Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Nostalgiabomb

Dus Zaterdagavond was ik naar het schooltoneel van het Oelbert. Ja, inderdaad. Hoe ik daar zo opeens bij kwam weet ik niet precies, want Ghis had het gevraagd maar ik had alzovast ‘n ontwijkend antwoord gegeven wat dus eigenlijk neerkwam op ‘nee’, en ik had ook eigenlijk helemaal geen zin om erheen te gaan >.> Maar toen opeens wel, en vandaar dus dat ik nu dit verhaaltje aan het typen ben.

Ik trad binnen met lage verwachtingen (ik was nog nooit naar ‘n schooltoneel geweest, maar verwachtte niet dat het veel soeps zou zijn) maar dat was gelukkig onterecht. Het stuk was best goed, had grappige en ZOMG EMOTIONELE stukjes en ‘t was gewoon overall wel interessant. Het acteertalent liet zoals was te verwachten nogal te wensen over, maar Arvid deed ‘t erg goed en ‘t was zeer lol om Ghislaine bij ‘de gotiks’ zweverig op de grond te zien zitten. Het was ondertussen overigens alweer ‘n hele tijd geleden dat ik langs het Oelbert was geweest. Het eerste jaar, toen ik in Raamsdonksveer werkte, ging ik regelmatig doordeweeks langs om even hoi te zeggen tegen Gemma en Sophie enzo, of om met de leraren te praten, maar sinds ik op de uni zit ben ik alleen nog maar in het weekend thuis, en dan is het meestal niet zo druk op school.. Maar ieder geval, ik was er dus al lang niemeer geweest en ‘t was echt weer ‘n nostalgiabomb. Alles was namelijk nog precies ‘tzelfde (op de receptie (WOW! btw) na) en er waren ook ‘n hoop leraren en mensen die ik kende van school. Merel Hoek was zwanger (OMG!), Schippers leek weer ‘n paar jaar ouder en Ton was waus. Altijd leuk om even terug te zijn.

De afterparty was ook erg geslaagd, omdat Merel, Floor en Ghislaine er waren, en ook Maudy, Maurice, Karen en Maarten en nog ‘n paar andere mensen die ik nog kende van ‘t Oelbert (waaronder Thomas, die nu overigens een veel te haxe stem heeft die ik ook wil hebben en die blijkbaar mijn blog leest. Hallo Thomas!). Iedereen was heel vrolijk en gezellig en het was echt heel erg leuk. Ik was echt eng vrolijk toen ik thuis kwam.
Oh, en we hebben nog een paar prachtige foto’s die ik niemand wil onthouden (let niet op hoe dik ik lijk, IN HET ECHT BEN IK DUNNER….hoopik ;_;) (en nee, ik was niet dronken, het was gewoon erg gezellig en ik sta KUT op foto’s als ik echt aan het lollen ben ;_;):

Pgotiks                    Pikenghis[Ghislaine met DE GOTIKS en ik met DE GOTIK (ohoho see what I did thar?)]

Pgroup                    Pmaudy[De groep, van Links naar Rechts: Floor, Kemal, Merel, Ghislaine en Ik. En een van de weinige foto’s waarop Maudy zowaar zichtbaar is zonder hand voor d’r gezicht!]

Pschippie                    Pton[Schippie en Ghis (die van mij en Schippie was echt te erg) en ik en Ton (de superconcierge)]

Psatan                    Psatan2[We hadden besloten dat de rode figuur op het doek DUIDELIJK de satan was..en over Satan gesproken…]

Advertisements

13 comments on “Nostalgiabomb

 1. Niec
  6 December 2008

  Whah cool!
  1- Leuk tshirt Rich! >_< mag ik em ook voor maarten kopen? Ik moet nog leuke kerstcadeaus hebben.
  2- Je haar wordt lang btw zomg!
  3- Ghis je haar is leuk in die kleur! Wast alleen voor het toneel of gewoon voor altijd?

  Meer mensen met roze/rood haar nu! *poef*

 2. Maudy
  6 December 2008

  XD iee, nou staan we een keer samen op de foto ^^ t was idd echt supergezellig! lol we needz more schooltoneel, of zo~

 3. Zinzi
  6 December 2008

  Ziet er heel gezellig uit. Je begon overigens wel te vertellen over dat toneel tegen mij, maar je verhaal is nooit afgemaakt (ik onderbrak je vast weer eens. :P). Maar hoe gaaf, gothics in een toneelstuk. :D

 4. Harry d. Busdriver
  6 December 2008

  Hey Nicolles,
  als ‘t goed is krijg je binnenkort ‘n pakje van me =] Dat shirt is nietmeer te koop denkik, aangezien ‘t van threadless komt en die meestal maar ongeveer ‘n maand of twee te koop zijn >.> Ik moet idd eens naar de kapper.. En ik zat vandaag nog te denken dat jouw haar leuker was toen ‘t nog gewoon kastanjebruin was xD

  @Maudy: Mja, staaaaan we eens ‘n keer samen op een foto..lijk ik op een Blob van 100kilo ;_; Maar ‘t was idd leuk =]

  @Zanzi: Je hebt me vast onderbroken idd =p Maargoed, er zaten dus idd zweverige gotieken in ^^

 5. le nico
  6 December 2008

  Muhaaaaw! Een pakketje! w00t! En ik heb toevallig vandaag een foto gevonden met nog kastanjebruin haar XD Was inderdaad ook niet verkeerd. Maar dat roze is vet handig, het is nu mijn handelsmerk in de animatiewereld ofzo :s Maar na 1,5 jaar roze ist misschien toch eens tijd voor een andere kleur -_-‘

 6. Harry d. Busdriver
  6 December 2008

  En dan is ‘t groen en dan ga ik facepalmen en ben jij VET PUNK =p

 7. Gem
  7 December 2008

  prrrr! je hebt coole foto’s, waaronder een collectors item van 1) een maud zonder hand zoals jij zegt 2) een maud met los haar. Bewaar m goed:)
  Tof dat t tof was, ik vond t ook tof, al was ik er op vrijdag en jij op zaterdag, wat iets minder tof was:(

 8. LWY
  7 December 2008

  bah, pics van de Schippers *RAAAAGE*

 9. Harry d. Busdriver
  7 December 2008

  Schipje was weer erg hax, want NOOIT MEER SCHOOLTONEEL maar TOCH NOG MAAR DEZE EVEN WEL EN JULLIE WAREN ECHT HEEL HAX etc.

 10. Ghislaine
  7 December 2008

  woehoeee ik zie dit nu pas. zomaar een beetje foto’s van mijn lelijke roze hoofd op interweb zetten he:P

  Twas tof dat je dr was^^
  Die schippersfoto van jou is echt EPISCH want wow de chemistry!

  jijliefheid!
  Kus

 11. Ghislaine
  8 December 2008

  uiteraard bedoel ik “Die schippersfoto van jou en schippers is echt EPISCH want wow de chemistry!!”

 12. Harry d. Busdriver
  8 December 2008

  Otherwise it would’ve been pretty damn creepy >.>

 13. Ghislaine
  8 December 2008

  ja daarom! :P

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 6 December 2008 by in Diary and tagged , .

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: