Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Hedde ge toch wel 'ne fijne avond gehad eh?

So as you might rememberwas het een tijdje geleden CARNAVAL onder de rivieren. Kheb 'n lange tijd geenzin gehad om het hele verhaal uit te typen, maar ik wilde jullie de hax nietonthouden, dus ik heb nu toch eindelijk maareens de tijd genomen.

Sp_a0097

Zaterdag

De don kwam vandaag aanom m'n gothicvilla te bekijken en mee te carnavallen. Tegen 23:00 gingen we (tevoet, met een rugzak vol cheap Lidl bier) op weg richting Maastricht.

Daar eindelijk aangekomen(de heenweg is toch altijd het langst, zeker zonder Atlas Biri) leek het nogalleeg. Het centrum binnenkomend hoorde je amper lawaai, en er was niemand opstraat. Toen we bijna bij het Vrijthof waren hoorden we gelukkig de kenmerkendekutherrie én kwamen we onze eerste dronken shjonnies tegen. 3 mannen van rondde 30-40 kwamen op ons af en zeiden tegen lars: "Hedde ge wel 'ne fijne avondgehad toch?" Een van hen kijkt me vaag aan terwijl de don antwoordt met "ja,ja, toch wel he." Leg dronken failers maareens uit dat je pas net aankomt,MOEITE.
Het vrijthof was gelukkigalles behalve leeg en na 'n tijdje hoorden we wederom "Hedde ge wel 'ne fijneavond gehad toch?" Jawel, dezelfde mannen als die we op weg hierheentegenkwamen, die wegliepen van de stad, waren nu opeens weer hier O.o We loldenen de don zei "Nee echt fucking kut hier man" waarop ze lachend "Ja, kut he?"antwoordden voordat ze in een café verdwenen.

Sfeerbeeld:
Sp_a0088

Na wat rondkijken, eenspeurtocht voor de illustere "rasta bar" Boni en een paar biertjes besloot ikeven te gaan hangen op de Markt. Vorig jaar was daar 'n hoop te beleven, maarhet was vandaag gewoon niet zo druk. Het was pas 1 uur en de stratenwaren..well niet uitgestorven, maar 't was vorig jaar 'n stuk drukker. Niet zoleuk iig.
In ieder geval, op 'ngegeven moment komt er iemand om een vuurtje vragen (een van de like 20 mensendie dat vroegen!) en hij was duidelijk waus (net zoals wij overigens, LIDL XTRASTRONG, DATT NA FIRI!) dus ik zei, wijzende naar de altijd brandende fakkel vanhet standbeeld op de Markt: "Mja, je ziet toch, waarom denk je dat ze dat beelddaar hebben staan?" Waarop de man reageert: "Jaaaaahhhh, maar je zou het welkut vinden als ik eraf viel he?" (tegen de don, die hem negeert) "Jaaahhh, hijniet. Hij heeft 'n lekker wijf wachten thuis, maar" (weer tegen mij) "jij wel he?Als ik erafflikker en dood ben is 't jouw schuld he?" "Nja, okay, ga dan maarergens anders vuur zoeken, want ik rook niet" "Okay fijne avond nog he?"
Mensen zijn fuckingaardig met carnaval. Omdat ze dronken zijn waarschijnlijk, maar toch =p Je kande interessantste gesprekken aangaan op bijvoorbeeld een openbaar unrinoir.

Sp_a0078

Het was ondertussen 3uur, en ik moest pissen. Terwijl ik sta te stralen begint 'n gast tegen me telullen (geloof ik, het zou ook kunnen dat wij begonnen) over Minister van dePlas, die 'ie 'net nog' had gesproken. WELKE MINISTER IS ER OM 3 UUR 'S NACHTSNOG WAKKER MIDDEN IN MAASTRICHT TIJDENS CARNAVAL!? Maargoed, de don herkende denaam (ik niet, fuck het nieuws (en kranten)) en zei "Ohja, die lul die destudiefinanciering wilde afschaffen." Waarop die gast een HUGE preek afsteektover hoe 'ie niet zo moet schelden en dat die gast ook alleen maar z'n werkdoet en dat je zelf 'n lul bent als je denkt dat het zo makkelijk is. Terwijl'ie aan 't ranten is gaat z'n telefoon af, die hij bijna in de plee laatvallen. Ik en de don wachtten even, want met dronken shjonnen lullen is altijdleuk. Jammergenoeg liep 'ie al lopende weg..
Als laatste redmiddel vande avond (het stelde tot noch toe bijster weinig voor) besloten we hetmetalcafé op te zoeken waar ik was geweest voor de Beauty en de Nerdintro-ding. Toen ik er was vond ik het wel vet, dus 't leek me wel een goedidee om er weer eens langs te gaan. Maar, zoals natuurlijk te verwachten was,wassie net 2 minuten dicht toen we aankwamen…-.-'

Terug naar Vroenhoven danmaar.

Onderweg nog even gestoptbij m'n faculteit om daar wat bier te hijsen. Terwijl we daar zitten komt ereen neger, die in het engels tegen ons begint te lullen. "You study here?" "Yeah, Dutch law" "What do you want to do withit?" "I wanna become a judge" "Some great judge you will be, drinking in frontof your faculty." Dan begintie opeenste lullen over instrumenten, en switchtie van engels naar nederlands en weerterug. Na wat geblaat loopt hij verder en gingen wij ook maar weer op pad,nadat de don een CARNAVALSSOK (met het getal 11 in zo'n snelheidsbordding erop)aan de faculteitsdeur had geknoopt.

Half de gigantischetering fuckheuvel richting België op zien we twee mensen met GROTE hondenhysterisch op en neer lopen. Ik vertrouwde het niet helemaal, maar toen ze ommijn mobiel vroegen omdat ze die van hen hadden laten liggen in een taxi kon ikmoeilijk nee zeggen. Ik had dezelfde situatie meegemaakt toen ik eens in Belgiëzat met mijn perfectly nutteloze mobiel en ongeveer 60 mensen af moest gaanomdat iedereen dacht dat ik naar Arabië ging bellen (wtf?). Dus ik gaf mijntelefoon af aan de gast met een Lonsdale bomberjack, terwijl de als cowgirlverkleedde chick met haar hond frantic rondjes aan het rennen was over straatom auto's aan te houden. Een of andere rare turk was gestopt en wilde 'r welmeenemen naar het taxibedrijf maar hij was bang voor honden. 'T was nogal 'nraar verhaal en terwijl hij daar stil bleef staan en mij telkens vroeg of ik delonsdale shjon naar hem kon brengen, terwijl ik al 30x had gezegd dat hijondertussen het nummer had gevonden, vroeg ik me af of ik er wel goed aan hadgedaan om m'n telefoon uit te lenen…

Hij gaf 'm echter al snelterug met de mededeling dat de taxi naar de backstage zou komen, enkele metersverder de heuvel des hels op. Hij vraagt me om 'n biertje (de don en ik warenimmers al de hele tijd bier aan het lurken, aangezien we toch een infinitesupply Lidl bier hadden) en met dat ik 'm er een geef zegt hij tegen z'n chick"NOU ZIJ KRIJGE VAN ONS UN BIERTJE TERUG HOR ZIJ KRIJGE VAN ONS UN BIERTJETRUG" Ik vroeg me af hoe 'ie dat precies wilde doen, maar dat was voordat detaxi langskwam, de telefoon aan de chick teruggaf, en de lonsdale shjon (dieoverigens Michael Castro heette) ons vroeg of we langs hen wilden komen voor 'nbiertje. Ik had nog m'n twijfels, maar de don had in zijn NIET AL TE NUCHTEREbui al ja gezegd, en ik was ook teringwaus, dus ik vond dat 't vast geen kwaadkon..

We kwamen aan in eendubieus leeg en pauper huis, niet ver van de Tongerse Weg. In de keuken stonden4 Treetjes (of is het Traytjes?) euroshopper bier, waarvan de chick (I forgother name) zei dat we zoveel mochten pakken als we wilden. Normaliter zou ikdaar niet blij mee zijn, maar na de HORROR van het Lidl bier snakte ik naariets wat minder kut was, al was het maar het kleinste beetje. Terwijl de chickzoekt naar een telefoon die Castro kapot had gegooid tegen 'n muur lullen wewat en achter elke zin zegt hij 'gek'. "JONGE IK HEB ADHD MAN GEK IK HEB DIESHIT NIET NODIG GEK IK BEN ZO VAN MEZELF GEK!" Ik kon me natuurlijk wel goedverplaatsen, ik heb ook a
dhd, gek. Ik gebruik ook geen drugs, gek. Ik ben ookzo van mezelf, gemixt met wat Lidl bier, gek. As minutes pass by en de chickhet opgeeft te zoeken naar de kapotte telefoon en de honden intrek hebbengenomen in hun GIGANTISCHE manden leren we meer over meneer Castroen..zijn..??? Bleek dat hij de broer van haar vriend was. Want d'r vriend wildecarnaval bij z'n ma vieren (wut?) en daarom kwam zijn broer z'n chickgezelschap houden (wtf?). In ieder geval, zij was moeilijk plaatsbaar en al uit3 woningen gezet en we moesten het stil houden om de buren niet link te maken.Suddenly klopt er iemand op het raam. Ik dacht OH LAWD IZ DAT SUM GAYE BURENmaar het was een rare Latino, naar het schijnt genaamd Franíois (al geloof ikde don nietecht op z'n woord in dit geval). Hij komt binnen en begint meteen telullen in het vetste dialect wat ik ooit heb gehoord. De don zegt telkens de 3woorden per zin die 'ie verstaat na en ik had nogal 't gevoel dat Franíois datníet zo leuk vond. Terwijl hij met de chick rare moon language zat te lullenbegon Castro tegen mij en de don even minderheden af te zeiken, komende bij deaanwezigheid van Frans. "Ja jonge gek, alsie over 2 minuten niet weg is dantrap ik 'm eruit gek!" Met dat Franíois naar de plee gaat begint de chick dediscussie over diens aanwezigheid "HET IS MIJN HUIS BLABLABLA." Daar hadlonsdale niet van terug.

Frans komt terug van deplee en SUDDENLY komen er uit 3
broekzakken zakjes speed. Ik en de don kekenelkaar aan van: "WTF?" Maar waren ondertussen zo waus dat 't ons weinig konschelen. Ik pakte nog een biertje terwijl lonsdale, de chick en de latinolekker speed zaten te snuiven. Op 'n gegeven moment, na een verhelderendgesprek met Franíois over z'n broer die slim was, net zoals wij, omdat wijbrillen hebben, en hij zag in onze ogen dat we begrepen waar 'ie 't over had(ik wilde eigenlijk voornamelijk niet in elkaar geslagen worden) en dat hij domwas maar wel de wereld had gezien maar oh had 'ie maar wat beter z'n bestgedaan op school, kregen we 4 blikjes bier in onze handen gepropt en zei dechick dat ze naar bed wilde en we dus maar moesten gaan. Ze wilde mijntelefoonnummer om morgen te bellen om nog iets af te spreken. Fine by me, dachtik, kan er nog gelold worden.

Op een of andere manierwerd Franíois niet weggestuurd, maar dat kon me amper wat schelen terwijl watnog over was van m'n voeten hun best deden Vroenhoven te bereiken.
Uiteindelijk, om 6:15,waren we thuis aangekomen en met een licht hoofd viel ik in slaap.

Zondag

De don moest morgen weervroeg in Amsterdam zijn voor z'n practica, dus hij wisselde de wacht met lwy.
Na wat Drakenfilms eninkom Amsterdam Navigator besloot ik vandaag wat vroeger naar Mestreech tegaan, in de hoop dat er dit keer meer mensen zouden zijn. Een asperinetje later(ik had een moederneuking HUGE hoofdpijn) waren we wederom te voet op weg naarMaastricht, met een rugzak vol bier op mijn rug.

Eenmaal daar aangekomenbleek dat ik gelijk had. Het was echt drukker. Gelukkig!
Dat dacht ik aanvankelijkdan…na mezelf 3x door 'n menigte mensen geperst te hebben had ik meer zoietsvan "Jesus fuck ik wou dat er wat minder mensen waren HURR"

Sp_a0077

IN IEDER GEVAL, de eerstehax van de avond was…vrij origineel. Een indiaan had zijn Wigwam midden op deweg opgezet, hem toen met behulp van een steekwagentje volgestouwd met pallets,en het hele boeltje toen in de fik gestoken. De rook en brandweersirenestrokken ons snel genoeg aan om een paar mooie foto's en 'n mooi filmpje temaken. De hele menigte begon lekker hax BOOOOHHHHH te roepen toen debrandweermannen 't vuur doofden en meanwhile ook maar meteen 'n paarvoorbijgangers "per ongeluk" raakten.

Sp_a0082
[ Video here: http://www.youtube.com/watch?v=CwUkx8eq3zI ]

Na bij de Mac te hebben gekaand(die overigens tot a WHOPPIN' 2:15 uur 's nachts open was én iedereen voor 'nextra euro per menu afperstte) besloot ik nog maareens langs de metalbar tegaan, aangezien ik gisteren had gezien dat 'ie tot 3 uur open was. DaarEINDELIJK aangekomen (we hadden al 'n paar rondjes centrum gedaan voor demensenkijks) bleek dat ik de Zaterdag tijden had bekeken….op Zondag waren zenamelijk gesloten… EEN METALBAR. OP ZONDAG GESLOTEN. ZONDAG! JESUS CHRIST!

Maargoed, toen moesten wewat nieuws verzinnen en gelukkig waren we eerder (om 1:11) al een dronken shjontegengekomen in het centrum die zat (letterlijk) te slapen op een…hoe heetzoiets? Een kozijn maar dan aan de buitenkant. ANWAYS daar zattie dus, af entoe bewegend, maar 100% fucking bezopen en slapend. We hebben natuurlijk deopportuniteit genomen om wat foto's te maken 0=]

Sp_a0084

In ieder geval, toen wedaar om 2:21 terugkwamen zat hij er nog (dat zie ik aan de tijdsaanduiding vande foto's, FYI) en met dat we het eerste filmpje over 'm maakten flikkerde 'ievan de vensterbank (IS DAT HET WOORD?) af, zonder wakker te worden. Hij zatdaar op de grond en we legden 'n pleerol op 'n en toen naast 'm. We zouden 'nuur later nog eens bij 'm checken.

Sp_a0086

Een uur later was hij, ende pleerol, verdwenen…

[ Videoupdate 1: http://www.youtube.com/watch?v=aTHo79uGXVI
Videoupdate 2: http://www.youtube.com/watch?v=YVcn_j6PvQg
Videoupdate 3: http://www.youtube.com/watch?v=b4mN-vwoTzQ ]

Omdat de fail nietmeer teherstellen was gingen we maar richting Vroenhoven, het middelpunt van hetBelgische platteland. Op de terugweg pakten we, naar echte carnavalstraditie,elk glas wat we tegenkwamen op en gooiden dat over tot het kapotviel. Na eenpauze om wat bier te zuipen en holten in een muur op te vullen met legebierblikjes, fietsen 2meter verplaatsen voor het VERBODEN FIETSEN TE PLAATSENbordje, en meer van dat soort ongein, vonden we een hele diepvrieskip op deweg.

Sp_a0093

Ik stapte er perongeluk op en het maakte een RANZIG *squish* geluid.Terwijl ik erop stond te springen kwam lwy op het briljante idee om het vast temaken aan een auto. Ik vond dezelfde auto als waar de don gisteren nóg zo'n 11sok had vastgemaakt en bond de kip vast aan beide ruitewissers. WAT EEN HUMORHE DAMES EN HEREN!? Er zaten dan ook al aardig wat liters EXTRA STRONGAmsterdam Navigator in mijn systeempje, en, nja, carnaval is 'n goed excuus omgay te doen.

Sp_a0094
[ Video at: http://www.youtube.com/watch?v=BCBHEIB5IFY ]

In die geest hebben we opde terugweg ook nog een patserige Mercedes (ik wilde geen gewone auto, wantgewone mensen zijn okay maar ik schijt op rijke mensen) versierd met 4 rollentoiletpapier en zodoende waren we nogal moe toen we rond 6uur thuis kwamen.

Sp_a0102

Oh, en de moeilijkplaatsbare shjonnies hebben niet meer gebeld (gelukkig maar ook waarschijnlijk-.-)

Maandag

Vanochtend werd ik wakkerdoor een fucking TRANSWAGEN die langs m'n gebouw reed. Ik had echter geen fuckzin om uit bed te komen, het was immers 'pas' 11uur en zoals te verwachten wassliep Tom lekker door terwijl m'n glazen op de planken stonden te trillen. Rondhalf 2 kwamen we uit bed, en na een tijdje riep louie tegen me "Hey, er staan'n hoop mensen voor je raam." Ik dacht LOLWUT en keek ook. It couldn't be…. Nee toch? Dat zou hilarisch zijn!

En mijn eerste gedachtewerd bevestigd toen de harde trans opeens weer duidelijk hoorbaar werd. Tergendlangzaam reed er een tractor, met daarachter een beschilderde caravan m'nblikveld binnen. HET WAS FUCKING CARNAVALSOPTOCHT IN VROENHOVEN. Ik moest enormlollen, maar lwy niet aangezien dit betekende dat zijn bus naar Maastricht pasover 4 uur zou gaan. Which, of course, made me lol evenharder.

Sp_a0105

De optocht was GELUKKIGniet alleen
van Vroenhoven, maar ook het nabij gelegen Kanne en Riemst. Hij washuge, maar de "wagens" waren stuk voor stuk beschilderde/omgebouwdetrailers/aanhangwagens/caravans met zuipende shjonnies erop. Na anderhalf uurte hebben gekeken naar deze faal was het wel weer genoeg en zette ik lwy aanhet SimCity-en terwijl ik in Riemst vuilniszakken ging halen.

Later die dag, op deterugweg, kreeg ik nog een glimp van het carnavalsgevoel mee toen ik in detrein naast een Bolderkar, gevuld met blikjes bier en met "ZWEMBAD" eropgeprint zat en iemand tegen een engelse vrouw riep: "HELLO MEVROUW I HAVE LOSTMY ROZE BRIL!" "Excuse me? Your what?" "MY ROZE BRIL!"

Carnaval….ik haathet…maar toch is het altijd weer zo hax in Mestreech =p

Advertisements

4 comments on “Hedde ge toch wel 'ne fijne avond gehad eh?

 1. Zinzi
  14 February 2008

  Het is minister Plasterk, van onderwijs, cultuur en wetenschap. En hij komt uit Maastricht, is hier heel lang professor geweest, dus ik vind het wel logisch dat ie carnaval viert.
  Ennum, logisch dat er op zaterdag niks aan was, zaterdag is het nog helemaal geen carnaval.

 2. MacaMaca
  16 February 2008

  Dat verhaal van jullie zijn slim omdat jullie brillen hebben komt me bekendt voor.

  Alhoewel ik er meestal een ‘KANKERNERD MAAK MIJN KOMPJOETURRRRRRRR’ achteraan krijg.

 3. Harry d. Busdriver
  16 February 2008

  Dat zeiden ze ook =p
  “Ja jullie zijn zeker goed met kompoeters”

  Meanwhile is de mijne kapot (in Mestreech, ben nu in Made) en weet ik niet wat ik ermee moet ;_;

 4. Madeline
  29 February 2008

  Hehehe

  (Wát doet een diepvrieskip nog zo laat op straat tijdens carnaval..)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 13 February 2008 by in General.

For e-mail updates!

Join 72 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 27,386 Minds Expanded

Instagram

👹🇰🇷 #대한민국화이팅 🇰🇷👹 오늘은 못 이겼는데, 끝까지 응원할게! Unlike my home country of the Netherlands, Korea actually qualified for the World Cup, so I thought it was only right for me to go show my love and 열 for my second-favorite country in the world. Gwanghwamun was packed to the brim with people, which made for a really great atmosphere in spite of the buses constantly blocking our view of the screens that had been erected (because closing off streets is WAY too European). Unfortunately, we didn't manage to win, but I think we played a pretty decent match tonight. No matter what the future holds for the Korean team, I'll always be cheering for them! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #WorldCup #WorldCup2018 #SwedenKorea #KoreaSweden #Cheer #Football #Soccer #Voetbal #Gwanghwamun #대한민국 #월드컵 #월드컵2018 #축구 #한국스웨덴 #스웨덴한국 #거리응원 #응원 #광화문 #광화문광장
TY usually tries to slip out of the studio as quickly as possible, so I was surprised to see him having a small fan meeting after the matches today. He played some amazing games against GuMiho, and as a fan I couldn't be happier to see that his form has been improving again. He's always been my favorite Terran, so I hope he'll be continuing on this path to success. The rematch for the 2016 GSL Season 1 finals between TY and Zest is slated for coming Wednesday, so definitely come down to the AfreecaTV studio if you have the opportunity! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #Signature #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #싸인
Thanks to my thesis taking up pretty much every waking hour of my time, I haven't been able to see any GSL matches this season. Thankfully, now that I successfully completed my defense, it is once again 스타크래프트 타임! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #Afreeca #Afreecatv #GSL #Starcraft #Starcraft2 #SC2 #Zest #Protoss #TY #Terran #Progamer #Progaming #Gamer #Gaming #eSports #스타 #스타크래프트 #스타2 #스타크래프트2 #전태양 #주성욱 #테란 #프로토스 #e스포츠 #게이밍 #프로게이머 #게이머 #아프리카tv #아프리카
"We laymen have always been intensely curious to know ... from what sources that styrene being, the creative writer, draws his material, and how he manages to make such an impression on us with it and to arouse emotions of which, perhaps, we had not even thought ourselves capable." - Freud, 1908 My thesis on the use of Mentor Texts to teach creative writing is finally done! I successfully completed my defense today, and will be making the final revisions in the next couple of days. It has been a long and exhausting ride from the drawing board to the final line of text, but I think I've come up with something to be proud of. A big thank you to my friends and family, who supported me throughout my two year academical adventure. And an even bigger thank you to my thesis advisor Dr. Lim Hyun Woo, without whom my thesis wouldn't have been possible, and to Lee Ji Yeon, without whom I might not have even made it this far. The road ahead is still long and full of difficulties, but at least the first big hurdle has been taken. Bring on the rest. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #Thesisdefense #Pass #Passed #HUFS #TESOL #Education #EnglishEducation #Hankukuniversityofforeignstudies #University #외대 #한국외국어대학교 #한국외대 #논문 #논문발표 #졸업 #합격 #영어교육
There's a reason I haven't been posting much lately, and that reason is that it's thesis season in Korea right now. As a Master student in his last semester, I am very much feeling the pressure! I wrapped up the data collection for my thesis about a week ago, and the entire thing should be finished and submitted in...three days from now. So basically, all I've been doing for the past few weeks has been sitting in front of my computer, looking at data, listening to smooth jazz playlists on youtube and praying I somehow manage to get all of this stuff together in time to graduate. Let's hope I'll get a chance to shoot more interesting things than just this picture of some flowers I found on my 3AM life-contemplating walk very soon. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Korea #SouthKorea #Seoul #Seoul_Korea #Thesis #thesisdefense #writing #homework #graduation #HUFS #TESOL #Education #university #flowers #midnight #night #painting #studentlife #한국외국어대학교 #한국외대 #외대 #논문 #논문발표 #논문준비 #연구 #졸업 #꽃 #학생생활
This weekend the 156th Seoul Comic World was hosted in SETEC in Gangnam. Comic World is a little like the Japanese Comiket: a large event where individual artists or art circles are given the chance to show off and hopefully sell their work to a huge community of anime and manga fans. Unlike Comiket though, Comic World is hosted at least once a month, either in Seoul or in Busan. And tickets are only ₩5000! One of the greatest things about this event is how all the goods are so cheap. Cards usually go for ₩800 or ₩1,000; posters for ₩3,000; key chains for ₩5,000 and you can even get little plastic cutouts of characters you can put on your desk for about ₩15,000. The other greatest thing are the cosplayers: people who worked for weeks or months on a costume to show off their love for a certain character. Unfortunately, the bad weather yesterday meant there weren't many opportunities for taking pictures, but when the weather's good you'd be in for a treat! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ══════════════════════ #Seoul #Korea #SouthKorea #Seoul_Korea #ComicWorld #SeoulComicWorld #Anime #Manga #Comics #Deadpool #Spiderman #Ash #EvilDead #Cosplay #Marvel #Avengers #Pokemon #서울코믹월드 #코믹월드 #아니메 #만화 #코믹 #데드풀 #스파이더맨 #애시 #이블데드 #코스플레이 #마블 #어벤져스 #포케몬
%d bloggers like this: