Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

ASS IS RED II (Or should I say 1.2?)

Ik weet dat iedereen MET SMART zit te wachten op mijn review van Assassin’s Creed II, dus ik heb me speciaal voor jullie blootgesteld aan de epische faal om de eerste reviewer te zijn die een eerlijke review geeft.
Ja, ja, ik weet het, ik ben awesome.

Assisred2

Eigenlijk hoef je jezelf maar één vraag te stellen als je aan het overwegen bent deze game te kopen: Vond ik Assassin’s Creed 1 leuk? En heb ik zin om Assassin’s Creed 1 nog een keer te spelen in een andere stad? Okay, dat zijn twee vragen, maar je snapt wat ik bedoel.

Assassin’s Creed II is namelijk niets anders dan Assassin’s Creed 1.2. De graphics zijn er amper op vooruit gegaan, en wat vroeger fantastisch was is nu achterhaald. Je krijgt nog steeds epische handkrampen van de rare capriolen die je met je controller uit moet halen om tegen een muur op te rennen of te vechten en de context sensitieve acties zijn nogsteeds net zo kut als in deel 1. HALLO IK WIL DAT JE OP DAT PLATFORM SPRINGT! NEE, NIET BLIJVEN HANGEN, HIER NAAR BENEDEN! NEE LUL FUCKING KUT DE KANKER AIDS B, B, B, B, B! VAL OP DAT FUCKING PLATF– You are dead.

De gevechten zijn ook nogsteeds hetzelfde, ookal heb je een hoop nieuwe wapens. All you need is your trusty onoverwinnelijke counter. Daarnaast hebben ze het enige échte leuke uit deel 1, het parkour/freerunnen ook flink de nek omgedraaid. Waar het in deel 1 nog enigszins nodig was over enige skill te beschikken om een gigantische toren te beklimmen, hoef je nu enkel nog RT en A in te houden en naar voren te drukken. Dat neemt dan ook meteen een van de grootste plus punten van Ass is Red weg: de satisfaction die je krijgt wanneer je een enorm gebouw beklommen hebt en eens goed rond kan kijken. Weten dat zelfs de domste 12 jarige ADHDer hetzelfde kan doen als jij (en dan waarschijnlijk nog sneller, want jij hebt daadwerkelijk gekeken of er geen betere route naar boven was ipv gewoon de knopjes ingedrukt te houden) zonder enige moeite is alles behalve bevorderend voor de gamevreugde.

En sure, het verhaal is wat uitgebreider en de enemies zijn wat realistischer, maar de dialogen zijn barslecht, het verhaal oninteressant en er wordt alsnog niets uit de doeken gedaan. Overigens zijn er ook iets meer dingen te doen dan de 3 ‘extra’ activiteiten uit deel 1, maar het zijn er nogsteeds niet veel en ze zijn nogsteeds enorm repetitief na 2 pogingen. Het enige voordeel is dat je ze over kan slaan en gewoon je weg door het hoofdverhaal kan banen om er zo snel mogelijk van af te zijn.

Verdict: 3/10 wegens complete recycling. I’d rather play The Two Thrones AGAIN.

Advertisements

2 comments on “ASS IS RED II (Or should I say 1.2?)

 1. Roy
  5 December 2009

  Hehe, eindelijk weer is iemand die dit spel eigenlijk helemaal niet zo tof vind als dat iedereen beweert. Danke..

 2. Harry de B.
  5 December 2009

  Ik snap serieus niet waarom het zulke hoge scores krijgt terwijl ‘t gewoon deel 1 in een ander jasje is…dat Assassin’s Creed 1 overal 9’ens en 8’en kreeg sloeg nog een béétje ergens op, maar dit is echt absurd!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28 November 2009 by in Games.

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,527 Minds Expanded

Instagram

Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트 Good #beer and #chill #jazz make for a very nice combination. 
#CrazyMountain #LavaLake #ilovethislabel #craftbeer #맥주 #크래프트비어 #후암시장 #SoundDog #atmosphere #분위기
%d bloggers like this: