Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Update

Let me tell you all something about what I've been up to lately.
First and foremost ben ik natuurlijk bezig met m'n bachelorscriptie. Want ik was te laat met me inschrijven voor de normale ronde én de inhaal ronde (ik heb een talent), maar na een hoop geregel en zielige e-mails mocht ik toch eindelijk tóch nog m'n scriptie doen. Hij gaat over het Romeins goederenrecht, in het bijzonder de eigendomsoverdracht, en de stelling die ik ga verdedigen is "Het klassieke (van de periode 27 v. Chr. — 235 n. Chr.) Romeinse goederenrecht met betrekking tot de eigendomsoverdracht zou ook in de hedendaagse samenleving succesvol toegepast kunnen worden." Het project staat nog in de kinderschoenen, zoals ze dat zo mooi zeggen wanneer er nog amper iets aan gedaan is, maar ik heb al een redelijk goede basis qua literatuur en hoop de komende tijd daarop voort te bouwen. Als ik eenmaal alle bouwstenen heb, hoop ik dat ‘t schrijven zelf vrij vlot gaat verlopen. Fingers crossed.

Daarnaast ben ik ABSOLUUT FUKKEN NIKS aan het doen eigenlijk. Een leven heb ik nooit gehad, en daar lijd ik helaas nogsteeds onder. Binnenzitten en nerden zijn de hoofdzakelijke bezigheden. Al jog ik wel nogsteeds, en ik heb een paar nieuwe routes ontdekt die wel cool zijn. Overdag joggen is met dit fucking warme weer overigens ook best cool, al is ‘s avonds nogsteeds m’n favoriet aangezien er dan niemand anders op straat is.

Qua gaems ben ik at the moment op de xdoos Ghostbusters net uitgespeeld. Shit was made of win. Nu ga ik waarschijnlijk maareens verder aan Star Ocean 4, of verder met de 2de Mass Effect playthrough. Alle info over Mass Effect 2 got me pretty psyched.

Tyrone_sheppard

Oh, en nu het toch over games gaat: Final Fantasy XIII will not be as good as Lost Oddyssey. You heard it here first.

On a related note, overigens, ga ik EINDELIJK een nieuwe vidyakaart kopen, de ATI Radeon HD4770, die fucking cheap maar toch ook zeer hax is. Naar het schijnt. Dus dan kan ik eindelijk de muthafuggen Witcher spelen! Dat er dan ook nog een voeding van 500W bijgekocht moet worden nemen we maar even op de koop toe -.-‘ Gelukkig heb ik wel een paar centjes though, want de scooter gaat in de verkoop. Ik gebruik ‘m toch niet, hij staat al een jaar te acten als tafel in de schuur en hij doet eigenlijk helemaal niks meer. Zegmaar..letterlijk niks. Starten willie niemeer, al denk ik dat ‘t voornamelijk ligt aan ‘t feit dattie al een jaar niks staat te doen. Maar anyways, hij gaat weg voor 500-550 euro, dus daar kan ik wel een beetje van bietsen voor ik de rest in het Nippon-potje doe.

Uhhh..het enige wat me dus boeit is games en animu tegenwoordig, dus kzal ook nog even vertellen welke animu ik aan ‘t kijken ben =p Op het moment heb ik net Goku Sayonara Zetsubo Sensei (het derde seizoen (nouja, ‘t is een OVA) van Sayonara Zetsubo Sensei) afgezien en ben ik net begonnen aan Kannagi.
Goku was opzich wel okay, al had ik wel ‘t gevoel dat ze iets teveel probeerden LOLEDGY te zijn, terwijl de eerdere 2 series gewoon edgy wáren, dus hij leek een beetje overdone. De verhalen waren wel leuk though, en de achtergrondtexten over wat fout is met de hedendaagse wereld crack me up every time.
Kannagi is meer van het romcom soort, which isn’t bad when it concerns anime. Ik hou van comedy animul; crazy japanse humor always makes me lol. Kannagi gaat over ‘n forest spirit die het lichaam van ‘n loli aanneemt (hoe kan het ook anders) die dan bij de mannelijke protagonist (hoe kan het ook anders), die alleen woont ondanks zijn jonge leeftijd (hoe kan het ook anders), intrekt en…tja..wat eigenlijk? Ze is bezig met de ‘impurities’ van haar heilige land af te pownen geloofik. I dunno, kheb pas 2 episodes gezien en de focus ligt meer op comedy en het tsundere (maar dan de niet-irritante variant) karakter van de loli goddess. Shit’s nice!

Kannagi0108

Also anime related I guess; I just bought every Ichigo Mashimaro manga. Want op de pc lezen is niet cool genoeg.
En als het toch over manga gaat: de Genshiken manga is erg goed getekend. Of komt dat doordat ik de afgelopen tijd alleen de afschuwelijk getekende Minami-ke en Detroit Metal City manga heb gelezen? Also: I wish I knew people like the Genshiken ;_; WAAR ZIJN ALLE NEDERLANDSE ANIMU NERDS!?

Mmmmm, what else? 10 Juli naar 65DaysofStatic. Ghislaine en Zinzi zijn nogsteeds van harte uitgenodigd om mee te gaan. It’s going to be awesome, maar please don’t watch me als we daar zijn want ik word helemaal trippy van die shit =p
Oh! Ja, ik ben van plan om weereens wat te gaan tekenen, alleen ik heb constant geen zin dus lolz. Ik kwam namelijk een oude kaart tegen van een continent wat ik verzonnen had (inclusief de rassen enzo die er woonden) en een van de landen erin leek me wel bruikbaar voor een fantasy verhaal wat ik wil schrijven. Ik heb zin in MUTHAFUGGEN RIDDERS namelijk. Nu komt ook dit project waarschijnlijk niet verder dan 2 tekeningen en 12 pagina’s, but it’s nice to be busy. Ondertussen ben ik eigenlijk voornamelijk busy met ‘GODDAMN IK WOU DAT IK EENS EEN KEER ZIN HAD OM IETS TE FUCKING DOEN’, maargoed.
Oh2! Ik heb ‘n nieuwe verblijfsvergunning aangevraagd, dus als de FBI dit leest: ik ben weer (bijna) legaal!.

En daar ga ik het maar even bij houden denkik, aangezien ik voor de rest alleen maar nóg minder interessante dingen te vertellen heb.
Salutant!

Advertisements

6 comments on “Update

 1. Harry d. Busdriver
  29 June 2009

  Meanwhile: LOL WE HEBBEN AL ‘N NIEUWE SCOOTER GEKOCHT.
  FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  Oftewel: arm again!

 2. Greet
  29 June 2009

  Salutant? Sinds wanneer praat je over jezelf in derde persoon meervoud? :P

 3. Harry d. Busdriver
  30 June 2009

  Sindsdatikteluibenomergoedovernatedenken ;_;

 4. Harry d. Busdriver
  30 June 2009

  Then again, het kan ook zijn sindsdat ik mijn blauwe bloed heb ontdekt o/

 5. Zinzi
  30 June 2009

  Overdag joggen met dit weer FIJN??? :s Dat mag je me nog even uitleggen. Ik ging maandagochtend om half tien joggen en ik was halverwege al dood van het stof en smog dat ik indemde, niezoprettig. Overigens, dat 65DaysofStatic, kun je me daar wat liedjes van sturen? Of moet ik gaan youtuben?(maar dan vind ik vast de verkeerde liedjes niet niet representatief zijn voor de leukheid en al). En ook nog even klagen: baaaaah, ik ben zo traag met schrijven. Echt, ik kan serieus een halve dag over een paragraaf doen, met tienduizend van die dingetjes tussen haakjes die nog voor verbetering vatbaar zijn. Lol. :(
  Wanneer ga jij op vrijdag meestal naar huis? Misschien kunnen we iets afspreken op het eind van de middag en samen eten of zo? Ik moet ‘s avonds namelijk toch al in Maastricht zijn voor een feestje. :)

 6. Harry d. Busdriver WORKING ON HIS SCRIPTIE
  1 July 2009

  Ahja, aan ‘t begin van de avond is het best fijn hoor. Op de lolbrandnetelseverywhere na. Midden op de dag is wel zeer ghay waarschijnlijk, want als ik ergens heen fiets ben ik al helemaal dood en ew als ik aankom >.>
  Ik laat je wel wat 65Days horen als ik je vrijdag zie, okay? En anders stuur ik dit weekend wel ‘n album. Vrijdag lijkt me dus opzich wel een hax idee, mits we er begin van de middag van kunnen maken want ik heb deze maand geen centjes om niet thuis te eten wanneer ik de kans krijg =p Maar ik moet nog wel wat dingen hebben, waaronder een NIEUWE BROEK OMG (want ik loop epic voor lul met deze korte broek) dus ik heb wel zin om even de stad in te gaan iig. Dat misschien ‘n idee?
  Ennuh..jij bent iig al aan het schrijven, ik ben nogsteeds MEERRRRR BOEKENNNNN aan ‘t vinden =p Maar Berkvens vond m’n globale opzet en aanpak in ieder geval redelijk goed, so that’s nice.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 29 June 2009 by in Miscellaneous.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: