Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Tentamenssss

Aldus, vandaag waren de tentamens van Rechten van Patiënten en Omgevingsrecht, 2 ‘keuzeblokken’ waarvan ik er maar een daadwerkelijk gekozen had.
Rechten van Patiënten leek me namelijk enorm interessant, omdat ik later sowieso richting civiele aansprakelijkheid enzo wil gaan. Omgevingsrecht was de enige fukken optie die nog open stond (op de dag dat de termijn voor het inschrijven begon nota beta) nadat ik me in had geschreven voor RvP. Omgevingsrecht is dus kut, en compleet nutteloos, want het is publiekrecht (waar ik geen kut van snap) en dus compleet de andere kant op dan ik wil gaan. Ik had dan ook veel moeite met de stof van Omgevingsrecht (milieurecht en ruimtelijk bestuursrecht, dus bestemmingsplannen en natuurbescherming en milieuvergunningen enzo) en stresste mezelf dood erover, terwijl ik de stof van RvP tijdens de lessen zelf al gewoon goed snapte en ik me daar nietecht druk over maakte.

Beide tentamens bleken redelijk ‘pittig’ te zijn, het niveau was hoger dan ik gewend ben. Maar de Omgevingsrecht toets was gelukkig makkelijker dan ik had verwacht (Oh God dat Activiteitenbesluit, it hunts me in my dreams) en ik had eigenlijk na ‘n half uurtje de meeste antwoorden al in klad op papier staan. Er zat geen een vraag bij waar ik echt hard over moest nadenken, dus dat komt wel goed denkik.
Rechten van Patiënten was dan weer een stuk moeilijker dan ik had verwacht, met obscure vragen en rijtjes van wel 7 onderdelen die je uit je kop moest hebben gebatst om te weten waar ‘t over ging. Dat was voor mij wel hax, want als ik iets own, dan is het wel rijtjes. Bij deze had ik ook niks waar ik echt keihard over moest denken, maar toch heb ik wel ‘t gevoel dat ‘ie misschien minder goed gemaakt is dan de Omgevingsrecht toets >.>

Also, on the interesting side of things, was er tegelijk met ons tentamen in het MECC (huge evenementenhallen) ook een evenement voor mannen in pak aan de gang. Dunno waar het precies over ging, maar overal liepen mannen in pak te BRAOOOHHWWW-en en vreemd naar de random studenten te kijken. Toen ik tussen de twee toetsen in (LOL JE MOET 2.5 UUR WACHTEN TUSSENDOOR) een soepje wilde gaan halen bij het cafe in het MECC (wat overigens kankerduur is, LOL 6E VOOR SOEP (wel haxe Franse Uiensoep met kaas…mmmmm)) werd ik compleet genegeerd (net zoals alle andere studenten) terwijl het personeel de zakenmannetjes aan het bedienen was en toen ik eindelijk naar de bar was gelopen omdat toch niemand m’n bestelling op kwam nemen, hadden ze blijkbaar WEL de tijd om te vragen of ik ergens anders wilde gaan zitten omdatk aan een 4 persoons tafel zat. FFFFFFFF.
Maargoed, het was dus wel lol om als vieze gotikstudent tussen de pakken te lopen, die allemaal raar opkeken van die studenten die op hun evenement waren xD

Sp_a0363

Advertisements

2 comments on “Tentamenssss

 1. Zinzi
  31 March 2009

  =D Ik zie je daar al rondhuppelen, haha. Ik zou gaan zitten kwijlen waarschijnlijk, mannen in pak <3. Wel gek trouwens, dat deze vakken én zo veel werk waren én moeilijke tentamens hadden. :s Wat is ook alweer je volgende keuzevak?
  Liefs uit een eindelijke lente-achtig Zweden.

 2. Harry d. Busdriver
  2 April 2009

  Het is idd insane dat die keuzevakken, die eigenlijk maar een half vak horen te zijn, zoveel literatuur en such hebben en dan ook nog moeilijke toetsen…misschien leken de toetsen alleen moeilijk omdat ‘t al weer 2 blokken geleden is dat ik ‘n toets heb moeten maken? >.>
  ‘T volgende keuzeblok is Consumentenrecht (Jay! <

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 31 March 2009 by in Studies.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,527 Minds Expanded

Instagram

Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트 Good #beer and #chill #jazz make for a very nice combination. 
#CrazyMountain #LavaLake #ilovethislabel #craftbeer #맥주 #크래프트비어 #후암시장 #SoundDog #atmosphere #분위기
%d bloggers like this: