Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Sonata Arctica – 19-06-2008 Effenaar Eindhoven

Marko
[AHHWWWWW]

Okay, dus iedereen weet onderhand wel dat ik Sonata Arctica cool vind, en de show was pretty much hetzelfde als de vorige, maar dan met beter geluid en een iets slechtere setlist, dus daar ga ik het maar bij houden als jullie het niet erg vinden. Instead wil ik liever zeiken over de ergernissen die ik heb moeten overkomen vanavond. (Also: KIJK NOU HOE FUCKING SCHATTIG MARKO IS OH MY GOD HIJ WAS ZO SEXY VANDAAG <3)

In any event, even een oproep AAN ALLE 14 JARIGE LINKIN PARK FANS OF CHICKS MET ROZE KLEDINGSTUKKEN:
STAY THE FUCK AWAY FROM MY CONCERTS
That is all.

Waarom is DE SCENE zo vervuild door pubertjes die bij HIM concerten thuishoren? Mensen met Marlyn Manson shirts, roze tasjes met ALTOWWWW katten erop en VET KOELE HANDSCHOENEN ZONDER VINGERS?
Srsly, ik wil dat ze allemaal een pijnlijke dood sterven en dan fijn met de satan die ze zo aanbidden (maar alleen als hun ouders het verbieden) eternity kunnen spenden.
DURR HURR IK BEN 14 EN M’N PAPPA IS MEE NAAR M’N EERSTE METALCONCERT EN IK BEN MET M’N 14JARIGE VRIENDJES DIE ALLEMAAL LANG BLOND HAAR HEBBEN EN NET NIEUWE TSHIRTS OMDAT WE PAS NET ALTOWWWWWWWWWWWWWW ZIJN. I rage everytime. Ze verneuken de hele experience voor me. En er is ook geen ontkomen aan, Sonata is nog vrij bekend en populair enzo, maar zelfs bij Korpiklaani zijn ze er. Ze doen het alleen om me te tarten. Met het meezingen en KEIHARD BEUKUH op nieuwe kutnummers zoals Caleb, en niet weten waar het over gaat bij gouwuh ouwuh als Gravenimage. DURR HURR THIS ISN’T ON THE UNIA ALBUM~! Nee, idd, en daarom zuigt het geen pikken.

Wat ik dus bedoel, is dat ik de metaalscene ontgroeid ben. Of..toch in ieder geval het PUBLIEK. De 14jarige faggot die ik 7 jaar geleden was merkte het misschien niet, maar de ubercoole, sexy, mannelijke, slimme en vooral erg begeerlijke Richard van nu weet wel beter.
Voortaan ALLEEN NOG MAAR NAAR EELS~!

Advertisements

25 comments on “Sonata Arctica – 19-06-2008 Effenaar Eindhoven

 1. Richard (andere)
  19 June 2008

  Beste Naamgenoot

  Via Google (“Sonata Arctica Eindhoven” ingetikt) op deze pagina terecht gekomen. Ik was op zoek naar een recensie van het concert van gisterenavond omdat ik benieuwd was wat anderen er van gevonden hadden. Kom ik opeens jouw blog tegen!
  Dat is me wat! Als ik je goed begrijp heb je je gisterenavond flink lopen ergeren aan het jonge spul dat daar rondliep en niet voldeed aan de dresscode.
  Ik denk dat ik je een excuus schuldig ben.
  Ik ben zo stom geweest om mijn zoon voor zijn aanstaande 14e verjaardag een concertticket te geven. En omdat hij niemand in zijn direkte omgeving ('eigen scene') kon vinden om mee te gaan ben ik maar gegaan.
  Geen straf!! Geweldige band, geweldige muziek en vooral een geweldige gitarist en dito zanger. Ik kende Sonata natuurlijk al wel via de luidsprekers hier in huis, maar live dus nog niet. Ze hebben het volledig waargemaakt daar waar andere bands live door het spreekwoordelijke ijs zakken (dat 'Holland-gedoe' had trouwens wel achterwege mogen blijven, wat mij betreft).
  Mijn zoon schaamde zich denk ik een beetje voor mijn kalende kop, grijze haren en 'foute kleding', hij ging steeds verder weg van me staan. Achteraf zag ik pas zijn gelukzalige glimlach. Zijn eerste echte concert had diepe indrukken geslagen, en dat maakte mij weer blij want ik vind muziek een deel van de opvoeding. Alle geluk uiteindelijk bezegeld met het kopen van een T-shirt, al met al een herinnering voor het leven.
  Naast me stonden toevallig 3 meisjes in de leeftijd die voor jou kennelijk zo ergerlijk is.
  Die hadden hoorbaar ook de tijd van hun leven. Ik heb haren in mijn gezicht gehad, ellebogen op mijn hoofd en telefoons voor mijn neus (natuurlijk even een videootje opnemen), maar het stoorde mij niet. Dat niet noch het falsetto gegil dat steeds heviger werd naarmate het einde naderbij kwam. Ik vond het niet erg want ik misgun niemand de tijd van zijn, of in dit geval haar, leven. Hadden ze roze balletpakjes aangehad dan weet ik niet of ik er nog net zo over had gedacht, maar dat is hypothetisch.
  Ik begrijp dat ik heb bijgedragen aan jouw enigszins teleurgestelde gevoelens. Wat ik daarop kan zeggen is dat ikzelf de volgende keer helemaal in het zwart kom, dat ik niemand meeneem die jonger is dan 14 en niet in het zwart (of zwart+spijkerbroek) is en dat ik gillende buurmeisjes vriendelijk ga verzoeken het pand z.s.m. te verlaten. Ik ben verder begonnen met de herkweek van mijn oude haardos, en ik schat dat het nog wel een jaartje of twee zal duren voordat het weer voorbij mijn schouders komt.
  Mag ik jou verder nog ongevraagd wat tips geven?
  – Ander mooi muziekje voor onder je blog: Waterwerken van Hxe4ndel. (met die van jou is overigens niets mis).
  – Haal je motorrijbewijs, koop een custom motor en verkoop je scooter gisteren nog.
  – Als je vooral van de Metal kant van Sonata houdt, lees dan niet verder, maar als je van de melodieuze kant houdt, ga dan eens op zoek naar de muziek van Camel. Niet Metal, maar wel heel melodieus (de lekkere, ouderwetse symfonische rock).
  – Oh ja, het is 'fagget' (ook wel afgekort als 'fag') en niet 'faggot ' , ook al is het fonetisch een soort van o op het eind. Voor het overige is je engels ok.

 2. d
  19 June 2008

  he maat ik was er gister ook bij ook om lekker oude nieuwe or wtf mee te zingen gewoon weg lekker even tijd voor je zelf.
  en wilde gewoon even zeggen maak je toch niet zo drukl over dat soort dingen ik bedoel zelf heb je ook die leeftijd gehad en (blij) gedaan maar kom op man je laat zo,n vette band toh niet door zo iest kleins verneuken zoals door mensen die plezier heben omdat ze hun idolen zien als dat zo is ben je geen haar beter als al die fucking emo,s cyber gothics an andere metal verkrachters die over zoeits kleins zeiken en waar het glas toch altijd half leeg i omdat er altijd wel iets te zeiken valt
  en sonata blies gisteren zoals van ouds lat die mensen toch het was waarschijnlijk pas hun eerste of tweede concert i mean go for the music AND FUCK THE REST

 3. Gem
  19 June 2008

  Ik ben het eens met Richard (en ik zeg niet welke)

 4. Harry d. Busdriver
  19 June 2008

  @ D:
  Het NOOIT MEER METALCONCERTEN was meer zoals je als je een huge kater hebt zegt NOOIT MEER BIER, zegmaar. Ik kan ‘t toch niet achter me laten, ik moest alleen even m’n gezeik kwijt =p
  In Augustus gaan we gewoon naar Wacken.

  @ De andere Richard:
  Wow, ik voelde me haast schuldig nadat ik je post heb gelezen =] Ik heb overigens JUIST niets tegen de kalende mannen, ik vind ‘t altijd cool als die nogsteeds metal luisteren.
  Maar, ja, je hebt natuurlijk gelijk, iedereen heeft ‘recht’ om zichzelf te vermaken en zich te kleden zoals ze willen, etc. Dat was ook nietecht m’n punt. Ik erger me er gewoon aan, zoals andere mensen zich ergeren aan ‘vrouwen in het verkeer’ o.i.d. Ik weet zeker dat ik me later als ik kinderen heb ook net zo schuldig ga maken als jij hebt gedaan, en dan net zo blij ga zijn dat mijn kind van dezelfde muziek houdt als ik deed op die leeftijd. Maar nu, nu erger ik me eraan. Je snapt ‘t gevoel wel denkik. Net zozeer als wij waarschijnlijk als we 80 zijn en nog enigsinds auto kunnen rijden, dat gewoon gaan doen, terwijl we nu liever elke 80 jarige met een rijbewijs van de aardbol willen schieten. Hypocretie is altijd al iets aantrekkelijks geweest.
  Also, Sonata was inderdaad geweldig gisteren, als je nog wat verder spit (of misschien in het ZOEK veldje linksboven SONATA intypt) zul je nog zeker 2 andere reviews tegen komen, ze zijn altijd geweldig =]

  Ad 1: Hxe4ndel! Die vond ik vroeger altijd geweldig maar kon ik me niet meer herinneren. Daar ga ik meteen eens wat van downloaden.
  Ad 2: Ik heb niet genoeg geld voor ‘n motorrijbewijs jammergenoeg, en ik heb het ook nietecht nodig. Ik heb m’n gewone rijbewijs en daar doe ik al niet zo heeel veel mee, en voor korte afstanden ga ik toch ‘t vaakst met de fiets.
  Ad 3: Camel heb ik nog nooit van gehoord, dus dat zal ik eens op gaan zoeken, ik hou wel van symphonische rock/metal.
  Ad 4: No it’s not: http://en.wikipedia.org/wiki/Faggot_%28word%29 “Faggot or fag, in modern North American and Australian English is a word, and generally a pejorative slur term, for a gay or effeminate man. Its use has spread to varying extents elsewhere in the English-speaking world.”

 5. Maca
  19 June 2008

  “In any event, even een oproep AAN ALLE 14 JARIGE LINKIN PARK FANS OF CHICKS MET ROZE KLEDINGSTUKKEN:
  STAY THE FUCK AWAY FROM MY CONCERTS”

  Alsof er, bij die 3 mensen die jouw blog lezen, 14 jarigen zitten.

 6. Harry d. Busdriver
  19 June 2008

  Je weet maar nooit maca. Misschien allemaal VRIENDJES van m’n broertje’s school ofzo, die gaan ook altijd ZOMG DIE GOZER VAN BEUTIE EN DE NERT OMGGGG dusja =p

  Also, dat Camel is wel cool, klinkt ‘n beetje als *kan even niet op de naam komen* iig, zo’n oude band die ook wel cool is =p

 7. Maca
  19 June 2008

  Gasjes die nert met een t uitspreken hebben waarschijnlijk geen internet en een bontkraag. Afin, die oude band heet niet “the Flintstones?”

 8. Maca
  19 June 2008

  PS: Ik heb Mario sunshine 2de hands besteld. Fuck ye. maektplatt.

 9. Richard (andere)
  19 June 2008

  Beste naamgenoot

  Wat aardig van je dat je m’n suggesties daadwerkelijk serieus neemt.
  Ik moet eerlijk bekennen dat mijn aanvankelijke reactie was dat ik je houding nogal arrogant vond (inderdaad: “In any event, even een oproep AAN ALLE 14 JARIGE LINKIN PARK FANS OF CHICKS MET ROZE KLEDINGSTUKKEN:
  STAY THE FUCK AWAY FROM MY CONCERTS” klinkt in ieder geval behoorlijk arrogant), maar ik heb je kennelijk verkeerd begrepen. Je was gewoon boos, zoals een motorrijder boos kan zijn op automobilisten die geen rekening met hem houden, en … afijn, je kan het zelf ook wel bedenken (het voorbeeld van vrouwen-in-het-verkeer vind ik wat ongelukkig gekozen).
  Maar wat ik nog steeds niet begrijp is dat je je simpelweg kan ergeren aan iemands leeftijd en iemands kleding, want daar komt het toch op neer, als ik je tenminste begrepen heb.
  Een bescheiden advies, en ik denk dat je dat gisterenavond goed had kunnen gebruiken; hou de aandacht bij jezelf en op de muziek en laat de rest voor wat het is. Ik denk niet dat het de roze kledingstukjes zijn die wat je feestje had moeten worden, verstoord hebben, maar dat je het toch eigenlijk zelf bent. De tip is dan nogmaals, gewoon schijt er aan hebben. Geloof me, dat voelt en leeft een stuk prettiger.
  Ben overigens blij dat ik welkom blijf op de metal-concerten (alhoewel ik moeite heb om Sonata onder het kopje “metal” te klassificeren, maar ik hoor de ‘pure’ metal delen wel).
  Camel is inderdaad een beetje gedateerd (beroerde drummer bijvoorbeeld) maar de melodiëen zijn vaak prachtig en de gitarist (Andy Latimer) is een meester in het raken van de gevoelige toon.
  Over fagget/faggot wil ik niet verder twisten, het zal wel allebei kunnen en de tweede zal wel een Australisch/Engelse verbastering zijn van de eerste.
  Het beste verder, iedereen hier de groeten en wie weet lopen we elkaar tegen het lijf bij een volgende concert.
  Om op te vallen zal ik dan volledig in het roze gekleed zijn :))).

 10. Harry d. Busdriver
  20 June 2008

  >”Ik denk niet dat het de roze kledingstukjes zijn die wat je feestje had moeten worden, verstoord hebben, maar dat je het toch eigenlijk zelf bent.”
  Dat klopt, en de hele originele post was ook arogant, want ik voel me op zulke momenten ook echt ‘beter’ dan die andere mensen, ookal ken ik ze niet, etc. En ja, dat is enorm oppervlakkig, maar, ja, hypocrisy makes the world go round. Het is meer zo’n gevoel van: DIT IS MIJN MUZIEK EN ALLEEN MENSEN DIE IN MIJN DEFINITIE VAN ‘COOL’ VALLEN ZIJN GOED GENOEG OM ERNAAR TE LUISTEREN en zodoende erger ik me automatisch aan iedereen die daar niet binnen valt.
  Oh, en als ik op ‘n mogelijk volgend Sonata concert/welk ander concert dan ook een kalende man, volledig in het roze gekleed tegenkom, dan krijg je ‘n biertje van me =]

 11. Zinzi
  20 June 2008

  “Voortaan ALLEEN NOG MAAR NAAR EELS~!” met mij he! :D

  Sorry dat ik gisteren ineens weer wegwas. Ik haat mijn internet want als het eenmaal uitvalt is het voorlopig ook niet meer aan de praat te krijgen. Misschien tot vanavond (ik heb genoeg te vertellen) en anders tot zondagavond.

 12. Ghislaine
  20 June 2008

  Oh lol, echt, dit maakte mijn hele dag goed. Richard en Richard zijn mijn helden momenteel^^

  en ik lolde hard om “VET KOELE HANDSCHOENEN ZONDER VINGERS”

  en de richard die de volgende keer helemaal in het roze komt krijgt ook van mij een biertje!

  en en en ik vond het heel tof eergisteren. tot iemand een poging deed mijn arm te breken, toen was het wat minder tof. en daarna weer tof want toen stond ik weer vooraan.
  Overigens, marko is erg cute, maar elias kan er ook écht wat van, MIEUW^^

 13. Maca
  20 June 2008

  Waarom een biertje geven?

  Foto maken en op 4chan rossen natuurlijk.

 14. Ghislaine
  22 June 2008

  omdat t wel uberultiembijzartof is als je naar Sonata helemaal in het roze komt^^

  Als jij in t roze komt Maca, dan krijg je ook wel een biertje hoor!

 15. Neil
  2 July 2008

  Helemaal gelijk, ik was ook in eindhoven voor Sonata , en ik heb me echt gexefrriteerd aan die 14 jarigen >.>

 16. nathalie
  16 July 2008

  xeck ben het met je eens,
  dat ik in de effenaar was werd ik vreselijk gexefrriteerd van alle scenes die dan denken een “pit” te houden XD
  en dan vervolgens zeuren dat je ze aan de kant duwt o.O

 17. Hoekie
  2 March 2009

  Gezien jij een bericht krijgt wanneer er shit op je web-log gedumpt wordt. (Daar ga ik vanuit)
  ->Sonata Arctica komt naar lowlands :)
  Gr.

 18. Harry LIVE FROM UNI
  3 March 2009

  Lowlands is Lowlands en daar ga ik NIET heen, helaas =p

 19. Maudy
  3 March 2009

  Maww, ook niet als k heel lief kijk?

 20. Harry d. Busdriver
  5 March 2009

  iie
  (ja ik moest opzoeken hoe je dat schrijft, want IE leek me ‘n beetje raar, al ziet iie er nogsteeds raar uit)

 21. Maudy
  6 March 2009

  mawwww ; ; pretty please? :3 :3

 22. Harry d. Busdriver
  6 March 2009

  Ik ben niet gemaakt van geld mevrouwtje =p En het is ook nogeens (bijna) allemaal muziek die ik kut vind. Dus neen. Jullie komen toch ook niet mee naar Wacken, zelfde verhaal >.>
  En *aai*

 23. Glocalerharee
  22 June 2011

  Her nipples again of his bitchy boss in such. Of paulas arse in each hand and pulled him into me and then pull it up thoughts about. Her a considerable tip from him when he woke up down so that i could grab the edge of the pool. And began to suck him as hard as she could on his pants clad butt as he yelped but started wrapping another rope around her ankles with more money. He said oclock shadow grazed my inner thighs and all around my pussy; she seemed to relish tasting the mixture of our juices off of it and into your. Terror at me his face my lips not to worry. I were down to our underwear eyes and saw my face second to gaze at her stunning naked chest before kissing each nipple out of hell. The bathroom space between the ceiling and the cabinet the base of his cock everything from close. Up you were so beautiful a large table in the back of the office and they left. Reacted without thinking had until he would finally empty. Wanted a good fuck in cardiff

 24. Harry d. Busdriver
  22 June 2011

  I would delete that comment due to lolspam but goddamn just read it! So awesome.
  I’ll just edit out the link.

 25. Ghislaine
  26 June 2011

  Ja lol, ik moest ook echt KEIHARD lachen:D ^^

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 19 June 2008 by in Music, Reviews and tagged , , , , .

For e-mail updates!

Join 68 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 25,833 Minds Expanded

Instagram

#스타크래프트 is love #Starcraft is life.

Being a Starcraft fan in Korea feels a lot like what I'd imagine being a rich acquaintance of Ronaldo would feel like for a football fan - you get front row seats to all the major games, get to meet legends like Messi, Robben or Buffon (in our case, Byun, SoO or Stats) and get to ask for their signature pretty much whenever you want - all without paying a single penny.

The professional scene has been taking hit after hit since I started getting interested in it, and I'm afraid it'll never be the same as it once was, but I'm glad that in 2018, as well, I'll be able to enjoy some of the best e-Sports the world has to offer.

#WingsOfLiberty down, #HeartOfTheSwarm and #LegacyOfTheVoid to go.

______________________________________

#스타2 #스타크래프트2 #Starcraft2 #Byun #TY #Maru #INnoVation #esports #gaming #progamer #Korean #Korea #e스포츠 #진에어 #진에어그린윙스 #SKT1 #Dark #collection #collector #PC #RTS #변현우 #이신형 #전태양 #조성주 처음 한국에서 @kim.minji.ki204 가 그린 책을 발견할 때부터 (그 #책 읽을 수 없어도, ㅎㅎ) 한 순간엔 큰 #팬 되었고 작년 #서울일러스트레이션페어 에서 직접 만날 수 있어서 너무 즐거웠다.

이제 인스타로 새 책을 받을 수 있는 이벤트가 있어서 당연히 참여해야지~

#kimminji #thejunglebook #정글북 #정글북리그램이벤트 #indigo 한국에서 역사랑 현대 항상 어떤 이상한 발렌스로 공존한다.

In Korea, the past and the present are always living together in some sort of awkward balance.
Traditional norms, values and traditions clash with the influence of a rapidly modernizing and developing society; pride in one's roots compete with a constant need to move forward, and historical buildings vie for room to breathe in the middle of a metropolis.
I hope Korea manages to move forward without forgetting the things that make it unique.

__________________________

#대한민국 #한국 #절 #불교 #봉은사 #역사 #현대 #발렌스 #서울 #Seoul #Korea #SouthKorea #Temple #Shrine #Buddhism #Buddha #traditional #Buddhist #history #present #balance #City #koreantemple #development #Metropolis #tranquility #modernization This is such an #unoriginal picture but..doesn't it look just like a #postcard?

#Seoul #Korea #SouthKorea #Namsan #NamsanTower #City #Road #Traffic #Korean #mountain #trees #green #NSeoulTower #Tower #서울 #도시 #남산 #남산탑 #산 #탑 #도로 #엽서 #그림엽서 #남산타워 On some nights, when I'm feeling all beat down by stress and worries about whether or not I'll be able to support myself over here or where my life is heading, and when I'm just drunk enough, when I see the second snow of the year coming down outside my window, I just can't help but go outside, play some music and dance in the snow like an idiot because for some reason it just reminds me of how much I love being in this country.
Fuck you, Korea. I love you.
.
.
. 
#secondsnow #firstsnow #둘째눈 #첫눈 #Seoul #서울 #snow #눈 #Korea #SouthKorea #Korean #Life #Street #KyungHeeUniversity #KyungHee #경희 #경희대 #dongdaemoon #동대문구 #이문동 #winter #겨울 #atmosphere #분위기 #reallylongsentence 어제는 드디어 지난달 #SBS 하고 #재지 랑 촬영한 #내방안내서 #방송 되었다!
내 역할을 크지 않았지만 궁금하신 분들이 내 #블로그 에서 내 이야기를 읽을 수 있다 ^^
. 
https://anonofholland.wordpress.com/2017/09/18/things-you-only-see-when-you-slow-down/
.
The episodes I worked on together with SBS Korea for a show called #GuideToMyRoom finally started airing since last week and even though my role wasn't very big, it's still really enjoyable to see the places I visited and the people I met on TV. I wrote a long piece on my #blog about my experiences in Haemin Sunim's temple, so give it a read if you feel like it.
.
#멈추면비로소보이는것들 #미황사
#Korea #tv #Koreantv #Buddhism #Buddha #traditional #temple #Koreantemple #haeminsunim #절 #불교 #촬영 #버라이어티 #Zazi #혜민스님 #네덜란드 #외국인 #네덜란드어 #Nederlands #Tolk #Interpreter @zazimusic @haemin_sunim
%d bloggers like this: