Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Meanwhile, on my doorstep

Thuis komen is toch altijd weer een plezier als je thuiskomt naar PAKJES!

Ten eerste was er dit:

Datbox

Eindelijk het pakje van Marlies Somers terug! Want ik had ‘t al weken geleden opgestuurd, maarja ik verwachtte ‘m ook niet direct terug want BEKENDE NEDERLANDERS hebben wel betere dingen te doen natuurlijk. Maar hij was dus eindelijk aangekomen vorige week =3

Dawwww

Allereerst was er dit briefje, wat ik erg cool vind want ik heb nog nooit random bekende mensen lastiggevallen, maar ik neem aan dat ze niet helemaal de moeite gaan doen om zo iets te schrijven normaliter.

Misty_1_2      Misty_2_2

De Misty prints die ik mee had gestuurd =3 Overigens, voor als je ‘t niet wist (dit is algemene kennis natuurlijk, maar ‘t zou zomaar kunnen) Marlies Somers was de stem van Misty in pokémon. En de stem van April Ryan in The Longest Journey. Nu vond ik het een hax idee om m’n Longest Journey te laten signeren, maar ik dacht ‘als ik toch bezig ben, stuur ik meteen wat Misty stuff mee,’ dus vandaar.

Longestjourneybox      Longestjourney

De game doos en de handleiding <3 Ik heb vroegah de Nederlandse versie van The Longest Journey (gekopierd van de bieb xD) ongeveer 3x uitgespeeld, dus toen ik vorig jaar in een nostalgiabui was, ben ik op zoek gegaan naar een origineel, nog in doos. Die was zoals je je wel kunt voorstellen niet bepaald gemakkelijk te vinden, maar ik vond ‘m uiteindelijk en nu issie dus nog gesigneerd ook =3 NOSTALGIA!

Demtrance

En Marlies had er nog ‘n cd van ‘r bijgedaan. Beetje rare trans, maar best wel cool.

On top of that, lagen vandaag deze nog op me te wachten:

Arumi_2

 

Een gashapon van Arumi van de anime Magical Shopping Arcade Abenobashi, die ik atm nog aan het kijken ben, maar die erg cool is en vooral Arumi is so kawaii..

Kawaii_deejsu_nay_2

En over cute gesproken:

Morebodyparts      Bodyparts

BODYPARTS EVERYWHERE! Ook Gashapon dus weer, en net zoals die van Arumi is de kwaliteit echt heel hoog. Helaas stond op een van de verpakkingen hoeveel ze in GLORIOUS NIPPON kosten, en dat was dus 100 yen…which is like 1 dollar…which is like 80 eurocent… Maargoed.

Groupshot

Ze zijn van Ichigo Mashimaro overigens, m’n lievelingsanime (en neen, niet alleen omdat het over loli’s gaat) en ze zijn een cool aansluitende set, which is nice.

Miuchan      Chika

Miu en Chika. Miu is een soort gestoorde ADHD fabriek die leidt tot geweldige grappen en Chika is haar redelijk normale vriendin die naast haar woont en constant meegesleept wordt in Miu’s weirdness.

Anachan      Matsuriwiththeweirdglasses

Ana-chan komt uit OMGENGELAND (dat zie je aan d’r blonde haar) en heeft hier erg haxe details, met een doorzichtige zwemband en gedeeltelijk transparante slippers. Matsuri comes with een opengeslagen watermeloen (want dat vinden mensen in japan volgens mijn japanese animes hax om op het strand te doen) en doorzichtige maar enigzins vreemde brillenglazen.

Nobueeoneechan

En last but not least Nobuee, de oudere zus van Chika en the glue that holds the group together.

Qua detail vind ik deze gashapon echt stuk voor stuk geweldig (behalve Chika, die heeft een beetje een DERPerig gezicht) dus kben blij dat ik ze voor een absurde prijs gekocht heb =]

Advertisements

One comment on “Meanwhile, on my doorstep

  1. Niec
    6 October 2009

    Die Marlies spullen zijn echt whiehhhhh! Ik me haar heel anders voorgesteld. Meer huisvrouw ofzo :s

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 2 October 2009 by in Toys.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

  • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: