Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Update

Goedendag allen!

Ik dacht ik doe toch maar eens een updatje, want anders is het ook zo stil hier.
Coincidentally gebeurt er op het moment vrij weinig in m'n leven. Het is vakantie, dus er wordt niet geuni'd en wegens lack of incentive om wel iets te gaan doen, vul ik m'n dagen met af en toe een papertje lezen voor m'n scriptie en geobsedeerd zijn door SNSD.

Wat de scriptie betreft: die gaat over Virtual Property. Dat is een redelijk nieuw begrip in het recht, wat heel simpel gezegd neerkomt op eigendom van virtuele goederen, i.e. een zwaard in World of Warcraft of een huis in Everquest. Dat werd vroeger (natuurlijk, zou je haast zeggen) eigenlijk gewoon genegeerd. Het is immers 'maar een spelletje' en alleen neckbeards zonder leven die in de kelder van hun moeder wonen geven daar wat om, toch?
Sure, totdat economen erachter kwamen dat er honderdduizenden (echte) dollars in de virtuele markt om gaan en dat Everquest in 2002 een groter BNP had dan landen zoals China, India en Bulgarije. Want zodra er geld in the picture komt kun je er zeker van zijn dat mensen er opeens in geïnteresseerd raken!
Gelukkig lopen landen als China, Taiwan en Korea al een aantal jaren op ons voor en zijn zij al op verschillende manieren met dit opkomende fenomeen omgegaan. Het doel van mijn scriptie is om uit te vinden hoe het concept van virtueel eigendom in Nederland zou kunnen ontwikkelen, gebaseerd op de huidige Nederlandse wet, internationale tendensen en natuurlijk de wetten van China, Taiwan en Korea.
Ik heb alvast aardig wat contacten kunnen leggen met bekende 'knappe koppen' op dit gebied, waaronder Professor Fairfield en Wian Erlank, die me een awesome Afrikaans mailtje stuurde:

"Beste Richard, noem my gerus maar Wian, dan hoef ons nie te sukkel metformailteite uit die middel-eeue uit nie. Alhoewel ek Nederlands heelgoed verstaan, kan ek steeds nie in Nederlands skryf nie, so ek sal dusdie inleiding in Afrikaans behandel (net vir die grap – dan leer jybietjie afrikaans :) – Die res sal ek in Engels antwoord.
[…]
Beste Richard, dankie vir jou epos. Ek is bly as jydarem n bietjie rigting kon kry. Ja voel asb vry om my enige tyd tekontak. My skedule is baie besig op die oomblik, maar ek sal graag helpsodra ek n tydjie kry. Ek vind jou ondersoek ook heel interessant, soek sal dit graag wil lees as dit klaar is."

Hoe awesome is dat?

Op het obsessie front gaat het nog beter dan op het scriptie front, want na een paar dagen videos van Jewtube downloaden in lage kwaliteit besloot ik toch maar $10 membership fee te droppen en nu heb ik EEN WEELDE aan SNSD (So Nyeoh Shi Dae, een koreaanse popgroep) variety shows om te kijken. De music video's en live performances had ik allemaal al >=3
Er is ook al 'n waifu gekozen natuurlijk, maar na het zien van de variety shows is ze geswitcht omdat de oorspronkelijke waifu in het echt nogal saai was. Belangrijke informatie, dames en heren.

Kies uw eigen waifu:

Girls-generation
Advertisements

9 comments on “Update

 1. Roy
  29 July 2010

  4e van links

 2. Harry d. Busdriver
  29 July 2010

  U heeft gekozen voor:
  Seohyun!
  http://twistedstars.files.wordpress.com/2009/07/normal_seohyun5_1.jpg

  Seohyun staat ook wel bekend als ‘Gguk Gguk Ee’ (iemand die al z’n emoties opkropt) omdat ze moeite heeft met het uiten van haar gevoelens. Tijdens variety shows, die toch voornamelijk enorm hyperactief en sparkly sparkly zijn, houdt ze zichzelf meestal op de achtergrond en schaamt ze zich teveel om echt uitbundig mee te doen. Op het podium is daar echter weinig van te merken; daar is ze net zo actief als ieder ander.

  Waifu worthy kenmerken: Verlegen, knap en schattig
  Downside: Een beetje saai

 3. Niec
  30 July 2010

  Hah ik vind de 2e van links het mooistuh! En die afrikaner mail is echt te gek!

 4. Harry d. Busdriver
  30 July 2010

  U heeft gekozen voor:
  Sunny!
  http://2.bp.blogspot.com/_pki5_CepjLs/Sn9SRyL1MnI/AAAAAAAAAuk/6XOox3uFMGA/s1600-h/sunny.jpg

  Hands off, she’s mai waifu =3
  Sunny wordt ook wel ‘SNSD’s energy pill’ genoemd omdat ze altijd zo upbeat, vrolijk en hyperactief is. In de variety shows is zij degene die de anderen aanspoort actief mee te doen en degene die de leukste opmerkingen maakt. Ze is ook behoorlijk onhandig en barst regelmatig tijdens een serieus interview in lachen uit.

  Waifu worthy kenmerken: Cute, bubbly en grappig
  Downside: In niet-gephotoshopte foto’s niet de knapste van de groep (maar ook zeker niet lelijk, heuh, niets slechts over m’n waifu!)

  En ja, Afrikaans is fucking cool xD

 5. Koen
  31 July 2010

  Nummer twee, drie en vier rechts, vanuit mij gezien :P.
  Afrikaans is relax :D

 6. Harry d. Busdriver
  31 July 2010

  Het hele idee van een waifu is dat je er maar één hebt, Koen =p You must choose!

 7. Koen
  1 August 2010

  Dan maar de middelste….

 8. Harry d. Busdriver
  2 August 2010

  U heeft gekozen voor:
  Yoona!
  http://seoulbeats.com/wp-content/uploads/2009/10/yoona_20091025_seoulbeats.jpg

  Yoona was actually eerst m’n waifu, maar toen kwam ik er in de shows achter dat ze eigenlijk best saai en kinderachtig is, dus toen ben ik geswitcht =3 Yoona is een van de succesvollere leden van SNSD met een modellencarrière en een boel acteerwerk in Koreaanse dramas on the side. Ze is bij shows niet zo heel erg actief, maar als ze iets doet trekt ze er wel meteen het schattigste gezicht wat je ooit hebt gezien bij.

  Waifu worthy kenmerken: Knapste uit de groep, schattig en snel geamuseerd
  Downside: Erg kinderachtig

 9. Koen
  3 August 2010

  Dan heb ik de goede uitgekozen!! Modelen voor de win :’)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28 July 2010 by in Diary and tagged , , , .

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,543 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: