Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Sonata Arctica, 22-11-2008, Club Lucky (lolz) Rijsen (lolz)

Sonataarctica_stockholm08_041

Het was eindelijk weereens tijd voor een concertje met mijn lievelingsgotik, ghislaine. Want Sonata Arctica was weer in het land, en onze aanwezigheid kon dus zeker niet ontbreken.

Zoals je hierboven hebt gelezen was het dit keer in Rijsen (ja, RIJSEN, dat ligt in de buurt van ENTER en BATHMEN) en dat was poepaver weg, namelijk zo’n 2 uur rijden, wat uiteindelijk met alle file’s (gelukkig door ghislaine ingecalculeerd) neerkwam op ongeveer ‘n uurtje of 3 en ‘n half. Niet erg aangenaam, en zeker niet als het sneeuwt en poept.
Maar eenmaal in de metropolis Rijsen aangekomen begon de avond goed, met goed kanen. En voor ghis nog veel beter, met het telefoonnummer van de baas van het eetcafe, een erg aantrekkelijke (>.>) turk van 36 jaren jong.

Na dat fiasco kwamen we terecht in het volgende, namelijk "Club Lucky". WAT-DE-FUCK. Het was ingericht als een soort hippe breezer/mexicanen bar, met een western/mexicanen thema en een DANCE ROOM en een heleboel foute dingen. Maar eigenlijk was het best wel lekker knus en het zaaltje was best goed opgebouwd waardoor je vanaf overal wel ‘n heel goed zicht had en je zelfs als je achteraan stond nog bijna vooraan stond, zegmaar.
Irgendwo, na het nieuwe tourshirt gekocht te hebben (dat moet toch echt altijd even gebeuren natuurlijk) hebben we nog een stukje van Vanishing Point gezien (die overigens zeer hax waren) en daarna Pagan’s Mind (die ook verassend win waren).
Het duurde gelukkig niet te lang voor Sonata op kwam en ook zij speelden zoals gewoonlijk erg goed. Het enige waar ik me na die 5x in 2 jaar wel aan begin te ergeren is dat ze constant dezelfde setlist hebben. Die liedjes hebben we nu al 10x gehoord, ik hoor liever iets anders (en dan bij voorkeur niet van het misbaksel unia). Maargoed, blijkbaar is dat niet mogelijk ofzo dus mocht ik weer genieten van precies dezelfde nummers als die ik vorige keer al gehoord had, maar ik heb er net zo veel van genoten als de vorige keer =] Het geluid in dit zaaltje was veel beter en ik ergerde me bijjjjna niet aan alle irritante 12-jarigen heksen en GOTIKKKKKSSSSS die er rondliepen. Zelfs de rare eierenlucht, waarvan ghislaine zei dattie van ‘n ventje voor ons kwam, weerhield me er niet van een goede avond te hebben.
Ik had biiiijjjjjna de handdoek van Henkka gevangen, maar helaas stond er iemand achter me die ongeveer een meter groter was, maar van een chick die al 2 drumstokjes en ongeveer 10 plectrums (plectra?) had kreeg ik het plectrum van Marco en ik <3 Marco want hij is zo lief en schattig. Dus daar was ik heel blij mee =3

Toen zijn we door het kutweer weer teruggereden en nu ben ik thuis en heb ik dorst.

Verdict: 8/10 voor een haxe avond, enigsinds verpest door het feit dat ik alles al 10x live gehoord had

Advertisements

One comment on “Sonata Arctica, 22-11-2008, Club Lucky (lolz) Rijsen (lolz)

  1. Gem
    22 November 2008

    tof dat het tof was meneertje. Nog aan je gedacht op de terugkomdag (onze plant staat nu boven ipv op t podium)^^

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22 November 2008 by in Music.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

  • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: