien ripley in de toekomst leeft >.>
  Predator -> Predator 2 -> AVP -> AVP2 ->like 1000 jaar later Alien -> Aliens -> Alien 3 -> Alien Resurrection

 6. Maca
  27 January 2008

  Met hij was wel donker, maar ik ergerde me meer aan het felle licht. Maar hier komen we nooit uit, of je moet naar mijn bios gaan en ik naar de uwe.

  Afijn, de Ripley verwijzing hoeft ook niet in de trend van ‘OMKFG DIT DEED RUPLEY OOK, LULZ’ te zijn, maar in avp1 trok die vrouw zich zo omhoog aan de klif, en dat deed ripley ook in alien 1. Gewoon een kleine verwijzing..

  Die legervrouw had bijvoorbeeld best Ripley kunnen heten, zodat ripley uit A1 een afstammeling was ofzo.

 7. Harry d. Busdriver
  27 January 2008

  Ik wacht tot de dvd uitkomt, en dan hoor je nog wel van me =]

  Mmm dat zou dan weer iets te flauw worden voor mijn smaak eerlijk gezegd.
  En ze hadden al 100 verwijzingen =p
  Heb je I Am Legend ook gezien? Daar ga ik nu een review van posten xD

 8. Maca
  27 January 2008

  Hmmbah bouw is een chatbox op je weblog ofzo, dit zuigt.

  Ja, I R LEgend al gezien.

  Zal kijken wat ik daarover met je oneensch bent :D

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22 January 2008 by in Film, Reviews and tagged , , , , , , .

For e-mail updates!

Join 68 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 25,837 Minds Expanded

Instagram

Are you hyped for the #WinterOlympics yet?
Because the Korean government would really, really like you to be #hype!

I've never really been into the Olympics, except for that one time when the guy who was born in the same town I lived in (#GianniRomme) was raking in Gold Medals like it was one of those coin pusher games - and even then it was mostly because my school was making a big deal out of it.
As such, I'm not very interested in the Winter Olympics either, even though this is the first time I'd be able to attend the events myself and watch my country's athletes get burried in speed skating medals.

Still, I hope Korea will put on a show - and a performance - to be remembered for years to come.

________________________________________

#Olympics #Olympic #Korea #Seoul #Lotte #Departmentstore #SooHorang #Christmas #decoration #decorations #shopwindow #shop #pyeongchang2018 #pyeongchang #평창 #평창2018 #올림픽 #겨울 #수호랑 #스타크래프트 is love #Starcraft is life.

Being a Starcraft fan in Korea feels a lot like what I'd imagine being a rich acquaintance of Ronaldo would feel like for a football fan - you get front row seats to all the major games, get to meet legends like Messi, Robben or Buffon (in our case, Byun, SoO or Stats) and get to ask for their signature pretty much whenever you want - all without paying a single penny.

The professional scene has been taking hit after hit since I started getting interested in it, and I'm afraid it'll never be the same as it once was, but I'm glad that in 2018, as well, I'll be able to enjoy some of the best e-Sports the world has to offer.

#WingsOfLiberty down, #HeartOfTheSwarm and #LegacyOfTheVoid to go.

______________________________________

#스타2 #스타크래프트2 #Starcraft2 #Byun #TY #Maru #INnoVation #esports #gaming #progamer #Korean #Korea #e스포츠 #진에어 #진에어그린윙스 #SKT1 #Dark #collection #collector #PC #RTS #변현우 #이신형 #전태양 #조성주 처음 한국에서 @kim.minji.ki204 가 그린 책을 발견할 때부터 (그 #책 읽을 수 없어도, ㅎㅎ) 한 순간엔 큰 #팬 되었고 작년 #서울일러스트레이션페어 에서 직접 만날 수 있어서 너무 즐거웠다.

이제 인스타로 새 책을 받을 수 있는 이벤트가 있어서 당연히 참여해야지~

#kimminji #thejunglebook #정글북 #정글북리그램이벤트 #indigo 한국에서 역사랑 현대 항상 어떤 이상한 발렌스로 공존한다.

In Korea, the past and the present are always living together in some sort of awkward balance.
Traditional norms, values and traditions clash with the influence of a rapidly modernizing and developing society; pride in one's roots compete with a constant need to move forward, and historical buildings vie for room to breathe in the middle of a metropolis.
I hope Korea manages to move forward without forgetting the things that make it unique.

__________________________

#대한민국 #한국 #절 #불교 #봉은사 #역사 #현대 #발렌스 #서울 #Seoul #Korea #SouthKorea #Temple #Shrine #Buddhism #Buddha #traditional #Buddhist #history #present #balance #City #koreantemple #development #Metropolis #tranquility #modernization This is such an #unoriginal picture but..doesn't it look just like a #postcard?

#Seoul #Korea #SouthKorea #Namsan #NamsanTower #City #Road #Traffic #Korean #mountain #trees #green #NSeoulTower #Tower #서울 #도시 #남산 #남산탑 #산 #탑 #도로 #엽서 #그림엽서 #남산타워 On some nights, when I'm feeling all beat down by stress and worries about whether or not I'll be able to support myself over here or where my life is heading, and when I'm just drunk enough, when I see the second snow of the year coming down outside my window, I just can't help but go outside, play some music and dance in the snow like an idiot because for some reason it just reminds me of how much I love being in this country.
Fuck you, Korea. I love you.
.
.
. 
#secondsnow #firstsnow #둘째눈 #첫눈 #Seoul #서울 #snow #눈 #Korea #SouthKorea #Korean #Life #Street #KyungHeeUniversity #KyungHee #경희 #경희대 #dongdaemoon #동대문구 #이문동 #winter #겨울 #atmosphere #분위기 #reallylongsentence
%d bloggers like this: