Anonymous of Holland            -A Dutchman in Korea-

    Helo welcom 2 my websight

Carnaval 2011

Dus na het gefaalde carnaval in 't Fèèr dit jaar had ik niet echt zin meer om er 's avonds nog in Maastricht op uit te trekken, maar toen ik Dinsdag de stad in ging om op de UB even te internetten (vanaf m'n telefoon kan ik tegenwoordig niet normaal meer m'n facebook notification mails verwijderen, dus dat moet in 'n normale browser -.-) en de foto's die ik naar Chizu op wilde sturen op te halen (die overigens nu nogsteeds niet klaar zijn. Kruidvat ftf!), kwam ik onverwacht toch nog in het carnavalsgewoel terecht.

     

For some reason was ik even vergeten dat het die dag ook nog carnaval was, en dat dus alle winkels dicht waren (so no pictars 4 me) en na wat nader onderzoek ook de UB. Which wasn't very nice, maargoed, wat doe je er aan? Dus ik besloot maar wat foto's te maken om misschien aan Chizu te laten zien, en een paar zijn ook best okay. Ik ben vooral erg trots op de pissende kabouter. Dat was een gast met een kabouterpop op stelten, waar hij dan onder stond. En hij moest dus pissen, en DAN LEEK HET NET ALSOF ER EEN KABOUTER STOND TE PISSEN AHAHAHA. Het voordeel van overdag foto's maken was ook wel dat ze niet allemaal onderbelicht zijn. Wel jammer dat de zon echt op lone-ranger hoogte stond though.

     

'T was nog druk zat op de laatste dag, en omdat ik toch niet kon doen wat ik wilde, nam ik maar een verwaterd biertje (dat proef je extra goed als je net compleet nuchter met gepoetste tanden uit bed komt) en heb ik een beetje rondgeslenterd.
Voor de AH stond een soort legioen Chaos Marines keihard op trommels te rammen, which was pretty cool. Jammergenoeg trok dat ook aardig wat publiek, dus dit is de beste foto die ik heb kunnen maken. Maar je snapt 't idee.


       

Ze hadden op het Vrijthof ook een pop hangen die wel wat op Oos Sjaas leek. Die steken wij in Made elke carnaval op de laatste dag in de fik, dus ik vraag me af of dat ook het lot is geweest van deze beste dame?


     
 

More random pics:


     
     

 

En ik kwam deze prachtige Pedobear tekening nog tegen op een muurtje boven een parkeergarage. Het grappige was dat er nog daadwerkelijk kinderen onder stonden te spelen ook. CAVE EXPLORER PLOX!


Advertisements

4 comments on “Carnaval 2011

 1. Zinzi
  13 March 2011

  Dat ‘Mooswief’ wordt inderdaad in de fik gestoken op de laatste avond van carnaval.

 2. Harry d. Busdriver
  13 March 2011

  Hij’s wel fancier dan Oos Sjaas. Die bestaat uit hooi met een jurk eroverheen gegooid xD

 3. Hoekie
  18 March 2011

  Hier heet ie gewoon prins carnaval. Rijden er in Maastricht geen wagens in de optocht?

 4. Harry d. Busdriver
  18 March 2011

  De optocht was volgens mij op een andere dag, al reden er wel wat mensen met kleine wagentjes rond. Misschien was de kinderoptocht net voorbij ofzoiets..

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 13 March 2011 by in Diary and tagged .

For e-mail updates!

Join 64 other followers

Forgotten Tomes

Statistics

 • 24,545 Minds Expanded

Instagram

Apparently, this passes for #art in #Korea. 
Eh, I'll take it. 
#StarWars #스타워즈 #Museum #미술관 #Stormtrooper #스톰트루퍼 #DarthVader #다스베이더 #LukeSkywalker #루크스카이워커 Final picture of the day:
A really, really #happy #Gumiho #고병재 after winning his first ever #GSL #Final. 
After the match, he said the first thing he's going to do is absolutely nothing for at least 5 days since getting this far in the GSL was a lot harder than he had imagined. 
Take a rest, 병재야, you deserved it. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Terran #SouthKorea #게임 #Gumiho #고병재 with his friends, celebrating his #GSL #Finals #victory over #soO. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #스타크래프트 #esports #gaming #progamer #Korea #Gumiho #고병재 asked me for a picture after I won the #GSL #final against #soO #어윤수 today. Thought I'd humor him. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Terran #스타크래프트 #테란 #파이널 And once again your #GSL #Final #winner is NOT #soO! 
Congratulations to #Gumiho #고병재 for his first win, and apologies for Instagram's focusing being so crap. 
#Starcraft #Starcraft2 #SC2 #스타크래프트2 #스타2 #esports #gaming #progamer #Zerg #Terran #어윤수 #테란 #저그 #videogames The #Alien #Anthology 35th #Anniversary Edition Bluray #Boxset is safely in my hands where #RidleyScott can't touch it. 
Now to find a #Bluray player so I can actually watch it.. #에이리언 #블루레이 #세트
%d bloggers like this: