Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Aliens Versus Predator: Requiem

T22_12
[Hoeveel epicheid deze pic ook insinueert, de uiteindelijke film geeft me meer een "meh" gevoel]

Aliens Versus Predator: Requiem. Ik kreeg de eerste cumstains al in m’n broek toen ik hoorde dat de film Rated R zou zijn, unlike AVP, die 12+ was om wat extra dollars binnen te schrapen. Dat is echter een van de weinige dingen die góed zijn gegaan met deze film, maar zonder was de film echt afschuwelijk geweest.
AVP had nog een redelijk verhaal, het grootste probleem was de slechte en kindvriendelijke actiescenes. AVPR heeft juist hele goede en bloederige actiescenes (ik heb meerdere malen met een glunderend gezicht in de bios gezeten (er wordt zelfs een zwangere vrouw vermoordt, FUCK YEAH)) maar echt NUL verhaal. Het "verhaal" komt veel te langzaam op gang met een soort van TEEN FLICK inval, met een 16 jarige die in elkaar geschopt wordt door ‘t vriendje van de chick die ‘ie leuk vindt, én een dramaverhaal over ‘n moeder die vaak weg van huis is waardoor haar kind raar tegen ‘r doet. SRSLY, WTF AM I WATCHING HERE? Dat heb je dus pretty much het eerste half uur, al is er tussendoor nog wel wat (slecht belichtte) actie.
En dat is dan ook meteen eigenlijk mijn GROOTSTE probleem met deze film. De CGI ziet er fantastisch uit, maar WAAROM LAAT JE ‘M DAN NIET ZIEN. Een paar scenes met extreme schaduwen zijn helemaal geen probleem en is een mooie manier om de sfeer te verhogen, maar een complete film waarin je je moet afvragen wie nou precies wie is en waar je naar zit te kijken? Nee dank u, broeders FAIL. En even bij de weg: het einde was epic win. Nouja, het "einde" was fucking gay, terwijl de HEROINE omhoog kijkt na NET aan de dood te zijn ontsnapt en de (slechte en ongeïnspireerde) muziek opwelt wordt het beeld zwart. Máár daarna krijg je nog een korte scene met een man in pak die een dubieus koffertje met daarin het Predator shoulder gun naar "Mrs. Yutani" brengt. Alien fans, start your penii! At least I did.
Verder moet ik zeggen dat deze film wel beter was dan deel 1, ondanks al zijn fouten. AVP was dan ook abysmal…maargoed. Een van de pluspunten is verder namelijk dat er HEEL VEEL mensen doodgaan. En niet alleen random voorbijgangers, maar ook veel van de "omg hoofdpersonen" waaronder de gaye 16jarige cheerleader waar onze puber verliefd op was. Door een Predator-discus. Door haar maag. Hangend aan de muur. Sommige van de moorden waren echt geweldig, en dat heeft de film echt wel gered in my opinion. Er gaat namelijk zelfs een kind dood! En dat is altijd lol én controversieel.
Deze films zijn altijd al mijn natte droom geweest, maar dit is nu al de tweede keer dat men FAILT te deliveren. Hoe moeilijk is het om van twee fucking coole dingen die tegen elkaar vechten iets cools te maken? Ik heb echt het gevoel dat ik dit een klote film had gevonden, ware het niet dat ik een enorme fan ben van beide franchises. De homages die ze in de film gepropt hebben (de chestburster scene, de predator die zichzelf healt, de geskinnede man, Mrs. Yutani aan het einde, etc) zorgden bij me voor wat fanboy-precum, maar zelfs dat hielp niet om de algemeen lage kwaliteit omhoog te brengen. Overigens kende Maudy beide franchises niet, maar vond ‘t toch geen onaardige film om naar te kijken, waar ik me dus nogal over verbaas.

All in all kan ik eigenlijk niet wachten tot dit op dvd verschijnt zodat ik de brightness met 200% kan verhogen en kan fappen op de CGI, dán zal de score waarschijnlijk wat hoger uitvallen.

Verdict: 6.5/10 due to slechte belichting, slecht plot, en irritante hoofdpersonen.

Advertisements

8 comments on “Aliens Versus Predator: Requiem

 1. Maudy
  24 January 2008

  nja k had m nog wel een 7 gegeven I guess :P maar k ken de andere films nietXD; hij was best amusant XD maar geen hoofdpersonen of verhaal. minpuntje ~ (duh)

 2. Maca
  26 January 2008

  Hallo fucking loser, weet jke hoe omfg bruut hij was.

  Ook al was het licht ietsje te fel (lol traanogen in de bios). Maar damn dit was gewoon een anderhalf uur durend orgasme!

  Weet je hoe vet het is dat ze de predator Wolf hebben genoemd, omdat hij gebaseert is op Wolfe uit Pulp Fiction? huh huh nou nou?

  En wtf kan je het verschil tussen alien, predator en predalien niet zien? De aliens zien er.. alienachtig uit, de predator draagt dat uberkickkemasker en de predalien is gewoon lelijk.

  De aliens in zwangere vrouw scene was ‘t vetst, maar ook miss Yutani (Weyland-Yutani anybody?)

 3. Harry d. Busdriver
  27 January 2008

  Hey neger, ik ken alle Alien én Predator films uit m’n hoofd. Maar die motherfucking kutbelichting zorgde voor een ernstige BREUK IN MIJN ORGASMEN.
  Het licht was juist veel te fucking donker. LOL OVERAL SCHADUWEN, CAN’T SEE SHIT!
  Fuck Pulp Fiction (no futher commentary needed, Tarantino zuigt gewoon harige noten).
  Dat verschil zag ik wel (duh) maar het schaduwshit was gewoon fucking lelijk en gay.
  En, ja, zoals ik dus al zei, de zwangere vrouw en yutani scene was fuckwin. Maar dat heb ik dan ook eerlijk toegegeven. Ik heb naar Maudy in de bios ook nog heel onsubtiel het FAPFAPFAP teken gegeven toen “MISS YUTANI” gezegd werd.

 4. Maca
  27 January 2008

  Ik ben geen negers, Ik ben een mocro, aaaaight!

  Nee maar komop, of jullie locale bios is fail of je moet ff naar de pearl, want ik (en volgens mij niemand met wie ik ging) had echt last van de schaduwen, het was veel te licht (door die infrarood viewers bijv.) en dat was dus OMFG HUIL JE?? Neen, onverlaat, traanoog! ahzo.

  Tarantino maakt puike films. Vooral Sin city (Hommage aan schindlers list any1?) was ub0r. En ja, ik heb ook alle Alien films. (En AvP1, Predators films heb ik niet)

  Wat ik ook minder vond.. Geen ripley verwijzing!

 5. Harry d. Busdriver
  27 January 2008

  Aight ouwkus.

  Maudy was ‘t met me eens, en zo kut is de bios in breda ook weer niet. Het is ongeveer onmogelijk dat een “veel te lichte” film opeens een “fucking schaduwfeest” wordt, alleen maar omdat de bios fail is. Ofwel uw bios heeft de brightness gewoon getweakt, ofwel, ja, je bent gek..ofzo? De meeste screenshots die ik heb gezien hadden ook die megaschaduwen.

  Nja, ik vind Tarantino dus echt de grootste bagger ooit maken, en ik heb nog wel Pulp Fiction, Resevoir Dogs én Kill Bill gekeken, omdat iedereen altijd was van OHNOEZ HOE KUN JE TARANTINO NOU KUT VINDEN!?!?/1/ Shitsux.
  Je moet voor de lulz btw de AVP: UNRATED versie eens kopen (is 7,50 ofzo geloof ik) inclusief ingeshopt bloed om de film nog proberen te redden. Needless to say, shit sucked.
  Overigens zijn Predator en Predator 2 ook de euries wel waard hoor, al zijn ze lang niet van het niveau van de Alien series.

  En opzich is het logisch dat er geen ripley verwijzingen zijn…aangezien ripley in de toekomst leeft >.>
  Predator -> Predator 2 -> AVP -> AVP2 ->like 1000 jaar later Alien -> Aliens -> Alien 3 -> Alien Resurrection

 6. Maca
  27 January 2008

  Met hij was wel donker, maar ik ergerde me meer aan het felle licht. Maar hier komen we nooit uit, of je moet naar mijn bios gaan en ik naar de uwe.

  Afijn, de Ripley verwijzing hoeft ook niet in de trend van ‘OMKFG DIT DEED RUPLEY OOK, LULZ’ te zijn, maar in avp1 trok die vrouw zich zo omhoog aan de klif, en dat deed ripley ook in alien 1. Gewoon een kleine verwijzing..

  Die legervrouw had bijvoorbeeld best Ripley kunnen heten, zodat ripley uit A1 een afstammeling was ofzo.

 7. Harry d. Busdriver
  27 January 2008

  Ik wacht tot de dvd uitkomt, en dan hoor je nog wel van me =]

  Mmm dat zou dan weer iets te flauw worden voor mijn smaak eerlijk gezegd.
  En ze hadden al 100 verwijzingen =p
  Heb je I Am Legend ook gezien? Daar ga ik nu een review van posten xD

 8. Maca
  27 January 2008

  Hmmbah bouw is een chatbox op je weblog ofzo, dit zuigt.

  Ja, I R LEgend al gezien.

  Zal kijken wat ik daarover met je oneensch bent :D

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22 January 2008 by in Film, Reviews and tagged , , , , , , .

For e-mail updates!

Join 70 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 26,487 Minds Expanded

Instagram

Korean food comes in many shapes and sizes, but one of the most famous and well liked among tourists must be the humble #Bibimbap.
Usually not much more than a bowl of rice into which you mix (bibida in Korean) various vegetables, topped off with some spicy gochujang, bibimbap is a staple food that can be found almost anywhere and at very reasonable prices.

There's also quite a few traditionally styled restaurants such as the one in the picture that serve a bit more 'up-scale' versions that resemble the food royalty used to eat many centuries ago.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #SeoulKorea #Namsan #MongmyeokSanbang #Restaurant #KoreanRestaurant #Gochujang #Traditional #Food #Foodstagram #Koreanfood #Hanok
#서울 #남산 #목멱산방 #비빔밥 #고추장 #밥 #먹스타그램 #푸드그램 #전통 #한옥 #맛집 #남산맛집 You couldn't tell from this picture, but spring has suddenly been unleashed in Korea! We went from actual snow not much more than a week ago to 6° and now 22° today.

Originally, Koreans were always very proud of their '사계절' - 4 seasons. In the past few years though, fall and spring have been reduced to mere weeks as golden brown leaves freeze off the trees in 'fall' and cherry blossoms bloom in tropic temperatures in 'spring'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Goyang #Spring #Seasons #4seasons #fall #landscape #traintracks #tracks
#4계절 #계절 #봄 #가을 #고양 #선로 대한민국 만세!
Today is a holiday in Korea; the remembrance of the March 1st movement, which marked the beginning of the Korean people standing up to their Japanese oppressors in the early 20th century.

Unfortunately, instead of celebrating this important day in Korea's history, some people use it as an excuse to push their pro-박근혜 agenda. Former president Park Geun-Hye has been incarcerated for months now while on trial on 18 charges, including bribery, coercion, abuse of power and the leakage of government secrets during her ill-fated presidency. In spite of the overwhelming evidence against her, there are still some (almost exclusively senior) citizens who believe she should be reinstated as the legal president of Korea.

In spite of the fact that I don't agree with their politics, seeing everyone singing and waving the 태극기 together did make me feel good, although being one of the only foreigners in a crowd of riled up Koreans also reminded me that I'll never truly be part of their society.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #March #Demonstration #Rally #Parade #Politics #Flag #Gwanghwamun #Taegukgi #Japan #Occupation #Independence #gyeongbokgung
#Optocht #ZuidKorea #Demonstratie
#서울 #삼일 #삼일절 #광화문 #태극기 #대한민국 #만세 #대한민국만세 #삼일운동 #3월1일 #경복궁 More pictures from the Line store in Itaewon. I love it when a brand sets up something as elaborate as this; I can't stop myself from wanting to take pictures. 
These are also the first post-LASEK pictures I'm in! It is extremely strange to see myself in pictures without glasses, and I still feel kind of 'naked' when I go out without them, but it's already something I know I'll never regret!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #Itaewon #Line #LineMessenger #LineStore #LineKorea #LineFriends #LineFriendsStore #LineFriendsItaewon #Store #Cute #Bear #Plush #Dollhouse #Emoticon #Emoji
#서울 #이태원 #라인 #라인프렌즈 #라인프렌즈스토어 #라인프렌즈샵 #라인프렌즈이태원 #외국인 #네덜란드 One of the many things I love about Korea is that it has way more 'themed stores' than my own country. For some reason, some companies or brands such as Ghibli, Gundam, Kakao or, as in these pictures, Line, decide to spend millions creating beautiful flagship locations that feel like a mix of an exhibition space and a regular store.

This was the first time I visited the Line store in Itaewon since I'm not very interested in either Line nor Itaewon, but it was definitely a really cute sight to behold.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Line #Kakao #LineFriends #LineStore #Store #Shop #Shops #Stores #Brand #Messenger #LineMessenger #Itaewon #LineFriendsItaewon
#서울 #이태원 #라인 #라인프렌즈 #카카오 #가게 #스토어 #라인스토어 #브랜드 A Gangnam view from the offices of my eye clinic, which is incidentally the reason I haven't posted anything in a while; I've been "busy" recovering from LASEK!

If you're interested in the process of getting vision correction surgery in Korea, check out my latest blog post. There's a link in my bio, or you can Google 'Anonymous of Holland'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
══════════════════════
#Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Gangnam #Sinnonhyeon #BGNEyeClinic #BGN #Eyeclinic #LASEK #LASIK #SMILE #Laservisioncorrection #Visioncorrection #Cityscape #City #Skyline #Simcity #visit_korea #ig_korea
#밝은눈안과 #강남 #신논현 #서울 #대한민국 #라섹 #라식 #스마일 #도시 #도시경관
%d bloggers like this: