Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

The Sims 3 'exclusive' First Look

The Sims is altijd al het enige spel geweest wat me het gevoel gaf dat ik m'n tijd aan het verspillen was. Ja, zelfs als ik tot 4 uur 's nachts zit te 4channen, comics zit te lezen, of anime zit te kijken voel ik me niet nutteloos, maar als ik 3 uur bezig ben met het maken van de perfecte Richard, nog eens 'n paar uur met z'n perfecte chick en dan nóg 'n paar uur met z'n perfecte huis, tot het opeens 6 uur 's ochtends is, dán voel ik me bijzonder nutteloos. WHAT THE FUCK DID I JUST WASTE 7 HOURS OF MY LIFE ON!?

Al moet ik wel zeggen dat The Sims 3 er tot nu toe interessanter uit ziet dan deel 2. Althans, as usual begin je weer met the bare minimum wat outfits, haar, objects en mogelijkheden betreft…GOH, ZOU EA MISSCHIEN ALZOVAST ENKELE EXPANSION PACKS GEPLAND HEBBEN? Misschien eentje waarin je meer dan 12 haarstijlen hebt om uit te kiezen. THAT'D BE NICE. Doch, op het zéér schamele aanbod aan objects na, valt er allemaal best te werken met The Sims 3. De character editor heeft meer opties dan die van deel 2, al zijn ze niet allemaal even goed uitgewerkt waardoor je episch aan het kloten bent voor alsnog zeer weinig resultaat. Daar komt overigens nog bij dat het praktisch onmogelijk is een aantrekkelijke vrouw te maken, want LOL ALLES WAT JE MAAKT HEEFT EEN ONDERKIN, OOKAL IS D'R LICHAAM FUCKING ANOREXIA. That isn't very nice. Wat ook niet zo nice is, is dat je een young adult geen relatie kunt laten hebben met een teen. Waar moet ik nu m'n sexuele voorkeuren op loslaten? Erg flauw, EA.

Maar irgendwo, The Sims 3 ziet er dus opzich redelijk interessant uit. 'Hoezo 'ziet er redelijk interessant uit'? Je bent toch al bijna 12 uur ermee bezig?' Uh, ja, stimmt, maar in die 12 uur heb ik alleen nog mezelf, 'n chick voor mezelf, 4chan's /v/ en de minami familie uit minami-ke nagemaakt. En huizen voor iedereen. Mja en ik ben even bezig geweest met het nieuwe 'wishes' systeem en kheb 'n keer boodschappen gedaan enzo. Dat wishes systeem is overigens wel leuk, heb je tenminste het gevoel dat je ergens mee bezig bent. "HERP DERP IK WIL GITAARSKILLZ" Kai, ga maar even 12 uur gitaar spelen dan, pikkeau. Het hele dorpidee is overigens ook zeer hax, want je kan vanaf nu dus overal heen, in plaats van dat je gebonden bent aan je 'lot' waar je huis staat. Daar zat iedereen in deel 2 al op te wachten, dus 'tis mooi dat ze dat eindelijk eens hebben gefixt.

Wat bij de weg wel onverantwoord ontbreekt, is een seizoenen systeem. Wouldn't that be fucking awesome? En als er weersomstandigheden zijn, dan heb ik ze nog niet gezien. Gewoon dezelfde dag/nacht cyclus. Overigens, over nacht gesproken, I hope you enjoy watching your sims sleeping. Want de TOP SPEED om 't spel door te spoelen is flink naar beneden gehaald, waardoor je gerust 5 minuten naar je scherm zit te staren voordat je sims wakker worden. Good job!

All in all weet ik nu al dat al de kleine aanpassingkjes niet genoeg gaan zijn om me langer dan 'n week te interesseren, en dat ik 't misschien over 'n half jaar weereens uit de grote kartonnen doos ga opgraven, net als bij deel 1 en 2. Volgende keer graag écht iets nieuws, EA.

Pictars:

Richard
(even voor de goede orde, The Sims vind het niet hax als je een printscreen maakt, dus vandaar dat ik de contrast en brightness moest tweaken, waardoor 'ie er raar uit ziet. Maar ik wilde perse de user interface erop)

iig, dit is dus DE RICHARD HOLY SHIT. Hij lijkt redelijk okay I guess. Je kan dit keer uitgroei in je haar haxen (want da's blijkbaar belangrijker dan meer dan 12 haar opties) en dat heb ik dan ook maar gedaan. Richard is artistic, childish, computer whizz, couch potato en good sense of humor. Ja, af en toe moet je toch iets positiefs over jezelf zeggen ;_; Maar iig, zo ziet de editor er dus ongeveer uit, pretty much 'tzelfde als in The Sims 2 .

Face
Had ik al gezegd dat de facial animations dit keer echt vééél beter zijn? Zo niet, zie hier het bewijs. Maar niet alleen rare shit, maar ook gewoon gesprekken enzo zien er een stuk leuker uit met de nieuwe animaties.

Chick_1      Chick_2
Ohyeah, dat is m'n chick. In game chick. Sims chick….. so ronery ;_;

Slashv      Trollan_gaems
Aldus, een voorbeeld van hoe de interface eruit ziet. Het is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk enzo (hoe kan het ook anders bij 'n game gericht tot vrouwen) en je kan alles makkelijk vinden. Dit is de /v/ die ik heb nagemaakt, met aan de linkerkant (van de linker pictar) van boven naar beneden: Moot (4chan eigenaar, en samen met Kojima de enige in het huis die geen klootzak is), Neckbeard 2 (Fatlus fan bij uitstek, neckbeard 2 is lui, dik, en anti-sociaal), Hideo Kojima (wereldberoemd gamedesigner Kojima (o.a. bekend van de Metal Gear reeks) die ik voor de extra hax in het huis heb gedumpt. Hij gaat constant van 'wtf waarom is iedereen zo gay en is het hier zo ranzig ;_;'), Neckbeard (Neckbeard 1 is ook een Fatlus fan, een loner, loser, én unlucky. Yes, this does indeed bode well for his sex-life), Grl Gmr (Grl Gmr is easily impressed, een loser, technophobe en nog various andere passende dingen. Ze houdt ervan Cooking Mama of Mario Cart te spelen), Troll (Troll is evil, grumpy en mean spirited en pwnt constant de neckbeards omdat dat de makkelijkste doelwitten zijn). Overigens hebben ze inderdaad een 2 persoons huis, met 6 bedden erin xD Kwestie van de gemoederen zo snel mogelijk zo hoog mogelijk op te laten lopen 0=]

Minami_1      Kana_and_chiaki
Dit is de minami-ke poging. Zoals was te verwachten is het vrij moeilijk om anime-karakters na te maken, en zeker met zulke beperkte opties. Nja, ze zijn nog wel te herkennen opzich, maar helaas alleen wegens het leeftijdsverschil. iig, links de poging om het appartement uit de anime enigszins na te maken, maar helaas (as always) waren alle goede onderdelen er niet of werkt het in een sims wereld gewoon niet (geen computer bijvoorbeeld, dan worden ze MAD~!) dus het eindresultaat is nietecht iets om trots op te zijn. Rechts overigens Kana die Chiaki pest en ter
ug op d'r kop krijgt =p

Haruka_kitchen      Guitar_problems
De keuken van het appartement, ook losjes gebaseerd op de opstelling in de anime. Rechts een van de vreemdere bugs (die zijn er overigens veel, hopelijk komt er snel een patch/fixen ze 't nog voor de game in de winkel ligt) (HAHAHAHA) waarin iemand een gitaar pakt en ófwel op het toilet, ófwel precies tegen dezelfde plek als waar de gitaar BINNEN stond, BUITEN te gaan spelen. Oftewel: lol ik loop het hele huis door en ga dan buiten tegen de muur aan staan. Wtf?

Holycrap
Hier vindik de Richard echt dik op de echte Richard lijken. Overigens kun je dus voor elke kledingstijl ander haar en accessoires kiezen, waardoor z'n haar los is alsie naar bed gaat en hij geen bril op heeft. SEHR GUT.

Also…so ronery ;_;

Advertisements

3 comments on “The Sims 3 'exclusive' First Look

 1. Maudy
  28 May 2009

  dont be ronery ; ; *hug* daijoubu yo~

 2. Niec
  29 May 2009

  looool ik lach me een aapje XD

 3. Harry d. Busdriver
  29 May 2009

  >ik lach me een aapje
  I don’t know why but I fucking lol’d at this

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28 May 2009 by in Games, Reviews and tagged , , , , .

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: